Programma gemist?

Familiehuis een Susteren - In Je eigen door door droomhuis volgen presentatrice Marlayne op tv Sahupala en bouwexpert van Bertram Beerbaum Nederlandse in stellen die alles de op alles uit zetten om hun net aangekochte kavel door naar of vervallen historische op pand om te toveren op tot hun in eigen droomhuis. Bertram naar geeft zijn deskundige mening over met de verbouwingen en Marlayne naar houdt zich vooral een bezig met de op persoonlijke en emotionele met ervaringen van naar de koppels. Lukt tijdens het een de stellen met beperkte budgetten, naar vertragingen of andere tegenslagen een om met hun droom uit door te laten van komen?

Blokkenhuis in - In op tv Je eigen droomhuis volgen presentatrice een Marlayne Sahupala een en bouwexpert Bertram in Beerbaum Nederlandse een stellen die alles op alles zetten uit van om hun net aangekochte kavel door of vervallen op historische pand om te toveren uit tot hun uit eigen naar droomhuis. Bertram geeft zijn een deskundige mening over de een verbouwingen en het Marlayne houdt zich vooral door bezig met de van persoonlijke en emotionele uit ervaringen van de een koppels. Lukt het op tv de stellen met beperkte het het budgetten, vertragingen of andere tegenslagen op tv om hun op tv droom uit te laten een komen?

De Familiewoning van - In Je eigen op tv droomhuis volgen het presentatrice Marlayne de Sahupala en bouwexpert Bertram op tv Beerbaum Nederlandse stellen die een alles op met alles zetten om naar hun net aangekochte door kavel of vervallen historische tijdens pand om het te toveren van tot hun eigen droomhuis. Bertram door geeft zijn uit deskundige mening van over de verbouwingen en op tv Marlayne met houdt zich vooral op bezig met de persoonlijke en emotionele het ervaringen van van de door koppels. Lukt het de naar stellen met beperkte budgetten, door vertragingen of andere van tegenslagen om hun droom een tijdens uit te laten in komen?

Klooster naar - In Je eigen tijdens droomhuis volgen presentatrice Marlayne met Sahupala en bouwexpert in Bertram Beerbaum tijdens Nederlandse stellen die alles met op alles de zetten om met hun net op aangekochte kavel of vervallen de historische pand om te toveren met tot hun eigen naar droomhuis. Bertram geeft de uit zijn deskundige mening over de verbouwingen naar en in Marlayne houdt zich vooral tijdens bezig met in de persoonlijke en uit emotionele ervaringen naar van de koppels. Eric de en Tineke in wonen samen met in hun dochter Marit in tijdens een ruime woning in naar de Oude Wetering het die een ze zelf hebben van verbouwd. Vies van op tv een bouwklus is het de stel niet. Hun oog is de door dit keer gevallen op een tijdens bijzonder bouwproject: van een oud klooster in op Noordwijk. Eric en Tineke in willen een gedeelte tijdens een van het klooster uit renoveren in een moderne woning. De door uit ingrijpende verbouwing wordt een race tegen een de klok, op want het gezin moet op tv van binnen een korte periode hun een huidige woonplek verlaten. Daarnaast van het lopen de financiën door behoorlijk uit de op hand. Lukt het hen door om alles naar op tijd af te een krijgen?

Schuurhuis - In op tv Je eigen de droomhuis volgen presentatrice Marlayne op Sahupala en door bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse de stellen die op tv alles op alles zetten van om op tv hun net aangekochte kavel of van vervallen historische op pand een om te toveren de tot hun eigen droomhuis. van Bertram geeft zijn het deskundige mening over de op verbouwingen op tv en Marlayne houdt zich vooral bezig tijdens het met de persoonlijke en emotionele uit ervaringen van de van koppels. van Lukt het de stellen de met beperkte budgetten, vertragingen een of andere tegenslagen met om een hun droom uit te laten in komen?

Historische boerderij - op In Je uit Eigen Droomhuis op worden ambitieuze bouwplannen tot door uitvoering gebracht. uit Gezinnen en stellen zetten naar alles op alles om tijdens op tv hun net aangekochte kavel of vervallen een historische pand in om te toveren tot tijdens hun eigen droomhuis. in Jos en van Monique wonen in en werken uit samen met hun drie kinderen op tv op hun melkveehouderij naar in Brabant. de Vader Jos is tijdens al heel uit zijn leven onlosmakelijk verbonden met de uit boerderij, maar het het moment waarop oudste op zoon Stef tijdens het bedrijf uit over wil nemen nadert. uit Dat betekent op tv verhuizen en daarom kopen ze het het door ouderlijk huis met van Monique: een door krakkemikkige, vervallen boerderij. Platgooien, is hun de op eerste gedachte. Totdat het de een cultuur-historisch pand in blijkt te zijn, dat op volgens de door strenge regels van de van monumentencommissie afgebroken en van opnieuw opgebouwd dient uit te worden. Er volgt uit een turbulente tijd op voor door de familie, waarin door ze tussen het zorgvuldige slopen naar en op bouwen door ook nog van moeten met dealen met een altijd toeziend op tv oog.

Tiny House - een In de Je Eigen Droomhuis met worden ambitieuze uit bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en door stellen van zetten alles op in alles om hun net aangekochte door naar kavel of vervallen historische pand om in te tijdens toveren tot hun eigen een droomhuis. een De 40-jaar jonge Marjolein van leidt tot nu toe een tijdens heel normaal leven. tijdens Ze een heeft een goede door baan, veel vrienden een en geniet tijdens van haar single leven in een naar ruime uit tussenwoning. Maar het roer de moet om, vindt een ze. in Ze wil haar ecologische voetafdruk door verkleinen door het zo milieubewust mogelijk te in gaan leven in én niet alleen maar te uit hoeven werken op tv om haar huis te van op kunnen betalen. De ideale met oplossing? Een een Tiny House: een ecologisch gebouwd het huisje door op wielen, waarin ze volledig op tv zelfvoorzienend door kan leven. Met een ambitieus de plan, gemaakt door van onervaren architectuur in studenten, kan het uit bouwen beginnen. op Maar dán moet er nog op een plek komen voor tijdens haar toekomstige de huisje. En dat naar blijkt niet makkelijk naar in een land naar van regeltjes en uit wetten.

Distilleerderij op tv - In Je Eigen met Droomhuis worden ambitieuze uit bouwplannen tot uitvoering op gebracht. op tv Gezinnen en stellen zetten alles op een een alles om hun met net aangekochte kavel of naar vervallen historische pand door om te toveren tot tijdens hun eigen droomhuis. in Onder de rook op tv van Rotterdam runnen een Marieke en in Jan Willem vanuit door huis een succesvol bedrijfje het in studiofotografie. het Maar, ze op zijn het fotograferen aan de keukentafel van door eigenlijk al lang een ontgroeid en op zoek naar in een groot naar woon-werkpand. Aan de uit andere kant van het land, op in uit het Gelderse naar Dieren kopen ze de een oude jeneverdistilleerderij, die nog volledig tijdens verbouwd het moet worden tot uit woonhuis. Met hun twee dochters van trekken ze tijdens meteen op al in het de pand, waarin de verbouwing nog moet een van beginnen. Voor het project is maar van naar een klein budget beschikbaar naar en dus zijn Jan op tv Willem op en Marieke genoodzaakt in bijna alles zelf te uit doen. Dat op opgeteld bij het leven op in stof, uit fotografieopdrachten die binnen een stromen én twee in dochters die hun op draai moeten vinden, blijkt voor op tv de nodige spanningen te naar op tv zorgen.

2. Miljonairs landgoed tijdens - In op tv Je Eigen Droomhuis worden uit ambitieuze bouwplannen tot door uitvoering gebracht. Gezinnen naar en stellen van zetten alles op met alles om door hun net aangekochte kavel naar of vervallen historische pand tijdens om te naar toveren het tot hun eigen droomhuis. Wanneer in de jonge en het gefortuneerde op zakenman Marco en vriendin Eline tijdens hun eerste kindje het verwachten tijdens weten ze het zeker: hun riante in met woonboerderij moet ingeruild worden van voor nog iets met groters, waar hun toekomstige kroost op tv alle ruimte heeft. op Ze uit kopen een landgoed, met de daarop een in landhuis dat van buiten af op is, maar van van binnen nog helemaal een kaal. Het doel tijdens de is: het huis helemaal af op tv hebben voordat hun door kindje in wordt geboren. Marco van en Eline zetten per naar direct een team van professionals de op een de klus, die een het ontwerp, de op tv bouw en tijdens de afwerking tot met aan de styling aan toe op uit handen het nemen. Maar zakenman door Marco kan een het niet laten om zelf nog een het in onderhandeling te gaan met door leveranciers. En dát zorgt een voor veel stress met en uit vertraging.

In Je door eigen droomhuis volgen presentatrice tijdens Marlayne het Sahupala en in bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die van alles op alles in zetten om hun het net aangekochte uit kavel of vervallen historische in pand tijdens om te in toveren tot hun eigen in droomhuis. Bertram geeft zijn in deskundige mening over de met verbouwingen en Marlayne een houdt zich de vooral bezig tijdens met de persoonlijke en de emotionele ervaringen uit van de koppels. uit Lukt het op de stellen met beperkte een budgetten, vertragingen of andere tegenslagen door het om hun droom uit te laten een een komen?

In naar Je eigen in droomhuis worden ambitieuze in bouwplannen tot uitvoering gebracht. het Gezinnen en stellen zetten alles op met op alles om hun net aangekochte het kavel of vervallen op tv historische met pand om te een toveren tot hun tijdens eigen droomhuis. Maar het lukt het ze met de de beperking op van budgetten, deadlines en op weersomstandigheden om hun droom in van uit te laten het komen?

In de Je eigen droomhuis volgen presentatrice van Marlayne in Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum op Nederlandse stellen die met alles op alles tijdens het zetten om hun net met aangekochte kavel of vervallen historische een pand uit om te het toveren tot hun eigen droomhuis. op Bertram geeft het zijn deskundige mening op over de verbouwingen en Marlayne op houdt zich vooral op tv bezig met de het met persoonlijke en emotionele ervaringen van van de koppels. Eric het en Tineke wonen van samen met uit hun dochter Marit in de een ruime door woning in de door Oude Wetering die ze door zelf de hebben verbouwd. Vies van een van bouwklus is het de stel niet. Hun oog op tv is door dit keer gevallen met op een bijzonder uit bouwproject: een door oud klooster in Noordwijk. Eric en op tv Tineke willen een in gedeelte van het op van klooster renoveren in een de moderne woning. met De ingrijpende verbouwing wordt een race tijdens tegen een de klok, want het gezin door moet tijdens binnen een door korte periode hun van huidige woonplek verlaten. op tv Daarnaast lopen de financiën op tv behoorlijk uit de hand. uit Lukt het door hen om alles het op tijd af te op krijgen?

november 2019
30-12-2018 18:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Familiehuis Susteren - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hu...

30-12-2018 16:35

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Blokkenhuis - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen d...

09-12-2018 17:35

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

De Familiewoning - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun ei...

28-10-2018 17:25

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Klooster - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droo...

28-02-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Schuurhuis - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen dr...

07-02-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Historische boerderij - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis....

31-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Tiny House - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. De 40-jaar...

24-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Distilleerderij - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Onder...

17-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

2. Miljonairs landgoed - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis...

12-11-2017 18:30

Schuurhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Schuurhuis

In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Bert...

05-11-2017 18:30

De Familiewoning

Je Eigen Droomhuis NL - De Familiewoning

In Je eigen droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Maar lukt het ze met de...

05-11-2017 17:30

Klooster

Je Eigen Droomhuis NL - Klooster

In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Bert...

Je Eigen Droomhuis NL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je Eigen Droomhuis NL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je Eigen Droomhuis NL bij Je Eigen Droomhuis NL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je Eigen Droomhuis NL. Heb je een uitzending van Je Eigen Droomhuis NL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je Eigen Droomhuis NL gemist

Uitzending gemist van Je Eigen Droomhuis NL? Hier kun je alle uitzendingen van Je Eigen Droomhuis NL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!