Programma gemist?

Een indringende met kijk op sterven door de de van ogen van een vrijwilligster in een tijdens een hospice. In een tijd in dat er voortdurend een door publiek naar debat is over voltooid leven, het op tv een documentaire die door een andere kijk geeft op met sterven. Programmamaker de Anne Christine de Girardot is één dag van in de week vrijwilligster in op tv een hospice in op een Deventer. Daar ziet tijdens ze van dichtbij door hoe mensen sterven. Met persoonlijke op tv aandacht, zorg op maat de en in een in huiselijke naar omgeving. Daar wordt de naar tijd genomen om op te sterven. door En in die schaarse tijd een en met veel door de aandacht voor heel het de mens ervaren de gasten dat op tijdens er meer is dan de ziekte de alleen. Ze in bloeien vaak op, met de de door dood niet ver een weg. De een gaat nog in trouwen, de tijdens ander viert het naar leven met uit zijn partner, weer een ander het komt op tv dichter bij de de kinderen omdat een er geen angst is voor op tv pijn. op tv Zo wordt de tijd met in de tijd met gevonden en zo wordt op het op tv leven gevierd, terwijl de dood niet in de ver weg is. op tv Natuurlijk zijn er tranen op moeilijke de momenten, maar de een gasten en hun het op tv familie nemen de tijd om in tijdens het door laatste stuk van hun de leven er voor op tv elkaar te van zijn.

juli 2020
30-10-2017 21:00

Tijd om te sterven

2Doc: Tijd om te sterven - Tijd om te sterven

Een indringende kijk op sterven door de ogen van een vrijwilligster in een hospice. In een tijd dat er voortdurend een publiek debat is over voltooid leven, een documentaire die een andere kijk geeft op sterven. Programmamaker Anne Christin...

2Doc: Tijd om te sterven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tijd om te sterven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tijd om te sterven bij 2Doc: Tijd om te sterven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tijd om te sterven. Heb je een uitzending van 2Doc: Tijd om te sterven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tijd om te sterven gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tijd om te sterven? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tijd om te sterven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!