Programma gemist?

De van allerbeste zwaargewicht bokser van de dit moment, Anthony met Joshua, die wereldfaam een behaalde na zijn op glorieuze overwinning van tegen Wladimir Klitschko, betreedt op tv weer de ring. Tegenstander in en uitdager met is Carlos een Takam uit Frankrijk. Vanavond in is het Principality in Stadion in Cardiff het op tv strijdtoneel naar voor deze kraker. naar Ruim 70.000 in uitzinnige boksfans zullen van dit gevecht live aanschouwen. Rond de uit een klok van 23:00 met uur, direct na de uitzending uit van het de European Championships Darts, wordt in er overgeschakeld naar het van Principality Stadion voor op tv een liveverslag van een de wedstrijd. het Marcel een Maijer presenteert de avond samen op met analist en co-commentator in Arnold Vanderleyde. De het ervaren Carlos naar Takam vervangt oorspronkelijke uitdager Kubrat op tv Pulev, met die door een schouderblessure op tv genoodzaakt was de wedstrijd tijdens tegen Joshua af van te zeggen. Van met de 39 keer een dat Takam van de ring betrad, tijdens wist hij deze naar 35 op tv keer winnend te verlaten. in Anthony Joshua door is dé te kloppen man met en verdedigt uit drie wereldtitels. Hij bokste door tot naar nu toe negentien wedstrijden als prof een tijdens en won ze allemaal een met een technische een knock-out.

oktober 2020
28-10-2017 23:15

Live WK Boksen: Joshua - Takam

Wk Boksen: Joshua Vs Takam - Live WK Boksen: Joshua - Takam

De allerbeste zwaargewicht bokser van dit moment, Anthony Joshua, die wereldfaam behaalde na zijn glorieuze overwinning tegen Wladimir Klitschko, betreedt weer de ring. Tegenstander en uitdager is Carlos Takam uit Frankrijk. Vanavond is het...

Wk Boksen: Joshua Vs Takam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wk Boksen: Joshua Vs Takam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wk Boksen: Joshua Vs Takam bij Wk Boksen: Joshua Vs Takam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wk Boksen: Joshua Vs Takam. Heb je een uitzending van Wk Boksen: Joshua Vs Takam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wk Boksen: Joshua Vs Takam gemist

Liveverslag van de bokswedstrijd tussen de huidige wereldkampioen, Anthony Joshua, en zijn uitdager Carlos Takam. De zwaargewichten komen oog in oog met elkaar te staan in het Principality Stadion in Cardiff, Wales. Na zijn heroïsche overwinning op de Oekraïner Vladimir Klitschko heeft Joshua er alle vertrouwen in om ook de Fransman Takam te verslaan.

Uitzending gemist van Wk Boksen: Joshua Vs Takam? Hier kun je alle uitzendingen van Wk Boksen: Joshua Vs Takam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-10-2017 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!