Programma gemist?

Een indringende kijk tijdens op sterven door een door de ogen van een van vrijwilligster in op een hospice. In een tijdens tijd dat er op tv voortdurend een het publiek debat is over voltooid leven, uit een documentaire het die een andere de kijk geeft op sterven. door Programmamaker Anne Christine van Girardot is één op tv dag in in de de week vrijwilligster in door een hospice in Deventer. Daar ziet in van ze van dichtbij hoe de mensen sterven. Met persoonlijke met aandacht, zorg een op maat en in een een huiselijke uit omgeving. Daar wordt van de tijd genomen om met te sterven. En tijdens in tijdens die schaarse tijd en het met veel aandacht voor met heel de mens ervaren op de gasten dat met er meer is tijdens dan de op tv ziekte alleen. tijdens Ze bloeien vaak op, met in de dood niet het ver op weg. De een naar gaat nog trouwen, de ander van de viert het leven met zijn naar partner, weer een in ander een komt dichter bij van de kinderen omdat er geen angst door is voor door pijn. de Zo wordt de tijd in het de naar tijd gevonden en zo wordt het tijdens leven gevierd, in terwijl de naar dood niet ver weg is. de Natuurlijk zijn het er tranen op op moeilijke momenten, maar met de tijdens gasten en hun familie nemen het de tijd om in door het laatste op stuk met van hun leven tijdens er voor elkaar te in zijn.

oktober 2019
30-10-2017 21:00

Tijd om te sterven

2Doc: Tijd om te sterven - Tijd om te sterven

Een indringende kijk op sterven door de ogen van een vrijwilligster in een hospice. In een tijd dat er voortdurend een publiek debat is over voltooid leven, een documentaire die een andere kijk geeft op sterven. Programmamaker Anne Christin...

2Doc: Tijd om te sterven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tijd om te sterven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tijd om te sterven bij 2Doc: Tijd om te sterven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tijd om te sterven. Heb je een uitzending van 2Doc: Tijd om te sterven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tijd om te sterven gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tijd om te sterven? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tijd om te sterven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!