Programma gemist?

Een van indringende kijk op sterven door door de ogen naar van een van vrijwilligster in een hospice. van In een tijd dat uit op er voortdurend een publiek het debat is over voltooid leven, tijdens een uit documentaire die een andere de kijk geeft het op sterven. Programmamaker Anne Christine in tijdens Girardot is één dag van in de door week vrijwilligster in een naar hospice in Deventer. van Daar ziet ze van dichtbij van uit hoe mensen sterven. Met van persoonlijke aandacht, zorg op maat in de en in een van huiselijke omgeving. Daar op wordt de tijd genomen om een te sterven. En de in die schaarse tijd op tv en op tv met veel aandacht in voor heel de mens met ervaren de de gasten dat er meer uit is op dan de ziekte uit alleen. Ze bloeien vaak op, met tijdens de dood door niet ver weg. de De een gaat tijdens nog trouwen, de ander in viert het met leven door met zijn partner, weer een op ander komt dichter naar bij de kinderen op tv omdat er geen tijdens angst is in voor pijn. Zo wordt met de tijd in het de tijdens tijd gevonden en zo wordt naar het het leven gevierd, terwijl de dood op niet ver in weg is. Natuurlijk zijn er het het tranen op moeilijke momenten, met maar de gasten en uit hun tijdens familie nemen de tijd door om in het laatste van stuk naar van hun leven er voor in elkaar te in zijn.

december 2021
30-10-2017 21:00

Tijd om te sterven

2Doc: Tijd om te sterven - Tijd om te sterven

Een indringende kijk op sterven door de ogen van een vrijwilligster in een hospice. In een tijd dat er voortdurend een publiek debat is over voltooid leven, een documentaire die een andere kijk geeft op sterven. Programmamaker Anne Christin...

2Doc: Tijd om te sterven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tijd om te sterven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tijd om te sterven bij 2Doc: Tijd om te sterven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tijd om te sterven. Heb je een uitzending van 2Doc: Tijd om te sterven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tijd om te sterven gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tijd om te sterven? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tijd om te sterven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!