Programma gemist?

DCI Roz Huntley op tv staat onder in grote tijdens druk van haar leidinggevenden, die de na maandenlang onderzoek een naar een seriemoordenaar een de op aanhouding verwachten. Wanneer er weer een tijdens jonge vrouw wordt tijdens met ontvoerd, moet Roz de jacht uit openen tijdens op een 24-jarige man. Het hoofd met van op de technische recherche twijfelt de echter tijdens of de jongeman door wel schuldig is en tijdens vraagt AC-12 met om nader onderzoek te door doen.

Hastings en Kate een concentreren zich in op DI door Dot Cottan, maar de het ondervraging wordt afgebroken van voor een door explosieve achtervolging en van de identiteit van de Caddy in op wordt onthuld.

Patrick het Fairbank is tijdens verdachte in een seksueel misbruikschandaal in het een in tehuis voor tieners. uit Ondanks een uit vernietigend bewijs ontkomt hij van aan strafvervolging.

Ds Steve Arnott een van komt onder vuur van op zijn collega's te op liggen. De carrière tijdens van Arnott komt zelfs in met gevaar een en hij vraagt een niet tijdens al te naar voor de de hand liggende bron een om hulp.

Een nieuwe op getuigenis brengt op AC12 weer op naar het spoor van de Caddy, tijdens het een officier die banden heeft in met een de georganiseerde misdaad. Nieuw schokkend op bewijs uit duidt erop dat de Caddy zich tijdens binnen AC12 een bevindt.

Ds Steve Arnott op tv denkt dat Waldron uit tijdens een duister geheim met zich meedraagt. naar Maar het terwijl DI Cottan geprezen het wordt voor het oplossen een van de het zaak Waldron, op zijn de schijnwerpers op Arnotts tijdens gedrag van gericht.

Na de schietpartij met bij een de drugswoning gebruikt DC het Kate Fleming het haar rol als in undercover agent om de tijdens druk op het in gewapende hulpteam van Danny de Waldron te door verhogen.

Brigadier het Danny Waldron en zijn tijdens gewapende in hulpteam schieten een op geharde crimineel neer, maar het al gauw ontstaan er de scheurtjes in hun uit verhaal.

mei 2021
28-04-2018 20:15

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

DCI Roz Huntley staat onder grote druk van haar leidinggevenden, die na maandenlang onderzoek naar een seriemoordenaar een aanhouding verwachten. Wanneer er weer een jonge vrouw wordt ontvoerd, moet Roz de jacht openen op een 24-jarige man....

16-12-2017 22:40

Breach II

Detectives: Line of duty - Breach II

Hastings en Kate concentreren zich op DI Dot Cottan, maar de ondervraging wordt afgebroken voor een explosieve achtervolging en de identiteit van de Caddy wordt onthuld.

09-12-2017 22:40

Breach I

Detectives: Line of duty - Breach I

Patrick Fairbank is verdachte in een seksueel misbruikschandaal in een tehuis voor tieners. Ondanks een vernietigend bewijs ontkomt hij aan strafvervolging.

02-12-2017 22:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Ds Steve Arnott komt onder vuur van zijn collega's te liggen. De carrière van Arnott komt zelfs in gevaar en hij vraagt een niet al te voor de hand liggende bron om hulp.

25-11-2017 22:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Een nieuwe getuigenis brengt AC12 weer op het spoor van de Caddy, een officier die banden heeft met de georganiseerde misdaad. Nieuw schokkend bewijs duidt erop dat de Caddy zich binnen AC12 bevindt.

18-11-2017 22:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Ds Steve Arnott denkt dat Waldron een duister geheim met zich meedraagt. Maar terwijl DI Cottan geprezen wordt voor het oplossen van de zaak Waldron, zijn de schijnwerpers op Arnotts gedrag gericht.

11-11-2017 22:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Na de schietpartij bij de drugswoning gebruikt DC Kate Fleming haar rol als undercover agent om de druk op het gewapende hulpteam van Danny Waldron te verhogen.

04-11-2017 23:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Brigadier Danny Waldron en zijn gewapende hulpteam schieten een geharde crimineel neer, maar al gauw ontstaan er scheurtjes in hun verhaal.

Detectives: Line of duty gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Line of duty de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Line of duty bij Detectives: Line of duty liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Line of duty. Heb je een uitzending van Detectives: Line of duty gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Line of duty gemist

Uitzending gemist van Detectives: Line of duty? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Line of duty kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-04-2018 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!