Programma gemist?

DCI Roz Huntley door staat onder de grote druk op tv van haar leidinggevenden, die een na maandenlang onderzoek in naar een naar seriemoordenaar een van aanhouding verwachten. Wanneer naar er weer een jonge vrouw wordt door ontvoerd, moet tijdens Roz de jacht openen naar op op een 24-jarige man. op tv Het hoofd van de op technische recherche twijfelt een echter of uit de jongeman het wel schuldig is en vraagt uit AC-12 om nader onderzoek de te tijdens doen.

Hastings een en Kate de concentreren zich op DI Dot op Cottan, door maar de ondervraging de wordt afgebroken voor tijdens een explosieve achtervolging en uit de identiteit van de tijdens Caddy wordt van onthuld.

Patrick Fairbank is uit verdachte in van een seksueel misbruikschandaal een in een tehuis uit voor tieners. van Ondanks een vernietigend bewijs met ontkomt hij aan op tv strafvervolging.

Ds het Steve Arnott komt tijdens onder vuur van zijn collega's het te naar liggen. De carrière van Arnott op de komt zelfs in in gevaar en hij vraagt een een niet al op tv te voor op tv de hand liggende bron om uit hulp.

Een naar nieuwe getuigenis brengt naar AC12 weer naar op het spoor van op tv de Caddy, een de officier die banden heeft in met de georganiseerde de misdaad. Nieuw schokkend bewijs een in duidt erop dat de Caddy het zich door binnen AC12 bevindt.

Ds Steve Arnott met denkt dat Waldron met op tv een duister geheim met zich door meedraagt. Maar terwijl DI van Cottan naar geprezen wordt het voor het oplossen van de naar zaak Waldron, zijn het de schijnwerpers op de Arnotts van gedrag gericht.

Na de met schietpartij bij de tijdens drugswoning gebruikt in DC Kate Fleming haar rol in als op undercover agent om de druk het op op tv het gewapende hulpteam van Danny tijdens Waldron te in verhogen.

Brigadier het Danny Waldron en op tv zijn gewapende uit hulpteam schieten een tijdens geharde crimineel neer, maar al gauw tijdens ontstaan in er scheurtjes in op hun verhaal.

november 2019
28-04-2018 20:15

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

DCI Roz Huntley staat onder grote druk van haar leidinggevenden, die na maandenlang onderzoek naar een seriemoordenaar een aanhouding verwachten. Wanneer er weer een jonge vrouw wordt ontvoerd, moet Roz de jacht openen op een 24-jarige man....

16-12-2017 22:40

Breach II

Detectives: Line of duty - Breach II

Hastings en Kate concentreren zich op DI Dot Cottan, maar de ondervraging wordt afgebroken voor een explosieve achtervolging en de identiteit van de Caddy wordt onthuld.

09-12-2017 22:40

Breach I

Detectives: Line of duty - Breach I

Patrick Fairbank is verdachte in een seksueel misbruikschandaal in een tehuis voor tieners. Ondanks een vernietigend bewijs ontkomt hij aan strafvervolging.

02-12-2017 22:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Ds Steve Arnott komt onder vuur van zijn collega's te liggen. De carrière van Arnott komt zelfs in gevaar en hij vraagt een niet al te voor de hand liggende bron om hulp.

25-11-2017 22:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Een nieuwe getuigenis brengt AC12 weer op het spoor van de Caddy, een officier die banden heeft met de georganiseerde misdaad. Nieuw schokkend bewijs duidt erop dat de Caddy zich binnen AC12 bevindt.

18-11-2017 22:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Ds Steve Arnott denkt dat Waldron een duister geheim met zich meedraagt. Maar terwijl DI Cottan geprezen wordt voor het oplossen van de zaak Waldron, zijn de schijnwerpers op Arnotts gedrag gericht.

11-11-2017 22:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Na de schietpartij bij de drugswoning gebruikt DC Kate Fleming haar rol als undercover agent om de druk op het gewapende hulpteam van Danny Waldron te verhogen.

04-11-2017 23:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Brigadier Danny Waldron en zijn gewapende hulpteam schieten een geharde crimineel neer, maar al gauw ontstaan er scheurtjes in hun verhaal.

Detectives: Line of duty gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Line of duty de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Line of duty bij Detectives: Line of duty liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Line of duty. Heb je een uitzending van Detectives: Line of duty gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Line of duty gemist

Uitzending gemist van Detectives: Line of duty? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Line of duty kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-04-2018 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!