Programma gemist?

Een indringende een kijk op sterven door naar de ogen van op tv een vrijwilligster in in een in hospice. In op tv een tijd dat er van voortdurend een publiek debat is op over een voltooid leven, een documentaire die de een andere uit kijk geeft op op sterven. Programmamaker Anne door Christine Girardot is één van dag in de op tv in week vrijwilligster in een hospice het in in Deventer. Daar ziet ze van dichtbij op hoe een mensen sterven. Met persoonlijke aandacht, met zorg uit op maat en in uit een huiselijke omgeving. door Daar wordt de de tijd genomen van om te sterven. naar En in die op tv schaarse tijd en met veel tijdens aandacht voor heel een de mens ervaren van de gasten dat op uit er meer is dan de ziekte uit alleen. de Ze bloeien vaak op, tijdens met de dood niet de ver weg. met De een gaat nog op tv trouwen, de de ander viert het leven op de met zijn partner, weer een ander door komt dichter bij op tv de het kinderen omdat er een geen angst is voor in pijn. Zo wordt de uit tijd in het de met tijd gevonden en zo wordt het de leven de gevierd, terwijl de dood niet tijdens ver uit weg is. door Natuurlijk zijn er tranen op moeilijke op momenten, maar door de een gasten en hun familie nemen de tijdens door tijd om in het met laatste stuk van uit hun leven er naar voor elkaar te door zijn.

oktober 2020
30-10-2017 21:00

Tijd om te sterven

2Doc: Tijd om te sterven - Tijd om te sterven

Een indringende kijk op sterven door de ogen van een vrijwilligster in een hospice. In een tijd dat er voortdurend een publiek debat is over voltooid leven, een documentaire die een andere kijk geeft op sterven. Programmamaker Anne Christin...

2Doc: Tijd om te sterven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tijd om te sterven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tijd om te sterven bij 2Doc: Tijd om te sterven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tijd om te sterven. Heb je een uitzending van 2Doc: Tijd om te sterven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tijd om te sterven gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tijd om te sterven? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tijd om te sterven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!