Programma gemist?

De uit allerbeste zwaargewicht bokser van dit uit moment, een Anthony Joshua, die wereldfaam het behaalde na tijdens zijn glorieuze overwinning tegen Wladimir tijdens Klitschko, de betreedt weer de naar ring. Tegenstander en uitdager van is Carlos Takam uit de Frankrijk. Vanavond is met het Principality met Stadion op in Cardiff het strijdtoneel voor op deze kraker. op Ruim 70.000 uitzinnige het boksfans zullen tijdens dit gevecht live aanschouwen. Rond de de klok tijdens van 23:00 uur, direct tijdens na de uitzending op tv van de European een Championships Darts, wordt op er overgeschakeld het naar het op tv Principality Stadion voor een in liveverslag van de wedstrijd. een Marcel met Maijer presenteert de avond samen uit met analist en co-commentator op naar Arnold Vanderleyde. De ervaren Carlos Takam vervangt op oorspronkelijke uitdager Kubrat op Pulev, die in door een schouderblessure op genoodzaakt een was de wedstrijd tegen in Joshua af te van zeggen. Van de de 39 keer het dat Takam de op ring betrad, wist met hij deze 35 keer een winnend te verlaten. Anthony Joshua uit is dé naar te kloppen man met en verdedigt drie wereldtitels. het Hij bokste tot met de nu toe negentien wedstrijden als prof op en won een ze allemaal met het een met technische knock-out.

maart 2021
28-10-2017 23:15

Live WK Boksen: Joshua - Takam

Wk Boksen: Joshua Vs Takam - Live WK Boksen: Joshua - Takam

De allerbeste zwaargewicht bokser van dit moment, Anthony Joshua, die wereldfaam behaalde na zijn glorieuze overwinning tegen Wladimir Klitschko, betreedt weer de ring. Tegenstander en uitdager is Carlos Takam uit Frankrijk. Vanavond is het...

Wk Boksen: Joshua Vs Takam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wk Boksen: Joshua Vs Takam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wk Boksen: Joshua Vs Takam bij Wk Boksen: Joshua Vs Takam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wk Boksen: Joshua Vs Takam. Heb je een uitzending van Wk Boksen: Joshua Vs Takam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wk Boksen: Joshua Vs Takam gemist

Liveverslag van de bokswedstrijd tussen de huidige wereldkampioen, Anthony Joshua, en zijn uitdager Carlos Takam. De zwaargewichten komen oog in oog met elkaar te staan in het Principality Stadion in Cardiff, Wales. Na zijn heroïsche overwinning op de Oekraïner Vladimir Klitschko heeft Joshua er alle vertrouwen in om ook de Fransman Takam te verslaan.

Uitzending gemist van Wk Boksen: Joshua Vs Takam? Hier kun je alle uitzendingen van Wk Boksen: Joshua Vs Takam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-10-2017 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!