Programma gemist?

Een een indringende kijk een op sterven door de in ogen van een vrijwilligster in van een het hospice. In door een tijd dat er van voortdurend een publiek met debat is op over voltooid leven, een documentaire in die een met andere kijk geeft op in sterven. door Programmamaker Anne Christine Girardot met is één dag in de op week vrijwilligster tijdens in de een hospice in Deventer. Daar ziet op ze van dichtbij uit door hoe mensen sterven. Met naar persoonlijke aandacht, zorg op maat in en tijdens in een de huiselijke omgeving. Daar wordt de de tijd genomen om op tv te met sterven. En in die schaarse tijd door en met de veel de aandacht voor heel de mens ervaren een de gasten dat van er op tv meer is dan de naar ziekte tijdens alleen. Ze bloeien vaak op, naar met de dood op tv niet de ver weg. De een naar gaat nog trouwen, de ander de viert het leven een met zijn partner, met weer een een ander op komt dichter bij de kinderen omdat met er geen uit angst is voor pijn. op tv Zo wordt op tv de tijd in naar de het tijd gevonden en zo in wordt het het leven gevierd, terwijl van de dood niet ver naar weg is. Natuurlijk zijn er met tranen op tijdens moeilijke momenten, in maar de gasten en op hun tijdens familie nemen de op tijd om in de het laatste stuk van hun leven op er door voor elkaar in te zijn.

februari 2020
30-10-2017 21:00

Tijd om te sterven

2Doc: Tijd om te sterven - Tijd om te sterven

Een indringende kijk op sterven door de ogen van een vrijwilligster in een hospice. In een tijd dat er voortdurend een publiek debat is over voltooid leven, een documentaire die een andere kijk geeft op sterven. Programmamaker Anne Christin...

2Doc: Tijd om te sterven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tijd om te sterven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tijd om te sterven bij 2Doc: Tijd om te sterven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tijd om te sterven. Heb je een uitzending van 2Doc: Tijd om te sterven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tijd om te sterven gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tijd om te sterven? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tijd om te sterven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!