Programma gemist?

Een indringende kijk tijdens uit op sterven door de ogen tijdens van op tv een vrijwilligster in tijdens een hospice. In een tijd dat uit er voortdurend naar een publiek op debat is een over voltooid leven, in een documentaire die een andere kijk uit op tv geeft op sterven. Programmamaker uit Anne Christine tijdens Girardot is één het dag in de week vrijwilligster de in naar een hospice in een Deventer. Daar ziet op tv ze van dichtbij de hoe mensen sterven. op tv Met persoonlijke aandacht, op zorg op maat op tv en in een een huiselijke omgeving. Daar wordt de met tijd genomen om te een sterven. En het in de die schaarse tijd en met op veel naar aandacht voor heel de mens ervaren naar de gasten dat een er tijdens meer is door dan de ziekte alleen. Ze bloeien door vaak op, op tv met de dood niet de ver naar weg. De een uit gaat nog uit trouwen, de ander viert het de leven met de zijn partner, weer een het ander komt dichter op tv bij de kinderen op tv omdat er het geen angst is voor uit pijn. Zo wordt in de naar tijd in de tijd met gevonden en zo wordt het door leven gevierd, het terwijl tijdens de dood niet ver in weg is. Natuurlijk zijn op er tranen naar op moeilijke momenten, maar de op gasten en op hun familie een nemen de tijd om in op tv tijdens het laatste stuk van de hun leven er van voor elkaar te een zijn.

juni 2021
30-10-2017 21:00

Tijd om te sterven

2Doc: Tijd om te sterven - Tijd om te sterven

Een indringende kijk op sterven door de ogen van een vrijwilligster in een hospice. In een tijd dat er voortdurend een publiek debat is over voltooid leven, een documentaire die een andere kijk geeft op sterven. Programmamaker Anne Christin...

2Doc: Tijd om te sterven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tijd om te sterven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tijd om te sterven bij 2Doc: Tijd om te sterven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tijd om te sterven. Heb je een uitzending van 2Doc: Tijd om te sterven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tijd om te sterven gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tijd om te sterven? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tijd om te sterven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!