Programma gemist?

Engelse filmkomedie. de Altijd zeuren over de op oppervlakkige wereld uit van de tijdens glitter & glamour, maar met wel erg graag op tijdens de feestjes komen met waar de door sterren zijn. De Britse van journalist en zelfbenoemd in intellectueel Sidney tijdens Young maakt het een zichzelf uit niet makkelijk. Als hij tijdens door het prestigieuze uit Sharps magazine gevraagd wordt in om met in New York de te komen werken, gaat het pas naar echt mis. Hij de valt als een een op blok voor de door eerste ster die hij tegenkomt - door de sexy tijdens actrice Sophie in Maes. Sidney's collega Alison van Olsen probeert door hem te uit remmen om gĂȘnante toestanden te voorkomen. met Maar Sidney is van door het met dolle het en vastbesloten de nieuwe van beste vriend van de een sterren een te worden!

september 2021
01-11-2017 21:25

How to lose friends and alienate people

How to lose friends and alienate people - How to lose friends and alienate people

Engelse filmkomedie. Altijd zeuren over de oppervlakkige wereld van de glitter & glamour, maar wel erg graag op de feestjes komen waar de sterren zijn. De Britse journalist en zelfbenoemd intellectueel Sidney Young maakt het zichzelf niet m...

How to lose friends and alienate people gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van How to lose friends and alienate people de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van How to lose friends and alienate people bij How to lose friends and alienate people liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van How to lose friends and alienate people. Heb je een uitzending van How to lose friends and alienate people gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

How to lose friends and alienate people gemist

Uitzending gemist van How to lose friends and alienate people? Hier kun je alle uitzendingen van How to lose friends and alienate people kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-11-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!