Programma gemist?

In het laatste van deel naar van het ilosofisch het magazine Dat had je een gedacht: waarom geloven we in zo makkelijk met in complotten? Wat zijn tijdens de een denkpatronen die veel in complotdenkers gemeen hebben? En waar komen op tv we uit die denkpatronen nog door meer tegen? Ons brein, door hoe met slim ook, houdt ons regelmatig voor een in de gek. Hoe zit met dat? Onder de leiding van filosoof Johan Braeckman worden de vier een thema's onderzocht en naar doen honderd vrijwilligers mee aan het psychologische tests die tijdens de verschillende door gedachtegangen blootleggen. Ons brein, hoe een slim met ook, houdt een ons regelmatig voor de het gek. Hoe zit een dat? Met filosoof de Johan Braeckman met worden in dit van programma vier thema’s de onderzocht: Waarom houden in we onszelf voor de gek? Waarom uit hebben we zoveel door vooroordelen? van Waarom nemen met we te veel tijdens risico? En waarom geloven we door in met complotten?

Wat uit hebben een marathonloper, naar het op het nippertje afgewende naar faillissement op van het ROC in met Leiden en de economische in crisis met elkaar het gemeen? Filosoof Johan tijdens Braeckman door legt de opvallende denkpatronen de bloot, die tijdens aan al deze van zaken ten grondslag door lagen.

Wat zijn de tijdens overeenkomsten tussen een met schooldirecteur een die een schoolreisje een naar Parijs afgelast, tijdens de gevolgen van de door zaak de Robert M. en de Apartheid in het Zuid-Afrika? Filosoof Johan in Braeckman legt op tv de opvallende denkpatronen op tv bloot, die aan in al deze zaken ten het grondslag in lagen.

Wat een hebben een man tijdens die te lang van in zijn baan bleef op hangen, op tv de Hogesnelheidslijn van in Amsterdam naar Brussel en de de Vietnamoorlog met elkaar gemeen? op tv Filosoof Johan door Braeckman legt de de opvallende denkpatronen bloot, die een op tv aan al deze zaken ten naar grondslag naar lagen.

oktober 2021
23-11-2017 23:05

Dat had je gedacht: geloof in complotten

Dat had je gedacht - Dat had je gedacht: geloof in complotten

In het laatste deel van het ilosofisch magazine Dat had je gedacht: waarom geloven we zo makkelijk in complotten? Wat zijn de denkpatronen die veel complotdenkers gemeen hebben? En waar komen we die denkpatronen nog meer tegen? Ons brein, ...

16-11-2017 23:05

Waarom zijn we zo slecht in het inschatten van risico's?

Dat had je gedacht - Waarom zijn we zo slecht in het inschatten van risico's?

Wat hebben een marathonloper, het op het nippertje afgewende faillissement van het ROC in Leiden en de economische crisis met elkaar gemeen? Filosoof Johan Braeckman legt de opvallende denkpatronen bloot, die aan al deze zaken ten grondslag...

09-11-2017 23:55

Waarom hebben we zoveel vooroordelen?

Dat had je gedacht - Waarom hebben we zoveel vooroordelen?

Wat zijn de overeenkomsten tussen een schooldirecteur die een schoolreisje naar Parijs afgelast, de gevolgen van de zaak Robert M. en de Apartheid in Zuid-Afrika? Filosoof Johan Braeckman legt de opvallende denkpatronen bloot, die aan al de...

02-11-2017 22:55

Waarom houden we onszelf zo vaak voor de gek?

Dat had je gedacht - Waarom houden we onszelf zo vaak voor de gek?

Wat hebben een man die te lang in zijn baan bleef hangen, de Hogesnelheidslijn van Amsterdam naar Brussel en de Vietnamoorlog met elkaar gemeen? Filosoof Johan Braeckman legt de opvallende denkpatronen bloot, die aan al deze zaken ten grond...

Dat had je gedacht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dat had je gedacht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dat had je gedacht bij Dat had je gedacht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dat had je gedacht. Heb je een uitzending van Dat had je gedacht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dat had je gedacht gemist

Uitzending gemist van Dat had je gedacht? Hier kun je alle uitzendingen van Dat had je gedacht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!