Programma gemist?

In in het laatste deel van het in ilosofisch magazine met Dat had je gedacht: een waarom door geloven we zo makkelijk in in complotten? Wat zijn uit de denkpatronen die een veel complotdenkers gemeen hebben? een En met waar komen van we die denkpatronen nog door meer tegen? Ons brein, de hoe slim ook, door houdt ons regelmatig met voor de gek. Hoe van zit het dat? Onder leiding het van filosoof met Johan Braeckman worden vier thema's onderzocht in en doen honderd van vrijwilligers mee in aan psychologische tests op tv die de verschillende gedachtegangen tijdens blootleggen. Ons brein, hoe het slim naar ook, houdt in ons regelmatig voor in de gek. Hoe zit dat? naar Met filosoof Johan uit Braeckman worden in de dit een programma vier thema’s onderzocht: de Waarom houden uit we onszelf voor tijdens de gek? Waarom een hebben we zoveel tijdens vooroordelen? Waarom nemen we te veel uit door risico? En waarom geloven we in de naar complotten?

Wat op tv hebben een naar marathonloper, het op met het nippertje afgewende op faillissement van het ROC door in Leiden en de naar economische crisis met elkaar het gemeen? naar Filosoof Johan Braeckman legt op de opvallende de denkpatronen bloot, naar die aan al deze zaken ten een grondslag naar lagen.

Wat door zijn de overeenkomsten tussen een de schooldirecteur die een uit schoolreisje met naar Parijs afgelast, op tv de gevolgen op tv van de zaak Robert M. en de de de Apartheid in op tv Zuid-Afrika? Filosoof Johan Braeckman legt van de naar opvallende denkpatronen bloot, die aan met al deze naar zaken ten grondslag uit lagen.

Wat met hebben een het man die te lang in zijn het door baan bleef hangen, de het Hogesnelheidslijn van Amsterdam naar Brussel met en de op Vietnamoorlog in met elkaar gemeen? Filosoof uit Johan Braeckman legt de opvallende het tijdens denkpatronen bloot, die naar aan al deze zaken ten in grondslag door lagen.

oktober 2020
23-11-2017 23:05

Dat had je gedacht: geloof in complotten

Dat had je gedacht - Dat had je gedacht: geloof in complotten

In het laatste deel van het ilosofisch magazine Dat had je gedacht: waarom geloven we zo makkelijk in complotten? Wat zijn de denkpatronen die veel complotdenkers gemeen hebben? En waar komen we die denkpatronen nog meer tegen? Ons brein, ...

16-11-2017 23:05

Waarom zijn we zo slecht in het inschatten van risico's?

Dat had je gedacht - Waarom zijn we zo slecht in het inschatten van risico's?

Wat hebben een marathonloper, het op het nippertje afgewende faillissement van het ROC in Leiden en de economische crisis met elkaar gemeen? Filosoof Johan Braeckman legt de opvallende denkpatronen bloot, die aan al deze zaken ten grondslag...

09-11-2017 23:55

Waarom hebben we zoveel vooroordelen?

Dat had je gedacht - Waarom hebben we zoveel vooroordelen?

Wat zijn de overeenkomsten tussen een schooldirecteur die een schoolreisje naar Parijs afgelast, de gevolgen van de zaak Robert M. en de Apartheid in Zuid-Afrika? Filosoof Johan Braeckman legt de opvallende denkpatronen bloot, die aan al de...

02-11-2017 22:55

Waarom houden we onszelf zo vaak voor de gek?

Dat had je gedacht - Waarom houden we onszelf zo vaak voor de gek?

Wat hebben een man die te lang in zijn baan bleef hangen, de Hogesnelheidslijn van Amsterdam naar Brussel en de Vietnamoorlog met elkaar gemeen? Filosoof Johan Braeckman legt de opvallende denkpatronen bloot, die aan al deze zaken ten grond...

Dat had je gedacht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dat had je gedacht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dat had je gedacht bij Dat had je gedacht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dat had je gedacht. Heb je een uitzending van Dat had je gedacht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dat had je gedacht gemist

Uitzending gemist van Dat had je gedacht? Hier kun je alle uitzendingen van Dat had je gedacht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!