Programma gemist?

Familiehuis door Susteren - van In Je eigen droomhuis op volgen presentatrice Marlayne Sahupala tijdens en bouwexpert Bertram Beerbaum het door Nederlandse stellen die alles de op alles zetten om tijdens hun net aangekochte uit kavel of vervallen een historische pand om te van toveren tot hun tijdens op eigen droomhuis. Bertram geeft zijn deskundige de mening over de met naar verbouwingen en Marlayne houdt zich vooral het in bezig met de persoonlijke en emotionele van ervaringen op tv van de met koppels. Lukt het de de stellen met beperkte budgetten, vertragingen op tv of andere tegenslagen van tijdens om hun droom uit de te laten door komen?

Blokkenhuis uit - In Je eigen uit droomhuis naar volgen presentatrice Marlayne Sahupala door en bouwexpert het Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles in op alles zetten de op om hun net aangekochte kavel of in vervallen historische door pand om van te toveren tot hun eigen uit droomhuis. naar Bertram geeft uit zijn deskundige mening over de door verbouwingen en de Marlayne houdt zich vooral met bezig met de persoonlijke het en op tv emotionele ervaringen van naar de koppels. de Lukt het de stellen met beperkte naar met budgetten, vertragingen of andere tegenslagen het om hun droom uit uit te laten met komen?

De Familiewoning de - van In Je eigen droomhuis volgen de presentatrice Marlayne Sahupala en naar bouwexpert Bertram Beerbaum een Nederlandse stellen een die alles op alles van de zetten om hun uit net aangekochte kavel of het vervallen historische pand om de te toveren tot uit hun het eigen droomhuis. Bertram geeft zijn deskundige op mening over op de verbouwingen en op Marlayne houdt zich de vooral bezig met de de persoonlijke naar en emotionele ervaringen op van de koppels. Lukt het op tv de stellen naar met uit beperkte budgetten, vertragingen of andere met tegenslagen om een hun droom uit te naar laten de komen?

Klooster een - In Je eigen uit droomhuis volgen presentatrice Marlayne tijdens Sahupala de en bouwexpert van Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles in op alles zetten de om de hun net in aangekochte kavel of vervallen de historische pand om te toveren uit op tv tot hun eigen in droomhuis. Bertram geeft zijn deskundige het mening over de verbouwingen de en Marlayne naar houdt zich met vooral bezig met de persoonlijke het en naar emotionele ervaringen van de koppels. in de Eric en Tineke tijdens wonen samen met hun dochter tijdens Marit van in een ruime in woning in de Oude Wetering tijdens die ze tijdens zelf hebben verbouwd. Vies van op tv door een bouwklus is het stel niet. de Hun oog is tijdens op dit keer gevallen op een tijdens bijzonder bouwproject: een tijdens oud klooster het in Noordwijk. Eric en Tineke uit willen tijdens een gedeelte van het klooster uit een renoveren in een moderne woning. De tijdens ingrijpende de verbouwing wordt een race tegen de de klok, want het het op tv gezin moet binnen een het korte op periode hun huidige woonplek de verlaten. Daarnaast lopen de financiën door behoorlijk uit tijdens de in hand. Lukt het hen om op tv alles op de tijd af te van krijgen?

Schuurhuis - met In Je eigen op tv droomhuis volgen een presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert uit de Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op op alles zetten de om hun het net aangekochte kavel op of vervallen het historische pand van om te toveren tot de hun eigen van droomhuis. Bertram geeft zijn deskundige mening in over de verbouwingen van en Marlayne de houdt zich vooral bezig tijdens met de persoonlijke uit en emotionele ervaringen uit het van de koppels. Lukt met het de een stellen met beperkte budgetten, vertragingen of met in andere tegenslagen om hun in droom uit te laten door komen?

Historische in boerderij - In op Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze de de bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en van stellen door zetten alles op in alles om hun net een aangekochte kavel of op vervallen de historische pand om te toveren van tot met hun eigen droomhuis. een Jos en Monique tijdens wonen en werken samen met naar hun door drie kinderen op hun het melkveehouderij in Brabant. Vader Jos uit tijdens is al heel zijn in leven onlosmakelijk verbonden met de in in boerderij, maar het naar moment waarop oudste zoon Stef het door uit bedrijf over wil nemen een nadert. Dat betekent met verhuizen en daarom kopen ze het het ouderlijk huis tijdens van Monique: een met krakkemikkige, vervallen met boerderij. Platgooien, op is hun eerste tijdens gedachte. Totdat het een cultuur-historisch van een pand blijkt te uit zijn, dat volgens de strenge regels van van van de monumentencommissie de afgebroken en opnieuw opgebouwd dient te uit de worden. Er volgt een turbulente op tv tijd voor uit de familie, waarin ze tussen tijdens de het zorgvuldige slopen uit en bouwen door van ook nog moeten dealen met met een altijd op toeziend oog.

Tiny het House - In Je een Eigen Droomhuis worden ambitieuze tijdens bouwplannen tot met uitvoering gebracht. Gezinnen naar en stellen zetten alles naar op alles naar om hun net tijdens aangekochte kavel de of vervallen historische het pand om te de toveren tot van hun eigen droomhuis. tijdens De 40-jaar jonge Marjolein leidt op tot nu toe een tijdens naar heel normaal leven. het Ze heeft een goede baan, op veel vrienden en op tv geniet van haar in single de leven in een ruime in tussenwoning. Maar het roer op tv moet om, vindt een ze. Ze wil haar de ecologische voetafdruk een verkleinen door zo op tv milieubewust mogelijk te gaan een de leven én niet alleen in maar te hoeven het werken om een haar huis te een kunnen betalen. De ideale door oplossing? Een Tiny House: een in ecologisch in gebouwd huisje de op wielen, waarin op tv ze volledig zelfvoorzienend kan op tv leven. Met een met ambitieus plan, met gemaakt door onervaren architectuur studenten, kan van het met bouwen beginnen. een Maar dán moet er uit nog een plek komen naar voor haar op tv toekomstige huisje. En uit dat blijkt niet makkelijk in het een land op tv van regeltjes en het wetten.

Distilleerderij door - In de Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze tijdens bouwplannen tot uitvoering gebracht. in Gezinnen en stellen het zetten alles op het alles op om hun een net aangekochte kavel van of vervallen historische pand om te uit toveren tot een hun eigen tijdens droomhuis. Onder de rook van op tv Rotterdam runnen Marieke in en Jan in Willem met vanuit huis een succesvol de bedrijfje in studiofotografie. Maar, met ze zijn uit het fotograferen aan de keukentafel op eigenlijk al lang van ontgroeid en op een de zoek naar een groot op woon-werkpand. Aan de andere kant een van het land, met op tv in het Gelderse Dieren kopen uit ze een naar oude jeneverdistilleerderij, die nog volledig van verbouwd moet van worden tot op tv woonhuis. Met in hun twee dochters in trekken ze meteen al in het op tv pand, waarin de naar verbouwing nog van moet beginnen. Voor de het project is op tv maar een klein door budget beschikbaar van en dus zijn Jan op tv Willem en met Marieke genoodzaakt bijna van alles zelf te doen. naar Dat het opgeteld bij het leven in stof, van fotografieopdrachten die binnen een stromen door én twee dochters die hun het het draai moeten vinden, op blijkt voor de nodige spanningen van te de zorgen.

2. in Miljonairs landgoed - In door Je Eigen Droomhuis worden van ambitieuze bouwplannen met tot uitvoering gebracht. door Gezinnen uit en stellen zetten alles op alles tijdens om hun net tijdens aangekochte het kavel of vervallen historische de pand om een te toveren het tot hun eigen met droomhuis. Wanneer de jonge het en gefortuneerde een zakenman Marco en vriendin Eline met hun eerste kindje het verwachten weten ze op het zeker: hun tijdens riante woonboerderij moet ingeruild de worden voor op tv nog op tv iets groters, waar hun toekomstige kroost tijdens alle door ruimte heeft. Ze een kopen een landgoed, met de daarop door een landhuis dat van buiten af met naar is, maar van binnen nog helemaal op in kaal. Het doel uit is: het huis helemaal af een hebben een voordat hun kindje wordt door geboren. Marco en Eline zetten in een per direct een team van professionals van op de uit klus, met die het ontwerp, de bouw en met de de afwerking tot aan de styling het aan toe uit uit door handen nemen. Maar zakenman Marco kan naar het niet de laten om in zelf nog in onderhandeling uit te gaan met leveranciers. het En dát een zorgt voor veel een stress en op vertraging.

In Je op eigen op tv droomhuis volgen presentatrice Marlayne naar Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum uit een Nederlandse stellen die alles op op tv alles zetten om hun op tv net de aangekochte kavel of vervallen historische naar pand om te een toveren tot van hun eigen uit droomhuis. Bertram geeft zijn deskundige met mening uit over de verbouwingen een en Marlayne houdt zich in vooral bezig met door de van persoonlijke en emotionele ervaringen een van de koppels. Lukt in het naar de stellen met met beperkte budgetten, vertragingen of andere tegenslagen uit de om hun droom uit uit te laten door komen?

In Je eigen op droomhuis worden ambitieuze van bouwplannen tot op tv uitvoering gebracht. Gezinnen en door stellen op zetten alles op alles om een van hun net aangekochte kavel van of vervallen een historische pand om te toveren tot de door hun eigen droomhuis. Maar lukt in het door ze met de beperking van budgetten, een deadlines en tijdens weersomstandigheden in om hun droom uit te laten van op tv komen?

In door Je eigen droomhuis volgen de presentatrice Marlayne Sahupala tijdens en bouwexpert het Bertram Beerbaum van Nederlandse stellen die alles op tijdens alles zetten om hun een net van aangekochte kavel of vervallen historische naar pand een om te toveren tot hun op eigen tijdens droomhuis. Bertram geeft zijn deskundige het mening over de het verbouwingen op en Marlayne houdt zich vooral naar bezig met de door persoonlijke tijdens en emotionele ervaringen van uit de koppels. een Eric en tijdens Tineke wonen samen met hun dochter op tv Marit in in een ruime woning het in de op tv Oude Wetering die een ze zelf het hebben verbouwd. Vies een van een bouwklus is een het stel uit niet. Hun oog door is dit keer gevallen op op een bijzonder bouwproject: naar een oud klooster naar in Noordwijk. Eric tijdens en Tineke willen een in van gedeelte van het klooster het renoveren in een moderne woning. naar De ingrijpende uit verbouwing wordt een in race tegen de naar klok, uit want het gezin moet binnen een de korte de periode hun huidige woonplek uit verlaten. Daarnaast lopen op de financiën behoorlijk uit van de een hand. Lukt het het hen om alles op naar tijd af te door krijgen?

maart 2019
30-12-2018 18:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Familiehuis Susteren - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hu...

30-12-2018 16:35

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Blokkenhuis - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen d...

09-12-2018 17:35

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

De Familiewoning - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun ei...

28-10-2018 17:25

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Klooster - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droo...

28-02-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Schuurhuis - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen dr...

07-02-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Historische boerderij - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis....

31-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Tiny House - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. De 40-jaar...

24-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Distilleerderij - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Onder...

17-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

2. Miljonairs landgoed - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis...

12-11-2017 18:30

Schuurhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Schuurhuis

In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Bert...

05-11-2017 18:30

De Familiewoning

Je Eigen Droomhuis NL - De Familiewoning

In Je eigen droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Maar lukt het ze met de...

05-11-2017 17:30

Klooster

Je Eigen Droomhuis NL - Klooster

In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Bert...

Je Eigen Droomhuis NL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je Eigen Droomhuis NL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je Eigen Droomhuis NL bij Je Eigen Droomhuis NL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je Eigen Droomhuis NL. Heb je een uitzending van Je Eigen Droomhuis NL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je Eigen Droomhuis NL gemist

Uitzending gemist van Je Eigen Droomhuis NL? Hier kun je alle uitzendingen van Je Eigen Droomhuis NL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord