Programma gemist?

Hélène tijdens Hendriks bezoekt Pierre van Hooijdonk. door Hij moet elf door een vragen over zijn eigen carrière juist van beantwoorden en kan in daarmee een een aanzienlijk geldbedrag winnen op tv voor een zelfgekozen tijdens goed door doel.

Hélène Hendriks bezoekt uit Mark van door Bommel. Hij moet tijdens elf vragen over het zijn eigen door carrière juist beantwoorden en kan van in daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor het met een zelfgekozen goed uit doel.

In deze aflevering in op tv van Matchwinner Pro bezoekt Hélène van Hendriks Arjen Robben. Hij op tv door moet elf vragen over op tv zijn eigen met carrière juist beantwoorden en kan daarmee tijdens een aanzienlijk in geldbedrag door winnen voor een zelfgekozen goed naar doel. Robben door spreekt in deze uitzending onder van ondere over 'de naar teen van Casillas', in die een doelpunt op tv in de WK-finale in naar op tv 2010 wist te voorkomen. de Ook komt in zijn jeugdidool Romario door ter sprake en vertelt Arjen Robben tijdens het over FC Groningen, de dus club waar zijn voetbalcarrière door van start ging. In met ?Matchwinner Pro? op tv beantwoorden bekende van (oud-)topvoetballers elf vragen over hun eigen met een carrière, waarmee ze een van geldbedrag kunnen winnen voor met een zelfgekozen de goed doel. Hun kennis op tv wordt in getest en tegelijkertijd vertellen door ze bijzondere anekdotes over op hun in leven en spelerscarrière. Iedere week naar bezoekt Hélène, met een de speciale mobiele tijdens studio, een andere bekende op (oud-) uit topvoetballer.

Hélène Hendriks bezoekt op Ruud op van Nistelrooij. op Hij moet elf de vragen over zijn de eigen carrière juist naar beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk het geldbedrag door winnen voor een zelfgekozen het goed uit doel.

Voetbalquiz. op tv Hélène Hendriks bezoekt Rafael van een der Vaart. de Hij moet elf vragen een over zijn op eigen carrière juist beantwoorden tijdens en van kan daarmee van een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een van zelfgekozen naar goed doel.

Voetbalquiz. naar Hélène Hendriks uit bezoekt Ronald de Boer. Hij moet op tv elf vragen tijdens over zijn op eigen carrière juist beantwoorden uit en uit kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen naar voor een door zelfgekozen door goed doel.

Vanaf op vanavond is in Hélène Hendriks bij RTL de 7 te zien als presentatrice tijdens de van ‘Matchwinner Pro’, dé quiz met uit de grootste voetballers een in uit de kleinste studio. op tv In ‘Matchwinner Pro’ beantwoorden bekende een (oud-)topvoetballers elf van vragen over hun tijdens eigen op tv carrière, waarmee ze een op geldbedrag kunnen winnen voor een het zelfgekozen goed doel. in Hun met kennis wordt getest en tegelijkertijd naar vertellen ze uit bijzondere naar anekdotes over hun leven en door spelerscarrière. Iedere week bezoekt naar Hélène, met de de speciale mobiele studio, met een andere bekende tijdens (oud-) door topvoetballer. Hélène is onder meer afgereisd met met naar Denemarken om Rafael in van der Vaart vragen over een zijn eigen loopbaan op voor door te leggen. De oud-Ajacied heeft de tijdens een flinke carrière het achter de rug bij grote internationale een met clubs als Real Madrid, HSV en een Tottenham op Hotspur. Momenteel speelt hij zijn naar de wedstrijden voor het Deense FC met Midtjylland. op Dirk Kuijt, de man uit die zijn op tv carrière glansrijk afsloot door hoogstpersoonlijk Feyenoord op tv naar uit het kampioenschap te schieten, wordt in ook door Hélène op het sporthemd een van het van lijf gevraagd. Verder is naar ook Ruud tijdens van Nistelrooy op tv getest op de kennis over van zijn eigen succesvolle carrière. de op Van The Man op wist tijdens zijn loopbaan van op maar op liefst drie competities (Eredivisie, Primera van Division en met Premier League) topscorer te worden. met Kan hij met met op deze quiz ook op tv een topscore halen? een De vier overige kandidaten de worden later uit bekend gemaakt.

juli 2020
11-12-2017 22:00

Afl. 7

Matchwinner Pro - Afl. 7

Hélène Hendriks bezoekt Pierre van Hooijdonk. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

04-12-2017 21:59

Afl. 6

Matchwinner Pro - Afl. 6

Hélène Hendriks bezoekt Mark van Bommel. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

27-11-2017 22:00

Matchwinner Pro: quiz met Arjen Robben

Matchwinner Pro - Matchwinner Pro: quiz met Arjen Robben

In deze aflevering van Matchwinner Pro bezoekt Hélène Hendriks Arjen Robben. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel. Robben spreekt in...

20-11-2017 22:00

Afl. 4

Matchwinner Pro - Afl. 4

Hélène Hendriks bezoekt Ruud van Nistelrooij. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

13-11-2017 21:59

Afl. 3

Matchwinner Pro - Afl. 3

Voetbalquiz. Hélène Hendriks bezoekt Rafael van der Vaart. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

06-11-2017 22:00

Afl. 2

Matchwinner Pro - Afl. 2

Voetbalquiz. Hélène Hendriks bezoekt Ronald de Boer. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

30-10-2017 22:00

Nieuw: Matchwinner Pro

Matchwinner Pro - Nieuw: Matchwinner Pro

Vanaf vanavond is Hélène Hendriks bij RTL 7 te zien als presentatrice van ‘Matchwinner Pro’, dé quiz met de grootste voetballers in de kleinste studio. In ‘Matchwinner Pro’ beantwoorden bekende (oud-)topvoetballers elf vragen over hun eigen...

Matchwinner Pro gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Matchwinner Pro de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Matchwinner Pro bij Matchwinner Pro liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Matchwinner Pro. Heb je een uitzending van Matchwinner Pro gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Matchwinner Pro gemist

Voetbalquiz waarin het draait om de juiste keuzes in combinatie met een goede voetbalkennis. De deelnemer speelt niet alleen voor zichzelf, maar ook voor zijn of haar voetbalvereniging. De quiz bestaat uit vijf categorieën. In de eerste categorie moet hij of zij minimaal één van de vijf vragen goed hebben, in de laatste categorie moet de speler vijf van de vijf vragen goed beantwoorden om de hoofdprijs van 10.000 euro in de wacht te slepen.

Uitzending gemist van Matchwinner Pro? Hier kun je alle uitzendingen van Matchwinner Pro kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 11-12-2017 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!