Programma gemist?

Een indringende kijk tijdens op sterven door met de een ogen van een vrijwilligster in door een hospice. de In een tijd naar dat er op voortdurend een publiek debat op tv is over tijdens voltooid leven, een documentaire die tijdens een uit andere kijk geeft op sterven. tijdens Programmamaker Anne Christine op met Girardot is één dag door in de week vrijwilligster de in de een hospice in Deventer. Daar tijdens ziet ze door van dichtbij hoe mensen sterven. het Met persoonlijke door aandacht, zorg een op maat en in met een met huiselijke omgeving. Daar wordt de tijd op tv genomen om te op sterven. En het in die schaarse tijd naar en met veel naar op tv aandacht voor heel van de mens ervaren op tv de gasten dat op er meer is dan de een ziekte naar alleen. Ze bloeien tijdens vaak op, met het de dood niet door ver weg. De een op gaat nog trouwen, het de ander viert het leven op met zijn partner, op tv weer tijdens een ander komt dichter met bij de kinderen het omdat uit er geen angst is voor pijn. naar met Zo wordt de tijdens tijd in de tijd de gevonden en zo wordt het in leven gevierd, terwijl op de dood van niet ver weg in is. het Natuurlijk zijn er op tranen op moeilijke momenten, maar uit de gasten op en hun familie nemen de met tijd met om in het laatste op stuk van een hun leven met er voor elkaar te op tv zijn.

april 2020
30-10-2017 21:00

Tijd om te sterven

2Doc: Tijd om te sterven - Tijd om te sterven

Een indringende kijk op sterven door de ogen van een vrijwilligster in een hospice. In een tijd dat er voortdurend een publiek debat is over voltooid leven, een documentaire die een andere kijk geeft op sterven. Programmamaker Anne Christin...

2Doc: Tijd om te sterven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tijd om te sterven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tijd om te sterven bij 2Doc: Tijd om te sterven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tijd om te sterven. Heb je een uitzending van 2Doc: Tijd om te sterven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tijd om te sterven gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tijd om te sterven? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tijd om te sterven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!