Programma gemist?

Een indringende in kijk op door sterven door de uit ogen van naar een vrijwilligster in een met hospice. In een door tijd dat er tijdens voortdurend een uit publiek debat is het over voltooid leven, een documentaire die naar het een andere kijk door geeft op sterven. Programmamaker Anne in Christine Girardot tijdens is één met dag in de week vrijwilligster in op tv een hospice in op tijdens Deventer. Daar ziet ze uit van dichtbij hoe mensen sterven. naar Met persoonlijke aandacht, in op tv zorg op maat en in een een huiselijke omgeving. Daar op tv wordt de tijdens tijd van genomen om te het sterven. En in die schaarse tijd tijdens en met veel uit aandacht voor heel naar uit de mens ervaren de gasten dat naar er het meer is dan door de ziekte alleen. Ze tijdens bloeien vaak tijdens op, met de dood niet van het ver weg. De op een gaat nog trouwen, het de ander in viert het leven met in zijn partner, weer op een ander komt dichter bij de de de kinderen omdat er geen angst op van is voor pijn. Zo wordt het de tijd in de van tijd gevonden en naar op tv zo wordt het leven gevierd, terwijl van de dood niet het ver met weg is. Natuurlijk zijn er naar van tranen op moeilijke momenten, van maar de gasten tijdens en hun familie door nemen de tijdens tijd om in door het laatste stuk van tijdens hun leven er voor het elkaar te op zijn.

december 2019
30-10-2017 21:00

Tijd om te sterven

2Doc: Tijd om te sterven - Tijd om te sterven

Een indringende kijk op sterven door de ogen van een vrijwilligster in een hospice. In een tijd dat er voortdurend een publiek debat is over voltooid leven, een documentaire die een andere kijk geeft op sterven. Programmamaker Anne Christin...

2Doc: Tijd om te sterven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tijd om te sterven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tijd om te sterven bij 2Doc: Tijd om te sterven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tijd om te sterven. Heb je een uitzending van 2Doc: Tijd om te sterven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tijd om te sterven gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tijd om te sterven? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tijd om te sterven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!