Programma gemist?

Een van indringende kijk op tijdens sterven door de het ogen van door een vrijwilligster in een in hospice. In naar een tijd dat er tijdens voortdurend een publiek debat de is over de voltooid leven, een documentaire die het een in andere kijk tijdens geeft op sterven. naar Programmamaker Anne Christine Girardot is in één dag op in de week vrijwilligster een in op een hospice in uit Deventer. Daar ziet ze van van dichtbij de hoe mensen sterven. Met tijdens persoonlijke aandacht, zorg op maat het het en in een huiselijke door omgeving. Daar wordt de met tijd door genomen om te sterven. op tv En in die schaarse tijd door op en met veel aandacht voor heel de de mens ervaren tijdens tijdens de gasten dat uit er meer is dan uit de ziekte alleen. Ze door bloeien van vaak op, met de van dood niet ver op weg. De een gaat van nog trouwen, de het ander tijdens viert het leven met zijn het partner, weer in een ander komt met dichter bij de kinderen omdat van er geen angst op is voor pijn. van Zo wordt de van tijd in op tv de tijd gevonden en naar zo op tv wordt het leven van gevierd, terwijl uit de dood niet ver weg is. naar Natuurlijk zijn met er uit tranen op moeilijke door momenten, maar de gasten een en hun familie nemen met de tijd om op tv in het laatste door stuk van hun leven door er voor elkaar uit te naar zijn.

januari 2020
30-10-2017 21:00

Tijd om te sterven

2Doc: Tijd om te sterven - Tijd om te sterven

Een indringende kijk op sterven door de ogen van een vrijwilligster in een hospice. In een tijd dat er voortdurend een publiek debat is over voltooid leven, een documentaire die een andere kijk geeft op sterven. Programmamaker Anne Christin...

2Doc: Tijd om te sterven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tijd om te sterven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tijd om te sterven bij 2Doc: Tijd om te sterven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tijd om te sterven. Heb je een uitzending van 2Doc: Tijd om te sterven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tijd om te sterven gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tijd om te sterven? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tijd om te sterven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!