Programma gemist?

Engelse tijdens filmkomedie. Altijd zeuren uit over de van oppervlakkige wereld van de de glitter & naar glamour, maar wel erg graag in op de feestjes komen tijdens waar de het sterren de zijn. De Britse met journalist en zelfbenoemd intellectueel naar Sidney Young maakt met het zichzelf niet makkelijk. op Als hij door het uit prestigieuze de Sharps magazine gevraagd wordt om tijdens in New York de te komen werken, tijdens gaat het pas op tv op tv echt mis. Hij valt als uit een blok voor de in eerste ster het die hij tegenkomt - door de op sexy actrice Sophie Maes. het Sidney's collega de Alison Olsen de probeert hem te in remmen om gênante toestanden te voorkomen. door Maar Sidney is naar een door het dolle en vastbesloten in de nieuwe beste vriend op tv van de sterren op tv te tijdens worden!

oktober 2020
01-11-2017 21:25

How to lose friends and alienate people

How to lose friends and alienate people - How to lose friends and alienate people

Engelse filmkomedie. Altijd zeuren over de oppervlakkige wereld van de glitter & glamour, maar wel erg graag op de feestjes komen waar de sterren zijn. De Britse journalist en zelfbenoemd intellectueel Sidney Young maakt het zichzelf niet m...

How to lose friends and alienate people gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van How to lose friends and alienate people de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van How to lose friends and alienate people bij How to lose friends and alienate people liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van How to lose friends and alienate people. Heb je een uitzending van How to lose friends and alienate people gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

How to lose friends and alienate people gemist

Uitzending gemist van How to lose friends and alienate people? Hier kun je alle uitzendingen van How to lose friends and alienate people kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-11-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!