Programma gemist?

Familiehuis Susteren met - In Je eigen tijdens op droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala op tv en bouwexpert op tv Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die uit alles op op alles zetten om hun uit net aangekochte van kavel of vervallen op historische het pand om te op tv toveren tot hun op eigen droomhuis. Bertram geeft zijn deskundige in een mening over de verbouwingen en uit Marlayne houdt zich van vooral uit bezig met de met persoonlijke en emotionele ervaringen van de op tv koppels. Lukt op het de stellen uit met van beperkte budgetten, vertragingen of andere tegenslagen het van om hun droom uit te van laten op komen?

Blokkenhuis in - In Je de eigen droomhuis volgen presentatrice op Marlayne Sahupala en het bouwexpert Bertram op tv Beerbaum Nederlandse stellen van die alles op de alles zetten om hun net door aangekochte kavel het of vervallen historische uit pand om met te toveren tot uit hun eigen droomhuis. Bertram geeft door zijn deskundige mening uit over de verbouwingen op uit en Marlayne houdt zich tijdens vooral bezig met de de persoonlijke en emotionele ervaringen tijdens van een de koppels. Lukt het de met stellen uit met beperkte budgetten, vertragingen of de andere tegenslagen een om hun naar droom uit te laten in komen?

De in Familiewoning - In Je op eigen droomhuis volgen op presentatrice Marlayne Sahupala op tv en bouwexpert Bertram het Beerbaum Nederlandse de stellen die alles op alles een zetten om met hun net aangekochte kavel naar tijdens of vervallen historische pand om op tv te toveren tot hun op tv eigen droomhuis. in Bertram geeft de zijn deskundige mening over het de het verbouwingen en Marlayne houdt zich met vooral een bezig met de persoonlijke en uit emotionele ervaringen van op de met koppels. Lukt het de in stellen met beperkte budgetten, van vertragingen of op tv andere tegenslagen om hun met droom uit van te laten met komen?

Klooster - In van uit Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne het Sahupala en een bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse het stellen een die alles op alles een zetten om op tv hun net aangekochte kavel van of vervallen historische pand op tv om op tv te toveren tot hun op eigen een droomhuis. Bertram geeft zijn deskundige het mening over de op tv verbouwingen van en Marlayne houdt zich naar vooral bezig met de de persoonlijke en naar emotionele ervaringen van de het koppels. Eric door en Tineke door wonen samen met naar hun dochter Marit in een ruime uit naar woning in de naar Oude Wetering die ze zelf op hebben verbouwd. Vies naar van het een bouwklus is het stel niet. uit Hun oog is op tv dit keer gevallen van naar op een bijzonder bouwproject: een een oud klooster in Noordwijk. het Eric en Tineke van willen een gedeelte uit van een het klooster naar renoveren in een door moderne woning. De ingrijpende verbouwing uit wordt tijdens een race tegen de klok, het want het in gezin moet tijdens binnen een korte periode hun huidige met woonplek verlaten. Daarnaast een lopen uit de financiën behoorlijk uit de van hand. Lukt het op hen op om alles door op tijd af van te krijgen?

Schuurhuis - op tv In Je eigen door droomhuis volgen op presentatrice Marlayne van Sahupala en bouwexpert op tv Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles in op alles zetten uit om naar hun net aangekochte kavel of met vervallen historische van pand om te toveren het tot met hun eigen droomhuis. een Bertram geeft zijn met deskundige mening over van de verbouwingen en Marlayne van houdt op zich vooral bezig met de tijdens persoonlijke en emotionele ervaringen tijdens van in de koppels. Lukt een het de stellen op tv met beperkte budgetten, vertragingen naar of andere het tegenslagen om hun droom uit uit te laten uit komen?

Historische boerderij - tijdens op In Je Eigen naar Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen het tot uitvoering gebracht. Gezinnen door en stellen het zetten alles op alles met om hun net aangekochte naar kavel naar of vervallen historische pand een om te toveren tot door hun de eigen droomhuis. Jos en een Monique naar wonen en werken samen met de hun in drie kinderen op in hun melkveehouderij in Brabant. op Vader Jos is al heel door een zijn leven onlosmakelijk verbonden met de van boerderij, maar het in moment het waarop oudste zoon Stef het naar op tv bedrijf over wil het nemen nadert. Dat betekent verhuizen door en daarom een kopen ze het ouderlijk huis door van Monique: tijdens een de krakkemikkige, vervallen boerderij. Platgooien, tijdens is hun eerste gedachte. Totdat van het een een cultuur-historisch pand in blijkt te zijn, tijdens dat volgens de een strenge regels van door de monumentencommissie afgebroken en een opnieuw opgebouwd van dient te worden. Er door volgt een turbulente op tv tijd voor op tv de familie, waarin van ze tussen naar het zorgvuldige slopen en bouwen door op ook nog moeten op tv dealen met een met altijd door toeziend oog.

Tiny House een - In Je op Eigen Droomhuis de worden ambitieuze bouwplannen uit tot uitvoering gebracht. de Gezinnen en op tv stellen zetten alles door op alles om hun net in aangekochte kavel op of vervallen historische de pand om te toveren uit tot van hun eigen droomhuis. De naar 40-jaar jonge Marjolein op leidt tot nu toe tijdens een het heel normaal leven. Ze het heeft een goede baan, veel op tv vrienden en geniet de door van haar single leven in een op tv ruime tussenwoning. door Maar het op roer moet om, vindt op ze. uit Ze wil haar ecologische een voetafdruk verkleinen tijdens door zo milieubewust mogelijk tijdens te gaan leven én met niet op tv alleen maar te het hoeven werken om haar het huis te kunnen betalen. naar De ideale het oplossing? Een een Tiny House: een naar ecologisch gebouwd huisje op een wielen, waarin uit ze volledig zelfvoorzienend kan leven. uit Met het een ambitieus plan, uit gemaakt door onervaren architectuur studenten, tijdens kan het bouwen beginnen. door Maar dán moet de er nog een op plek komen voor op tv haar toekomstige huisje. naar En tijdens dat blijkt uit niet makkelijk in een in land van naar regeltjes en wetten.

Distilleerderij van - In Je Eigen Droomhuis door worden ambitieuze bouwplannen door het tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen uit zetten alles op tijdens uit alles om hun het net aangekochte kavel het of vervallen historische pand om een te toveren tijdens tot hun eigen droomhuis. Onder uit de rook met van Rotterdam runnen Marieke een en door Jan Willem door vanuit huis een succesvol op bedrijfje in studiofotografie. Maar, met ze de zijn het fotograferen aan de met keukentafel eigenlijk een al lang ontgroeid en op het zoek naar een de met groot woon-werkpand. Aan de door andere kant op van het land, in het Gelderse van Dieren kopen ze het een op oude jeneverdistilleerderij, die nog volledig van verbouwd moet met worden tijdens tot woonhuis. Met het hun twee dochters trekken ze uit meteen al een in het pand, waarin in de verbouwing nog moet naar beginnen. Voor het een tijdens project is maar een klein budget het naar beschikbaar en dus zijn met Jan Willem en Marieke tijdens genoodzaakt bijna alles met zelf uit te doen. Dat opgeteld uit bij het leven in uit stof, fotografieopdrachten die uit binnen stromen én op tv twee door dochters die hun draai moeten vinden, het blijkt op tv voor de nodige spanningen een te de zorgen.

2. Miljonairs tijdens landgoed - In van Je Eigen Droomhuis worden op tv ambitieuze tijdens bouwplannen tot op uitvoering gebracht. Gezinnen en door stellen zetten alles in op alles van om hun net aangekochte kavel het of vervallen in historische pand om op tv te toveren tot hun eigen door droomhuis. Wanneer de van jonge en uit gefortuneerde zakenman Marco en uit vriendin tijdens Eline hun eerste kindje verwachten met weten ze het met op tv zeker: hun riante woonboerderij moet de ingeruild worden voor op tv nog tijdens iets groters, waar een hun toekomstige kroost alle een ruimte heeft. Ze door kopen een landgoed, op met daarop een landhuis uit dat van buiten op tv af is, maar van door de binnen nog helemaal kaal. Het met doel is: het huis de op tv helemaal af hebben voordat hun kindje op tv wordt geboren. Marco het in en Eline zetten per direct van een team van professionals in op van de klus, die het ontwerp, uit de op bouw en de afwerking tot tijdens aan de styling door met aan toe uit handen nemen. uit Maar met zakenman Marco kan het niet de laten een om zelf nog in onderhandeling de te gaan met een leveranciers. uit En dát zorgt een voor veel stress en een vertraging.

In in Je eigen droomhuis volgen presentatrice op tv door Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum in Nederlandse stellen het die door alles op alles zetten om hun een net een aangekochte kavel uit of vervallen historische pand met om te tijdens toveren tot hun op tv eigen droomhuis. Bertram geeft op tv zijn deskundige mening over op tv de verbouwingen in en Marlayne houdt het zich vooral bezig tijdens met de op persoonlijke en emotionele ervaringen tijdens van de koppels. Lukt met het de in stellen met tijdens beperkte budgetten, vertragingen in of andere tegenslagen om de hun droom uit te naar laten uit komen?

In een Je eigen tijdens droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering de gebracht. Gezinnen en het de stellen zetten alles op alles naar om hun de net aangekochte kavel of van vervallen historische het pand om te toveren tot in hun eigen op tv droomhuis. Maar op tv lukt het ze met de uit tijdens beperking van budgetten, deadlines en weersomstandigheden een om hun droom uit uit te met laten in komen?

In het Je eigen droomhuis de volgen presentatrice Marlayne het Sahupala en bouwexpert Bertram op Beerbaum Nederlandse een stellen die alles op naar alles zetten om hun naar met net aangekochte kavel of in vervallen historische pand om te de toveren een tot hun eigen de droomhuis. Bertram tijdens geeft zijn deskundige mening in over de verbouwingen en Marlayne van houdt het zich vooral bezig met de van persoonlijke uit en emotionele ervaringen van de met koppels. naar Eric en Tineke wonen het samen met tijdens hun dochter door Marit in een ruime woning in in de Oude Wetering van van die ze zelf van hebben verbouwd. Vies van in een bouwklus is het stel op niet. Hun op tv oog is dit door keer gevallen naar op een van bijzonder bouwproject: een oud klooster een in Noordwijk. met Eric en Tineke willen naar een gedeelte van op tv het klooster renoveren in uit de een moderne woning. De ingrijpende verbouwing met wordt een race door op tv tegen de klok, want het gezin op tv in moet binnen een van korte periode hun van huidige woonplek verlaten. Daarnaast lopen de de financiën op tv behoorlijk uit de het hand. Lukt op tv het hen om alles op tijd tijdens van af te krijgen?

augustus 2020
30-12-2018 18:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Familiehuis Susteren - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hu...

30-12-2018 16:35

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Blokkenhuis - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen d...

09-12-2018 17:35

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

De Familiewoning - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun ei...

28-10-2018 17:25

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Klooster - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droo...

28-02-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Schuurhuis - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen dr...

07-02-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Historische boerderij - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis....

31-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Tiny House - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. De 40-jaar...

24-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Distilleerderij - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Onder...

17-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

2. Miljonairs landgoed - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis...

12-11-2017 18:30

Schuurhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Schuurhuis

In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Bert...

05-11-2017 18:30

De Familiewoning

Je Eigen Droomhuis NL - De Familiewoning

In Je eigen droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Maar lukt het ze met de...

05-11-2017 17:30

Klooster

Je Eigen Droomhuis NL - Klooster

In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Bert...

Je Eigen Droomhuis NL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je Eigen Droomhuis NL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je Eigen Droomhuis NL bij Je Eigen Droomhuis NL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je Eigen Droomhuis NL. Heb je een uitzending van Je Eigen Droomhuis NL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je Eigen Droomhuis NL gemist

Uitzending gemist van Je Eigen Droomhuis NL? Hier kun je alle uitzendingen van Je Eigen Droomhuis NL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!