Programma gemist?

Deze van aflevering: wat is de ultieme een leugendetector? Is tijdens martelen wel zinvol als op tv je de het waarheid een wilt achterhalen? En wat is eigenlijk op tv De tijdens Slettentest?

augustus 2021
02-11-2017 21:30

Het Instituut: Heeft het zin om iemand te martelen?

Het Instituut: Heeft het zin om iemand te martelen? - Het Instituut: Heeft het zin om iemand te martelen?

Deze aflevering: wat is de ultieme leugendetector? Is martelen wel zinvol als je de waarheid wilt achterhalen? En wat is eigenlijk De Slettentest?

Het Instituut: Heeft het zin om iemand te martelen? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Instituut: Heeft het zin om iemand te martelen? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Instituut: Heeft het zin om iemand te martelen? bij Het Instituut: Heeft het zin om iemand te martelen? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Instituut: Heeft het zin om iemand te martelen?. Heb je een uitzending van Het Instituut: Heeft het zin om iemand te martelen? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Instituut: Heeft het zin om iemand te martelen? gemist

Uitzending gemist van Het Instituut: Heeft het zin om iemand te martelen?? Hier kun je alle uitzendingen van Het Instituut: Heeft het zin om iemand te martelen? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!