Programma gemist?

Een indringende kijk uit op sterven op tv door de ogen uit van een vrijwilligster in tijdens een naar hospice. In een tijd dat naar er uit voortdurend een publiek de debat is over voltooid leven, naar een documentaire door die een tijdens andere kijk geeft op sterven. naar Programmamaker met Anne Christine Girardot is met één van dag in de week vrijwilligster in tijdens een hospice in in tijdens Deventer. Daar ziet tijdens ze van dichtbij hoe mensen het sterven. Met persoonlijke aandacht, naar zorg op maat op tv en door in een huiselijke omgeving. Daar van wordt een de tijd genomen om te de naar sterven. En in die schaarse tijdens tijd op tv en met veel aandacht voor heel het de mens ervaren door de gasten van dat er meer tijdens is naar dan de ziekte alleen. Ze naar bloeien van vaak op, met de dood niet op ver met weg. De een het gaat nog trouwen, de ander de viert het leven in met met zijn partner, weer een met ander komt dichter bij van van de kinderen omdat er op tv geen angst is het voor pijn. Zo wordt van de tijd in de de door tijd gevonden en zo een wordt het naar leven gevierd, terwijl naar de dood niet ver van weg is. Natuurlijk zijn met er tranen op moeilijke een op momenten, maar de gasten en op hun familie nemen door de tijd van om in het tijdens laatste stuk van naar hun leven er voor uit elkaar te tijdens zijn.

november 2019
30-10-2017 21:00

Tijd om te sterven

2Doc: Tijd om te sterven - Tijd om te sterven

Een indringende kijk op sterven door de ogen van een vrijwilligster in een hospice. In een tijd dat er voortdurend een publiek debat is over voltooid leven, een documentaire die een andere kijk geeft op sterven. Programmamaker Anne Christin...

2Doc: Tijd om te sterven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tijd om te sterven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tijd om te sterven bij 2Doc: Tijd om te sterven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tijd om te sterven. Heb je een uitzending van 2Doc: Tijd om te sterven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tijd om te sterven gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tijd om te sterven? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tijd om te sterven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!