Programma gemist?

Een op tv indringende kijk naar op sterven door de ogen op van uit een vrijwilligster in met een hospice. In een met tijd dat tijdens er voortdurend een met publiek debat is over voltooid leven, uit naar een documentaire die een door andere kijk met geeft op sterven. door Programmamaker Anne Christine Girardot is één in dag in de naar week in vrijwilligster in uit een hospice in tijdens Deventer. Daar ziet ze de van dichtbij hoe het mensen sterven. Met persoonlijke aandacht, naar naar zorg op maat en in het een huiselijke omgeving. Daar naar wordt de op tijd genomen om te tijdens sterven. door En in die schaarse tijdens tijd en met naar veel aandacht naar voor heel van de mens ervaren de gasten dat op tv er de meer is dan de op tv ziekte alleen. Ze op tv bloeien vaak op, met het de dood niet naar ver weg. De de een gaat nog tijdens trouwen, de tijdens ander in viert het leven op tv met zijn partner, weer door een ander komt dichter met bij de kinderen met omdat tijdens er geen angst is voor op tv pijn. Zo wordt de van tijd in van de het tijd gevonden en zo wordt het het leven gevierd, terwijl in in de dood niet ver weg op tv is. Natuurlijk een zijn er tranen op naar moeilijke momenten, maar de tijdens het gasten en hun familie nemen de het tijd om het in het door laatste stuk van hun uit leven er voor elkaar van te tijdens zijn.

mei 2020
30-10-2017 21:00

Tijd om te sterven

2Doc: Tijd om te sterven - Tijd om te sterven

Een indringende kijk op sterven door de ogen van een vrijwilligster in een hospice. In een tijd dat er voortdurend een publiek debat is over voltooid leven, een documentaire die een andere kijk geeft op sterven. Programmamaker Anne Christin...

2Doc: Tijd om te sterven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tijd om te sterven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tijd om te sterven bij 2Doc: Tijd om te sterven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tijd om te sterven. Heb je een uitzending van 2Doc: Tijd om te sterven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tijd om te sterven gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tijd om te sterven? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tijd om te sterven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!