Programma gemist?

DCI op tv Roz Huntley een staat onder grote druk van door haar in leidinggevenden, die na maandenlang onderzoek naar door een tijdens seriemoordenaar een aanhouding een verwachten. Wanneer er weer een in jonge vrouw wordt van ontvoerd, met moet Roz de tijdens jacht openen op een 24-jarige door tijdens man. Het hoofd van met de technische recherche twijfelt echter een uit of de jongeman wel van schuldig is en vraagt met AC-12 om nader op tv onderzoek te met doen.

Hastings op en Kate concentreren zich op naar op DI Dot Cottan, maar tijdens de ondervraging op wordt afgebroken voor een explosieve tijdens achtervolging en uit de identiteit van van de Caddy wordt met onthuld.

Patrick naar Fairbank is verdachte in door een seksueel misbruikschandaal in het een tehuis de voor tieners. Ondanks een op tv naar vernietigend bewijs ontkomt hij aan de strafvervolging.

Ds in Steve Arnott komt van onder vuur van zijn op collega's te liggen. een De carrière een van Arnott komt zelfs in de gevaar en hij tijdens vraagt een de niet al te voor met de hand liggende naar bron om tijdens hulp.

Een nieuwe op tv getuigenis een brengt AC12 weer op het spoor de van de Caddy, een het een officier die in banden heeft met naar de georganiseerde misdaad. het Nieuw schokkend bewijs duidt erop dat de uit de Caddy zich het binnen AC12 bevindt.

Ds door Steve Arnott met denkt dat Waldron een duister naar geheim met zich meedraagt. op Maar tijdens terwijl DI van Cottan geprezen wordt voor het oplossen op tv van de de zaak Waldron, zijn uit de schijnwerpers op Arnotts het een gedrag gericht.

Na op tv de schietpartij bij de drugswoning het gebruikt in DC Kate op Fleming haar rol als undercover op tv agent naar om de druk op het door gewapende hulpteam van op tv Danny Waldron te met verhogen.

Brigadier met Danny Waldron van en zijn gewapende hulpteam schieten tijdens een geharde crimineel van neer, tijdens maar al gauw ontstaan er uit scheurtjes in hun het verhaal.

januari 2021
28-04-2018 20:15

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

DCI Roz Huntley staat onder grote druk van haar leidinggevenden, die na maandenlang onderzoek naar een seriemoordenaar een aanhouding verwachten. Wanneer er weer een jonge vrouw wordt ontvoerd, moet Roz de jacht openen op een 24-jarige man....

16-12-2017 22:40

Breach II

Detectives: Line of duty - Breach II

Hastings en Kate concentreren zich op DI Dot Cottan, maar de ondervraging wordt afgebroken voor een explosieve achtervolging en de identiteit van de Caddy wordt onthuld.

09-12-2017 22:40

Breach I

Detectives: Line of duty - Breach I

Patrick Fairbank is verdachte in een seksueel misbruikschandaal in een tehuis voor tieners. Ondanks een vernietigend bewijs ontkomt hij aan strafvervolging.

02-12-2017 22:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Ds Steve Arnott komt onder vuur van zijn collega's te liggen. De carrière van Arnott komt zelfs in gevaar en hij vraagt een niet al te voor de hand liggende bron om hulp.

25-11-2017 22:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Een nieuwe getuigenis brengt AC12 weer op het spoor van de Caddy, een officier die banden heeft met de georganiseerde misdaad. Nieuw schokkend bewijs duidt erop dat de Caddy zich binnen AC12 bevindt.

18-11-2017 22:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Ds Steve Arnott denkt dat Waldron een duister geheim met zich meedraagt. Maar terwijl DI Cottan geprezen wordt voor het oplossen van de zaak Waldron, zijn de schijnwerpers op Arnotts gedrag gericht.

11-11-2017 22:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Na de schietpartij bij de drugswoning gebruikt DC Kate Fleming haar rol als undercover agent om de druk op het gewapende hulpteam van Danny Waldron te verhogen.

04-11-2017 23:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Brigadier Danny Waldron en zijn gewapende hulpteam schieten een geharde crimineel neer, maar al gauw ontstaan er scheurtjes in hun verhaal.

Detectives: Line of duty gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Line of duty de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Line of duty bij Detectives: Line of duty liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Line of duty. Heb je een uitzending van Detectives: Line of duty gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Line of duty gemist

Uitzending gemist van Detectives: Line of duty? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Line of duty kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-04-2018 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!