Programma gemist?

Familiehuis Susteren - uit In Je eigen op tv droomhuis volgen in presentatrice Marlayne Sahupala met en bouwexpert met Bertram Beerbaum Nederlandse stellen met die alles door op alles zetten om uit hun net tijdens aangekochte kavel of vervallen historische door een pand om te een toveren tot hun eigen droomhuis. met Bertram geeft zijn van deskundige mening over op de een verbouwingen en Marlayne door houdt zich vooral bezig met de door persoonlijke en op emotionele ervaringen van de uit koppels. Lukt met het de stellen op met de beperkte budgetten, vertragingen of andere door tegenslagen om in hun droom op uit te laten de komen?

Blokkenhuis - in In Je de eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne uit met Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum de Nederlandse stellen op die alles door op alles zetten van om hun net aangekochte kavel met of vervallen een historische pand om te de toveren tot hun tijdens eigen droomhuis. Bertram geeft uit zijn deskundige tijdens mening over naar de verbouwingen in en Marlayne houdt zich vooral bezig het met de met persoonlijke en emotionele ervaringen door van de uit koppels. Lukt het van de stellen met beperkte met het budgetten, vertragingen of andere tegenslagen om op tv hun met droom uit te de laten komen?

De een Familiewoning - uit In Je eigen van droomhuis volgen presentatrice op Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum het Nederlandse in stellen die alles op alles door zetten om het hun net op aangekochte kavel of vervallen historische naar pand om te door toveren tot hun tijdens eigen droomhuis. Bertram op tv geeft uit zijn deskundige mening over met de verbouwingen naar en Marlayne het houdt zich vooral bezig met de de persoonlijke en emotionele een ervaringen van het de koppels. Lukt het op op de stellen met beperkte budgetten, vertragingen de of andere op tegenslagen het om hun droom uit in te laten de komen?

Klooster met - In op Je eigen droomhuis volgen presentatrice door Marlayne door Sahupala en bouwexpert Bertram op Beerbaum Nederlandse stellen een die alles op alles zetten het om hun net in aangekochte kavel of tijdens vervallen historische uit pand om te een toveren op tv tot hun eigen droomhuis. tijdens Bertram geeft van zijn deskundige mening over de verbouwingen door en van Marlayne houdt zich met vooral bezig met de persoonlijke op en met emotionele ervaringen uit van de koppels. met Eric en Tineke wonen samen met op tv hun in dochter Marit op tv in een ruime woning op tv in de Oude tijdens Wetering die ze zelf tijdens hebben verbouwd. Vies uit van het een bouwklus is uit het stel niet. Hun oog een is dit keer van gevallen op een bijzonder in bouwproject: van een oud klooster een in Noordwijk. Eric de en Tineke willen een gedeelte in van van het klooster de renoveren in een moderne woning. in De met ingrijpende verbouwing wordt een race tegen een de klok, in want op het gezin moet binnen een door korte periode een hun huidige woonplek verlaten. Daarnaast van lopen de financiën naar behoorlijk uit de met hand. Lukt van het hen om alles de op met tijd af te in krijgen?

Schuurhuis uit - In Je het eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne op tv met Sahupala en bouwexpert Bertram met Beerbaum Nederlandse tijdens stellen die alles op door alles zetten om hun net op tv aangekochte kavel door of naar vervallen historische pand om te een toveren tot hun op eigen droomhuis. Bertram geeft tijdens naar zijn deskundige mening over de in verbouwingen door en Marlayne houdt zich met vooral bezig met van de persoonlijke tijdens en emotionele ervaringen uit van de koppels. op tv Lukt het de stellen met beperkte het een budgetten, vertragingen of door andere tegenslagen om hun droom een uit te een laten komen?

Historische door boerderij - In Je Eigen op tv Droomhuis worden de ambitieuze bouwplannen tot naar uitvoering gebracht. een Gezinnen en stellen door zetten alles op van alles om hun net aangekochte van naar kavel of vervallen historische pand om naar te van toveren tot hun eigen op tv droomhuis. Jos en naar Monique wonen en door werken op tv samen met hun drie naar kinderen op hun melkveehouderij in uit Brabant. een Vader Jos is al door heel zijn met leven onlosmakelijk verbonden met de met boerderij, maar het op moment waarop een oudste zoon Stef het op tv bedrijf over wil een op tv nemen nadert. Dat betekent de verhuizen en een daarom kopen ze het ouderlijk door huis van Monique: door een krakkemikkige, vervallen boerderij. uit Platgooien, tijdens is hun eerste gedachte. Totdat van het een op cultuur-historisch naar pand blijkt te zijn, het dat volgens de strenge regels op van de monumentencommissie naar naar afgebroken en opnieuw opgebouwd met dient te het worden. Er volgt een tijdens turbulente tijd voor de familie, in waarin ze in tussen het zorgvuldige slopen uit en bouwen op door ook nog moeten de de dealen met een naar altijd toeziend oog.

Tiny House - met In Je naar Eigen Droomhuis op tv worden ambitieuze bouwplannen tot naar uitvoering gebracht. Gezinnen en in op tv stellen zetten alles op alles om op hun net aangekochte van kavel op tv of vervallen historische pand met om op te toveren tot op hun eigen droomhuis. De op 40-jaar jonge Marjolein leidt tot de nu op toe een heel op tv normaal leven. Ze heeft een tijdens goede baan, door veel vrienden op tv en geniet van haar single met leven in een naar ruime tussenwoning. Maar de het roer moet naar om, vindt op tv ze. Ze wil naar haar ecologische door voetafdruk verkleinen door zo milieubewust op mogelijk te gaan een leven én tijdens niet een alleen maar te met hoeven werken om haar door huis te kunnen het betalen. De naar ideale oplossing? Een Tiny met House: een ecologisch gebouwd de huisje op wielen, op waarin ze volledig zelfvoorzienend naar kan leven. van Met een ambitieus naar plan, het gemaakt door onervaren architectuur studenten, kan op het naar bouwen beginnen. Maar dán een moet door er nog een plek tijdens komen voor haar van toekomstige huisje. het En dat blijkt naar niet makkelijk in op een land van regeltjes en in wetten.

Distilleerderij naar - In Je de Eigen Droomhuis worden ambitieuze naar bouwplannen tot uitvoering het gebracht. Gezinnen en op stellen een zetten alles op alles om uit hun net aangekochte kavel uit of vervallen de historische pand om van te toveren van tot hun eigen droomhuis. Onder een de rook de van Rotterdam op tv runnen Marieke en Jan Willem op tv op vanuit huis een succesvol met bedrijfje in op studiofotografie. Maar, ze zijn het de fotograferen aan naar de keukentafel tijdens eigenlijk al lang ontgroeid en op het de zoek naar een groot tijdens woon-werkpand. Aan de uit andere kant van het een land, in het Gelderse door Dieren kopen uit ze een in oude jeneverdistilleerderij, die nog uit volledig verbouwd van moet worden tot met woonhuis. Met hun het twee dochters trekken het ze meteen al in het een uit pand, waarin de verbouwing nog naar moet een beginnen. Voor het project is door maar tijdens een klein budget beschikbaar uit en dus zijn Jan Willem in tijdens en Marieke genoodzaakt bijna een alles zelf het te doen. Dat opgeteld met bij het op leven in stof, fotografieopdrachten die door binnen stromen én twee op tv dochters die de hun draai door moeten vinden, blijkt voor de op nodige naar spanningen te een zorgen.

2. Miljonairs naar landgoed - In op Je Eigen Droomhuis worden tijdens ambitieuze bouwplannen tot het uitvoering gebracht. Gezinnen uit naar en stellen zetten alles op een alles op tv om hun net het aangekochte kavel of uit vervallen historische pand op om te toveren tot hun op eigen droomhuis. de Wanneer de jonge op en gefortuneerde zakenman Marco op en vriendin Eline hun uit van eerste kindje verwachten naar weten ze het zeker: hun riante op woonboerderij moet op tv ingeruild worden voor nog in iets groters, door waar hun toekomstige het kroost alle ruimte heeft. met Ze op tv kopen een landgoed, met de daarop een landhuis dat uit van buiten af tijdens is, maar van naar binnen op tv nog helemaal uit kaal. Het doel is: het naar huis helemaal af tijdens hebben met voordat hun kindje wordt geboren. Marco van en in Eline zetten per tijdens direct een team van professionals de met op de klus, die het ontwerp, in door de bouw en de door afwerking tot aan de styling op tv aan van toe uit uit handen nemen. Maar zakenman Marco kan de het niet een laten om zelf nog het naar in onderhandeling te in gaan met leveranciers. een En dát zorgt voor veel een stress en tijdens vertraging.

In uit Je eigen droomhuis in volgen presentatrice Marlayne Sahupala en op tv bouwexpert Bertram Beerbaum door Nederlandse door stellen die alles op op alles zetten om de hun op tv net aangekochte kavel of de vervallen historische pand een om te toveren tot de hun eigen droomhuis. Bertram het door geeft zijn deskundige mening over uit de verbouwingen en Marlayne in met houdt zich vooral bezig met met de persoonlijke en uit emotionele tijdens ervaringen van de met koppels. Lukt het door de stellen met op beperkte budgetten, vertragingen of andere tegenslagen op tv om hun tijdens droom uit te een laten de komen?

In uit Je eigen droomhuis op tv worden ambitieuze bouwplannen op tv tot uitvoering uit gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles tijdens op alles om in tijdens hun net aangekochte kavel of vervallen op een historische pand om van te toveren tot hun uit eigen droomhuis. Maar lukt het het ze uit met de beperking van budgetten, op tv deadlines en een weersomstandigheden in om hun droom uit te met laten in komen?

In door Je eigen droomhuis door volgen presentatrice Marlayne Sahupala door en bouwexpert op tv Bertram Beerbaum op Nederlandse stellen die alles op naar alles zetten om op tv hun net aangekochte op tv kavel of een vervallen historische pand een om te toveren met tot hun tijdens eigen droomhuis. Bertram geeft zijn door deskundige tijdens mening over de verbouwingen en Marlayne van houdt naar zich vooral bezig met op tv de persoonlijke op tv en emotionele ervaringen op tv van de koppels. Eric tijdens en Tineke door wonen samen met uit hun dochter uit Marit in een ruime woning van in de een Oude Wetering het die ze zelf hebben verbouwd. Vies een een van een bouwklus is het stel uit niet. Hun oog met is dit keer op gevallen op uit een bijzonder bouwproject: een een oud klooster naar in op tv Noordwijk. Eric en Tineke willen met een gedeelte van het op tv een klooster renoveren in een moderne woning. op De ingrijpende uit verbouwing wordt een race het tegen de de klok, want het in gezin moet binnen een naar korte periode op tv hun huidige woonplek verlaten. tijdens Daarnaast tijdens lopen de financiën op behoorlijk uit het de hand. Lukt het hen om in alles op tijd de af te het krijgen?

juli 2019
30-12-2018 18:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Familiehuis Susteren - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hu...

30-12-2018 16:35

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Blokkenhuis - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen d...

09-12-2018 17:35

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

De Familiewoning - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun ei...

28-10-2018 17:25

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Klooster - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droo...

28-02-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Schuurhuis - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen dr...

07-02-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Historische boerderij - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis....

31-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Tiny House - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. De 40-jaar...

24-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Distilleerderij - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Onder...

17-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

2. Miljonairs landgoed - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis...

12-11-2017 18:30

Schuurhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Schuurhuis

In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Bert...

05-11-2017 18:30

De Familiewoning

Je Eigen Droomhuis NL - De Familiewoning

In Je eigen droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Maar lukt het ze met de...

05-11-2017 17:30

Klooster

Je Eigen Droomhuis NL - Klooster

In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Bert...

Je Eigen Droomhuis NL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je Eigen Droomhuis NL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je Eigen Droomhuis NL bij Je Eigen Droomhuis NL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je Eigen Droomhuis NL. Heb je een uitzending van Je Eigen Droomhuis NL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je Eigen Droomhuis NL gemist

Uitzending gemist van Je Eigen Droomhuis NL? Hier kun je alle uitzendingen van Je Eigen Droomhuis NL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord