Programma gemist?

Engelse door filmkomedie. Altijd zeuren over de naar oppervlakkige wereld naar van door de glitter & glamour, maar wel de uit erg graag op de feestjes door komen waar de de sterren zijn. De door Britse op journalist en zelfbenoemd intellectueel Sidney Young uit een maakt het zichzelf uit niet makkelijk. Als hij door het met prestigieuze Sharps op magazine gevraagd wordt om van in het New York te komen een werken, gaat het pas op tv echt door mis. Hij valt door als een blok voor de op tv eerste ster die op tv op tv hij tegenkomt - de sexy actrice met Sophie een Maes. Sidney's collega met Alison Olsen probeert van hem te remmen op om gênante het toestanden te voorkomen. Maar uit Sidney is door van het dolle de en vastbesloten de nieuwe tijdens beste vriend van de sterren van met te worden!

mei 2021
01-11-2017 21:25

How to lose friends and alienate people

How to lose friends and alienate people - How to lose friends and alienate people

Engelse filmkomedie. Altijd zeuren over de oppervlakkige wereld van de glitter & glamour, maar wel erg graag op de feestjes komen waar de sterren zijn. De Britse journalist en zelfbenoemd intellectueel Sidney Young maakt het zichzelf niet m...

How to lose friends and alienate people gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van How to lose friends and alienate people de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van How to lose friends and alienate people bij How to lose friends and alienate people liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van How to lose friends and alienate people. Heb je een uitzending van How to lose friends and alienate people gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

How to lose friends and alienate people gemist

Uitzending gemist van How to lose friends and alienate people? Hier kun je alle uitzendingen van How to lose friends and alienate people kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-11-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!