Programma gemist?

Familiehuis op Susteren - In Je van eigen droomhuis in volgen presentatrice Marlayne met Sahupala en bouwexpert het Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die op tv op alles op alles zetten de om hun net aangekochte kavel op tv of een vervallen historische pand door om te toveren tot hun de eigen droomhuis. Bertram met geeft door zijn deskundige mening over op de een verbouwingen en Marlayne houdt zich uit vooral bezig met de tijdens persoonlijke en emotionele in ervaringen op tv van de de koppels. Lukt het de een stellen met beperkte budgetten, met vertragingen of andere tegenslagen van om het hun droom uit door te laten het komen?

Blokkenhuis een - In Je eigen op tv droomhuis het volgen presentatrice Marlayne tijdens Sahupala en bouwexpert een Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles naar op de alles zetten om hun het net van aangekochte kavel of vervallen op tv historische pand om te toveren naar tot hun in eigen een droomhuis. Bertram geeft zijn uit deskundige mening over door de verbouwingen op en Marlayne houdt zich in vooral bezig met de persoonlijke uit en op tv emotionele ervaringen van de de koppels. Lukt tijdens het de naar stellen met beperkte budgetten, de vertragingen of van andere tegenslagen om hun droom in uit te laten van komen?

De Familiewoning - door In Je eigen met droomhuis volgen een presentatrice Marlayne Sahupala en tijdens bouwexpert Bertram Beerbaum op tv Nederlandse van stellen die alles de op alles zetten in om hun net aangekochte kavel op tv of vervallen naar historische pand om te met toveren een tot hun met eigen droomhuis. Bertram geeft zijn deskundige tijdens mening op over de verbouwingen en tijdens Marlayne houdt naar zich vooral bezig met de een persoonlijke en emotionele op tv ervaringen van uit de koppels. Lukt het tijdens de stellen met de beperkte uit budgetten, vertragingen het of andere tegenslagen om hun droom uit uit te tijdens laten op komen?

Klooster - In tijdens Je eigen droomhuis door op tv volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert de Bertram op Beerbaum Nederlandse uit stellen die alles op in alles zetten tijdens om hun net aangekochte met kavel of vervallen historische tijdens pand om te toveren van tot hun op tv eigen een droomhuis. Bertram geeft zijn deskundige tijdens mening over de verbouwingen op en de Marlayne houdt zich vooral de bezig met de het persoonlijke en emotionele uit ervaringen van door de koppels. Eric een en Tineke wonen samen met uit hun in dochter Marit in een ruime een woning in op tv de Oude Wetering die van ze zelf hebben in verbouwd. op tv Vies van een bouwklus is naar het naar stel niet. Hun oog met is dit met keer gevallen op een een bijzonder tijdens bouwproject: een oud klooster in het Noordwijk. Eric en een Tineke willen een een gedeelte van het een klooster door renoveren in een de moderne woning. De ingrijpende verbouwing van wordt met een race tegen de van klok, want het gezin moet op tv binnen het een korte de periode hun huidige woonplek verlaten. Daarnaast de lopen van de financiën behoorlijk uit uit de hand. Lukt het door naar hen om alles op tijd af van te het krijgen?

Schuurhuis in - In in Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne door Sahupala tijdens en bouwexpert Bertram de Beerbaum Nederlandse stellen die in alles op in alles zetten om hun door net aangekochte kavel of tijdens naar vervallen historische pand om te uit toveren tot hun uit eigen droomhuis. Bertram in geeft op zijn deskundige mening over de verbouwingen het en een Marlayne houdt zich een vooral bezig met de persoonlijke tijdens en emotionele ervaringen op tv door van de koppels. Lukt het de de de stellen met beperkte de budgetten, vertragingen of het andere tegenslagen om uit hun droom uit uit te laten komen?

Historische boerderij van - In Je Eigen door Droomhuis van worden ambitieuze tijdens bouwplannen tot uitvoering tijdens gebracht. Gezinnen en op stellen zetten alles van op alles om hun net aangekochte een kavel naar of vervallen historische pand het om te door toveren tot hun een eigen droomhuis. Jos en naar Monique wonen en werken het op samen met hun drie kinderen met op op tv hun melkveehouderij in in Brabant. Vader Jos is naar al heel zijn in leven onlosmakelijk een verbonden met de boerderij, een maar het moment waarop uit oudste de zoon Stef het bedrijf het over wil nemen nadert. naar Dat door betekent verhuizen en daarom naar kopen ze het ouderlijk op huis van Monique: uit een krakkemikkige, uit vervallen boerderij. Platgooien, van is hun tijdens eerste gedachte. Totdat het een door cultuur-historisch pand blijkt uit te naar zijn, dat volgens de strenge in regels van de monumentencommissie van afgebroken en opnieuw uit opgebouwd tijdens dient te worden. Er volgt naar een uit turbulente tijd voor op de familie, naar waarin ze tussen van het zorgvuldige slopen en bouwen door tijdens ook nog moeten uit op tv dealen met een van altijd toeziend oog.

Tiny op House - een In Je Eigen Droomhuis worden door ambitieuze bouwplannen tot in uitvoering gebracht. Gezinnen naar en stellen uit zetten alles op tv op alles om hun net door aangekochte kavel of vervallen op historische pand om van te toveren de tot hun eigen droomhuis. met De van 40-jaar jonge Marjolein leidt met tot nu toe naar een een heel normaal leven. Ze de heeft een goede baan, de veel vrienden en naar geniet van de haar single leven in een op met ruime tussenwoning. Maar het naar roer moet uit om, vindt ze. Ze het wil haar met ecologische voetafdruk verkleinen door zo het milieubewust mogelijk te gaan tijdens de leven én niet alleen in maar te hoeven werken om op tv haar van huis te uit kunnen betalen. De ideale op tv oplossing? Een Tiny House: een door het ecologisch gebouwd huisje op de wielen, waarin ze tijdens volledig zelfvoorzienend het kan leven. Met een ambitieus naar plan, gemaakt van door onervaren het architectuur studenten, kan het bouwen beginnen. in Maar dán moet op tv er met nog een door plek komen voor haar toekomstige op huisje. En met dat blijkt op tv niet makkelijk in een land op tv van tijdens regeltjes en wetten.

Distilleerderij met - In Je naar Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen het tot uitvoering door gebracht. tijdens Gezinnen en stellen zetten met alles op het alles om hun net aangekochte door kavel of in vervallen historische uit pand om te door toveren tot hun eigen droomhuis. een Onder de rook van in Rotterdam naar runnen Marieke en Jan een Willem uit vanuit huis een succesvol bedrijfje een in tijdens studiofotografie. Maar, ze zijn het met fotograferen aan een de keukentafel eigenlijk al lang op tv ontgroeid en tijdens op zoek naar een in groot een woon-werkpand. Aan uit de andere kant van het land, tijdens in het Gelderse naar Dieren kopen tijdens ze een oude jeneverdistilleerderij, tijdens die van nog volledig verbouwd tijdens moet worden tot woonhuis. Met op hun in twee dochters trekken ze meteen een al in het naar pand, uit waarin de verbouwing nog van moet op tv beginnen. Voor het een project is maar een door klein budget door beschikbaar en dus zijn Jan Willem naar door en Marieke genoodzaakt bijna alles het zelf van te doen. Dat opgeteld de bij het met leven in stof, fotografieopdrachten die naar binnen stromen tijdens én twee uit dochters die hun draai moeten met vinden, blijkt voor van de nodige in spanningen te uit zorgen.

2. Miljonairs naar landgoed - In Je het Eigen Droomhuis op tv worden ambitieuze in bouwplannen tot uitvoering gebracht. in Gezinnen en stellen zetten op tv alles op naar alles om hun net met aangekochte kavel of in vervallen historische naar pand om te toveren uit in tot hun eigen droomhuis. een Wanneer de jonge op en gefortuneerde zakenman Marco en door vriendin in Eline hun eerste kindje met verwachten weten ze de het zeker: hun tijdens riante woonboerderij moet naar ingeruild worden voor nog door iets groters, waar het hun toekomstige kroost van alle ruimte heeft. op Ze een kopen een landgoed, een met daarop een met landhuis dat van buiten uit af tijdens is, maar van binnen nog helemaal de een kaal. Het doel is: door het huis helemaal af op hebben voordat hun kindje de tijdens wordt geboren. Marco uit en Eline zetten per direct de een team van naar professionals op de klus, de die op tv het ontwerp, de bouw en van de het afwerking tot aan in de styling aan uit toe uit door handen nemen. Maar zakenman door Marco kan het met niet laten om zelf nog het tijdens in onderhandeling te gaan met leveranciers. op En door dát zorgt voor veel stress door en een vertraging.

In Je eigen op droomhuis tijdens volgen presentatrice Marlayne Sahupala op tv en bouwexpert het Bertram Beerbaum Nederlandse een stellen die in alles op alles zetten de om hun net aangekochte uit kavel of vervallen op historische pand om het te toveren tot hun het eigen het droomhuis. Bertram op geeft zijn deskundige mening de over de verbouwingen tijdens en Marlayne houdt zich op tv vooral tijdens bezig met de met persoonlijke en emotionele ervaringen van de door koppels. Lukt op het de stellen met naar de beperkte budgetten, vertragingen of van andere tegenslagen van om hun droom uit naar te laten op komen?

In Je eigen op droomhuis worden met ambitieuze bouwplannen met tot uitvoering gebracht. in Gezinnen en stellen zetten van alles op alles op om het hun net aangekochte kavel de of vervallen historische naar pand om op te toveren tot hun eigen droomhuis. tijdens Maar lukt het in ze met van de naar beperking van budgetten, deadlines en met weersomstandigheden om hun op droom uit te laten door uit komen?

In op Je eigen droomhuis volgen op presentatrice naar Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum in Nederlandse stellen het die de alles op alles zetten de om hun tijdens net aangekochte kavel tijdens of vervallen historische pand uit om te toveren op tot hun naar eigen droomhuis. Bertram een geeft zijn deskundige mening over de tijdens verbouwingen en Marlayne van houdt zich vooral op bezig naar met de de persoonlijke en emotionele ervaringen naar van de koppels. Eric het en Tineke op wonen samen met hun dochter het Marit in een uit het ruime woning in de van Oude Wetering die ze zelf door hebben verbouwd. naar Vies met van een bouwklus is het de stel niet. op tv Hun oog is naar dit keer van gevallen op een bijzonder bouwproject: een in oud klooster in in met Noordwijk. Eric en Tineke willen een de gedeelte in van het uit klooster renoveren in in een moderne woning. De ingrijpende naar verbouwing uit wordt een race tegen de tijdens klok, want het op gezin een moet binnen een korte uit periode hun huidige woonplek verlaten. de Daarnaast lopen de naar financiën behoorlijk uit een het de hand. Lukt op het hen om alles op tijd uit af in te krijgen?

november 2020
30-12-2018 18:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Familiehuis Susteren - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hu...

30-12-2018 16:35

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Blokkenhuis - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen d...

09-12-2018 17:35

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

De Familiewoning - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun ei...

28-10-2018 17:25

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Klooster - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droo...

28-02-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Schuurhuis - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen dr...

07-02-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Historische boerderij - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis....

31-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Tiny House - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. De 40-jaar...

24-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Distilleerderij - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Onder...

17-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

2. Miljonairs landgoed - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis...

12-11-2017 18:30

Schuurhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Schuurhuis

In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Bert...

05-11-2017 18:30

De Familiewoning

Je Eigen Droomhuis NL - De Familiewoning

In Je eigen droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Maar lukt het ze met de...

05-11-2017 17:30

Klooster

Je Eigen Droomhuis NL - Klooster

In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Bert...

Je Eigen Droomhuis NL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je Eigen Droomhuis NL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je Eigen Droomhuis NL bij Je Eigen Droomhuis NL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je Eigen Droomhuis NL. Heb je een uitzending van Je Eigen Droomhuis NL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je Eigen Droomhuis NL gemist

Uitzending gemist van Je Eigen Droomhuis NL? Hier kun je alle uitzendingen van Je Eigen Droomhuis NL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!