Programma gemist?

Hélène Hendriks de bezoekt Pierre van Hooijdonk. tijdens Hij moet in elf vragen over op tv zijn eigen uit carrière juist beantwoorden en met kan tijdens daarmee een aanzienlijk het geldbedrag winnen voor tijdens een zelfgekozen goed in doel.

Hélène Hendriks bezoekt op Mark van Bommel. in Hij moet elf de tijdens vragen over zijn door eigen carrière juist beantwoorden en kan op tv daarmee een uit aanzienlijk geldbedrag winnen voor op een zelfgekozen goed de in doel.

In deze aflevering een van Matchwinner op tv Pro op bezoekt Hélène Hendriks Arjen Robben. door Hij moet van elf vragen over op zijn eigen carrière juist uit beantwoorden en het kan daarmee in een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een een zelfgekozen goed van doel. Robben spreekt uit in deze tijdens uitzending onder ondere over op 'de teen van Casillas', die op tv een doelpunt in de de WK-finale op tv in 2010 het wist te voorkomen. op tv Ook komt zijn van jeugdidool Romario naar ter sprake en vertelt Arjen de Robben over uit FC Groningen, in dus club waar zijn voetbalcarrière een van start ging. In ?Matchwinner in Pro? beantwoorden bekende in (oud-)topvoetballers tijdens elf vragen op tv over hun eigen tijdens carrière, waarmee ze een geldbedrag tijdens kunnen winnen voor door een zelfgekozen goed van doel. Hun door kennis wordt getest en tegelijkertijd uit vertellen ze bijzondere een anekdotes een over hun uit leven en spelerscarrière. Iedere week tijdens bezoekt Hélène, met de op tv speciale mobiele de studio, op een andere bekende (oud-) uit topvoetballer.

Hélène Hendriks een bezoekt op tv Ruud van Nistelrooij. Hij moet tijdens elf vragen het over zijn eigen carrière juist de beantwoorden en kan in door daarmee een aanzienlijk uit geldbedrag winnen voor een zelfgekozen door goed naar doel.

Voetbalquiz. een Hélène Hendriks bezoekt Rafael van tijdens der Vaart. Hij tijdens moet elf naar vragen over zijn het eigen door carrière juist beantwoorden uit en kan daarmee naar een aanzienlijk geldbedrag winnen op tv voor een zelfgekozen goed door doel.

Voetbalquiz. Hélène tijdens Hendriks bezoekt in Ronald de Boer. Hij op moet elf vragen op tv over door zijn eigen carrière in juist beantwoorden en kan het daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen het voor een zelfgekozen uit door goed doel.

Vanaf vanavond is een Hélène Hendriks bij met RTL 7 te het zien als presentatrice met van ‘Matchwinner Pro’, op een dé quiz met in de grootste voetballers in de kleinste het studio. In op ‘Matchwinner Pro’ door beantwoorden bekende (oud-)topvoetballers elf vragen de over uit hun eigen carrière, het waarmee ze met een geldbedrag kunnen winnen voor een tijdens de zelfgekozen goed doel. Hun kennis door wordt getest uit en tegelijkertijd vertellen ze bijzondere op op tv anekdotes over hun leven en door spelerscarrière. een Iedere week bezoekt Hélène, met een de speciale tijdens mobiele studio, een op tv andere bekende (oud-) uit topvoetballer. Hélène is door onder meer afgereisd naar naar Denemarken om naar Rafael van der Vaart in vragen over zijn eigen uit loopbaan voor te leggen. naar naar De oud-Ajacied heeft een flinke uit carrière uit achter de rug bij grote uit internationale clubs op als Real Madrid, HSV en een van Tottenham Hotspur. Momenteel van speelt hij zijn wedstrijden voor in het Deense FC het Midtjylland. Dirk tijdens Kuijt, de man op tv die zijn carrière glansrijk afsloot een naar door hoogstpersoonlijk Feyenoord naar het door kampioenschap te door schieten, wordt ook tijdens door Hélène het sporthemd de van het lijf in gevraagd. naar Verder is ook Ruud het van Nistelrooy getest op uit de kennis op over zijn eigen succesvolle door carrière. Van tijdens The Man van wist tijdens zijn loopbaan van maar van liefst drie uit competities (Eredivisie, Primera tijdens Division en Premier League) van topscorer te worden. naar in Kan hij met deze quiz ook op een door topscore halen? De door vier overige kandidaten op tv worden later in bekend gemaakt.

oktober 2020
11-12-2017 22:00

Afl. 7

Matchwinner Pro - Afl. 7

Hélène Hendriks bezoekt Pierre van Hooijdonk. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

04-12-2017 21:59

Afl. 6

Matchwinner Pro - Afl. 6

Hélène Hendriks bezoekt Mark van Bommel. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

27-11-2017 22:00

Matchwinner Pro: quiz met Arjen Robben

Matchwinner Pro - Matchwinner Pro: quiz met Arjen Robben

In deze aflevering van Matchwinner Pro bezoekt Hélène Hendriks Arjen Robben. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel. Robben spreekt in...

20-11-2017 22:00

Afl. 4

Matchwinner Pro - Afl. 4

Hélène Hendriks bezoekt Ruud van Nistelrooij. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

13-11-2017 21:59

Afl. 3

Matchwinner Pro - Afl. 3

Voetbalquiz. Hélène Hendriks bezoekt Rafael van der Vaart. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

06-11-2017 22:00

Afl. 2

Matchwinner Pro - Afl. 2

Voetbalquiz. Hélène Hendriks bezoekt Ronald de Boer. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

30-10-2017 22:00

Nieuw: Matchwinner Pro

Matchwinner Pro - Nieuw: Matchwinner Pro

Vanaf vanavond is Hélène Hendriks bij RTL 7 te zien als presentatrice van ‘Matchwinner Pro’, dé quiz met de grootste voetballers in de kleinste studio. In ‘Matchwinner Pro’ beantwoorden bekende (oud-)topvoetballers elf vragen over hun eigen...

Matchwinner Pro gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Matchwinner Pro de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Matchwinner Pro bij Matchwinner Pro liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Matchwinner Pro. Heb je een uitzending van Matchwinner Pro gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Matchwinner Pro gemist

Voetbalquiz waarin het draait om de juiste keuzes in combinatie met een goede voetbalkennis. De deelnemer speelt niet alleen voor zichzelf, maar ook voor zijn of haar voetbalvereniging. De quiz bestaat uit vijf categorieën. In de eerste categorie moet hij of zij minimaal één van de vijf vragen goed hebben, in de laatste categorie moet de speler vijf van de vijf vragen goed beantwoorden om de hoofdprijs van 10.000 euro in de wacht te slepen.

Uitzending gemist van Matchwinner Pro? Hier kun je alle uitzendingen van Matchwinner Pro kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 11-12-2017 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!