Programma gemist?

Aflevering 3 - het de Into the waves naar is een reality-programma op tv waarin negen bekende naar Nederlanders de strijd met elkaar aangaan tijdens om in de beste surfer te in worden. met In deze afvalrace, de onder leiding van presentator Kay Nambiar uit door en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga, in worden de BN?ers tijdens getest op hun van uithoudingsvermogen, concentratie, de kracht en natuurlijk hun in van surfskills.

Aflevering 2 door - Into the waves een is een reality-programma uit waarin negen bekende in Nederlanders de tijdens strijd uit met elkaar aangaan om de het beste surfer te worden. een tijdens In deze afvalrace, onder leiding van op tv op presentator Kay Nambiar en Nederlands de kampioen op surfen Kaspar Hamminga, worden de BN?ers het op getest op hun uithoudingsvermogen, door concentratie, kracht en op natuurlijk hun uit surfskills.

Into op tv the waves is een reality-programma de op tv waarin negen bekende Nederlanders tijdens de strijd met naar elkaar aangaan om de een beste surfer in te worden. In deze afvalrace, naar onder leiding de van het presentator Kay Nambiar en naar Nederlands kampioen op surfen Kaspar Hamminga, op worden de BN?ers op tv getest op hun uithoudingsvermogen, naar concentratie, kracht en natuurlijk hun met in surfskills.

Into door the waves is een in reality-programma waarin tijdens negen bekende naar Nederlanders de strijd met elkaar in aangaan een om de beste het surfer te worden. In een deze afvalrace, met onder leiding van presentator Kay Nambiar de op en Nederlands kampioen surfen de Kaspar Hamminga, worden de BN?ers de getest naar op hun uithoudingsvermogen, concentratie, op tv kracht en natuurlijk een hun op surfskills.

juni 2021
19-08-2018 00:35

Into the Waves

Into the Waves - Into the Waves

Aflevering 3 - Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen K...

12-08-2018 00:45

Into the Waves

Into the Waves - Into the Waves

Aflevering 2 - Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen K...

12-11-2017 19:30

Aflevering 3

Into the Waves - Aflevering 3

Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga,...

05-11-2017 20:30

Aflevering 2

Into the Waves - Aflevering 2

Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga,...

Into the Waves gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Into the Waves de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Into the Waves bij Into the Waves liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Into the Waves. Heb je een uitzending van Into the Waves gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Into the Waves gemist

Uitzending gemist van Into the Waves? Hier kun je alle uitzendingen van Into the Waves kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 19-08-2018 om 00:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!