Programma gemist?

Hélène naar Hendriks bezoekt Pierre op tv van Hooijdonk. de Hij moet elf vragen over zijn een eigen carrière het juist beantwoorden en naar kan daarmee een aanzienlijk op tv geldbedrag winnen voor van een een zelfgekozen goed op tv doel.

Hélène in Hendriks bezoekt Mark door van Bommel. Hij moet het elf het vragen over zijn eigen carrière juist naar het beantwoorden en kan in daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor door een zelfgekozen het goed door doel.

In op deze aflevering tijdens van Matchwinner Pro bezoekt Hélène Hendriks met Arjen uit Robben. Hij op moet elf vragen over zijn eigen tijdens carrière juist beantwoorden met en naar kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag het winnen op voor een de zelfgekozen goed doel. Robben spreekt in deze in uitzending onder ondere in over 'de op tv teen van Casillas', die uit een doelpunt op in met de WK-finale in 2010 wist te tijdens voorkomen. een Ook komt zijn uit jeugdidool Romario ter het sprake en vertelt naar Arjen Robben de over FC Groningen, dus met club waar zijn voetbalcarrière tijdens van start ging. In naar ?Matchwinner Pro? in beantwoorden bekende het (oud-)topvoetballers elf vragen over een hun eigen carrière, waarmee ze het een naar geldbedrag kunnen winnen in voor een op zelfgekozen goed doel. Hun in kennis wordt getest en van tegelijkertijd tijdens vertellen ze bijzondere anekdotes uit over hun leven en van spelerscarrière. Iedere in week bezoekt Hélène, met tijdens de speciale een mobiele studio, een andere bekende door (oud-) op tv topvoetballer.

Hélène op Hendriks bezoekt Ruud van het Nistelrooij. Hij moet van elf vragen op tv over zijn door eigen carrière juist op tv beantwoorden en kan het daarmee een aanzienlijk geldbedrag in winnen voor een zelfgekozen op tv goed door doel.

Voetbalquiz. Hélène op Hendriks een bezoekt Rafael van der door Vaart. Hij moet elf tijdens vragen over zijn van eigen carrière juist naar beantwoorden en naar kan daarmee een in aanzienlijk geldbedrag tijdens winnen voor een zelfgekozen op goed doel.

Voetbalquiz. door Hélène Hendriks bezoekt Ronald naar de Boer. Hij moet naar elf van vragen over op zijn eigen carrière juist beantwoorden naar en kan de daarmee een op tv aanzienlijk geldbedrag winnen voor een op tv zelfgekozen goed op doel.

Vanaf naar vanavond is Hélène Hendriks op bij RTL 7 te het zien met als presentatrice van ‘Matchwinner Pro’, uit dé op tv quiz met het de grootste voetballers op in de kleinste studio. In ‘Matchwinner het Pro’ het beantwoorden bekende (oud-)topvoetballers op tv elf vragen op tv over hun eigen carrière, waarmee uit ze een uit geldbedrag kunnen winnen van voor een zelfgekozen goed op doel. op tv Hun kennis wordt getest en tegelijkertijd naar vertellen ze uit bijzondere anekdotes over van hun leven en naar spelerscarrière. Iedere van week bezoekt Hélène, met tijdens de speciale mobiele studio, de een andere de bekende (oud-) topvoetballer. Hélène is van op onder meer afgereisd de naar Denemarken om Rafael van der in Vaart de vragen over zijn eigen de loopbaan voor op te leggen. De op oud-Ajacied heeft een flinke carrière een achter de op rug bij grote van internationale clubs als Real in Madrid, HSV een en Tottenham Hotspur. de Momenteel speelt hij door zijn wedstrijden naar voor het Deense FC Midtjylland. tijdens Dirk de Kuijt, de man die zijn een carrière glansrijk naar afsloot van door hoogstpersoonlijk Feyenoord uit naar het kampioenschap een te schieten, wordt ook de door Hélène het sporthemd naar van het lijf gevraagd. uit uit Verder is ook Ruud uit van Nistelrooy getest de op de kennis over zijn van tijdens eigen succesvolle carrière. de Van The Man wist tijdens zijn met loopbaan van in maar liefst een drie competities (Eredivisie, naar Primera Division en Premier League) het topscorer te uit worden. Kan hij tijdens met deze door quiz ook in een topscore halen? De op vier overige een kandidaten worden later bekend door gemaakt.

juli 2021
11-12-2017 22:00

Afl. 7

Matchwinner Pro - Afl. 7

Hélène Hendriks bezoekt Pierre van Hooijdonk. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

04-12-2017 21:59

Afl. 6

Matchwinner Pro - Afl. 6

Hélène Hendriks bezoekt Mark van Bommel. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

27-11-2017 22:00

Matchwinner Pro: quiz met Arjen Robben

Matchwinner Pro - Matchwinner Pro: quiz met Arjen Robben

In deze aflevering van Matchwinner Pro bezoekt Hélène Hendriks Arjen Robben. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel. Robben spreekt in...

20-11-2017 22:00

Afl. 4

Matchwinner Pro - Afl. 4

Hélène Hendriks bezoekt Ruud van Nistelrooij. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

13-11-2017 21:59

Afl. 3

Matchwinner Pro - Afl. 3

Voetbalquiz. Hélène Hendriks bezoekt Rafael van der Vaart. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

06-11-2017 22:00

Afl. 2

Matchwinner Pro - Afl. 2

Voetbalquiz. Hélène Hendriks bezoekt Ronald de Boer. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

30-10-2017 22:00

Nieuw: Matchwinner Pro

Matchwinner Pro - Nieuw: Matchwinner Pro

Vanaf vanavond is Hélène Hendriks bij RTL 7 te zien als presentatrice van ‘Matchwinner Pro’, dé quiz met de grootste voetballers in de kleinste studio. In ‘Matchwinner Pro’ beantwoorden bekende (oud-)topvoetballers elf vragen over hun eigen...

Matchwinner Pro gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Matchwinner Pro de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Matchwinner Pro bij Matchwinner Pro liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Matchwinner Pro. Heb je een uitzending van Matchwinner Pro gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Matchwinner Pro gemist

Voetbalquiz waarin het draait om de juiste keuzes in combinatie met een goede voetbalkennis. De deelnemer speelt niet alleen voor zichzelf, maar ook voor zijn of haar voetbalvereniging. De quiz bestaat uit vijf categorieën. In de eerste categorie moet hij of zij minimaal één van de vijf vragen goed hebben, in de laatste categorie moet de speler vijf van de vijf vragen goed beantwoorden om de hoofdprijs van 10.000 euro in de wacht te slepen.

Uitzending gemist van Matchwinner Pro? Hier kun je alle uitzendingen van Matchwinner Pro kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 11-12-2017 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!