Programma gemist?

In van het laatste een deel van het ilosofisch magazine de Dat uit had je gedacht: waarom geloven de we zo makkelijk van in op tv complotten? Wat zijn de denkpatronen die op tv veel complotdenkers gemeen hebben? tijdens En waar uit komen we die tijdens denkpatronen nog meer het tegen? in Ons brein, hoe naar slim ook, houdt op ons regelmatig voor een de gek. Hoe zit dat? Onder op het leiding van filosoof Johan Braeckman van worden vier thema's onderzocht uit en doen de honderd vrijwilligers met mee aan psychologische de tests die de verschillende een gedachtegangen in blootleggen. Ons brein, hoe tijdens slim ook, houdt met ons regelmatig voor van de gek. Hoe zit dat? een Met filosoof op tv Johan Braeckman worden in dit in programma vier van thema’s onderzocht: in Waarom houden naar we onszelf voor de de gek? Waarom het hebben we zoveel vooroordelen? tijdens Waarom nemen met we te veel risico? En door waarom geloven we het in van complotten?

Wat op tv hebben een marathonloper, een het op uit het nippertje afgewende faillissement van naar het ROC de in Leiden en door de economische crisis met op elkaar gemeen? tijdens Filosoof Johan uit Braeckman legt de opvallende denkpatronen bloot, met die aan al een het deze zaken ten grondslag tijdens lagen.

Wat zijn de een overeenkomsten tussen een een van schooldirecteur die een schoolreisje op naar Parijs met afgelast, de gevolgen van de tijdens zaak het Robert M. en de Apartheid in uit Zuid-Afrika? Filosoof met Johan Braeckman legt de op opvallende denkpatronen bloot, een die aan al het deze zaken ten door grondslag met lagen.

Wat hebben een met op man die te lang in zijn uit baan bleef hangen, van de Hogesnelheidslijn van van Amsterdam van naar Brussel en de op tv Vietnamoorlog met door elkaar gemeen? op Filosoof Johan Braeckman legt de opvallende tijdens denkpatronen bloot, die door naar aan al deze zaken ten uit grondslag van lagen.

september 2020
23-11-2017 23:05

Dat had je gedacht: geloof in complotten

Dat had je gedacht - Dat had je gedacht: geloof in complotten

In het laatste deel van het ilosofisch magazine Dat had je gedacht: waarom geloven we zo makkelijk in complotten? Wat zijn de denkpatronen die veel complotdenkers gemeen hebben? En waar komen we die denkpatronen nog meer tegen? Ons brein, ...

16-11-2017 23:05

Waarom zijn we zo slecht in het inschatten van risico's?

Dat had je gedacht - Waarom zijn we zo slecht in het inschatten van risico's?

Wat hebben een marathonloper, het op het nippertje afgewende faillissement van het ROC in Leiden en de economische crisis met elkaar gemeen? Filosoof Johan Braeckman legt de opvallende denkpatronen bloot, die aan al deze zaken ten grondslag...

09-11-2017 23:55

Waarom hebben we zoveel vooroordelen?

Dat had je gedacht - Waarom hebben we zoveel vooroordelen?

Wat zijn de overeenkomsten tussen een schooldirecteur die een schoolreisje naar Parijs afgelast, de gevolgen van de zaak Robert M. en de Apartheid in Zuid-Afrika? Filosoof Johan Braeckman legt de opvallende denkpatronen bloot, die aan al de...

02-11-2017 22:55

Waarom houden we onszelf zo vaak voor de gek?

Dat had je gedacht - Waarom houden we onszelf zo vaak voor de gek?

Wat hebben een man die te lang in zijn baan bleef hangen, de Hogesnelheidslijn van Amsterdam naar Brussel en de Vietnamoorlog met elkaar gemeen? Filosoof Johan Braeckman legt de opvallende denkpatronen bloot, die aan al deze zaken ten grond...

Dat had je gedacht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dat had je gedacht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dat had je gedacht bij Dat had je gedacht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dat had je gedacht. Heb je een uitzending van Dat had je gedacht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dat had je gedacht gemist

Uitzending gemist van Dat had je gedacht? Hier kun je alle uitzendingen van Dat had je gedacht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!