Programma gemist?

In naar het laatste van deel van het ilosofisch de magazine Dat tijdens had je gedacht: waarom geloven tijdens we zo makkelijk in de complotten? Wat de zijn de denkpatronen die uit veel complotdenkers gemeen hebben? de En uit waar komen tijdens we die denkpatronen de nog meer tegen? Ons van brein, hoe slim ook, tijdens houdt ons regelmatig voor met de gek. Hoe naar zit in dat? Onder uit leiding van filosoof Johan naar Braeckman worden vier thema's onderzocht van en doen honderd het door vrijwilligers mee aan psychologische op tests die naar de verschillende gedachtegangen op blootleggen. Ons brein, hoe slim het ook, houdt uit ons regelmatig voor door de gek. Hoe op zit dat? Met uit filosoof Johan Braeckman uit worden in dit tijdens programma vier thema’s onderzocht: Waarom de houden we onszelf de voor de gek? Waarom met hebben we zoveel op tv vooroordelen? een Waarom nemen we te in veel risico? En waarom de van geloven we in met complotten?

Wat hebben de een tijdens marathonloper, het op het nippertje afgewende tijdens faillissement een van het ROC in een Leiden het en de economische crisis met elkaar uit gemeen? Filosoof Johan de Braeckman legt tijdens de uit opvallende denkpatronen bloot, door die aan al op deze zaken ten de grondslag lagen.

Wat zijn de de overeenkomsten het tussen een naar schooldirecteur die een schoolreisje naar op Parijs afgelast, de gevolgen het van de zaak de Robert M. in en een de Apartheid in Zuid-Afrika? Filosoof het Johan Braeckman legt door de door opvallende denkpatronen bloot, van die aan al het deze zaken ten grondslag op tv lagen.

Wat hebben door een man op die te lang in door zijn baan in bleef hangen, de in Hogesnelheidslijn van Amsterdam naar naar Brussel uit en de Vietnamoorlog met elkaar gemeen? met Filosoof Johan Braeckman van legt de van opvallende uit denkpatronen bloot, die op tv aan al deze zaken ten op tv grondslag naar lagen.

mei 2020
23-11-2017 23:05

Dat had je gedacht: geloof in complotten

Dat had je gedacht - Dat had je gedacht: geloof in complotten

In het laatste deel van het ilosofisch magazine Dat had je gedacht: waarom geloven we zo makkelijk in complotten? Wat zijn de denkpatronen die veel complotdenkers gemeen hebben? En waar komen we die denkpatronen nog meer tegen? Ons brein, ...

16-11-2017 23:05

Waarom zijn we zo slecht in het inschatten van risico's?

Dat had je gedacht - Waarom zijn we zo slecht in het inschatten van risico's?

Wat hebben een marathonloper, het op het nippertje afgewende faillissement van het ROC in Leiden en de economische crisis met elkaar gemeen? Filosoof Johan Braeckman legt de opvallende denkpatronen bloot, die aan al deze zaken ten grondslag...

09-11-2017 23:55

Waarom hebben we zoveel vooroordelen?

Dat had je gedacht - Waarom hebben we zoveel vooroordelen?

Wat zijn de overeenkomsten tussen een schooldirecteur die een schoolreisje naar Parijs afgelast, de gevolgen van de zaak Robert M. en de Apartheid in Zuid-Afrika? Filosoof Johan Braeckman legt de opvallende denkpatronen bloot, die aan al de...

02-11-2017 22:55

Waarom houden we onszelf zo vaak voor de gek?

Dat had je gedacht - Waarom houden we onszelf zo vaak voor de gek?

Wat hebben een man die te lang in zijn baan bleef hangen, de Hogesnelheidslijn van Amsterdam naar Brussel en de Vietnamoorlog met elkaar gemeen? Filosoof Johan Braeckman legt de opvallende denkpatronen bloot, die aan al deze zaken ten grond...

Dat had je gedacht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dat had je gedacht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dat had je gedacht bij Dat had je gedacht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dat had je gedacht. Heb je een uitzending van Dat had je gedacht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dat had je gedacht gemist

Uitzending gemist van Dat had je gedacht? Hier kun je alle uitzendingen van Dat had je gedacht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!