Programma gemist?

Familiehuis naar Susteren - In met Je eigen droomhuis volgen op tv presentatrice Marlayne Sahupala in en bouwexpert tijdens Bertram Beerbaum Nederlandse door stellen die alles een op alles zetten om hun de net tijdens aangekochte kavel of uit vervallen historische pand om met te toveren tot het hun eigen door droomhuis. Bertram geeft van zijn deskundige mening met over de verbouwingen en Marlayne met houdt zich naar vooral bezig met de de persoonlijke en het emotionele ervaringen van naar de koppels. Lukt uit het de stellen met naar beperkte budgetten, vertragingen in of andere naar tegenslagen de om hun droom uit van te laten de komen?

Blokkenhuis met - In van Je eigen droomhuis volgen op tv presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert op tv Bertram van Beerbaum Nederlandse in stellen die alles een op alles zetten om hun uit net aangekochte kavel met of vervallen historische pand naar om te toveren naar door tot hun eigen droomhuis. naar Bertram geeft zijn deskundige op mening over de met verbouwingen en van Marlayne houdt zich vooral uit bezig met de met persoonlijke en emotionele van ervaringen het van de koppels. Lukt het op tv de het stellen met beperkte uit budgetten, vertragingen of andere in tegenslagen om hun van droom uit te het laten komen?

De Familiewoning - uit een In Je eigen droomhuis een volgen presentatrice het Marlayne Sahupala en bouwexpert door Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die tijdens het alles op alles zetten om hun met op net aangekochte kavel of vervallen historische op een pand om te toveren tot hun op eigen droomhuis. Bertram van geeft op tv zijn deskundige uit mening over de verbouwingen en een Marlayne houdt zich vooral door bezig met uit de persoonlijke en emotionele de uit ervaringen van de van koppels. Lukt het de stellen het met op beperkte budgetten, vertragingen het of andere tegenslagen om hun droom tijdens op tv uit te laten de komen?

Klooster door - In op tv Je eigen droomhuis volgen presentatrice op Marlayne een Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum de Nederlandse stellen op tv die alles op alles zetten in om hun op tv net tijdens aangekochte kavel of vervallen op tv historische pand om te toveren in tot hun eigen tijdens droomhuis. het Bertram geeft de zijn deskundige mening over de naar verbouwingen en Marlayne in houdt zich op tv vooral bezig de met de persoonlijke en emotionele tijdens ervaringen van de koppels. het Eric en met Tineke wonen samen op met hun naar dochter Marit in een op ruime woning in van de op tv Oude Wetering die ze zelf hebben uit verbouwd. Vies de van door een bouwklus is het stel niet. met met Hun oog is dit keer gevallen naar op een bijzonder naar bouwproject: een oud een klooster van in Noordwijk. Eric en op tv Tineke willen een op gedeelte van tijdens het klooster naar renoveren in een moderne in woning. De ingrijpende door verbouwing wordt een race het tegen de klok, op want de het gezin moet binnen een korte met periode hun op tv huidige van woonplek verlaten. Daarnaast lopen de financiën naar behoorlijk uit op de hand. Lukt het tijdens van hen om alles op tijd door af te een krijgen?

Schuurhuis de - In Je eigen naar droomhuis volgen presentatrice het Marlayne Sahupala en uit bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse van op tv stellen die alles op alles zetten door om hun tijdens net met aangekochte kavel of op vervallen historische pand om op tv te toveren tot op tv hun eigen droomhuis. door Bertram geeft zijn deskundige mening op over op tv de verbouwingen en Marlayne houdt tijdens naar zich vooral bezig een met de persoonlijke en emotionele de ervaringen van de tijdens koppels. Lukt in het de stellen met beperkte tijdens budgetten, vertragingen met of andere tegenslagen door om hun droom uit uit te laten van komen?

Historische de boerderij - In met Je Eigen Droomhuis worden met ambitieuze bouwplannen met tot uitvoering van gebracht. Gezinnen en stellen door zetten alles op op alles om hun met net aangekochte een kavel of vervallen historische pand door om te toveren tot door hun eigen droomhuis. op Jos en naar Monique wonen en in werken samen met hun op drie kinderen door op hun melkveehouderij in op Brabant. Vader door Jos is al op heel zijn leven onlosmakelijk op verbonden van met de naar boerderij, maar het van moment waarop oudste de zoon Stef het bedrijf over wil een nemen nadert. tijdens Dat betekent verhuizen en het in daarom kopen ze het ouderlijk een huis van Monique: een de uit krakkemikkige, vervallen boerderij. met Platgooien, is hun eerste het gedachte. Totdat uit het een cultuur-historisch pand tijdens blijkt te op zijn, dat volgens met de strenge regels van door de monumentencommissie afgebroken het en opnieuw opgebouwd dient te in worden. naar Er volgt een van turbulente tijd voor met de familie, waarin op ze tussen het tijdens zorgvuldige slopen van en bouwen door het ook nog moeten dealen met door een altijd van toeziend oog.

Tiny House naar - In met Je Eigen op tv Droomhuis worden ambitieuze op tv bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en het stellen naar zetten alles op op alles om de hun net aangekochte tijdens kavel of vervallen historische pand om in te toveren tot uit hun tijdens eigen droomhuis. op tv De 40-jaar jonge Marjolein uit leidt tot nu toe een een heel normaal leven. een in Ze heeft een van goede baan, veel vrienden en in geniet van haar door single leven van in een ruime naar tussenwoning. Maar het roer moet het om, door vindt ze. in Ze wil haar ecologische voetafdruk verkleinen in door zo in milieubewust mogelijk te het gaan leven én op niet alleen van maar te een hoeven werken om haar de huis te kunnen betalen. De op tv op ideale oplossing? Een Tiny House: een een ecologisch gebouwd huisje met op wielen, waarin het een ze volledig zelfvoorzienend kan met leven. Met een ambitieus plan, tijdens gemaakt door op tv onervaren architectuur studenten, het kan het bouwen op tv beginnen. Maar dán met moet op er nog een plek een komen voor haar toekomstige huisje. met En dat van blijkt niet makkelijk tijdens in een land naar van op regeltjes en wetten.

Distilleerderij - In uit Je Eigen Droomhuis een naar worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering het gebracht. van Gezinnen en stellen zetten alles op tijdens alles om hun het door net aangekochte kavel het of vervallen historische pand door om te toveren tot door hun eigen in droomhuis. Onder de in rook van Rotterdam een runnen Marieke en tijdens Jan Willem vanuit huis het een succesvol bedrijfje in het door studiofotografie. Maar, ze zijn naar het fotograferen aan de keukentafel op tv eigenlijk al een lang ontgroeid op en op zoek naar een in de groot woon-werkpand. Aan de andere een kant van tijdens het land, in het Gelderse een tijdens Dieren kopen ze een oude een jeneverdistilleerderij, die nog het volledig uit verbouwd moet worden tot naar woonhuis. Met hun twee tijdens dochters trekken ze naar meteen al op tv in het pand, waarin naar de verbouwing nog moet de beginnen. Voor in het project uit is maar een klein met budget beschikbaar en dus met zijn Jan uit Willem en Marieke in genoodzaakt bijna alles zelf de naar te doen. Dat opgeteld bij in het leven door in stof, fotografieopdrachten die binnen met op stromen én twee dochters die hun van draai moeten naar vinden, de blijkt voor de nodige het spanningen te in zorgen.

2. een Miljonairs landgoed - In het Je Eigen tijdens Droomhuis worden door ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen naar en stellen het zetten alles op alles van om in hun net aangekochte kavel door of vervallen op tv historische pand om te toveren met tot hun op tv eigen droomhuis. Wanneer de de jonge en uit gefortuneerde zakenman op tv Marco en vriendin Eline hun tijdens eerste naar kindje verwachten door weten ze het tijdens zeker: hun riante de woonboerderij moet ingeruild worden op tv voor nog met iets groters, waar hun op tv toekomstige kroost alle ruimte heeft. op tv Ze kopen tijdens een landgoed, tijdens met daarop een naar landhuis dat van de buiten af is, maar op tv van binnen nog helemaal in kaal. van Het doel uit is: het huis helemaal af tijdens hebben voordat door hun kindje wordt geboren. Marco de en Eline uit zetten per direct een door team door van professionals op tv op de klus, door die het ontwerp, de bouw door en de in afwerking tot uit aan de styling aan toe uit op tv handen een nemen. Maar zakenman op tv Marco kan het niet laten uit om zelf uit nog met in onderhandeling te gaan met de leveranciers. En dát op zorgt voor door veel stress door en vertraging.

In Je eigen de droomhuis volgen naar presentatrice Marlayne Sahupala en uit tijdens bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen op tv die een alles op alles zetten de om hun het net aangekochte kavel of vervallen historische de pand om te in toveren tot hun in eigen droomhuis. Bertram van geeft op zijn deskundige mening een over de op tv verbouwingen en Marlayne houdt zich vooral de bezig met op tv de persoonlijke en door emotionele ervaringen van de met koppels. het Lukt het de stellen met met op tv beperkte budgetten, vertragingen of andere tegenslagen het om hun op droom uit een te laten tijdens komen?

In uit Je eigen droomhuis worden met ambitieuze bouwplannen een tot uitvoering gebracht. Gezinnen en in stellen tijdens zetten alles op tijdens alles om hun met net aangekochte kavel of vervallen op historische pand naar om te tijdens toveren tot hun eigen droomhuis. van Maar lukt de het een ze met de beperking van van budgetten, deadlines het en weersomstandigheden om hun uit droom uit uit te laten tijdens komen?

In Je de eigen droomhuis volgen het presentatrice Marlayne in Sahupala en bouwexpert tijdens Bertram Beerbaum Nederlandse stellen op tv die alles op alles door zetten uit om hun net aangekochte een kavel of vervallen historische in pand door om te toveren van tot hun eigen droomhuis. Bertram uit geeft zijn deskundige uit mening over de uit verbouwingen door en Marlayne in houdt zich vooral bezig met uit de persoonlijke en de emotionele door ervaringen van de koppels. Eric en door Tineke wonen samen een met hun door dochter Marit in een op ruime door woning in de op Oude Wetering die met ze zelf hebben verbouwd. Vies een een van een bouwklus is het stel tijdens in niet. Hun oog is dit keer het gevallen op uit een bijzonder van bouwproject: een de oud klooster in Noordwijk. in Eric en Tineke willen van een in gedeelte van het een klooster renoveren in een moderne door woning. De ingrijpende uit verbouwing wordt met een race tegen de met klok, want het in gezin de moet binnen een korte van periode hun tijdens huidige woonplek verlaten. Daarnaast een lopen de uit financiën behoorlijk uit het de hand. Lukt het tijdens hen om een alles op tijd af te een krijgen?

april 2020
30-12-2018 18:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Familiehuis Susteren - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hu...

30-12-2018 16:35

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Blokkenhuis - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen d...

09-12-2018 17:35

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

De Familiewoning - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun ei...

28-10-2018 17:25

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Klooster - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droo...

28-02-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Schuurhuis - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen dr...

07-02-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Historische boerderij - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis....

31-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Tiny House - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. De 40-jaar...

24-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Distilleerderij - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Onder...

17-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

2. Miljonairs landgoed - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis...

12-11-2017 18:30

Schuurhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Schuurhuis

In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Bert...

05-11-2017 18:30

De Familiewoning

Je Eigen Droomhuis NL - De Familiewoning

In Je eigen droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Maar lukt het ze met de...

05-11-2017 17:30

Klooster

Je Eigen Droomhuis NL - Klooster

In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Bert...

Je Eigen Droomhuis NL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je Eigen Droomhuis NL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je Eigen Droomhuis NL bij Je Eigen Droomhuis NL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je Eigen Droomhuis NL. Heb je een uitzending van Je Eigen Droomhuis NL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je Eigen Droomhuis NL gemist

Uitzending gemist van Je Eigen Droomhuis NL? Hier kun je alle uitzendingen van Je Eigen Droomhuis NL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!