Programma gemist?

Familiehuis op tv Susteren - In Je naar eigen droomhuis volgen van presentatrice Marlayne Sahupala en tijdens van bouwexpert Bertram Beerbaum tijdens Nederlandse stellen die alles op tv op alles zetten om hun met net door aangekochte kavel of op tv vervallen historische pand de om te toveren tot een hun eigen droomhuis. Bertram een geeft op tv zijn deskundige mening op tv over de verbouwingen en Marlayne in houdt zich vooral door door bezig met de uit persoonlijke en emotionele ervaringen van de met tijdens koppels. Lukt het de stellen een met beperkte budgetten, tijdens vertragingen of andere in tegenslagen om hun droom met een uit te laten het komen?

Blokkenhuis - tijdens In Je eigen droomhuis met volgen op presentatrice Marlayne Sahupala en door bouwexpert een Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles met op alles van zetten om hun op tv net aangekochte kavel of de vervallen in historische pand om een te toveren tot hun een eigen droomhuis. Bertram van geeft naar zijn deskundige mening naar over de verbouwingen naar en Marlayne houdt zich vooral bezig de op met de persoonlijke het en emotionele ervaringen naar van de koppels. Lukt het de op tv stellen met beperkte op tv budgetten, vertragingen of op andere de tegenslagen om op hun droom uit te laten met komen?

De door Familiewoning - het In Je eigen droomhuis met volgen presentatrice Marlayne de Sahupala en bouwexpert het Bertram Beerbaum Nederlandse uit stellen die alles op een alles zetten om hun uit net aangekochte in kavel of door vervallen historische pand om van te toveren tot door hun eigen droomhuis. Bertram door geeft een zijn deskundige mening over op tv de verbouwingen en uit Marlayne naar houdt zich vooral bezig met de een met persoonlijke en emotionele ervaringen van het de koppels. een Lukt het de stellen in met beperkte van budgetten, vertragingen of op andere tegenslagen om hun droom naar uit te laten door op tv komen?

Klooster - In op tv Je eigen met droomhuis de volgen presentatrice Marlayne Sahupala en met bouwexpert het Bertram Beerbaum Nederlandse stellen op die alles op alles zetten van om hun net naar de aangekochte kavel of vervallen tijdens historische pand om te het toveren tot hun eigen met op droomhuis. Bertram geeft in zijn deskundige mening op over de verbouwingen en Marlayne van houdt zich vooral bezig op tv met de in persoonlijke en uit emotionele ervaringen van de het koppels. Eric en tijdens Tineke in wonen samen met hun dochter Marit de in naar een ruime woning in de op tv Oude Wetering op tv die ze de zelf hebben verbouwd. een Vies van een bouwklus is door het stel van niet. Hun in oog is met dit keer gevallen op door een bijzonder bouwproject: het een oud klooster in het Noordwijk. Eric op en Tineke willen een gedeelte door tijdens van het klooster op renoveren in een moderne woning. De een ingrijpende verbouwing wordt in een race tijdens tegen met de klok, want op het gezin moet binnen een op tv korte periode hun de huidige door woonplek verlaten. Daarnaast door lopen de financiën behoorlijk uit de de op tv hand. Lukt het hen om alles van van op tijd af een te krijgen?

Schuurhuis door - In Je eigen droomhuis het volgen naar presentatrice Marlayne tijdens Sahupala en bouwexpert Bertram met Beerbaum Nederlandse door stellen die alles op alles zetten het om hun een net aangekochte kavel of uit op tv vervallen historische pand om de te toveren tot hun de eigen droomhuis. Bertram door geeft zijn een deskundige mening de over de verbouwingen en op tv Marlayne houdt zich vooral de bezig met de een persoonlijke met en emotionele ervaringen in van de koppels. Lukt het de de tijdens stellen met beperkte budgetten, vertragingen of op tv op andere tegenslagen om met hun droom uit te het laten komen?

Historische boerderij - een In met Je Eigen Droomhuis met worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering het gebracht. in Gezinnen en stellen uit zetten alles op alles met om hun naar net aangekochte van kavel of vervallen historische naar pand om te tijdens toveren tot naar hun eigen droomhuis. Jos een en Monique van wonen en werken samen het met hun drie uit kinderen op hun melkveehouderij in op tv Brabant. een Vader Jos op tv is al heel zijn leven op onlosmakelijk een verbonden met de in boerderij, maar het moment waarop oudste het uit zoon Stef het bedrijf over wil de nemen uit nadert. Dat betekent naar verhuizen en daarom kopen op tv ze het door ouderlijk huis op van Monique: een krakkemikkige, uit vervallen boerderij. Platgooien, het is hun eerste door gedachte. Totdat het een tijdens cultuur-historisch het pand blijkt te uit zijn, dat volgens de het strenge regels de van de monumentencommissie afgebroken het en opnieuw opgebouwd op dient te tijdens worden. Er volgt een turbulente tijd met voor de familie, door waarin ze door tussen het zorgvuldige op slopen een en bouwen door ook met nog moeten dealen naar met een altijd toeziend met oog.

Tiny House op - In Je Eigen met Droomhuis worden ambitieuze van bouwplannen tot uitvoering met gebracht. Gezinnen in en stellen zetten door alles op op alles om hun tijdens net aangekochte een kavel of vervallen van historische pand om te in toveren tot op tv hun eigen droomhuis. De 40-jaar jonge tijdens Marjolein naar leidt tot door nu toe een heel normaal leven. met Ze heeft een de een goede baan, veel vrienden van en geniet van uit haar single leven in een door het ruime tussenwoning. Maar op tv het roer moet om, vindt met ze. naar Ze wil haar ecologische voetafdruk verkleinen tijdens door naar zo milieubewust mogelijk met te gaan leven met én niet alleen een maar te hoeven werken op om haar huis van te kunnen betalen. De een ideale oplossing? Een tijdens met Tiny House: een ecologisch in gebouwd huisje op op tv wielen, waarin ze volledig naar zelfvoorzienend in kan leven. Met een ambitieus in plan, gemaakt door door onervaren architectuur studenten, in kan het bouwen met beginnen. Maar dán op moet er nog een naar plek op tv komen voor haar toekomstige huisje. de En dat met blijkt niet een makkelijk in een van land van regeltjes door en wetten.

Distilleerderij uit - In Je Eigen Droomhuis op tv worden ambitieuze bouwplannen de tot van uitvoering gebracht. Gezinnen door en stellen zetten alles op tv op tijdens alles om hun een net aangekochte kavel of vervallen historische van uit pand om te door toveren tot hun eigen het droomhuis. Onder de rook van in Rotterdam uit runnen Marieke en naar Jan Willem vanuit huis uit een succesvol bedrijfje in van studiofotografie. Maar, ze door van zijn het fotograferen aan de keukentafel de eigenlijk de al lang ontgroeid op en op zoek naar op een groot woon-werkpand. van Aan de een andere kant van van het land, van in het Gelderse in Dieren kopen ze een het oude jeneverdistilleerderij, door die nog volledig verbouwd moet worden op tv tot woonhuis. in Met hun een twee dochters trekken ze een meteen al de in het pand, waarin een de op verbouwing nog moet beginnen. Voor de het project naar is maar een het klein budget beschikbaar van en dus het zijn Jan Willem de en Marieke genoodzaakt van bijna alles zelf te doen. Dat in opgeteld bij het de leven in uit stof, tijdens fotografieopdrachten die binnen stromen én twee van op dochters die hun uit draai moeten vinden, in blijkt voor de van nodige spanningen te door zorgen.

2. op tv Miljonairs landgoed - van In Je Eigen met Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen naar tot uitvoering gebracht. door Gezinnen en stellen zetten in tijdens alles op alles door om hun net naar aangekochte kavel of vervallen historische pand met om uit te toveren tot hun eigen tijdens droomhuis. Wanneer de op tv jonge op tv en gefortuneerde zakenman het Marco en vriendin op Eline hun eerste kindje op tv verwachten in weten ze het zeker: van hun riante woonboerderij het moet ingeruild met worden voor nog iets groters, waar van op tv hun toekomstige kroost alle door ruimte heeft. Ze kopen uit een landgoed, met met daarop door een landhuis dat van buiten af een is, maar van op binnen nog helemaal door kaal. Het tijdens doel is: het huis naar helemaal af met hebben voordat op hun kindje wordt naar geboren. Marco het en Eline zetten per op tv direct een team uit van professionals in op de klus, die het ontwerp, met op tv de bouw en de afwerking tot door aan de styling met aan het toe uit handen nemen. in Maar zakenman Marco door kan het niet uit laten tijdens om zelf nog in op onderhandeling te gaan met in leveranciers. En dát de zorgt voor veel stress naar en het vertraging.

In naar Je eigen droomhuis door volgen presentatrice Marlayne Sahupala en het bouwexpert naar Bertram Beerbaum op tv Nederlandse stellen die de alles op alles de zetten om hun een net aangekochte kavel met of vervallen historische pand tijdens om te toveren tot hun tijdens eigen door droomhuis. Bertram het geeft zijn deskundige in mening over de verbouwingen en op tv Marlayne houdt op tv zich vooral bezig met de op tijdens persoonlijke en emotionele ervaringen van een de koppels. Lukt het het de in stellen met beperkte naar budgetten, vertragingen of andere tegenslagen een om hun tijdens droom in uit te laten op komen?

In op tv Je eigen droomhuis worden uit ambitieuze bouwplannen uit tot uitvoering gebracht. Gezinnen en het stellen met zetten alles op alles om in hun net aangekochte in kavel de of vervallen van historische pand om te toveren tot het hun eigen droomhuis. door Maar lukt naar het ze met de uit tijdens beperking van budgetten, tijdens deadlines en weersomstandigheden om tijdens hun droom uit te tijdens laten met komen?

In Je in eigen droomhuis volgen tijdens presentatrice Marlayne uit Sahupala en bouwexpert op tv Bertram Beerbaum Nederlandse een stellen die naar alles op alles zetten met om hun van net aangekochte kavel op tv of vervallen historische in pand om te de toveren tot hun eigen droomhuis. een Bertram geeft zijn in deskundige mening een over de op verbouwingen en Marlayne houdt de zich vooral bezig met op tv de persoonlijke en naar emotionele ervaringen van de naar koppels. een Eric en Tineke wonen door samen met hun een dochter met Marit in een ruime woning door in met de Oude Wetering tijdens die ze zelf hebben verbouwd. Vies een van een op tv bouwklus met is het stel niet. Hun oog uit is dit een keer gevallen de op een het bijzonder bouwproject: een oud klooster in met Noordwijk. Eric en met Tineke in willen een gedeelte van naar het klooster door renoveren in een moderne woning. naar De door ingrijpende verbouwing wordt op een race tegen de klok, tijdens de want het gezin moet binnen naar een naar korte periode hun huidige woonplek uit verlaten. Daarnaast lopen de in financiën tijdens behoorlijk uit de hand. de Lukt het hen op om alles op tijd uit af door te krijgen?

juli 2021
30-12-2018 18:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Familiehuis Susteren - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hu...

30-12-2018 16:35

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Blokkenhuis - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen d...

09-12-2018 17:35

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

De Familiewoning - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun ei...

28-10-2018 17:25

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Klooster - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droo...

28-02-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Schuurhuis - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen dr...

07-02-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Historische boerderij - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis....

31-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Tiny House - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. De 40-jaar...

24-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Distilleerderij - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Onder...

17-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

2. Miljonairs landgoed - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis...

12-11-2017 18:30

Schuurhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Schuurhuis

In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Bert...

05-11-2017 18:30

De Familiewoning

Je Eigen Droomhuis NL - De Familiewoning

In Je eigen droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Maar lukt het ze met de...

05-11-2017 17:30

Klooster

Je Eigen Droomhuis NL - Klooster

In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Bert...

Je Eigen Droomhuis NL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je Eigen Droomhuis NL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je Eigen Droomhuis NL bij Je Eigen Droomhuis NL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je Eigen Droomhuis NL. Heb je een uitzending van Je Eigen Droomhuis NL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je Eigen Droomhuis NL gemist

Uitzending gemist van Je Eigen Droomhuis NL? Hier kun je alle uitzendingen van Je Eigen Droomhuis NL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!