Programma gemist?

Engelse filmkomedie. Altijd tijdens zeuren een over de uit oppervlakkige wereld van de glitter van & op glamour, maar wel erg graag op met de feestjes tijdens komen van waar de sterren zijn. met De Britse het journalist en zelfbenoemd intellectueel Sidney Young op maakt met het zichzelf niet makkelijk. Als het hij door het op prestigieuze Sharps magazine van gevraagd met wordt om in in New York te van komen werken, gaat het van pas tijdens echt mis. Hij de valt als een blok voor de met eerste op ster die op hij tegenkomt - de sexy met actrice Sophie van Maes. Sidney's op collega Alison Olsen probeert hem een te remmen om met gênante toestanden op tv te voorkomen. op tv Maar Sidney is door het dolle uit en vastbesloten op tv de nieuwe beste vriend naar van de een sterren te op worden!

juni 2020
01-11-2017 21:25

How to lose friends and alienate people

How to lose friends and alienate people - How to lose friends and alienate people

Engelse filmkomedie. Altijd zeuren over de oppervlakkige wereld van de glitter & glamour, maar wel erg graag op de feestjes komen waar de sterren zijn. De Britse journalist en zelfbenoemd intellectueel Sidney Young maakt het zichzelf niet m...

How to lose friends and alienate people gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van How to lose friends and alienate people de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van How to lose friends and alienate people bij How to lose friends and alienate people liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van How to lose friends and alienate people. Heb je een uitzending van How to lose friends and alienate people gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

How to lose friends and alienate people gemist

Uitzending gemist van How to lose friends and alienate people? Hier kun je alle uitzendingen van How to lose friends and alienate people kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-11-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!