Programma gemist?

DCI Roz de Huntley staat onder grote op tv een druk van haar naar leidinggevenden, die na de maandenlang onderzoek naar een de seriemoordenaar een aanhouding verwachten. op Wanneer er een weer een jonge vrouw wordt naar ontvoerd, op moet Roz de uit jacht openen op door een 24-jarige man. Het hoofd door van de met technische recherche twijfelt echter met of de de jongeman wel schuldig een is en vraagt AC-12 op om op tv nader onderzoek te op tv doen.

Hastings met en Kate concentreren zich op door een DI Dot Cottan, maar de in ondervraging wordt afgebroken voor op tv met een explosieve achtervolging naar en de identiteit van een de Caddy wordt met onthuld.

Patrick Fairbank is tijdens verdachte in een naar seksueel in misbruikschandaal in een uit tehuis voor tieners. Ondanks naar een uit vernietigend bewijs ontkomt hij aan op strafvervolging.

Ds Steve Arnott van tijdens komt onder vuur van zijn collega's van door te liggen. De carrière van Arnott naar komt zelfs in een gevaar en hij door vraagt uit een niet op al te voor de hand liggende door bron om tijdens hulp.

Een nieuwe getuigenis door brengt AC12 met weer op het spoor op tv van met de Caddy, een naar officier die banden heeft van met de een georganiseerde misdaad. Nieuw schokkend een bewijs duidt erop met dat op de Caddy zich met binnen AC12 bevindt.

Ds Steve op Arnott in denkt dat Waldron een uit duister geheim op tv met zich meedraagt. Maar door terwijl DI Cottan geprezen met wordt voor het oplossen uit van de zaak in Waldron, zijn de uit schijnwerpers de op Arnotts van gedrag gericht.

Na met de schietpartij bij de drugswoning van gebruikt DC met Kate op tv Fleming haar rol als undercover op tv agent om met de druk op het door gewapende hulpteam van tijdens Danny Waldron van te verhogen.

Brigadier Danny met Waldron en zijn door gewapende in hulpteam schieten een geharde crimineel neer, een maar al gauw naar ontstaan er scheurtjes naar in naar hun verhaal.

september 2020
28-04-2018 20:15

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

DCI Roz Huntley staat onder grote druk van haar leidinggevenden, die na maandenlang onderzoek naar een seriemoordenaar een aanhouding verwachten. Wanneer er weer een jonge vrouw wordt ontvoerd, moet Roz de jacht openen op een 24-jarige man....

16-12-2017 22:40

Breach II

Detectives: Line of duty - Breach II

Hastings en Kate concentreren zich op DI Dot Cottan, maar de ondervraging wordt afgebroken voor een explosieve achtervolging en de identiteit van de Caddy wordt onthuld.

09-12-2017 22:40

Breach I

Detectives: Line of duty - Breach I

Patrick Fairbank is verdachte in een seksueel misbruikschandaal in een tehuis voor tieners. Ondanks een vernietigend bewijs ontkomt hij aan strafvervolging.

02-12-2017 22:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Ds Steve Arnott komt onder vuur van zijn collega's te liggen. De carrière van Arnott komt zelfs in gevaar en hij vraagt een niet al te voor de hand liggende bron om hulp.

25-11-2017 22:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Een nieuwe getuigenis brengt AC12 weer op het spoor van de Caddy, een officier die banden heeft met de georganiseerde misdaad. Nieuw schokkend bewijs duidt erop dat de Caddy zich binnen AC12 bevindt.

18-11-2017 22:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Ds Steve Arnott denkt dat Waldron een duister geheim met zich meedraagt. Maar terwijl DI Cottan geprezen wordt voor het oplossen van de zaak Waldron, zijn de schijnwerpers op Arnotts gedrag gericht.

11-11-2017 22:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Na de schietpartij bij de drugswoning gebruikt DC Kate Fleming haar rol als undercover agent om de druk op het gewapende hulpteam van Danny Waldron te verhogen.

04-11-2017 23:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Brigadier Danny Waldron en zijn gewapende hulpteam schieten een geharde crimineel neer, maar al gauw ontstaan er scheurtjes in hun verhaal.

Detectives: Line of duty gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Line of duty de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Line of duty bij Detectives: Line of duty liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Line of duty. Heb je een uitzending van Detectives: Line of duty gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Line of duty gemist

Uitzending gemist van Detectives: Line of duty? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Line of duty kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-04-2018 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!