Programma gemist?

De allerbeste van zwaargewicht een bokser van dit moment, het Anthony Joshua, die wereldfaam behaalde op na op tv zijn glorieuze overwinning tegen Wladimir in Klitschko, betreedt uit weer de ring. het Tegenstander in en uitdager is op Carlos Takam uit Frankrijk. Vanavond is in het Principality met Stadion in Cardiff door het de strijdtoneel voor deze kraker. Ruim 70.000 naar uitzinnige door boksfans zullen tijdens dit gevecht live aanschouwen. Rond naar de het klok van 23:00 uur, direct op tv na de uitzending van op de European tijdens Championships Darts, wordt op tv er overgeschakeld naar het uit Principality op Stadion voor van een liveverslag van de wedstrijd. de Marcel Maijer presenteert een de met avond samen met op analist en co-commentator Arnold door Vanderleyde. De ervaren Carlos Takam in vervangt op tv oorspronkelijke uitdager Kubrat Pulev, die door door het een schouderblessure genoodzaakt was naar de wedstrijd tegen op Joshua af naar te zeggen. Van de 39 keer door dat Takam in de ring betrad, wist op tv hij deze 35 met keer de winnend te tijdens verlaten. Anthony Joshua het is dé te kloppen man en van verdedigt van drie wereldtitels. in Hij bokste tot de nu toe negentien wedstrijden van als prof en won ze op allemaal met door een technische uit knock-out.

juli 2020
28-10-2017 23:15

Live WK Boksen: Joshua - Takam

Wk Boksen: Joshua Vs Takam - Live WK Boksen: Joshua - Takam

De allerbeste zwaargewicht bokser van dit moment, Anthony Joshua, die wereldfaam behaalde na zijn glorieuze overwinning tegen Wladimir Klitschko, betreedt weer de ring. Tegenstander en uitdager is Carlos Takam uit Frankrijk. Vanavond is het...

Wk Boksen: Joshua Vs Takam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wk Boksen: Joshua Vs Takam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wk Boksen: Joshua Vs Takam bij Wk Boksen: Joshua Vs Takam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wk Boksen: Joshua Vs Takam. Heb je een uitzending van Wk Boksen: Joshua Vs Takam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wk Boksen: Joshua Vs Takam gemist

Liveverslag van de bokswedstrijd tussen de huidige wereldkampioen, Anthony Joshua, en zijn uitdager Carlos Takam. De zwaargewichten komen oog in oog met elkaar te staan in het Principality Stadion in Cardiff, Wales. Na zijn heroïsche overwinning op de Oekraïner Vladimir Klitschko heeft Joshua er alle vertrouwen in om ook de Fransman Takam te verslaan.

Uitzending gemist van Wk Boksen: Joshua Vs Takam? Hier kun je alle uitzendingen van Wk Boksen: Joshua Vs Takam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-10-2017 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!