Programma gemist?

Hélène Hendriks bezoekt door de Pierre van Hooijdonk. Hij moet het elf vragen over zijn in de eigen carrière juist beantwoorden in en kan daarmee een aanzienlijk van geldbedrag winnen van voor een zelfgekozen tijdens goed naar doel.

Hélène Hendriks bezoekt op tv Mark van uit Bommel. het Hij moet elf vragen over zijn op uit eigen carrière juist beantwoorden tijdens en kan op daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen de voor een zelfgekozen goed het de doel.

In deze door aflevering van op tv Matchwinner Pro bezoekt Hélène Hendriks met tijdens Arjen Robben. Hij moet elf vragen door over zijn eigen de carrière naar juist beantwoorden met en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag het winnen voor door een het zelfgekozen goed doel. Robben door spreekt in deze uitzending onder ondere tijdens over 'de teen op van Casillas', op tv die een het doelpunt in met de WK-finale in 2010 wist op te voorkomen. op Ook komt zijn op jeugdidool Romario ter sprake en de op vertelt Arjen Robben over FC Groningen, een dus club het waar zijn voetbalcarrière van van start ging. In ?Matchwinner tijdens het Pro? beantwoorden bekende (oud-)topvoetballers het elf vragen over hun eigen een in carrière, waarmee ze het een geldbedrag kunnen winnen een voor een uit zelfgekozen goed doel. Hun kennis het wordt getest en tegelijkertijd met van vertellen ze bijzondere anekdotes over het hun leven en spelerscarrière. uit Iedere week de bezoekt Hélène, tijdens met de speciale mobiele uit studio, een andere met bekende het (oud-) topvoetballer.

Hélène Hendriks uit bezoekt Ruud van in Nistelrooij. Hij moet de elf vragen over zijn op tv in eigen carrière juist beantwoorden een en kan daarmee een op tv aanzienlijk geldbedrag winnen voor uit een zelfgekozen de goed van doel.

Voetbalquiz. in Hélène Hendriks bezoekt in Rafael van met der Vaart. Hij tijdens moet elf vragen over zijn van eigen carrière op juist beantwoorden en kan naar daarmee een aanzienlijk op tv geldbedrag met winnen voor een van zelfgekozen goed doel.

Voetbalquiz. op tv Hélène Hendriks uit bezoekt Ronald de naar Boer. Hij moet elf tijdens vragen over zijn eigen op tv carrière juist beantwoorden op tv en kan daarmee de een aanzienlijk het geldbedrag winnen voor van een zelfgekozen goed de doel.

Vanaf vanavond is door Hélène het Hendriks bij RTL op 7 te zien als een presentatrice van ‘Matchwinner in Pro’, het dé quiz met de grootste voetballers op in de uit kleinste studio. In een ‘Matchwinner Pro’ beantwoorden bekende met (oud-)topvoetballers elf op tv vragen over hun in eigen carrière, waarmee ze de in een geldbedrag kunnen winnen een voor een zelfgekozen op goed doel. Hun kennis de wordt naar getest en tegelijkertijd vertellen ze bijzondere een anekdotes over het hun leven op en spelerscarrière. Iedere week bezoekt tijdens Hélène, met de op speciale mobiele op studio, van een andere bekende (oud-) topvoetballer. Hélène is door naar onder meer afgereisd naar Denemarken met om Rafael op tv van der tijdens Vaart vragen over zijn eigen het loopbaan naar voor te leggen. De door oud-Ajacied heeft een flinke carrière het achter de uit rug bij grote op tv internationale het clubs als Real Madrid, HSV in en Tottenham Hotspur. Momenteel door speelt hij zijn op wedstrijden de voor het met Deense FC Midtjylland. Dirk Kuijt, de de man die zijn op op carrière glansrijk afsloot uit door hoogstpersoonlijk Feyenoord naar tijdens het kampioenschap te schieten, uit wordt ook naar door Hélène het sporthemd van de het lijf gevraagd. op Verder van is ook Ruud van op Nistelrooy getest tijdens op de kennis over zijn op tv eigen succesvolle carrière. naar van Van The Man wist de tijdens zijn loopbaan op tv van maar op liefst drie competities de (Eredivisie, Primera Division en een Premier League) uit topscorer te worden. Kan hij met in deze een quiz ook een topscore halen? uit De vier overige met in kandidaten worden later bekend op gemaakt.

april 2020
11-12-2017 22:00

Afl. 7

Matchwinner Pro - Afl. 7

Hélène Hendriks bezoekt Pierre van Hooijdonk. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

04-12-2017 21:59

Afl. 6

Matchwinner Pro - Afl. 6

Hélène Hendriks bezoekt Mark van Bommel. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

27-11-2017 22:00

Matchwinner Pro: quiz met Arjen Robben

Matchwinner Pro - Matchwinner Pro: quiz met Arjen Robben

In deze aflevering van Matchwinner Pro bezoekt Hélène Hendriks Arjen Robben. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel. Robben spreekt in...

20-11-2017 22:00

Afl. 4

Matchwinner Pro - Afl. 4

Hélène Hendriks bezoekt Ruud van Nistelrooij. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

13-11-2017 21:59

Afl. 3

Matchwinner Pro - Afl. 3

Voetbalquiz. Hélène Hendriks bezoekt Rafael van der Vaart. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

06-11-2017 22:00

Afl. 2

Matchwinner Pro - Afl. 2

Voetbalquiz. Hélène Hendriks bezoekt Ronald de Boer. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

30-10-2017 22:00

Nieuw: Matchwinner Pro

Matchwinner Pro - Nieuw: Matchwinner Pro

Vanaf vanavond is Hélène Hendriks bij RTL 7 te zien als presentatrice van ‘Matchwinner Pro’, dé quiz met de grootste voetballers in de kleinste studio. In ‘Matchwinner Pro’ beantwoorden bekende (oud-)topvoetballers elf vragen over hun eigen...

Matchwinner Pro gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Matchwinner Pro de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Matchwinner Pro bij Matchwinner Pro liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Matchwinner Pro. Heb je een uitzending van Matchwinner Pro gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Matchwinner Pro gemist

Voetbalquiz waarin het draait om de juiste keuzes in combinatie met een goede voetbalkennis. De deelnemer speelt niet alleen voor zichzelf, maar ook voor zijn of haar voetbalvereniging. De quiz bestaat uit vijf categorieën. In de eerste categorie moet hij of zij minimaal één van de vijf vragen goed hebben, in de laatste categorie moet de speler vijf van de vijf vragen goed beantwoorden om de hoofdprijs van 10.000 euro in de wacht te slepen.

Uitzending gemist van Matchwinner Pro? Hier kun je alle uitzendingen van Matchwinner Pro kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 11-12-2017 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!