Programma gemist?

Aflevering een 3 - Into the op tv waves is een reality-programma op tv waarin negen naar bekende Nederlanders de de strijd van met elkaar aangaan door om de beste de surfer te worden. In met deze afvalrace, onder naar leiding van presentator van Kay Nambiar in en Nederlands kampioen surfen een Kaspar Hamminga, worden door de BN?ers getest op hun het met uithoudingsvermogen, concentratie, kracht en uit natuurlijk hun op tv surfskills.

Aflevering 2 door - Into the waves in is een reality-programma met waarin negen het bekende Nederlanders de strijd naar met in elkaar aangaan om de met beste naar surfer te worden. In deze door afvalrace, onder in leiding van presentator Kay Nambiar van en Nederlands op tv kampioen in surfen Kaspar Hamminga, worden de BN?ers van getest op hun van uithoudingsvermogen, door concentratie, kracht met en natuurlijk hun tijdens surfskills.

Into the op tv waves van is een reality-programma waarin negen de bekende Nederlanders de strijd in met tijdens elkaar aangaan om de beste een surfer te worden. een In deze door afvalrace, onder leiding de van presentator de Kay Nambiar en Nederlands in kampioen surfen Kaspar op tv Hamminga, door worden de BN?ers op tv getest op hun door uithoudingsvermogen, concentratie, kracht en natuurlijk met hun de surfskills.

Into tijdens the waves is een uit reality-programma op waarin negen bekende Nederlanders de het strijd met op tv elkaar aangaan om het de beste surfer te worden. de In deze afvalrace, met onder de leiding van presentator Kay met Nambiar het en Nederlands kampioen surfen uit Kaspar Hamminga, op worden de BN?ers getest met op hun uithoudingsvermogen, het concentratie, kracht en natuurlijk uit hun op surfskills.

februari 2020
19-08-2018 00:35

Into the Waves

Into the Waves - Into the Waves

Aflevering 3 - Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen K...

12-08-2018 00:45

Into the Waves

Into the Waves - Into the Waves

Aflevering 2 - Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen K...

12-11-2017 19:30

Aflevering 3

Into the Waves - Aflevering 3

Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga,...

05-11-2017 20:30

Aflevering 2

Into the Waves - Aflevering 2

Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga,...

Into the Waves gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Into the Waves de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Into the Waves bij Into the Waves liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Into the Waves. Heb je een uitzending van Into the Waves gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Into the Waves gemist

Uitzending gemist van Into the Waves? Hier kun je alle uitzendingen van Into the Waves kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 19-08-2018 om 00:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!