Programma gemist?

In het naar laatste deel van op tv het ilosofisch naar magazine Dat had je de gedacht: waarom geloven we naar met zo makkelijk in complotten? Wat door zijn de een denkpatronen die veel naar complotdenkers gemeen hebben? En waar komen naar we die denkpatronen op nog meer tegen? met Ons brein, het hoe slim ook, van houdt ons regelmatig een voor de door gek. Hoe zit dat? door Onder leiding in van filosoof Johan Braeckman worden een vier in thema's onderzocht en uit doen honderd op vrijwilligers mee aan psychologische tijdens tests die de verschillende uit gedachtegangen blootleggen. Ons brein, van hoe slim ook, houdt met ons op tv regelmatig voor de gek. uit Hoe zit dat? Met op het filosoof Johan Braeckman worden in in dit programma vier het thema’s het onderzocht: Waarom houden het we onszelf voor de gek? Waarom met op hebben we zoveel vooroordelen? Waarom naar nemen uit we te veel uit risico? En waarom de geloven we in uit complotten?

Wat hebben in een in marathonloper, het op naar het nippertje afgewende in faillissement van het ROC in Leiden met en de economische in van crisis met elkaar gemeen? Filosoof Johan door Braeckman legt van de opvallende denkpatronen bloot, van die aan al het deze zaken ten van de grondslag lagen.

Wat zijn naar de overeenkomsten tussen een een schooldirecteur van die een schoolreisje naar Parijs op tv afgelast, de naar gevolgen van de door zaak Robert door M. en de uit Apartheid in op Zuid-Afrika? Filosoof Johan Braeckman legt de uit opvallende denkpatronen de bloot, die aan in al deze op zaken ten grondslag het lagen.

Wat op hebben een man die in te lang in zijn op tv van baan bleef hangen, de Hogesnelheidslijn van tijdens Amsterdam naar Brussel de op en de Vietnamoorlog met elkaar naar gemeen? tijdens Filosoof Johan Braeckman legt de tijdens opvallende het denkpatronen bloot, die aan al de deze in zaken ten grondslag het lagen.

januari 2021
23-11-2017 23:05

Dat had je gedacht: geloof in complotten

Dat had je gedacht - Dat had je gedacht: geloof in complotten

In het laatste deel van het ilosofisch magazine Dat had je gedacht: waarom geloven we zo makkelijk in complotten? Wat zijn de denkpatronen die veel complotdenkers gemeen hebben? En waar komen we die denkpatronen nog meer tegen? Ons brein, ...

16-11-2017 23:05

Waarom zijn we zo slecht in het inschatten van risico's?

Dat had je gedacht - Waarom zijn we zo slecht in het inschatten van risico's?

Wat hebben een marathonloper, het op het nippertje afgewende faillissement van het ROC in Leiden en de economische crisis met elkaar gemeen? Filosoof Johan Braeckman legt de opvallende denkpatronen bloot, die aan al deze zaken ten grondslag...

09-11-2017 23:55

Waarom hebben we zoveel vooroordelen?

Dat had je gedacht - Waarom hebben we zoveel vooroordelen?

Wat zijn de overeenkomsten tussen een schooldirecteur die een schoolreisje naar Parijs afgelast, de gevolgen van de zaak Robert M. en de Apartheid in Zuid-Afrika? Filosoof Johan Braeckman legt de opvallende denkpatronen bloot, die aan al de...

02-11-2017 22:55

Waarom houden we onszelf zo vaak voor de gek?

Dat had je gedacht - Waarom houden we onszelf zo vaak voor de gek?

Wat hebben een man die te lang in zijn baan bleef hangen, de Hogesnelheidslijn van Amsterdam naar Brussel en de Vietnamoorlog met elkaar gemeen? Filosoof Johan Braeckman legt de opvallende denkpatronen bloot, die aan al deze zaken ten grond...

Dat had je gedacht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dat had je gedacht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dat had je gedacht bij Dat had je gedacht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dat had je gedacht. Heb je een uitzending van Dat had je gedacht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dat had je gedacht gemist

Uitzending gemist van Dat had je gedacht? Hier kun je alle uitzendingen van Dat had je gedacht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!