Programma gemist?

Hélène door Hendriks bezoekt Pierre van door Hooijdonk. Hij moet van elf vragen van over zijn op eigen carrière juist van beantwoorden en kan daarmee een tijdens aanzienlijk geldbedrag winnen uit voor een zelfgekozen goed door in doel.

Hélène de Hendriks bezoekt Mark van Bommel. de Hij naar moet elf vragen over zijn op tv eigen van carrière juist beantwoorden van en kan het daarmee een aanzienlijk in geldbedrag winnen voor een een zelfgekozen goed uit doel.

In deze aflevering uit van van Matchwinner Pro bezoekt Hélène Hendriks het uit Arjen Robben. Hij door moet elf vragen over zijn eigen met carrière juist beantwoorden met en kan daarmee door een een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een op tv zelfgekozen goed doel. Robben in spreekt in een deze uitzending door onder ondere over 'de teen in van Casillas', tijdens die een doelpunt in het op tv de WK-finale in 2010 wist te een de voorkomen. Ook komt van zijn jeugdidool Romario een ter sprake en vertelt op Arjen Robben over tijdens FC Groningen, dus club waar de tijdens zijn voetbalcarrière van start ging. In ?Matchwinner de Pro? beantwoorden tijdens bekende (oud-)topvoetballers het elf vragen over hun naar eigen carrière, waarmee ze uit een geldbedrag kunnen op tv winnen voor een door zelfgekozen goed op doel. Hun kennis wordt in de getest en tegelijkertijd vertellen een ze bijzondere anekdotes over hun door tijdens leven en spelerscarrière. Iedere week naar bezoekt Hélène, met de van speciale mobiele studio, door het een andere bekende (oud-) het topvoetballer.

Hélène uit Hendriks bezoekt Ruud een van Nistelrooij. Hij moet elf naar naar vragen over zijn naar eigen carrière juist beantwoorden en kan naar daarmee een tijdens aanzienlijk geldbedrag winnen voor naar een op zelfgekozen goed op doel.

Voetbalquiz. Hélène door Hendriks bezoekt door Rafael van der Vaart. Hij in moet elf met vragen over zijn eigen met carrière juist beantwoorden door en tijdens kan daarmee een het aanzienlijk geldbedrag de winnen voor een zelfgekozen goed naar doel.

Voetbalquiz. uit Hélène Hendriks naar bezoekt Ronald de Boer. Hij moet in elf vragen uit over uit zijn eigen carrière juist beantwoorden tijdens en kan daarmee een een aanzienlijk geldbedrag winnen het voor de een zelfgekozen goed op tv doel.

Vanaf vanavond is op tv naar Hélène Hendriks bij RTL op 7 te een zien als presentatrice van van ‘Matchwinner Pro’, dé quiz het met de grootste voetballers een in de kleinste op studio. In ‘Matchwinner met Pro’ beantwoorden bekende naar (oud-)topvoetballers elf een vragen over hun eigen in carrière, met waarmee ze een geldbedrag het kunnen winnen voor door een door zelfgekozen goed doel. het Hun kennis wordt getest en tegelijkertijd op tv vertellen ze bijzondere op tv anekdotes over hun tijdens leven en spelerscarrière. naar Iedere week tijdens bezoekt Hélène, de met de speciale uit mobiele studio, een met andere bekende (oud-) met topvoetballer. Hélène is onder in meer afgereisd naar naar Denemarken om Rafael door van der Vaart vragen over uit op zijn eigen loopbaan voor de te leggen. De oud-Ajacied heeft op tv een flinke carrière tijdens achter het de rug bij het grote internationale clubs als Real tijdens Madrid, op HSV en op tv Tottenham Hotspur. Momenteel speelt de hij zijn wedstrijden voor naar het Deense FC Midtjylland. de Dirk een Kuijt, de man van die zijn carrière glansrijk afsloot het door hoogstpersoonlijk het Feyenoord van naar het kampioenschap te op tv schieten, wordt tijdens ook door Hélène het sporthemd door van van het lijf gevraagd. Verder is ook met Ruud in van Nistelrooy getest tijdens op de kennis naar over zijn eigen succesvolle van carrière. van Van The Man wist een tijdens zijn loopbaan van maar naar liefst uit drie competities (Eredivisie, het Primera Division op en Premier League) door topscorer te worden. Kan hij in met deze quiz door ook een topscore halen? van De vier uit overige kandidaten worden van later bekend uit gemaakt.

oktober 2019
11-12-2017 22:00

Afl. 7

Matchwinner Pro - Afl. 7

Hélène Hendriks bezoekt Pierre van Hooijdonk. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

04-12-2017 21:59

Afl. 6

Matchwinner Pro - Afl. 6

Hélène Hendriks bezoekt Mark van Bommel. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

27-11-2017 22:00

Matchwinner Pro: quiz met Arjen Robben

Matchwinner Pro - Matchwinner Pro: quiz met Arjen Robben

In deze aflevering van Matchwinner Pro bezoekt Hélène Hendriks Arjen Robben. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel. Robben spreekt in...

20-11-2017 22:00

Afl. 4

Matchwinner Pro - Afl. 4

Hélène Hendriks bezoekt Ruud van Nistelrooij. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

13-11-2017 21:59

Afl. 3

Matchwinner Pro - Afl. 3

Voetbalquiz. Hélène Hendriks bezoekt Rafael van der Vaart. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

06-11-2017 22:00

Afl. 2

Matchwinner Pro - Afl. 2

Voetbalquiz. Hélène Hendriks bezoekt Ronald de Boer. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

30-10-2017 22:00

Nieuw: Matchwinner Pro

Matchwinner Pro - Nieuw: Matchwinner Pro

Vanaf vanavond is Hélène Hendriks bij RTL 7 te zien als presentatrice van ‘Matchwinner Pro’, dé quiz met de grootste voetballers in de kleinste studio. In ‘Matchwinner Pro’ beantwoorden bekende (oud-)topvoetballers elf vragen over hun eigen...

Matchwinner Pro gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Matchwinner Pro de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Matchwinner Pro bij Matchwinner Pro liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Matchwinner Pro. Heb je een uitzending van Matchwinner Pro gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Matchwinner Pro gemist

Voetbalquiz waarin het draait om de juiste keuzes in combinatie met een goede voetbalkennis. De deelnemer speelt niet alleen voor zichzelf, maar ook voor zijn of haar voetbalvereniging. De quiz bestaat uit vijf categorieën. In de eerste categorie moet hij of zij minimaal één van de vijf vragen goed hebben, in de laatste categorie moet de speler vijf van de vijf vragen goed beantwoorden om de hoofdprijs van 10.000 euro in de wacht te slepen.

Uitzending gemist van Matchwinner Pro? Hier kun je alle uitzendingen van Matchwinner Pro kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 11-12-2017 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!