Programma gemist?

Familiehuis Susteren - het In Je eigen naar droomhuis volgen presentatrice tijdens naar Marlayne Sahupala en naar bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen op tv die alles tijdens op alles zetten om in hun net aangekochte kavel in een of vervallen historische pand om te tijdens toveren door tot hun eigen droomhuis. uit Bertram op tv geeft zijn deskundige tijdens mening over de verbouwingen het en Marlayne op houdt zich vooral bezig op tv met de in persoonlijke en emotionele ervaringen van de de uit koppels. Lukt het de door stellen met de beperkte budgetten, vertragingen of andere tegenslagen naar om hun uit droom uit te laten op de komen?

Blokkenhuis uit - In het Je eigen droomhuis volgen presentatrice op tv Marlayne op tv Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum op Nederlandse stellen die met alles op alles op zetten uit om hun net met aangekochte kavel of een vervallen historische pand om te naar toveren tot hun eigen in droomhuis. Bertram op geeft de zijn deskundige mening over de het verbouwingen en Marlayne door houdt zich vooral door bezig met de de persoonlijke en een emotionele ervaringen van de tijdens koppels. Lukt het in de een stellen met beperkte budgetten, vertragingen of een uit andere tegenslagen om hun op tv droom uit op tv te laten komen?

De in Familiewoning - In Je naar eigen droomhuis het volgen presentatrice Marlayne Sahupala en tijdens naar bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse het stellen die alles op alles door zetten om op tv hun net uit aangekochte kavel of vervallen historische van pand om door te toveren de tot hun eigen droomhuis. het Bertram geeft zijn een deskundige mening over de een verbouwingen en met Marlayne houdt zich vooral tijdens bezig de met de persoonlijke in en emotionele ervaringen met van de koppels. Lukt het de de uit stellen met beperkte budgetten, het vertragingen of van andere tegenslagen om tijdens hun droom uit het te laten op komen?

Klooster - met In Je eigen door droomhuis volgen presentatrice op Marlayne naar Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum het Nederlandse stellen die alles in op alles zetten uit uit om hun net aangekochte kavel tijdens of de vervallen historische pand om te in toveren naar tot hun eigen door droomhuis. Bertram geeft zijn deskundige op mening over de verbouwingen tijdens en uit Marlayne houdt de zich vooral bezig tijdens met de persoonlijke en emotionele van ervaringen van de een koppels. in Eric en Tineke wonen samen met in op hun dochter Marit uit in een ruime woning in de in Oude Wetering die een in ze zelf hebben verbouwd. Vies het van een naar bouwklus is in het stel niet. Hun oog het is op tv dit keer gevallen op een in bijzonder op tv bouwproject: een oud klooster in naar Noordwijk. van Eric en Tineke willen van een gedeelte naar van het klooster van renoveren in een moderne door woning. De ingrijpende verbouwing wordt uit een race de tegen de uit klok, want het van gezin moet binnen op een korte door periode hun huidige woonplek een verlaten. Daarnaast lopen de de financiën behoorlijk uit uit de hand. uit Lukt het hen om tijdens alles op tijd tijdens af het te krijgen?

Schuurhuis - uit In het Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne in Sahupala en op bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse op stellen die alles in op alles zetten op om hun op net aangekochte kavel de of vervallen uit historische pand om te uit toveren tot hun de eigen droomhuis. tijdens Bertram geeft zijn deskundige tijdens mening over de op verbouwingen en Marlayne een houdt zich vooral bezig het met de persoonlijke uit van en emotionele ervaringen van de de koppels. op Lukt het de stellen op met beperkte het budgetten, vertragingen of een andere tegenslagen om het hun droom uit te laten van komen?

Historische door boerderij - In Je door Eigen Droomhuis worden ambitieuze het bouwplannen tot uit uitvoering gebracht. Gezinnen en op tv stellen zetten alles van op alles met om op hun net aangekochte kavel of op tv vervallen historische pand een om te uit toveren tot hun eigen droomhuis. op tv Jos en van Monique wonen en werken met samen met hun op drie naar kinderen op hun door melkveehouderij in Brabant. een Vader Jos is al naar heel zijn leven het onlosmakelijk verbonden op met de boerderij, de maar het door moment waarop oudste zoon Stef op tv het bedrijf over het wil nemen nadert. Dat op tv van betekent verhuizen en met daarom kopen ze het ouderlijk door huis van Monique: in een krakkemikkige, vervallen naar boerderij. naar Platgooien, is hun eerste gedachte. van Totdat het een tijdens cultuur-historisch pand tijdens blijkt te zijn, dat een volgens van de strenge regels van de monumentencommissie op tv afgebroken uit en opnieuw in opgebouwd dient te worden. Er in volgt uit een turbulente tijd voor de de familie, waarin ze op tv tussen tijdens het zorgvuldige slopen en bouwen op tv door ook nog moeten de dealen met een naar een altijd toeziend oog.

Tiny in House - in In Je Eigen Droomhuis worden met ambitieuze bouwplannen tot op tv uitvoering door gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles tijdens op alles om uit hun net uit aangekochte kavel of op tv vervallen historische pand een om te toveren tot tijdens hun eigen droomhuis. van De 40-jaar uit jonge Marjolein tijdens leidt tot in nu toe een de heel normaal leven. Ze heeft een op tv goede op tv baan, veel vrienden en geniet op tv een van haar single leven in naar een het ruime tussenwoning. Maar het roer moet op tv om, uit vindt ze. Ze wil haar in ecologische voetafdruk een verkleinen een door zo milieubewust door mogelijk te gaan leven én niet een alleen door maar te hoeven werken om de haar naar huis te een kunnen betalen. De ideale oplossing? tijdens Een Tiny naar House: een ecologisch op tv gebouwd huisje op wielen, waarin door uit ze volledig zelfvoorzienend kan in leven. Met op tv een ambitieus plan, gemaakt door onervaren van architectuur studenten, kan van het bouwen beginnen. op tv de Maar dán moet tijdens er nog een plek komen naar voor haar op tv toekomstige huisje. En dat blijkt met niet makkelijk in in een een land van regeltjes door en wetten.

Distilleerderij - In het Je Eigen Droomhuis van worden ambitieuze het bouwplannen tot uitvoering gebracht. de naar Gezinnen en stellen door zetten alles op alles om hun door net naar aangekochte kavel of vervallen met historische pand om te het toveren tot de hun eigen droomhuis. van Onder de rook van naar Rotterdam op runnen Marieke en Jan door Willem vanuit tijdens huis een succesvol bedrijfje op in studiofotografie. het Maar, ze zijn het tijdens fotograferen van aan de keukentafel op tv eigenlijk al lang ontgroeid door en op zoek naar een tijdens groot woon-werkpand. Aan van de andere kant naar van het van land, in op tv het Gelderse naar Dieren kopen ze een oude met jeneverdistilleerderij, die nog door volledig verbouwd moet worden het tot woonhuis. uit Met hun naar twee dochters naar trekken ze meteen al uit in het pand, waarin van de verbouwing van nog moet naar beginnen. Voor het project is met maar een klein budget in uit beschikbaar en dus naar zijn Jan Willem en de Marieke genoodzaakt bijna alles door zelf te doen. het Dat opgeteld bij het van leven op tv in stof, fotografieopdrachten die binnen naar stromen én twee uit dochters die hun het draai door moeten vinden, blijkt voor op tv de nodige spanningen te tijdens in zorgen.

2. door Miljonairs landgoed - In op tv Je Eigen Droomhuis de worden ambitieuze bouwplannen tot van uitvoering in gebracht. Gezinnen en met stellen zetten alles uit op alles om hun uit net aangekochte een kavel of vervallen historische van pand het om te toveren door tot hun eigen droomhuis. Wanneer de een jonge en gefortuneerde naar zakenman Marco tijdens en vriendin Eline met hun eerste een kindje verwachten door weten ze het zeker: hun de riante woonboerderij moet ingeruild tijdens de worden voor nog iets groters, naar waar hun toekomstige kroost de alle ruimte heeft. een het Ze kopen een het landgoed, met daarop een landhuis naar dat het van buiten af is, maar van op tv binnen nog een helemaal kaal. Het doel op tv op is: het huis helemaal af op hebben op voordat hun kindje wordt op geboren. Marco en Eline door zetten per direct tijdens een team van uit professionals op de klus, uit die het tijdens ontwerp, door de bouw en de op afwerking tot aan de van styling aan toe uit uit van handen nemen. Maar zakenman Marco kan het het niet in laten tijdens om zelf nog in onderhandeling te van gaan uit met leveranciers. En dát een zorgt voor veel stress op in en vertraging.

In met Je eigen het droomhuis volgen presentatrice Marlayne de Sahupala en bouwexpert uit Bertram Beerbaum Nederlandse uit stellen die alles op alles naar van zetten om hun net van aangekochte kavel naar of vervallen historische pand naar om te toveren tot op tv hun eigen droomhuis. op tv Bertram geeft op zijn deskundige mening in over de van verbouwingen en Marlayne houdt naar zich vooral bezig op met de op tv persoonlijke en emotionele ervaringen van het de koppels. de Lukt het de stellen naar met beperkte budgetten, door vertragingen of andere de tegenslagen tijdens om hun droom uit te op laten door komen?

In Je eigen in droomhuis worden ambitieuze een bouwplannen tot uit uitvoering tijdens gebracht. Gezinnen en stellen een zetten alles op op alles om hun net aangekochte het kavel of vervallen het historische tijdens pand om te toveren naar tot hun eigen droomhuis. de met Maar lukt het ze door met de beperking van budgetten, van deadlines en de weersomstandigheden om uit hun droom tijdens uit te laten met komen?

In uit Je eigen droomhuis volgen presentatrice in door Marlayne Sahupala en bouwexpert het Bertram Beerbaum Nederlandse stellen een die in alles op alles door zetten om hun in net aangekochte kavel of vervallen historische op pand op om te toveren tot hun het tijdens eigen droomhuis. Bertram geeft zijn deskundige het mening over een de verbouwingen in en Marlayne naar houdt zich vooral bezig tijdens met de persoonlijke op tv en emotionele ervaringen van het de koppels. Eric door en Tineke wonen samen op tv met hun van dochter Marit in een een ruime tijdens woning in de Oude uit Wetering uit die ze zelf hebben verbouwd. Vies op van een met bouwklus is het op tv stel niet. Hun oog op tv is dit een keer met gevallen op een het bijzonder bouwproject: een oud het klooster in Noordwijk. Eric een en Tineke willen een naar van gedeelte van het klooster renoveren een in een de moderne woning. De ingrijpende het verbouwing van wordt een race tegen de in klok, want het gezin naar de moet binnen een korte het periode hun huidige woonplek in verlaten. uit Daarnaast lopen de financiën van behoorlijk uit de tijdens hand. Lukt tijdens het hen om alles op tijd van af met te krijgen?

april 2021
30-12-2018 18:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Familiehuis Susteren - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hu...

30-12-2018 16:35

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Blokkenhuis - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen d...

09-12-2018 17:35

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

De Familiewoning - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun ei...

28-10-2018 17:25

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Klooster - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droo...

28-02-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Schuurhuis - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen dr...

07-02-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Historische boerderij - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis....

31-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Tiny House - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. De 40-jaar...

24-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Distilleerderij - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Onder...

17-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

2. Miljonairs landgoed - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis...

12-11-2017 18:30

Schuurhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Schuurhuis

In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Bert...

05-11-2017 18:30

De Familiewoning

Je Eigen Droomhuis NL - De Familiewoning

In Je eigen droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Maar lukt het ze met de...

05-11-2017 17:30

Klooster

Je Eigen Droomhuis NL - Klooster

In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Bert...

Je Eigen Droomhuis NL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je Eigen Droomhuis NL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je Eigen Droomhuis NL bij Je Eigen Droomhuis NL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je Eigen Droomhuis NL. Heb je een uitzending van Je Eigen Droomhuis NL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je Eigen Droomhuis NL gemist

Uitzending gemist van Je Eigen Droomhuis NL? Hier kun je alle uitzendingen van Je Eigen Droomhuis NL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!