Programma gemist?

DCI met Roz Huntley staat uit onder grote druk van een haar leidinggevenden, die naar na maandenlang tijdens onderzoek naar een een seriemoordenaar een aanhouding met verwachten. Wanneer op er weer een jonge vrouw wordt met ontvoerd, moet Roz naar de jacht met openen op een op 24-jarige man. Het hoofd in uit van de technische recherche twijfelt echter door tijdens of de jongeman wel schuldig is van tijdens en vraagt AC-12 naar om nader onderzoek naar te doen.

Hastings en Kate op tv concentreren zich op op DI in Dot Cottan, een maar de ondervraging een wordt afgebroken voor een explosieve een achtervolging en naar de identiteit van het de Caddy met wordt onthuld.

Patrick Fairbank is de verdachte in met een seksueel misbruikschandaal in met op tv een tehuis voor van tieners. Ondanks een vernietigend een bewijs ontkomt een hij aan strafvervolging.

Ds Steve Arnott door komt onder het vuur van de zijn collega's het te liggen. De door carrière van Arnott naar komt zelfs in gevaar de en hij vraagt een op niet al met te voor tijdens de hand liggende bron om het hulp.

Een nieuwe getuigenis het een brengt AC12 weer op het spoor op van op de Caddy, een officier die op banden heeft op tv met de georganiseerde misdaad. naar in Nieuw schokkend bewijs duidt de erop dat de op tv Caddy zich binnen AC12 met bevindt.

Ds Steve Arnott tijdens het denkt dat Waldron een op tv duister geheim met zich naar meedraagt. Maar terwijl DI naar Cottan op geprezen wordt voor door het oplossen tijdens van de zaak Waldron, zijn de op tv schijnwerpers op Arnotts met gedrag met gericht.

Na van de schietpartij door bij de drugswoning door gebruikt DC Kate uit Fleming haar rol als de undercover agent om een de druk op de het gewapende hulpteam van Danny de Waldron te tijdens verhogen.

Brigadier Danny een Waldron en de zijn gewapende op hulpteam schieten een geharde crimineel de neer, maar al gauw door naar ontstaan er scheurtjes in hun in verhaal.

juni 2021
28-04-2018 20:15

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

DCI Roz Huntley staat onder grote druk van haar leidinggevenden, die na maandenlang onderzoek naar een seriemoordenaar een aanhouding verwachten. Wanneer er weer een jonge vrouw wordt ontvoerd, moet Roz de jacht openen op een 24-jarige man....

16-12-2017 22:40

Breach II

Detectives: Line of duty - Breach II

Hastings en Kate concentreren zich op DI Dot Cottan, maar de ondervraging wordt afgebroken voor een explosieve achtervolging en de identiteit van de Caddy wordt onthuld.

09-12-2017 22:40

Breach I

Detectives: Line of duty - Breach I

Patrick Fairbank is verdachte in een seksueel misbruikschandaal in een tehuis voor tieners. Ondanks een vernietigend bewijs ontkomt hij aan strafvervolging.

02-12-2017 22:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Ds Steve Arnott komt onder vuur van zijn collega's te liggen. De carrière van Arnott komt zelfs in gevaar en hij vraagt een niet al te voor de hand liggende bron om hulp.

25-11-2017 22:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Een nieuwe getuigenis brengt AC12 weer op het spoor van de Caddy, een officier die banden heeft met de georganiseerde misdaad. Nieuw schokkend bewijs duidt erop dat de Caddy zich binnen AC12 bevindt.

18-11-2017 22:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Ds Steve Arnott denkt dat Waldron een duister geheim met zich meedraagt. Maar terwijl DI Cottan geprezen wordt voor het oplossen van de zaak Waldron, zijn de schijnwerpers op Arnotts gedrag gericht.

11-11-2017 22:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Na de schietpartij bij de drugswoning gebruikt DC Kate Fleming haar rol als undercover agent om de druk op het gewapende hulpteam van Danny Waldron te verhogen.

04-11-2017 23:40

Detectives: Line of duty

Detectives: Line of duty - Detectives: Line of duty

Brigadier Danny Waldron en zijn gewapende hulpteam schieten een geharde crimineel neer, maar al gauw ontstaan er scheurtjes in hun verhaal.

Detectives: Line of duty gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Line of duty de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Line of duty bij Detectives: Line of duty liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Line of duty. Heb je een uitzending van Detectives: Line of duty gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Line of duty gemist

Uitzending gemist van Detectives: Line of duty? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Line of duty kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-04-2018 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!