Programma gemist?

De allerbeste zwaargewicht naar bokser van een dit moment, Anthony de Joshua, die wereldfaam behaalde op na zijn glorieuze op tv overwinning de tegen Wladimir Klitschko, betreedt door weer de uit ring. Tegenstander en naar uitdager is Carlos Takam uit het Frankrijk. Vanavond het is het met Principality Stadion in Cardiff het tijdens naar strijdtoneel voor deze kraker. Ruim met 70.000 door uitzinnige boksfans zullen dit het gevecht live aanschouwen. in Rond de klok in van 23:00 uur, het direct na de uitzending in van de in European Championships Darts, wordt er van overgeschakeld naar het op op tv Principality Stadion voor door een liveverslag van de wedstrijd. in Marcel Maijer uit presenteert de avond samen met een analist en door co-commentator op tv Arnold Vanderleyde. De ervaren Carlos Takam op tv vervangt oorspronkelijke uitdager het Kubrat Pulev, die door door een schouderblessure genoodzaakt door was de naar wedstrijd van tegen Joshua af te zeggen. in Van de 39 keer uit dat in Takam de ring betrad, naar wist hij deze 35 van keer het winnend te naar verlaten. Anthony Joshua is van dé te kloppen man uit en van verdedigt drie wereldtitels. Hij bokste uit tot tijdens nu toe negentien wedstrijden met als prof en won op ze allemaal met uit een door technische knock-out.

juni 2021
28-10-2017 23:15

Live WK Boksen: Joshua - Takam

Wk Boksen: Joshua Vs Takam - Live WK Boksen: Joshua - Takam

De allerbeste zwaargewicht bokser van dit moment, Anthony Joshua, die wereldfaam behaalde na zijn glorieuze overwinning tegen Wladimir Klitschko, betreedt weer de ring. Tegenstander en uitdager is Carlos Takam uit Frankrijk. Vanavond is het...

Wk Boksen: Joshua Vs Takam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wk Boksen: Joshua Vs Takam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wk Boksen: Joshua Vs Takam bij Wk Boksen: Joshua Vs Takam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wk Boksen: Joshua Vs Takam. Heb je een uitzending van Wk Boksen: Joshua Vs Takam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wk Boksen: Joshua Vs Takam gemist

Liveverslag van de bokswedstrijd tussen de huidige wereldkampioen, Anthony Joshua, en zijn uitdager Carlos Takam. De zwaargewichten komen oog in oog met elkaar te staan in het Principality Stadion in Cardiff, Wales. Na zijn heroïsche overwinning op de Oekraïner Vladimir Klitschko heeft Joshua er alle vertrouwen in om ook de Fransman Takam te verslaan.

Uitzending gemist van Wk Boksen: Joshua Vs Takam? Hier kun je alle uitzendingen van Wk Boksen: Joshua Vs Takam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-10-2017 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!