Programma gemist?

Een een indringende kijk op op tv sterven door de ogen van een een door vrijwilligster in tijdens een hospice. In een tijd dat een er met voortdurend een publiek debat de is over op tv voltooid leven, een met documentaire die een het andere kijk het geeft op sterven. Programmamaker Anne uit Christine Girardot het is één dag van in de week op tv vrijwilligster in een tijdens hospice in Deventer. Daar van ziet ze van dichtbij door hoe uit mensen sterven. Met persoonlijke aandacht, uit een zorg op maat en in een op tv huiselijke een omgeving. Daar wordt de tijdens tijd genomen om te uit sterven. En in de de die schaarse tijd en het met veel aandacht voor heel tijdens de mens ervaren met tijdens de gasten dat de er meer is dan door de ziekte alleen. Ze bloeien op tv vaak op, op met een de dood niet in ver weg. De een gaat nog met trouwen, door de ander viert het leven door met met zijn partner, weer een het ander komt op tv dichter bij op tv de kinderen omdat er geen angst uit een is voor pijn. Zo wordt naar de tijd door in de tijd gevonden en op zo wordt met het de leven gevierd, terwijl de dood uit niet ver naar weg is. Natuurlijk zijn in er door tranen op moeilijke op momenten, maar de gasten en hun een familie nemen de op tv tijd om met in het laatste stuk de van door hun leven er voor elkaar een een te zijn.

januari 2020
30-10-2017 21:00

Tijd om te sterven

2Doc: Tijd om te sterven - Tijd om te sterven

Een indringende kijk op sterven door de ogen van een vrijwilligster in een hospice. In een tijd dat er voortdurend een publiek debat is over voltooid leven, een documentaire die een andere kijk geeft op sterven. Programmamaker Anne Christin...

2Doc: Tijd om te sterven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tijd om te sterven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tijd om te sterven bij 2Doc: Tijd om te sterven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tijd om te sterven. Heb je een uitzending van 2Doc: Tijd om te sterven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tijd om te sterven gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tijd om te sterven? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tijd om te sterven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!