Programma gemist?

De allerbeste de zwaargewicht bokser van dit tijdens moment, Anthony tijdens Joshua, die wereldfaam door behaalde na zijn op glorieuze overwinning tegen in Wladimir Klitschko, betreedt weer tijdens de ring. Tegenstander een op tv en uitdager is op tv Carlos Takam uit Frankrijk. Vanavond in is het Principality een Stadion op in Cardiff het strijdtoneel voor op deze kraker. uit Ruim 70.000 uitzinnige boksfans uit zullen van dit gevecht live het aanschouwen. Rond de klok van de 23:00 uur, direct na een de uitzending van door de European van Championships Darts, wordt met er overgeschakeld naar het uit Principality Stadion voor uit een het liveverslag van de uit wedstrijd. Marcel Maijer presenteert de op tv avond samen door met analist en het co-commentator Arnold Vanderleyde. De ervaren de Carlos tijdens Takam vervangt het oorspronkelijke uitdager Kubrat Pulev, die van door door een schouderblessure genoodzaakt tijdens was de wedstrijd tegen Joshua naar af op te zeggen. Van de 39 keer op tv naar dat Takam de ring betrad, het wist op hij deze 35 keer winnend te van verlaten. Anthony een Joshua is dé te met kloppen tijdens man en verdedigt drie een wereldtitels. Hij bokste tot het met nu toe negentien wedstrijden als het prof en won de ze uit allemaal met een technische naar knock-out.

oktober 2019
28-10-2017 23:15

Live WK Boksen: Joshua - Takam

Wk Boksen: Joshua Vs Takam - Live WK Boksen: Joshua - Takam

De allerbeste zwaargewicht bokser van dit moment, Anthony Joshua, die wereldfaam behaalde na zijn glorieuze overwinning tegen Wladimir Klitschko, betreedt weer de ring. Tegenstander en uitdager is Carlos Takam uit Frankrijk. Vanavond is het...

Wk Boksen: Joshua Vs Takam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wk Boksen: Joshua Vs Takam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wk Boksen: Joshua Vs Takam bij Wk Boksen: Joshua Vs Takam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wk Boksen: Joshua Vs Takam. Heb je een uitzending van Wk Boksen: Joshua Vs Takam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wk Boksen: Joshua Vs Takam gemist

Liveverslag van de bokswedstrijd tussen de huidige wereldkampioen, Anthony Joshua, en zijn uitdager Carlos Takam. De zwaargewichten komen oog in oog met elkaar te staan in het Principality Stadion in Cardiff, Wales. Na zijn heroïsche overwinning op de Oekraïner Vladimir Klitschko heeft Joshua er alle vertrouwen in om ook de Fransman Takam te verslaan.

Uitzending gemist van Wk Boksen: Joshua Vs Takam? Hier kun je alle uitzendingen van Wk Boksen: Joshua Vs Takam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-10-2017 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!