Programma gemist?

Aflevering het 3 - Into the van waves is in een reality-programma waarin negen tijdens bekende Nederlanders de het strijd met met elkaar aangaan het om de beste op tv surfer te worden. In met deze afvalrace, onder op tv leiding van presentator op tv Kay Nambiar door en Nederlands kampioen met surfen Kaspar Hamminga, worden de uit BN?ers getest naar op hun uithoudingsvermogen, concentratie, kracht op en natuurlijk hun op van surfskills.

Aflevering 2 - op Into the waves de uit is een reality-programma waarin op negen bekende Nederlanders de de strijd met op elkaar aangaan om de beste het met surfer te worden. In deze in afvalrace, onder leiding van op presentator het Kay Nambiar en Nederlands het kampioen surfen Kaspar Hamminga, de worden de BN?ers het getest met op hun uithoudingsvermogen, concentratie, op tv kracht op tv en natuurlijk hun op surfskills.

Into van the waves is een reality-programma de waarin negen bekende de Nederlanders de strijd door met met elkaar aangaan om met de beste surfer te worden. in In het deze afvalrace, onder in leiding van presentator door Kay Nambiar een en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga, naar op worden de BN?ers naar getest op hun van uithoudingsvermogen, concentratie, kracht en natuurlijk tijdens hun van surfskills.

Into the waves van is een de reality-programma waarin negen tijdens bekende Nederlanders de strijd naar in met elkaar aangaan om de beste tijdens in surfer te worden. In deze een afvalrace, onder uit leiding van presentator de Kay Nambiar en in Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga, uit met worden de BN?ers getest op hun door uithoudingsvermogen, concentratie, door kracht en het natuurlijk hun in surfskills.

oktober 2020
19-08-2018 00:35

Into the Waves

Into the Waves - Into the Waves

Aflevering 3 - Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen K...

12-08-2018 00:45

Into the Waves

Into the Waves - Into the Waves

Aflevering 2 - Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen K...

12-11-2017 19:30

Aflevering 3

Into the Waves - Aflevering 3

Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga,...

05-11-2017 20:30

Aflevering 2

Into the Waves - Aflevering 2

Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga,...

Into the Waves gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Into the Waves de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Into the Waves bij Into the Waves liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Into the Waves. Heb je een uitzending van Into the Waves gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Into the Waves gemist

Uitzending gemist van Into the Waves? Hier kun je alle uitzendingen van Into the Waves kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 19-08-2018 om 00:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!