Programma gemist?

Aflevering 3 tijdens - Into het the waves is een reality-programma op tv van waarin negen bekende Nederlanders van de strijd met door elkaar aangaan om de beste naar surfer te op worden. In op tv deze afvalrace, onder leiding op van in presentator Kay Nambiar en het Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga, tijdens worden de BN?ers op getest op hun uit uithoudingsvermogen, op tv concentratie, kracht en natuurlijk op hun naar surfskills.

Aflevering 2 - in Into the door waves is op tv een reality-programma waarin negen op bekende Nederlanders de van strijd met van elkaar aangaan om van de beste surfer te door worden. In deze afvalrace, naar onder leiding van op presentator Kay Nambiar tijdens in en Nederlands kampioen surfen Kaspar naar Hamminga, worden de BN?ers de uit getest op hun uithoudingsvermogen, concentratie, kracht het en het natuurlijk hun op surfskills.

Into the waves tijdens is een in reality-programma waarin negen bekende in Nederlanders van de strijd op met elkaar aangaan om naar de beste surfer van te worden. tijdens In deze afvalrace, onder van leiding van presentator Kay Nambiar op tv en naar Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga, door worden de BN?ers uit getest op het hun uithoudingsvermogen, concentratie, van kracht uit en natuurlijk hun in surfskills.

Into naar the waves is een reality-programma naar waarin negen door bekende Nederlanders de het strijd het met elkaar aangaan het om de beste surfer te door worden. uit In deze afvalrace, door onder leiding van presentator Kay Nambiar met tijdens en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga, van worden de naar BN?ers van getest op hun uithoudingsvermogen, een concentratie, kracht en natuurlijk hun naar met surfskills.

maart 2021
19-08-2018 00:35

Into the Waves

Into the Waves - Into the Waves

Aflevering 3 - Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen K...

12-08-2018 00:45

Into the Waves

Into the Waves - Into the Waves

Aflevering 2 - Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen K...

12-11-2017 19:30

Aflevering 3

Into the Waves - Aflevering 3

Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga,...

05-11-2017 20:30

Aflevering 2

Into the Waves - Aflevering 2

Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga,...

Into the Waves gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Into the Waves de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Into the Waves bij Into the Waves liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Into the Waves. Heb je een uitzending van Into the Waves gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Into the Waves gemist

Uitzending gemist van Into the Waves? Hier kun je alle uitzendingen van Into the Waves kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 19-08-2018 om 00:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!