Programma gemist?

Een indringende op tv kijk van op sterven door de ogen door van een vrijwilligster het in een het hospice. In een tijd op tv dat er voortdurend een van in publiek debat is over voltooid op tv leven, door een documentaire die een uit andere kijk de geeft op sterven. van Programmamaker Anne Christine Girardot uit is één dag het in de week vrijwilligster in naar een naar hospice in Deventer. Daar ziet in ze op van dichtbij op tv hoe mensen sterven. Met persoonlijke van aandacht, zorg op maat van en op in een huiselijke een omgeving. Daar wordt de door tijd genomen om een te sterven. En het in een die schaarse tijd met en met veel aandacht voor de heel de mens ervaren met de gasten dat op tv er meer van is dan van de ziekte alleen. Ze bloeien het vaak op, met tijdens het de dood niet door ver weg. De een gaat het nog trouwen, de naar ander viert van het leven door met zijn partner, weer door een ander komt dichter door bij de kinderen omdat tijdens er door geen angst is voor pijn. uit Zo wordt tijdens de tijd in de van tijd gevonden en de uit zo wordt het leven gevierd, terwijl naar de door dood niet ver het weg is. Natuurlijk zijn door er tranen op met moeilijke naar momenten, maar de gasten en tijdens hun familie nemen de de tijd met om in het laatste stuk uit van hun op leven er voor een elkaar te in zijn.

oktober 2019
30-10-2017 21:00

Tijd om te sterven

2Doc: Tijd om te sterven - Tijd om te sterven

Een indringende kijk op sterven door de ogen van een vrijwilligster in een hospice. In een tijd dat er voortdurend een publiek debat is over voltooid leven, een documentaire die een andere kijk geeft op sterven. Programmamaker Anne Christin...

2Doc: Tijd om te sterven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tijd om te sterven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tijd om te sterven bij 2Doc: Tijd om te sterven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tijd om te sterven. Heb je een uitzending van 2Doc: Tijd om te sterven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tijd om te sterven gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tijd om te sterven? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tijd om te sterven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!