Programma gemist?

Hélène Hendriks bezoekt het Pierre uit van Hooijdonk. Hij moet naar elf vragen over door zijn naar eigen carrière juist het beantwoorden en kan daarmee van een aanzienlijk geldbedrag winnen het voor een uit zelfgekozen goed de doel.

Hélène tijdens Hendriks bezoekt op tv Mark van Bommel. Hij door moet elf de vragen over zijn eigen naar carrière juist beantwoorden en kan een daarmee een aanzienlijk naar geldbedrag winnen voor het een zelfgekozen goed met de doel.

In op deze aflevering van Matchwinner de Pro bezoekt Hélène een Hendriks Arjen Robben. Hij van moet elf vragen naar over door zijn eigen carrière juist met beantwoorden tijdens en kan daarmee een aanzienlijk uit geldbedrag naar winnen voor een op zelfgekozen goed doel. Robben tijdens spreekt in deze met uitzending onder ondere over van 'de teen van een Casillas', die een in doelpunt in de WK-finale in een 2010 wist met te voorkomen. Ook komt tijdens op tv zijn jeugdidool Romario door ter sprake en vertelt Arjen op tv Robben over uit FC Groningen, dus club waar de door zijn voetbalcarrière van start op ging. In ?Matchwinner Pro? met beantwoorden bekende (oud-)topvoetballers het elf vragen met over hun eigen tijdens carrière, waarmee ze een geldbedrag op tv kunnen winnen voor een naar zelfgekozen op tv goed doel. Hun in kennis wordt getest naar en tegelijkertijd vertellen ze bijzondere tijdens anekdotes op over hun van leven en spelerscarrière. Iedere het week bezoekt Hélène, met van de tijdens speciale mobiele studio, het een andere bekende het (oud-) topvoetballer.

Hélène Hendriks bezoekt uit door Ruud van Nistelrooij. Hij moet elf uit vragen door over zijn de eigen carrière juist beantwoorden en van kan uit daarmee een aanzienlijk de geldbedrag winnen voor een op zelfgekozen goed door doel.

Voetbalquiz. Hélène Hendriks in bezoekt Rafael op van der Vaart. de Hij naar moet elf vragen met over zijn eigen carrière juist met beantwoorden en kan in daarmee een in aanzienlijk geldbedrag op winnen voor een zelfgekozen goed tijdens doel.

Voetbalquiz. Hélène Hendriks op tv bezoekt naar Ronald de Boer. Hij op moet elf vragen over op zijn een eigen carrière juist beantwoorden uit en kan een daarmee een aanzienlijk op geldbedrag winnen voor tijdens een zelfgekozen goed naar doel.

Vanaf vanavond is in Hélène op tv Hendriks bij in RTL 7 te zien als met presentatrice van ‘Matchwinner door Pro’, dé quiz een met de de grootste voetballers van in de kleinste het studio. In ‘Matchwinner Pro’ beantwoorden bekende uit (oud-)topvoetballers elf vragen van over hun eigen tijdens met carrière, waarmee ze een met geldbedrag kunnen winnen uit voor een zelfgekozen goed doel. de Hun een kennis wordt naar getest en tegelijkertijd vertellen ze bijzondere naar op tv anekdotes over hun leven en spelerscarrière. het in Iedere week bezoekt Hélène, met een de het speciale mobiele studio, door een andere bekende door (oud-) topvoetballer. Hélène is onder meer afgereisd door naar Denemarken uit om Rafael tijdens van der met Vaart vragen over zijn eigen loopbaan tijdens voor de te leggen. De oud-Ajacied met heeft het een flinke carrière achter de naar rug bij grote in internationale clubs een als Real het Madrid, HSV en Tottenham Hotspur. in Momenteel naar speelt hij zijn wedstrijden door voor het naar Deense FC Midtjylland. Dirk Kuijt, naar de man die uit zijn carrière glansrijk naar afsloot door op tv hoogstpersoonlijk Feyenoord naar het kampioenschap in te schieten, wordt met ook door op tv Hélène het op sporthemd van de het lijf gevraagd. Verder met is ook tijdens Ruud van Nistelrooy getest op met de op tv kennis over zijn eigen het succesvolle carrière. Van The in Man wist tijdens zijn door loopbaan van door maar liefst drie naar competities (Eredivisie, Primera op Division en Premier in League) op tv topscorer te worden. Kan hij met uit uit deze quiz ook uit een topscore halen? De vier door overige kandidaten worden later tijdens bekend met gemaakt.

februari 2020
11-12-2017 22:00

Afl. 7

Matchwinner Pro - Afl. 7

Hélène Hendriks bezoekt Pierre van Hooijdonk. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

04-12-2017 21:59

Afl. 6

Matchwinner Pro - Afl. 6

Hélène Hendriks bezoekt Mark van Bommel. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

27-11-2017 22:00

Matchwinner Pro: quiz met Arjen Robben

Matchwinner Pro - Matchwinner Pro: quiz met Arjen Robben

In deze aflevering van Matchwinner Pro bezoekt Hélène Hendriks Arjen Robben. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel. Robben spreekt in...

20-11-2017 22:00

Afl. 4

Matchwinner Pro - Afl. 4

Hélène Hendriks bezoekt Ruud van Nistelrooij. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

13-11-2017 21:59

Afl. 3

Matchwinner Pro - Afl. 3

Voetbalquiz. Hélène Hendriks bezoekt Rafael van der Vaart. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

06-11-2017 22:00

Afl. 2

Matchwinner Pro - Afl. 2

Voetbalquiz. Hélène Hendriks bezoekt Ronald de Boer. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

30-10-2017 22:00

Nieuw: Matchwinner Pro

Matchwinner Pro - Nieuw: Matchwinner Pro

Vanaf vanavond is Hélène Hendriks bij RTL 7 te zien als presentatrice van ‘Matchwinner Pro’, dé quiz met de grootste voetballers in de kleinste studio. In ‘Matchwinner Pro’ beantwoorden bekende (oud-)topvoetballers elf vragen over hun eigen...

Matchwinner Pro gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Matchwinner Pro de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Matchwinner Pro bij Matchwinner Pro liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Matchwinner Pro. Heb je een uitzending van Matchwinner Pro gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Matchwinner Pro gemist

Voetbalquiz waarin het draait om de juiste keuzes in combinatie met een goede voetbalkennis. De deelnemer speelt niet alleen voor zichzelf, maar ook voor zijn of haar voetbalvereniging. De quiz bestaat uit vijf categorieën. In de eerste categorie moet hij of zij minimaal één van de vijf vragen goed hebben, in de laatste categorie moet de speler vijf van de vijf vragen goed beantwoorden om de hoofdprijs van 10.000 euro in de wacht te slepen.

Uitzending gemist van Matchwinner Pro? Hier kun je alle uitzendingen van Matchwinner Pro kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 11-12-2017 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!