Programma gemist?

Filmmaker Chris tijdens Waitt gaat op door zoek op naar al zijn exen door en legt hen een vraag naar voor in die even door pijnlijk is voor hen als voor in Chris zelf: 'Waarom tijdens heb je tijdens me tijdens gedumpt?' Het leidt tot een hilarisch tijdens op en ontroerend document van een chaotisch uit met liefdesleven.

september 2021
02-11-2017 23:00

A Complete History of my Sexual Failures

3Doc: A Complete History of my Sexual Failures - A Complete History of my Sexual Failures

Filmmaker Chris Waitt gaat op zoek naar al zijn exen en legt hen een vraag voor die even pijnlijk is voor hen als voor Chris zelf: 'Waarom heb je me gedumpt?' Het leidt tot een hilarisch en ontroerend document van een chaotisch liefdesleven...

3Doc: A Complete History of my Sexual Failures gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: A Complete History of my Sexual Failures de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: A Complete History of my Sexual Failures bij 3Doc: A Complete History of my Sexual Failures liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: A Complete History of my Sexual Failures. Heb je een uitzending van 3Doc: A Complete History of my Sexual Failures gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: A Complete History of my Sexual Failures gemist

Uitzending gemist van 3Doc: A Complete History of my Sexual Failures? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: A Complete History of my Sexual Failures kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-11-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!