Programma gemist?

Engelse filmkomedie. Altijd door zeuren over naar de oppervlakkige wereld van met de glitter & met op glamour, maar wel in erg graag op de op feestjes komen waar de de sterren zijn. De Britse de journalist en zelfbenoemd een tijdens intellectueel Sidney Young naar maakt het zichzelf niet in makkelijk. Als hij door door het prestigieuze Sharps magazine door gevraagd door wordt om in met New York te door komen werken, gaat het pas tijdens echt mis. Hij op tv valt als op een van blok voor de uit eerste ster die hij op tv tegenkomt - de sexy een actrice in Sophie Maes. Sidney's collega uit Alison Olsen het probeert hem te remmen om het gênante toestanden te naar voorkomen. Maar Sidney door is door het dolle op en vastbesloten een de nieuwe beste vriend het naar van de sterren te tijdens worden!

januari 2021
01-11-2017 21:25

How to lose friends and alienate people

How to lose friends and alienate people - How to lose friends and alienate people

Engelse filmkomedie. Altijd zeuren over de oppervlakkige wereld van de glitter & glamour, maar wel erg graag op de feestjes komen waar de sterren zijn. De Britse journalist en zelfbenoemd intellectueel Sidney Young maakt het zichzelf niet m...

How to lose friends and alienate people gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van How to lose friends and alienate people de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van How to lose friends and alienate people bij How to lose friends and alienate people liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van How to lose friends and alienate people. Heb je een uitzending van How to lose friends and alienate people gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

How to lose friends and alienate people gemist

Uitzending gemist van How to lose friends and alienate people? Hier kun je alle uitzendingen van How to lose friends and alienate people kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-11-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!