Programma gemist?

In het laatste tijdens deel de van het ilosofisch magazine Dat een had van je gedacht: waarom geloven we op tv zo het makkelijk in complotten? Wat zijn de het denkpatronen naar die veel complotdenkers gemeen tijdens hebben? En van waar komen we die denkpatronen op tv nog meer op tv tegen? Ons brein, naar hoe slim ook, houdt het ons de regelmatig voor door de gek. Hoe van zit dat? Onder leiding van filosoof tijdens Johan Braeckman worden de tijdens vier thema's onderzocht de en doen honderd vrijwilligers mee aan door psychologische tests van die de uit verschillende gedachtegangen blootleggen. Ons brein, een hoe slim op ook, houdt ons regelmatig naar voor de gek. Hoe door zit dat? op Met filosoof Johan Braeckman de worden in door dit programma vier thema’s de onderzocht: Waarom in houden we op tv onszelf voor de uit gek? Waarom hebben we de zoveel vooroordelen? Waarom nemen op tv we te in veel risico? tijdens En waarom geloven tijdens we in tijdens complotten?

Wat van hebben een marathonloper, het uit op het uit nippertje afgewende faillissement van van het ROC in door Leiden en de de economische crisis tijdens met elkaar gemeen? door Filosoof Johan Braeckman legt de met opvallende denkpatronen naar bloot, die aan al naar naar deze zaken ten naar grondslag lagen.

Wat zijn op de overeenkomsten in tussen een schooldirecteur van die een schoolreisje naar het Parijs afgelast, de naar gevolgen van de zaak in een Robert M. en de Apartheid in uit Zuid-Afrika? van Filosoof Johan Braeckman door legt de opvallende denkpatronen bloot, tijdens die aan al het deze op zaken ten grondslag door lagen.

Wat hebben een het man die door te lang tijdens in zijn baan bleef de hangen, de Hogesnelheidslijn van van Amsterdam naar met Brussel en op de Vietnamoorlog met elkaar van gemeen? door Filosoof Johan Braeckman legt de een opvallende denkpatronen bloot, die van aan tijdens al deze zaken ten grondslag de met lagen.

mei 2021
23-11-2017 23:05

Dat had je gedacht: geloof in complotten

Dat had je gedacht - Dat had je gedacht: geloof in complotten

In het laatste deel van het ilosofisch magazine Dat had je gedacht: waarom geloven we zo makkelijk in complotten? Wat zijn de denkpatronen die veel complotdenkers gemeen hebben? En waar komen we die denkpatronen nog meer tegen? Ons brein, ...

16-11-2017 23:05

Waarom zijn we zo slecht in het inschatten van risico's?

Dat had je gedacht - Waarom zijn we zo slecht in het inschatten van risico's?

Wat hebben een marathonloper, het op het nippertje afgewende faillissement van het ROC in Leiden en de economische crisis met elkaar gemeen? Filosoof Johan Braeckman legt de opvallende denkpatronen bloot, die aan al deze zaken ten grondslag...

09-11-2017 23:55

Waarom hebben we zoveel vooroordelen?

Dat had je gedacht - Waarom hebben we zoveel vooroordelen?

Wat zijn de overeenkomsten tussen een schooldirecteur die een schoolreisje naar Parijs afgelast, de gevolgen van de zaak Robert M. en de Apartheid in Zuid-Afrika? Filosoof Johan Braeckman legt de opvallende denkpatronen bloot, die aan al de...

02-11-2017 22:55

Waarom houden we onszelf zo vaak voor de gek?

Dat had je gedacht - Waarom houden we onszelf zo vaak voor de gek?

Wat hebben een man die te lang in zijn baan bleef hangen, de Hogesnelheidslijn van Amsterdam naar Brussel en de Vietnamoorlog met elkaar gemeen? Filosoof Johan Braeckman legt de opvallende denkpatronen bloot, die aan al deze zaken ten grond...

Dat had je gedacht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dat had je gedacht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dat had je gedacht bij Dat had je gedacht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dat had je gedacht. Heb je een uitzending van Dat had je gedacht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dat had je gedacht gemist

Uitzending gemist van Dat had je gedacht? Hier kun je alle uitzendingen van Dat had je gedacht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!