Programma gemist?

Klooster - van In op Je eigen droomhuis de volgen presentatrice Marlayne tijdens Sahupala en bouwexpert Bertram uit Beerbaum Nederlandse stellen in die alles op tv op alles zetten om hun naar net aangekochte kavel of op vervallen historische pand op om te toveren een tot hun met eigen uit droomhuis. Bertram geeft het zijn deskundige mening over naar de verbouwingen op tv en Marlayne houdt zich vooral een bezig met naar de persoonlijke en emotionele ervaringen van op van de koppels. Eric en op tv Tineke uit wonen samen met hun dochter Marit de in op een ruime woning in de naar Oude uit Wetering die ze zelf van hebben verbouwd. Vies van op tv een bouwklus in is het stel tijdens niet. Hun oog in is dit keer met gevallen de op een bijzonder bouwproject: een op oud klooster in Noordwijk. door de Eric en Tineke naar willen een gedeelte de van het klooster renoveren in een in naar moderne woning. De ingrijpende tijdens verbouwing wordt op een race tegen de van klok, want het gezin naar moet tijdens binnen een korte periode hun huidige op woonplek verlaten. Daarnaast uit lopen tijdens de financiën naar behoorlijk uit de hand. Lukt in het hen om het alles op tijd af van te het krijgen?

Schuurhuis door - In in Je eigen droomhuis volgen met presentatrice Marlayne Sahupala met en bouwexpert Bertram uit Beerbaum Nederlandse stellen die alles de van op alles zetten om hun net de aangekochte op kavel of tijdens vervallen historische pand om door te toveren op tot hun eigen het droomhuis. Bertram geeft zijn naar deskundige mening door over de verbouwingen en Marlayne houdt met zich vooral bezig de van met de persoonlijke een en emotionele ervaringen van de uit koppels. Lukt het tijdens de van stellen met beperkte budgetten, vertragingen naar of andere van tegenslagen om hun uit droom uit de te laten komen?

Historische boerderij - de In Je Eigen met Droomhuis worden ambitieuze op tv de bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen in en naar stellen zetten alles op een alles om hun door net aangekochte tijdens kavel of vervallen tijdens historische pand om op tv te toveren tot door hun eigen droomhuis. het Jos en Monique de wonen en werken samen op met hun drie kinderen met op hun op tv melkveehouderij in Brabant. Vader naar Jos op tv is al heel zijn leven een onlosmakelijk verbonden met de door boerderij, van maar het moment uit waarop oudste op zoon Stef het bedrijf over wil uit nemen nadert. Dat met betekent naar verhuizen en van daarom kopen ze het ouderlijk huis door van Monique: op een krakkemikkige, vervallen van boerderij. uit Platgooien, is hun eerste tijdens gedachte. Totdat het een cultuur-historisch van met pand blijkt te zijn, dat volgens de de strenge op tv regels door van de monumentencommissie afgebroken en opnieuw door een opgebouwd dient te worden. Er van volgt het een turbulente tijd een voor de familie, waarin op ze tussen het zorgvuldige het slopen en bouwen naar door ook uit nog moeten dealen met tijdens een in altijd toeziend oog.

Tiny door House - In Je Eigen van Droomhuis de worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering op tv naar gebracht. Gezinnen en stellen zetten op tv alles op alles om met hun op tv net aangekochte kavel of vervallen in historische pand om door te toveren tot met tijdens hun eigen droomhuis. De 40-jaar het jonge Marjolein met leidt tot nu toe een de in heel normaal leven. op Ze heeft een goede baan, veel op vrienden uit en geniet op tv van haar single in leven in een ruime door tussenwoning. Maar het roer moet op tv om, vindt een ze. uit Ze wil haar ecologische naar voetafdruk verkleinen door zo milieubewust de mogelijk te gaan met leven én door niet tijdens alleen maar te hoeven werken het om tijdens haar huis te kunnen betalen. met De uit ideale oplossing? Een in Tiny House: een ecologisch uit gebouwd huisje op wielen, uit waarin door ze volledig zelfvoorzienend door kan leven. Met een ambitieus uit plan, gemaakt de door onervaren architectuur door studenten, kan de het bouwen beginnen. Maar dán op tv moet er nog op tv een plek komen tijdens voor op haar toekomstige huisje. een En dat blijkt met niet makkelijk in een naar land van regeltjes tijdens en wetten.

Distilleerderij naar - In Je naar Eigen Droomhuis worden op tv ambitieuze bouwplannen tot in uitvoering gebracht. Gezinnen en een stellen zetten alles op door alles om hun door net op aangekochte kavel een of vervallen historische pand in om te door toveren tot hun eigen droomhuis. Onder het de rook van op tv van Rotterdam runnen Marieke en Jan Willem van met vanuit huis een succesvol bedrijfje naar in met studiofotografie. Maar, ze zijn van het fotograferen aan de uit keukentafel eigenlijk al lang het ontgroeid en het op tijdens zoek naar een groot het woon-werkpand. Aan de andere kant uit van het land, tijdens in een het Gelderse Dieren kopen door ze een oude op tv jeneverdistilleerderij, die nog volledig tijdens verbouwd moet worden de tot woonhuis. Met op tv hun twee een dochters trekken ze meteen in een al in het pand, waarin de uit verbouwing door nog moet beginnen. op tv Voor het project naar is maar een het klein budget beschikbaar en dus met zijn de Jan Willem en Marieke in genoodzaakt bijna alles in zelf te op tv doen. Dat opgeteld bij met het leven een in stof, fotografieopdrachten op die binnen stromen én met twee dochters die hun uit draai moeten vinden, naar blijkt voor op de nodige uit spanningen te van zorgen.

2. Miljonairs landgoed tijdens - In Je het Eigen op Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot van uitvoering gebracht. Gezinnen het en het stellen zetten alles op alles naar om hun een net aangekochte door kavel of vervallen historische uit pand in om te toveren tot door hun eigen in droomhuis. Wanneer de tijdens jonge en gefortuneerde zakenman Marco naar en vriendin door Eline hun eerste kindje verwachten het weten ze uit het zeker: hun riante uit woonboerderij door moet ingeruild uit worden voor nog uit iets groters, waar hun toekomstige kroost van van alle ruimte heeft. Ze van kopen een landgoed, met het daarop een landhuis uit dat van buiten in af een is, maar van binnen nog met helemaal kaal. Het doel met naar is: het huis de helemaal af hebben voordat van hun kindje wordt geboren. in Marco een en Eline zetten per direct de een van team van professionals het op de klus, die uit het ontwerp, door de bouw en de afwerking in tot aan de styling tijdens aan toe op tv uit naar handen nemen. Maar zakenman Marco naar kan het niet naar laten om zelf op tv nog met in onderhandeling te gaan met leveranciers. in in En dát zorgt voor veel stress door en in vertraging.

In Je eigen naar op tv droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en met bouwexpert Bertram Beerbaum van Nederlandse stellen naar die op alles op alles in zetten om hun net aangekochte kavel op tv of vervallen historische van tijdens pand om te toveren tot hun door eigen droomhuis. in Bertram in geeft zijn deskundige mening door over de verbouwingen en Marlayne naar houdt zich de vooral bezig met de van persoonlijke in en emotionele ervaringen van de door een koppels. Lukt het de stellen met door beperkte tijdens budgetten, vertragingen of andere het tegenslagen om hun droom op een uit te laten tijdens komen?

In tijdens Je eigen droomhuis een worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering naar gebracht. Gezinnen naar en stellen een zetten alles op alles het om hun een net aangekochte kavel of op tv vervallen historische pand het om te toveren tot in hun naar eigen droomhuis. Maar lukt de het ze met een de beperking op tv van budgetten, tijdens deadlines en weersomstandigheden om hun droom op uit naar te laten een komen?

In uit Je eigen droomhuis volgen van presentatrice Marlayne Sahupala op en van bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen door die alles de op alles zetten om hun naar net aangekochte naar kavel naar of vervallen historische pand om te uit uit toveren tot hun eigen op droomhuis. Bertram geeft het zijn deskundige mening over uit de verbouwingen van en Marlayne houdt met zich vooral bezig met de door persoonlijke door en emotionele ervaringen van de door koppels. Eric en met uit Tineke wonen samen met hun de dochter naar Marit in een ruime woning in een in de Oude Wetering de die ze zelf hebben verbouwd. Vies van van een op bouwklus is uit het stel uit niet. Hun oog is het dit keer gevallen op het een bijzonder bouwproject: de een oud klooster in uit van Noordwijk. Eric en in Tineke willen een van gedeelte van het klooster renoveren in door uit een moderne woning. De het ingrijpende verbouwing wordt een race op van tegen de klok, op tv want het gezin de moet binnen een korte op tv periode hun huidige naar woonplek verlaten. Daarnaast lopen de het financiën behoorlijk uit op tv de hand. op Lukt naar het hen om alles de op tijd af te naar krijgen?

november 2018
28-10-2018 17:25

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Klooster - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droo...

28-02-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Schuurhuis - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen dr...

07-02-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Historische boerderij - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis....

31-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Tiny House - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. De 40-jaar...

24-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Distilleerderij - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Onder...

17-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

2. Miljonairs landgoed - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis...

12-11-2017 18:30

Schuurhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Schuurhuis

In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Bert...

05-11-2017 18:30

De Familiewoning

Je Eigen Droomhuis NL - De Familiewoning

In Je eigen droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Maar lukt het ze met de...

05-11-2017 17:30

Klooster

Je Eigen Droomhuis NL - Klooster

In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Bert...

Je Eigen Droomhuis NL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je Eigen Droomhuis NL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je Eigen Droomhuis NL bij Je Eigen Droomhuis NL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je Eigen Droomhuis NL. Heb je een uitzending van Je Eigen Droomhuis NL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je Eigen Droomhuis NL gemist

Uitzending gemist van Je Eigen Droomhuis NL? Hier kun je alle uitzendingen van Je Eigen Droomhuis NL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 28-10-2018 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord