Programma gemist?

Een indringende kijk van op op sterven door de ogen van uit een vrijwilligster het in een hospice. In door een tijd dat naar er voortdurend met een publiek debat met is over voltooid leven, op tv een documentaire een die een andere kijk op de geeft op sterven. Programmamaker Anne naar Christine Girardot is één een dag een in de week tijdens vrijwilligster in een hospice naar in Deventer. naar Daar ziet ze van dichtbij uit hoe mensen sterven. het Met tijdens persoonlijke aandacht, door zorg op maat en in een een door huiselijke omgeving. Daar wordt de tijd de naar genomen om te sterven. op tv En in die schaarse tijd een en met met veel aandacht uit voor heel de de mens ervaren uit de gasten dat er uit meer is dan de tijdens ziekte alleen. naar Ze bloeien vaak een op, met de dood de niet ver in weg. De een gaat nog op tv trouwen, de uit ander viert in het leven met zijn door partner, weer door een ander komt dichter bij met de op kinderen omdat er geen naar angst het is voor pijn. tijdens Zo wordt de tijd op in de tijd gevonden en van zo wordt op het leven door gevierd, terwijl de dood niet het ver op weg is. tijdens Natuurlijk zijn er tranen tijdens op moeilijke op tv momenten, maar de gasten en hun naar familie nemen van de tijd om de in het naar laatste stuk van hun leven in naar er voor elkaar door te zijn.

maart 2021
30-10-2017 21:00

Tijd om te sterven

2Doc: Tijd om te sterven - Tijd om te sterven

Een indringende kijk op sterven door de ogen van een vrijwilligster in een hospice. In een tijd dat er voortdurend een publiek debat is over voltooid leven, een documentaire die een andere kijk geeft op sterven. Programmamaker Anne Christin...

2Doc: Tijd om te sterven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tijd om te sterven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tijd om te sterven bij 2Doc: Tijd om te sterven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tijd om te sterven. Heb je een uitzending van 2Doc: Tijd om te sterven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tijd om te sterven gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tijd om te sterven? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tijd om te sterven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!