Programma gemist?

Engelse op tv filmkomedie. Altijd zeuren over met de oppervlakkige wereld de van de glitter & een op tv glamour, maar wel erg graag op van de feestjes komen de waar de naar sterren zijn. uit De Britse journalist en op tv zelfbenoemd intellectueel Sidney in Young op maakt het zichzelf niet makkelijk. van Als hij de door het prestigieuze met Sharps magazine gevraagd wordt een om in New York op tv te komen met werken, uit gaat het pas op echt mis. Hij door valt als een blok voor de tijdens eerste ster uit die op hij tegenkomt - tijdens de sexy actrice op Sophie Maes. Sidney's collega Alison Olsen door probeert hem te met in remmen om gênante toestanden te voorkomen. naar Maar de Sidney is door het dolle tijdens uit en vastbesloten de nieuwe beste vriend een in van de sterren van te worden!

november 2019
01-11-2017 21:25

How to lose friends and alienate people

How to lose friends and alienate people - How to lose friends and alienate people

Engelse filmkomedie. Altijd zeuren over de oppervlakkige wereld van de glitter & glamour, maar wel erg graag op de feestjes komen waar de sterren zijn. De Britse journalist en zelfbenoemd intellectueel Sidney Young maakt het zichzelf niet m...

How to lose friends and alienate people gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van How to lose friends and alienate people de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van How to lose friends and alienate people bij How to lose friends and alienate people liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van How to lose friends and alienate people. Heb je een uitzending van How to lose friends and alienate people gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

How to lose friends and alienate people gemist

Uitzending gemist van How to lose friends and alienate people? Hier kun je alle uitzendingen van How to lose friends and alienate people kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-11-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!