Programma gemist?

Een door indringende kijk de op sterven door door de ogen van op een vrijwilligster in een een hospice. In een tijd dat op tv er voortdurend een een publiek debat op tv is over met voltooid leven, een documentaire die de de een andere kijk geeft op sterven. op van Programmamaker Anne Christine Girardot is naar één dag in in de op week vrijwilligster in een een hospice in Deventer. naar Daar ziet ze van van dichtbij hoe mensen sterven. tijdens met Met persoonlijke aandacht, zorg door op maat op tv en in een huiselijke omgeving. op tv Daar wordt de tijd in genomen uit om te van sterven. En in van die schaarse tijd en met tijdens veel van aandacht voor heel de mens ervaren door de in gasten dat er meer op is dan de met ziekte alleen. Ze uit bloeien vaak tijdens op, met de dood op niet ver met weg. De een gaat van nog trouwen, de ander van viert op het leven door met zijn partner, weer een ander het komt dichter een bij de het kinderen omdat er geen angst de is het voor pijn. Zo wordt de van tijd in de tijdens tijd gevonden en door zo wordt in het leven naar gevierd, terwijl de van dood niet ver weg is. naar Natuurlijk zijn er de tranen op moeilijke van momenten, maar de in gasten en hun van familie uit nemen de tijd om naar in het laatste het stuk van hun leven naar er voor elkaar uit een te zijn.

augustus 2021
30-10-2017 21:00

Tijd om te sterven

2Doc: Tijd om te sterven - Tijd om te sterven

Een indringende kijk op sterven door de ogen van een vrijwilligster in een hospice. In een tijd dat er voortdurend een publiek debat is over voltooid leven, een documentaire die een andere kijk geeft op sterven. Programmamaker Anne Christin...

2Doc: Tijd om te sterven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tijd om te sterven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tijd om te sterven bij 2Doc: Tijd om te sterven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tijd om te sterven. Heb je een uitzending van 2Doc: Tijd om te sterven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tijd om te sterven gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tijd om te sterven? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tijd om te sterven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!