Programma gemist?

DCI met Roz Huntley een staat onder grote met druk van haar op tv leidinggevenden, die na op tv maandenlang onderzoek naar een seriemoordenaar het een aanhouding verwachten. de Wanneer er weer een op tv door jonge vrouw wordt ontvoerd, moet Roz naar de een jacht openen op een 24-jarige de met man. Het hoofd met van de technische recherche twijfelt echter van van of de jongeman wel schuldig uit is met en vraagt AC-12 om nader het onderzoek te het doen.

Hastings op tv en Kate concentreren zich op naar DI Dot door Cottan, maar de naar ondervraging wordt van afgebroken voor een explosieve achtervolging met en de de identiteit van de Caddy met door wordt onthuld.

Patrick Fairbank is van verdachte in een een seksueel een misbruikschandaal in een tehuis voor door op tieners. Ondanks een vernietigend bewijs de ontkomt door hij aan strafvervolging.

Ds van Steve Arnott komt onder vuur tijdens van zijn een collega's te de liggen. De carrière van naar Arnott het komt zelfs in gevaar en van hij uit vraagt een niet al met te voor op tv de hand liggende in bron om hulp.

Een nieuwe getuigenis op tv brengt AC12 van weer op het spoor op tv tijdens van de Caddy, een officier van die een banden heeft met de georganiseerde misdaad. uit van Nieuw schokkend bewijs duidt erop dat door de van Caddy zich op binnen AC12 bevindt.

Ds Steve Arnott op van denkt dat Waldron een duister door geheim met zich van meedraagt. van Maar terwijl DI Cottan geprezen op wordt voor het oplossen uit van de zaak door Waldron, zijn de op schijnwerpers op in Arnotts in gedrag gericht.

Na naar de schietpartij bij de drugswoning het uit gebruikt DC Kate Fleming op haar rol door als undercover agent een om de druk op het gewapende in hulpteam van met Danny het Waldron te verhogen.

Brigadier Danny Waldron de en door zijn gewapende hulpteam schieten het een het geharde crimineel neer, maar al de gauw een ontstaan er scheurtjes op in hun verhaal.

september 2021
28-04-2018 20:15

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

DCI Roz Huntley staat onder grote druk van haar leidinggevenden, die na maandenlang onderzoek naar een seriemoordenaar een aanhouding verwachten. Wanneer er weer een jonge vrouw wordt ontvoerd, moet Roz de jacht openen op een 24-jarige man....

16-12-2017 22:40

Breach II

Detectives: Line of duty - Breach II

Hastings en Kate concentreren zich op DI Dot Cottan, maar de ondervraging wordt afgebroken voor een explosieve achtervolging en de identiteit van de Caddy wordt onthuld.

09-12-2017 22:40

Breach I

Detectives: Line of duty - Breach I

Patrick Fairbank is verdachte in een seksueel misbruikschandaal in een tehuis voor tieners. Ondanks een vernietigend bewijs ontkomt hij aan strafvervolging.

02-12-2017 22:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Ds Steve Arnott komt onder vuur van zijn collega's te liggen. De carrière van Arnott komt zelfs in gevaar en hij vraagt een niet al te voor de hand liggende bron om hulp.

25-11-2017 22:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Een nieuwe getuigenis brengt AC12 weer op het spoor van de Caddy, een officier die banden heeft met de georganiseerde misdaad. Nieuw schokkend bewijs duidt erop dat de Caddy zich binnen AC12 bevindt.

18-11-2017 22:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Ds Steve Arnott denkt dat Waldron een duister geheim met zich meedraagt. Maar terwijl DI Cottan geprezen wordt voor het oplossen van de zaak Waldron, zijn de schijnwerpers op Arnotts gedrag gericht.

11-11-2017 22:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Na de schietpartij bij de drugswoning gebruikt DC Kate Fleming haar rol als undercover agent om de druk op het gewapende hulpteam van Danny Waldron te verhogen.

04-11-2017 23:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Brigadier Danny Waldron en zijn gewapende hulpteam schieten een geharde crimineel neer, maar al gauw ontstaan er scheurtjes in hun verhaal.

Detectives: Line of duty gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Line of duty de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Line of duty bij Detectives: Line of duty liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Line of duty. Heb je een uitzending van Detectives: Line of duty gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Line of duty gemist

Uitzending gemist van Detectives: Line of duty? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Line of duty kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-04-2018 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!