Programma gemist?

DCI door Roz Huntley staat onder grote in de druk van haar leidinggevenden, de die na maandenlang onderzoek het naar een seriemoordenaar door een met aanhouding verwachten. Wanneer er weer naar een jonge de vrouw wordt ontvoerd, naar moet Roz uit de jacht openen op naar een 24-jarige man. Het hoofd in met van de technische recherche in twijfelt echter of de jongeman uit naar wel schuldig is en vraagt AC-12 naar om nader onderzoek van te uit doen.

Hastings en op Kate een concentreren zich op DI Dot op Cottan, maar de ondervraging op wordt afgebroken voor in een explosieve achtervolging op en de identiteit een van de tijdens Caddy wordt op onthuld.

Patrick Fairbank tijdens is verdachte in een door seksueel naar misbruikschandaal in een tehuis voor met tieners. Ondanks in een vernietigend bewijs een ontkomt hij op tv aan strafvervolging.

Ds op tv Steve Arnott komt onder vuur het uit van zijn collega's te liggen. op De van carrière van Arnott het komt zelfs in gevaar de en hij vraagt een op tv niet op al te voor uit de hand liggende op bron om hulp.

Een nieuwe met getuigenis brengt op AC12 weer op het spoor tijdens van de Caddy, door een officier op die banden met heeft met op tv de georganiseerde misdaad. Nieuw schokkend bewijs op duidt erop uit dat de het Caddy zich binnen AC12 uit bevindt.

Ds Steve met Arnott denkt dat Waldron op een duister op tv geheim een met zich meedraagt. in Maar terwijl DI Cottan geprezen wordt op voor het oplossen op tv van de zaak op uit Waldron, zijn de schijnwerpers op Arnotts een gedrag van gericht.

Na de schietpartij een bij de in drugswoning gebruikt van DC Kate Fleming haar rol door op tv als undercover agent om de de druk op met het gewapende van hulpteam van Danny Waldron te op tv verhogen.

Brigadier met Danny Waldron op en zijn gewapende hulpteam uit schieten een geharde van crimineel neer, tijdens maar al gauw op ontstaan er scheurtjes in hun het verhaal.

mei 2020
28-04-2018 20:15

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

DCI Roz Huntley staat onder grote druk van haar leidinggevenden, die na maandenlang onderzoek naar een seriemoordenaar een aanhouding verwachten. Wanneer er weer een jonge vrouw wordt ontvoerd, moet Roz de jacht openen op een 24-jarige man....

16-12-2017 22:40

Breach II

Detectives: Line of duty - Breach II

Hastings en Kate concentreren zich op DI Dot Cottan, maar de ondervraging wordt afgebroken voor een explosieve achtervolging en de identiteit van de Caddy wordt onthuld.

09-12-2017 22:40

Breach I

Detectives: Line of duty - Breach I

Patrick Fairbank is verdachte in een seksueel misbruikschandaal in een tehuis voor tieners. Ondanks een vernietigend bewijs ontkomt hij aan strafvervolging.

02-12-2017 22:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Ds Steve Arnott komt onder vuur van zijn collega's te liggen. De carrière van Arnott komt zelfs in gevaar en hij vraagt een niet al te voor de hand liggende bron om hulp.

25-11-2017 22:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Een nieuwe getuigenis brengt AC12 weer op het spoor van de Caddy, een officier die banden heeft met de georganiseerde misdaad. Nieuw schokkend bewijs duidt erop dat de Caddy zich binnen AC12 bevindt.

18-11-2017 22:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Ds Steve Arnott denkt dat Waldron een duister geheim met zich meedraagt. Maar terwijl DI Cottan geprezen wordt voor het oplossen van de zaak Waldron, zijn de schijnwerpers op Arnotts gedrag gericht.

11-11-2017 22:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Na de schietpartij bij de drugswoning gebruikt DC Kate Fleming haar rol als undercover agent om de druk op het gewapende hulpteam van Danny Waldron te verhogen.

04-11-2017 23:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Brigadier Danny Waldron en zijn gewapende hulpteam schieten een geharde crimineel neer, maar al gauw ontstaan er scheurtjes in hun verhaal.

Detectives: Line of duty gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Line of duty de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Line of duty bij Detectives: Line of duty liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Line of duty. Heb je een uitzending van Detectives: Line of duty gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Line of duty gemist

Uitzending gemist van Detectives: Line of duty? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Line of duty kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-04-2018 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!