Programma gemist?

De allerbeste zwaargewicht van een bokser van dit met moment, Anthony Joshua, die wereldfaam tijdens behaalde na zijn glorieuze in overwinning tegen naar Wladimir Klitschko, betreedt het weer de tijdens ring. Tegenstander en door uitdager is Carlos Takam tijdens uit Frankrijk. door Vanavond is het Principality met Stadion een in Cardiff het door strijdtoneel voor deze kraker. Ruim 70.000 op tv uitzinnige boksfans van zullen naar dit gevecht live aanschouwen. in Rond de klok op tv van 23:00 uur, in direct na de uitzending van van op tv de European Championships Darts, wordt er uit een overgeschakeld naar het Principality Stadion door voor een het liveverslag van door de wedstrijd. Marcel Maijer een presenteert de een avond samen met analist de en co-commentator Arnold Vanderleyde. De op tv ervaren Carlos Takam vervangt uit het oorspronkelijke uitdager Kubrat Pulev, die door uit een uit schouderblessure genoodzaakt was de naar wedstrijd tegen Joshua af door met te zeggen. Van de 39 keer tijdens dat Takam de op ring naar betrad, wist hij deze op tv 35 keer door winnend te het verlaten. Anthony Joshua door is dé te kloppen man en door verdedigt drie wereldtitels. in Hij het bokste tot nu het toe negentien wedstrijden als prof tijdens en won ze het allemaal met een op tv technische tijdens knock-out.

februari 2020
28-10-2017 23:15

Live WK Boksen: Joshua - Takam

Wk Boksen: Joshua Vs Takam - Live WK Boksen: Joshua - Takam

De allerbeste zwaargewicht bokser van dit moment, Anthony Joshua, die wereldfaam behaalde na zijn glorieuze overwinning tegen Wladimir Klitschko, betreedt weer de ring. Tegenstander en uitdager is Carlos Takam uit Frankrijk. Vanavond is het...

Wk Boksen: Joshua Vs Takam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wk Boksen: Joshua Vs Takam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wk Boksen: Joshua Vs Takam bij Wk Boksen: Joshua Vs Takam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wk Boksen: Joshua Vs Takam. Heb je een uitzending van Wk Boksen: Joshua Vs Takam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wk Boksen: Joshua Vs Takam gemist

Liveverslag van de bokswedstrijd tussen de huidige wereldkampioen, Anthony Joshua, en zijn uitdager Carlos Takam. De zwaargewichten komen oog in oog met elkaar te staan in het Principality Stadion in Cardiff, Wales. Na zijn heroïsche overwinning op de Oekraïner Vladimir Klitschko heeft Joshua er alle vertrouwen in om ook de Fransman Takam te verslaan.

Uitzending gemist van Wk Boksen: Joshua Vs Takam? Hier kun je alle uitzendingen van Wk Boksen: Joshua Vs Takam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-10-2017 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!