Programma gemist?

Familiehuis Susteren - met met In Je eigen droomhuis volgen presentatrice op tv Marlayne een Sahupala en bouwexpert door Bertram Beerbaum het Nederlandse stellen die alles op tijdens alles zetten om hun van net op aangekochte kavel of vervallen historische op pand uit om te toveren tot naar hun eigen droomhuis. Bertram een geeft in zijn deskundige uit mening over de verbouwingen en Marlayne op op houdt zich vooral bezig door met de persoonlijke en op tv emotionele op ervaringen van de koppels. Lukt de het de op tv stellen met van beperkte budgetten, vertragingen of andere tegenslagen het om hun droom uit uit te de laten van komen?

Blokkenhuis - door In Je op eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne naar van Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse op tv stellen die van alles op in alles zetten de om hun net tijdens aangekochte kavel of vervallen historische uit pand om te toveren op tot hun eigen tijdens droomhuis. Bertram geeft het zijn deskundige tijdens mening over de met verbouwingen naar en Marlayne houdt zich vooral de bezig op met de persoonlijke uit en emotionele ervaringen van de koppels. uit Lukt de het de uit stellen met beperkte uit budgetten, vertragingen of andere tegenslagen om met een hun droom uit te op laten komen?

De Familiewoning de - In op tv Je eigen droomhuis op volgen presentatrice op tv Marlayne Sahupala en op tv bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die uit alles op door alles zetten om hun in net een aangekochte kavel of vervallen historische het door pand om te toveren tot hun op eigen droomhuis. van Bertram op tv geeft zijn deskundige mening over de de verbouwingen en op tv Marlayne door houdt zich vooral bezig met de de persoonlijke en emotionele de ervaringen naar van de koppels. Lukt het uit de stellen met naar op beperkte budgetten, vertragingen het of andere tegenslagen om hun door droom uit te het laten van komen?

Klooster - de In Je eigen droomhuis tijdens volgen presentatrice Marlayne tijdens Sahupala en door bouwexpert Bertram op Beerbaum Nederlandse stellen op tv die alles op alles zetten tijdens om hun net in op tv aangekochte kavel of vervallen historische pand in om te in toveren tot naar hun eigen droomhuis. in Bertram geeft zijn het deskundige mening over de verbouwingen van op en Marlayne houdt zich vooral naar bezig met de persoonlijke op tv en op tv emotionele ervaringen van de koppels. van naar Eric en Tineke wonen op samen met hun dochter in Marit in een ruime op woning van in de door Oude Wetering die tijdens ze zelf hebben verbouwd. Vies van naar een bouwklus van is het in stel niet. tijdens Hun oog is met dit keer gevallen op een bijzonder met bouwproject: naar een oud klooster van in Noordwijk. Eric en Tineke de op tv willen een gedeelte van een het klooster met renoveren in een moderne woning. De een ingrijpende verbouwing naar wordt door een race tegen de door klok, want het gezin een moet binnen op tv een korte periode hun op tv huidige woonplek op tv verlaten. Daarnaast lopen de tijdens financiën het behoorlijk uit de hand. Lukt tijdens het hen om alles naar van op tijd af met te krijgen?

Schuurhuis in - In de Je eigen droomhuis van volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert met Bertram op tv Beerbaum Nederlandse stellen die alles de op door alles zetten om het hun net op aangekochte kavel of vervallen historische naar pand om te op tv toveren een tot hun eigen met droomhuis. Bertram geeft zijn deskundige mening de over de verbouwingen tijdens en Marlayne houdt op zich vooral op bezig op met de persoonlijke en emotionele naar ervaringen in van de koppels. Lukt het de van uit stellen met beperkte budgetten, vertragingen of op andere het tegenslagen om op hun droom uit op te laten komen?

Historische het boerderij - In Je Eigen met op Droomhuis worden ambitieuze uit bouwplannen tot uitvoering op tv gebracht. Gezinnen en tijdens stellen zetten alles op alles om in hun net door aangekochte kavel of vervallen door tijdens historische pand om te toveren tot naar hun eigen een droomhuis. Jos en Monique op wonen en op werken samen met hun een drie in kinderen op hun melkveehouderij op tv in Brabant. uit Vader Jos is al van heel zijn van leven onlosmakelijk verbonden uit met de boerderij, maar het in moment waarop oudste de naar zoon Stef het bedrijf over de wil nemen nadert. Dat in betekent verhuizen uit en daarom kopen ze met het ouderlijk huis van van Monique: een een uit krakkemikkige, vervallen boerderij. Platgooien, is het hun eerste gedachte. van Totdat in het een cultuur-historisch pand blijkt op te zijn, met dat volgens de strenge regels op tv van op de monumentencommissie afgebroken en opnieuw in opgebouwd dient te van worden. met Er volgt een turbulente tijd van naar voor de familie, op tv waarin ze tussen het door zorgvuldige slopen op tv en bouwen door ook nog moeten in dealen op met een altijd toeziend uit oog.

Tiny House van - In Je op tv Eigen Droomhuis worden door ambitieuze bouwplannen tot het uitvoering gebracht. Gezinnen en van stellen zetten in alles de op alles om hun op net aangekochte op tv kavel of vervallen historische pand een om te toveren tot in hun van eigen droomhuis. De op tv 40-jaar jonge de Marjolein leidt tot nu toe een op tv heel normaal leven. het Ze de heeft een goede baan, veel op tv vrienden en geniet tijdens van haar single op tv leven in met een ruime tussenwoning. Maar de het roer moet op tv op tv om, vindt ze. Ze van wil haar ecologische voetafdruk op verkleinen een door zo milieubewust mogelijk met te gaan een leven én niet alleen maar te op tv op tv hoeven werken om haar in huis te kunnen betalen. De de ideale een oplossing? Een Tiny House: het een ecologisch gebouwd een huisje op wielen, waarin van ze volledig van zelfvoorzienend kan leven. Met van uit een ambitieus plan, tijdens gemaakt door onervaren architectuur studenten, kan op tv het bouwen met beginnen. Maar op tv dán moet er door nog een op tv plek komen voor haar tijdens toekomstige huisje. in En dat blijkt naar niet makkelijk in een een land van regeltjes op tv en wetten.

Distilleerderij uit - In Je door Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen op tot naar uitvoering gebracht. Gezinnen tijdens en stellen zetten alles op van alles op tv om hun net op aangekochte kavel of de vervallen historische pand de om te toveren het tot hun eigen droomhuis. de Onder de rook op tv van Rotterdam runnen Marieke uit en de Jan Willem in vanuit huis een succesvol het bedrijfje in studiofotografie. Maar, een ze zijn door het fotograferen aan de door keukentafel eigenlijk al met lang ontgroeid en op op zoek op tv naar een groot woon-werkpand. door Aan de andere het kant van het uit land, in het Gelderse naar met Dieren kopen ze een naar oude jeneverdistilleerderij, die nog volledig door verbouwd moet van worden door tot woonhuis. Met hun twee het dochters trekken ze een meteen al in het op van pand, waarin de op tv verbouwing nog moet beginnen. Voor de het project van is maar tijdens een klein budget beschikbaar een en dus uit zijn Jan Willem van en Marieke genoodzaakt bijna alles zelf naar te doen. Dat van opgeteld bij het tijdens met leven in stof, fotografieopdrachten tijdens die binnen stromen in én twee dochters die de hun draai moeten vinden, op blijkt voor op tv de nodige spanningen te een uit zorgen.

2. een Miljonairs landgoed - In van Je Eigen tijdens Droomhuis worden ambitieuze op bouwplannen tot uitvoering naar gebracht. Gezinnen en stellen zetten tijdens alles op uit alles om hun het net aangekochte de kavel of op vervallen historische pand om te toveren door tot hun uit eigen droomhuis. Wanneer de de van jonge en gefortuneerde zakenman Marco en van het vriendin Eline hun het eerste kindje verwachten weten ze het op zeker: hun op tv riante woonboerderij door moet ingeruild worden voor op tv nog iets groters, waar op hun de toekomstige kroost tijdens alle ruimte heeft. Ze de kopen een landgoed, van met daarop naar een landhuis dat van met buiten af is, maar van van het binnen nog helemaal door kaal. Het doel is: het op tv huis in helemaal af hebben voordat op hun kindje wordt geboren. Marco met en op Eline zetten per direct een naar team van professionals tijdens op naar de klus, die in het ontwerp, van de bouw en de met afwerking tot aan de styling door aan toe uit een met handen nemen. Maar zakenman een Marco kan op tv het niet laten uit om zelf nog in onderhandeling door te gaan met op tv leveranciers. En in dát zorgt in voor veel stress en met vertraging.

In Je naar eigen droomhuis volgen met presentatrice Marlayne Sahupala en op bouwexpert Bertram Beerbaum het Nederlandse stellen die het alles op alles met zetten om hun de net aangekochte de kavel of vervallen de historische pand op om te toveren van tot hun naar eigen droomhuis. Bertram geeft zijn deskundige door mening over de door verbouwingen en de Marlayne houdt in zich vooral bezig met door de op persoonlijke en emotionele ervaringen van de uit van koppels. Lukt het de stellen in met beperkte budgetten, op vertragingen of naar andere tegenslagen uit om hun droom uit met te laten op komen?

In in Je eigen door droomhuis worden ambitieuze tijdens bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en uit stellen zetten door alles door op alles om de hun net aangekochte kavel een of vervallen historische tijdens pand om door te toveren tot hun door eigen droomhuis. uit Maar lukt het ze met de het beperking tijdens van budgetten, deadlines een en weersomstandigheden om hun de droom uit te tijdens laten op komen?

In het Je eigen droomhuis volgen een presentatrice Marlayne naar Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum naar Nederlandse met stellen die alles op alles tijdens zetten om hun op tv net een aangekochte kavel of vervallen historische tijdens pand het om te toveren op tot hun het eigen droomhuis. Bertram naar geeft zijn deskundige mening over van de verbouwingen een en Marlayne houdt zich vooral het bezig met de op persoonlijke en emotionele tijdens ervaringen van van de koppels. tijdens Eric en uit Tineke wonen samen met hun dochter een Marit in een in ruime woning in op tv in de Oude Wetering die ze zelf van door hebben verbouwd. Vies in van een bouwklus is naar het stel niet. op tv Hun oog is dit een keer door gevallen op een met bijzonder bouwproject: een de oud klooster in Noordwijk. Eric en uit Tineke willen een een op gedeelte van het door klooster renoveren in een moderne woning. met De ingrijpende de verbouwing wordt een race tijdens tegen de door klok, want met het gezin moet op binnen een korte van periode hun huidige woonplek tijdens verlaten. uit Daarnaast lopen de financiën behoorlijk uit op naar de hand. Lukt het hen op tv om alles op tijd met met af te krijgen?

februari 2020
30-12-2018 18:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Familiehuis Susteren - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hu...

30-12-2018 16:35

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Blokkenhuis - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen d...

09-12-2018 17:35

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

De Familiewoning - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun ei...

28-10-2018 17:25

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Klooster - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droo...

28-02-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Schuurhuis - In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen dr...

07-02-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Historische boerderij - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis....

31-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Tiny House - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. De 40-jaar...

24-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

Distilleerderij - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Onder...

17-01-2018 21:30

Je eigen droomhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Je eigen droomhuis

2. Miljonairs landgoed - In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis...

12-11-2017 18:30

Schuurhuis

Je Eigen Droomhuis NL - Schuurhuis

In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Bert...

05-11-2017 18:30

De Familiewoning

Je Eigen Droomhuis NL - De Familiewoning

In Je eigen droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Maar lukt het ze met de...

05-11-2017 17:30

Klooster

Je Eigen Droomhuis NL - Klooster

In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Bert...

Je Eigen Droomhuis NL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je Eigen Droomhuis NL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je Eigen Droomhuis NL bij Je Eigen Droomhuis NL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je Eigen Droomhuis NL. Heb je een uitzending van Je Eigen Droomhuis NL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je Eigen Droomhuis NL gemist

Uitzending gemist van Je Eigen Droomhuis NL? Hier kun je alle uitzendingen van Je Eigen Droomhuis NL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!