Programma gemist?

Hélène Hendriks tijdens bezoekt met Pierre van Hooijdonk. Hij moet elf op tv vragen over in zijn eigen carrière in juist beantwoorden en kan door daarmee uit een aanzienlijk in geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed uit op doel.

Hélène Hendriks bezoekt tijdens Mark van naar Bommel. het Hij moet elf vragen over naar zijn eigen carrière naar juist beantwoorden en uit kan daarmee een aanzienlijk op tv geldbedrag de winnen voor een zelfgekozen naar goed de doel.

In uit deze aflevering van Matchwinner tijdens Pro bezoekt Hélène uit Hendriks Arjen Robben. Hij de moet van elf vragen met over zijn eigen carrière juist de beantwoorden naar en kan daarmee met een aanzienlijk geldbedrag winnen voor tijdens een zelfgekozen goed door doel. Robben spreekt in deze een van uitzending onder ondere over in 'de teen van Casillas', die naar een van doelpunt in de WK-finale een in 2010 door wist te voorkomen. Ook komt een zijn tijdens jeugdidool Romario ter sprake en het vertelt Arjen Robben een over met FC Groningen, dus club waar op zijn in voetbalcarrière van start ging. In ?Matchwinner op tv Pro? een beantwoorden bekende (oud-)topvoetballers elf van vragen over hun uit eigen carrière, waarmee het ze met een geldbedrag kunnen winnen voor op een op tv zelfgekozen goed doel. Hun kennis wordt tijdens tijdens getest en tegelijkertijd met vertellen ze bijzondere anekdotes uit over hun leven en spelerscarrière. een Iedere week bezoekt in op tv Hélène, met de door speciale mobiele studio, door een andere bekende (oud-) in topvoetballer.

Hélène Hendriks met bezoekt met Ruud van Nistelrooij. Hij de moet elf vragen over een zijn eigen naar carrière juist beantwoorden en kan uit uit daarmee een aanzienlijk geldbedrag op winnen voor tijdens een zelfgekozen goed in doel.

Voetbalquiz. de Hélène Hendriks bezoekt op tv Rafael van der van Vaart. Hij moet de elf vragen over zijn op eigen de carrière juist beantwoorden op tv en kan daarmee een een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een een uit zelfgekozen goed doel.

Voetbalquiz. het Hélène Hendriks bezoekt Ronald uit de Boer. Hij naar moet elf vragen in over zijn eigen carrière met juist door beantwoorden en door kan daarmee een van aanzienlijk geldbedrag winnen voor een op zelfgekozen goed op tv doel.

Vanaf vanavond door is Hélène Hendriks bij van RTL 7 op tv te zien als door presentatrice van een ‘Matchwinner Pro’, tijdens dé quiz met de grootste voetballers in in de de kleinste een studio. In ‘Matchwinner Pro’ beantwoorden van bekende een (oud-)topvoetballers elf vragen over hun eigen van carrière, waarmee een ze naar een geldbedrag kunnen winnen voor een tijdens zelfgekozen goed door doel. Hun kennis in wordt getest in en tegelijkertijd tijdens vertellen ze bijzondere anekdotes over hun op leven en spelerscarrière. een Iedere week met bezoekt Hélène, met in de speciale mobiele studio, het een andere op bekende (oud-) topvoetballer. Hélène is uit op onder meer afgereisd naar Denemarken op om Rafael van het der Vaart van vragen over in zijn eigen loopbaan voor uit te leggen. De van oud-Ajacied heeft een naar flinke carrière achter de rug het bij met grote internationale clubs als tijdens Real naar Madrid, HSV en Tottenham Hotspur. Momenteel tijdens speelt hij tijdens zijn wedstrijden het voor het Deense een FC Midtjylland. Dirk Kuijt, naar de man die zijn uit carrière uit glansrijk afsloot van door hoogstpersoonlijk Feyenoord naar het kampioenschap op tv te op schieten, wordt ook door Hélène uit het een sporthemd van een het lijf gevraagd. op tv Verder is ook Ruud van op Nistelrooy getest op tv op de kennis over uit zijn eigen het succesvolle carrière. op Van The Man wist tijdens met zijn van loopbaan van maar liefst drie competities tijdens uit (Eredivisie, Primera Division op en Premier League) topscorer te worden. naar door Kan hij met deze quiz ook naar een topscore halen? van De vier overige in van kandidaten worden later een bekend gemaakt.

maart 2021
11-12-2017 22:00

Afl. 7

Matchwinner Pro - Afl. 7

Hélène Hendriks bezoekt Pierre van Hooijdonk. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

04-12-2017 21:59

Afl. 6

Matchwinner Pro - Afl. 6

Hélène Hendriks bezoekt Mark van Bommel. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

27-11-2017 22:00

Matchwinner Pro: quiz met Arjen Robben

Matchwinner Pro - Matchwinner Pro: quiz met Arjen Robben

In deze aflevering van Matchwinner Pro bezoekt Hélène Hendriks Arjen Robben. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel. Robben spreekt in...

20-11-2017 22:00

Afl. 4

Matchwinner Pro - Afl. 4

Hélène Hendriks bezoekt Ruud van Nistelrooij. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

13-11-2017 21:59

Afl. 3

Matchwinner Pro - Afl. 3

Voetbalquiz. Hélène Hendriks bezoekt Rafael van der Vaart. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

06-11-2017 22:00

Afl. 2

Matchwinner Pro - Afl. 2

Voetbalquiz. Hélène Hendriks bezoekt Ronald de Boer. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

30-10-2017 22:00

Nieuw: Matchwinner Pro

Matchwinner Pro - Nieuw: Matchwinner Pro

Vanaf vanavond is Hélène Hendriks bij RTL 7 te zien als presentatrice van ‘Matchwinner Pro’, dé quiz met de grootste voetballers in de kleinste studio. In ‘Matchwinner Pro’ beantwoorden bekende (oud-)topvoetballers elf vragen over hun eigen...

Matchwinner Pro gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Matchwinner Pro de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Matchwinner Pro bij Matchwinner Pro liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Matchwinner Pro. Heb je een uitzending van Matchwinner Pro gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Matchwinner Pro gemist

Voetbalquiz waarin het draait om de juiste keuzes in combinatie met een goede voetbalkennis. De deelnemer speelt niet alleen voor zichzelf, maar ook voor zijn of haar voetbalvereniging. De quiz bestaat uit vijf categorieën. In de eerste categorie moet hij of zij minimaal één van de vijf vragen goed hebben, in de laatste categorie moet de speler vijf van de vijf vragen goed beantwoorden om de hoofdprijs van 10.000 euro in de wacht te slepen.

Uitzending gemist van Matchwinner Pro? Hier kun je alle uitzendingen van Matchwinner Pro kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 11-12-2017 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!