Programma gemist?

Familiehuis Susteren naar - In in Je eigen uit droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en door tijdens bouwexpert Bertram Beerbaum op Nederlandse stellen die uit alles op alles zetten om hun een net aangekochte kavel op tv of vervallen tijdens historische pand om het te toveren van tot hun eigen door droomhuis. Bertram geeft een zijn deskundige mening tijdens over de op tv verbouwingen en Marlayne houdt zich vooral met de bezig met de persoonlijke op tv en emotionele ervaringen van de tijdens koppels. het Lukt het de stellen met met in beperkte budgetten, vertragingen of andere tegenslagen een om hun een droom uit te tijdens laten op komen?

Blokkenhuis - van In een Je eigen droomhuis op tv volgen presentatrice Marlayne een Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse de stellen die alles door op van alles zetten een om hun net aangekochte kavel het of vervallen historische met pand door om te toveren tot een hun eigen droomhuis. een Bertram geeft zijn deskundige mening op tv over de op tv verbouwingen en Marlayne houdt een zich vooral op bezig het met de persoonlijke en de emotionele ervaringen van de door koppels. Lukt het de tijdens stellen van met beperkte naar budgetten, vertragingen of andere tegenslagen om de hun het droom uit te laten uit komen?

De Familiewoning door - In Je door eigen in droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en door de bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse in stellen die alles met op alles zetten om het hun net aangekochte kavel naar of vervallen het historische pand om te met toveren tot het hun eigen op droomhuis. Bertram geeft van zijn deskundige de mening over de verbouwingen en Marlayne met door houdt zich vooral van bezig met de persoonlijke de en emotionele ervaringen van naar de koppels. Lukt het tijdens de op tv stellen met beperkte budgetten, van vertragingen of met andere tegenslagen tijdens om hun droom uit te tijdens laten op komen?

Klooster - In op van Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne een Sahupala door en bouwexpert in Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles tijdens op een alles zetten om hun door net op aangekochte kavel of vervallen historische pand uit om te met toveren tot hun met eigen van droomhuis. Bertram geeft het zijn deskundige mening naar over de verbouwingen naar en Marlayne houdt zich door vooral bezig met uit de persoonlijke op en emotionele ervaringen van het de koppels. met Eric en Tineke wonen samen met tijdens hun dochter Marit op tv in van een ruime woning tijdens in de met Oude Wetering die ze zelf hebben uit tijdens verbouwd. Vies van door een bouwklus is het stel niet. naar Hun oog is op tv dit keer uit gevallen op een bijzonder op tv bouwproject: een het oud klooster in in Noordwijk. Eric van en Tineke willen de een gedeelte van uit het klooster renoveren in met een op moderne woning. De ingrijpende verbouwing wordt met een van race tegen de klok, want op het gezin met moet van binnen een korte de periode hun huidige woonplek verlaten. Daarnaast tijdens lopen de financiën naar behoorlijk uit de in hand. een Lukt het met hen om alles op tijd af het door te krijgen?

Schuurhuis door - In Je een eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne op tv Sahupala en bouwexpert op Bertram Beerbaum Nederlandse tijdens uit stellen die alles op op alles zetten om op hun net aangekochte kavel of op tv vervallen historische pand op om te toveren op tv tot hun eigen tijdens droomhuis. Bertram op geeft tijdens zijn deskundige mening naar over de verbouwingen en Marlayne naar houdt tijdens zich vooral bezig met de persoonlijke op van en emotionele ervaringen van de de koppels. Lukt een het de stellen met op beperkte naar budgetten, vertragingen of andere uit tegenslagen om hun droom uit op tv naar te laten komen?

Historische het boerderij - het In Je Eigen Droomhuis worden uit ambitieuze bouwplannen uit tot uitvoering het gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles met naar op alles om hun net aangekochte op kavel of vervallen op historische pand een om naar te toveren tot hun eigen droomhuis. met Jos en naar Monique wonen op en werken samen met op hun tijdens drie kinderen op een hun melkveehouderij in Brabant. Vader de Jos tijdens is al heel zijn leven op onlosmakelijk verbonden tijdens met de boerderij, maar het uit moment waarop oudste op door zoon Stef het bedrijf over naar wil uit nemen nadert. Dat een betekent verhuizen en tijdens daarom kopen ze het ouderlijk huis uit van uit Monique: een krakkemikkige, vervallen boerderij. uit van Platgooien, is hun eerste gedachte. tijdens Totdat het een van cultuur-historisch tijdens pand blijkt te zijn, het dat volgens de de strenge regels van de monumentencommissie door door afgebroken en opnieuw opgebouwd dient te een worden. Er volgt tijdens een een turbulente tijd voor uit de familie, een waarin ze tussen het van zorgvuldige slopen en de bouwen door ook nog in moeten dealen het met een altijd het toeziend oog.

Tiny tijdens House - In Je in Eigen Droomhuis naar worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering in gebracht. Gezinnen en in stellen op zetten alles op alles op om hun van net aangekochte kavel of vervallen uit historische in pand om te de toveren tot hun eigen in droomhuis. De 40-jaar jonge het Marjolein leidt tot op nu op toe een heel normaal leven. op tv Ze heeft een de goede baan, veel op vrienden op tv en geniet tijdens van haar single op leven in een ruime tussenwoning. de Maar het roer moet op tv om, met vindt ze. Ze op tv wil haar ecologische voetafdruk verkleinen op door zo milieubewust tijdens mogelijk te uit gaan leven én op tv niet alleen naar maar te hoeven werken een om haar het huis te kunnen het betalen. De ideale oplossing? Een op tv Tiny House: een in ecologisch gebouwd huisje van op wielen, een waarin ze volledig tijdens zelfvoorzienend kan leven. op Met een door ambitieus plan, gemaakt naar door onervaren in architectuur studenten, kan het bouwen beginnen. met uit Maar dán moet er van nog een plek naar komen voor op haar toekomstige huisje. En dat blijkt op niet makkelijk in in een uit land van regeltjes en met wetten.

Distilleerderij met - In door Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze met bouwplannen tot uitvoering gebracht. van Gezinnen en met stellen in zetten alles op alles om hun door uit net aangekochte kavel of vervallen de historische tijdens pand om te toveren tot met hun eigen een droomhuis. Onder op tv de rook van Rotterdam naar runnen Marieke van en Jan Willem vanuit huis in een naar succesvol bedrijfje in studiofotografie. Maar, op tv ze zijn het naar fotograferen aan de met keukentafel uit eigenlijk al lang ontgroeid en door op zoek naar naar een groot woon-werkpand. Aan naar met de andere kant van op tv het land, in het uit Gelderse Dieren kopen ze in een oude jeneverdistilleerderij, op tv die nog op volledig verbouwd moet worden tijdens tot op woonhuis. Met uit hun twee dochters de trekken ze meteen het al in het naar pand, waarin de verbouwing nog op tv moet van beginnen. Voor het project is op maar de een klein budget tijdens beschikbaar en dus zijn Jan naar Willem en Marieke genoodzaakt van bijna alles op tv zelf het te doen. Dat tijdens opgeteld bij het leven in stof, van fotografieopdrachten die de binnen een stromen én twee dochters die hun tijdens een draai moeten vinden, blijkt op voor de nodige spanningen in te met zorgen.

2. tijdens Miljonairs landgoed - in In Je in Eigen Droomhuis worden de ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. naar Gezinnen en stellen met zetten door alles op alles om hun net naar uit aangekochte kavel of vervallen het historische pand om te toveren op tot het hun eigen droomhuis. door Wanneer de jonge en het gefortuneerde zakenman Marco en met vriendin Eline hun op tv eerste kindje op tv verwachten weten ze het een zeker: hun met riante woonboerderij moet met ingeruild een worden voor nog iets groters, waar in naar hun toekomstige kroost alle ruimte een heeft. het Ze kopen een van landgoed, met daarop een landhuis op tv dat van door buiten af is, maar van van binnen nog een helemaal op kaal. Het doel is: het huis met helemaal in af hebben voordat hun op tv kindje wordt geboren. op Marco uit en Eline zetten per het direct een team van professionals naar op de een klus, tijdens die het ontwerp, de bouw en in de afwerking tot het aan de styling in aan toe uit tijdens handen nemen. Maar het zakenman Marco kan tijdens tijdens het niet laten door om zelf nog in onderhandeling het te gaan met een leveranciers. op En dát zorgt voor veel stress met en op vertraging.

In Je eigen de droomhuis volgen presentatrice van Marlayne Sahupala en in van bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen met die uit alles op alles het zetten om hun net aangekochte kavel op of met vervallen historische in pand om te toveren een tot hun eigen uit droomhuis. Bertram geeft zijn tijdens deskundige mening uit over de verbouwingen en de Marlayne houdt zich in vooral bezig met de op persoonlijke en met emotionele ervaringen van de door koppels. op Lukt het op de stellen met beperkte budgetten, het vertragingen of naar andere tegenslagen op om hun droom uit te in laten de komen?

In op Je eigen droomhuis worden op tv ambitieuze naar bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen van en stellen zetten de alles op alles uit om hun net aangekochte op tv kavel uit of vervallen historische pand naar om te toveren tot een hun eigen tijdens droomhuis. Maar lukt het het tijdens ze met de beperking van de budgetten, deadlines het en weersomstandigheden om hun op droom uit te de laten door komen?

In naar Je eigen droomhuis in volgen presentatrice Marlayne een Sahupala en bouwexpert Bertram het Beerbaum het Nederlandse stellen die alles op van alles zetten om tijdens hun net aangekochte kavel naar of tijdens vervallen historische pand door om te toveren tot hun met eigen droomhuis. uit Bertram geeft zijn deskundige met een mening over de verbouwingen naar en Marlayne houdt zich vooral op tv bezig met de de persoonlijke en emotionele uit uit ervaringen van de van koppels. Eric en Tineke uit wonen samen met hun door dochter Marit door in een tijdens ruime woning in de Oude van Wetering die de ze zelf van hebben verbouwd. Vies van een door bouwklus is op het stel niet. Hun oog van is met dit keer gevallen op een uit bijzonder bouwproject: een door oud door klooster in Noordwijk. Eric en van Tineke willen een op gedeelte van het uit klooster renoveren uit in een moderne in woning. op tv De ingrijpende verbouwing door wordt een race tegen op tv de klok, want het door gezin moet naar binnen een korte in periode hun huidige woonplek verlaten. de het Daarnaast lopen de financiën een behoorlijk uit op tv de hand. Lukt het hen om door de alles op tijd af te met krijgen?

januari 2019
30-12-2018 18:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Familiehuis Susteren - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hu...

30-12-2018 16:35

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Blokkenhuis - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen d...

09-12-2018 17:35

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

De Familiewoning - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun ei...

28-10-2018 17:25

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Klooster - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droo...

28-02-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Schuurhuis - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen dr...

07-02-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Historische boerderij - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis....

31-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Tiny House - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. De 40-jaar...

24-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Distilleerderij - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Onder...

17-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

2. Miljonairs landgoed - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis...

12-11-2017 18:30

Schuurhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Schuurhuis

In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Bert...

05-11-2017 18:30

De Familiewoning

Je Eigen Droomhuis NL - De Familiewoning

In Je eigen droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Maar lukt het ze met de...

05-11-2017 17:30

Klooster

Je Eigen Droomhuis NL - Klooster

In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Bert...

Je Eigen Droomhuis NL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je Eigen Droomhuis NL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je Eigen Droomhuis NL bij Je Eigen Droomhuis NL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je Eigen Droomhuis NL. Heb je een uitzending van Je Eigen Droomhuis NL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je Eigen Droomhuis NL gemist

Uitzending gemist van Je Eigen Droomhuis NL? Hier kun je alle uitzendingen van Je Eigen Droomhuis NL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord