Programma gemist?

Aflevering naar 3 - op tv Into the waves is een reality-programma op tv waarin negen bekende door tijdens Nederlanders de strijd met elkaar de aangaan de om de beste met surfer te worden. In deze afvalrace, op tv onder leiding van een presentator Kay Nambiar door en tijdens Nederlands kampioen surfen Kaspar in Hamminga, worden het de BN?ers getest van op hun uithoudingsvermogen, concentratie, met kracht en de natuurlijk hun uit surfskills.

Aflevering op 2 - Into van the waves op is een reality-programma op waarin negen bekende Nederlanders de met strijd met elkaar aangaan in om de beste het surfer te worden. naar met In deze afvalrace, tijdens onder leiding van presentator de Kay Nambiar en Nederlands uit kampioen surfen Kaspar Hamminga, op worden de de BN?ers naar getest op hun uithoudingsvermogen, concentratie, kracht van en natuurlijk hun op tv het surfskills.

Into the uit waves is een reality-programma op tv waarin negen bekende op Nederlanders de strijd het met elkaar aangaan op tv om tijdens de beste surfer te met worden. In in deze afvalrace, onder leiding van door presentator naar Kay Nambiar en Nederlands kampioen een met surfen Kaspar Hamminga, worden in de BN?ers de getest op hun uithoudingsvermogen, naar concentratie, kracht en natuurlijk uit hun uit surfskills.

Into tijdens the waves is tijdens een reality-programma door waarin negen bekende Nederlanders de tijdens strijd met elkaar van aangaan om de beste uit surfer een te worden. In het deze afvalrace, onder leiding door van presentator van Kay Nambiar en Nederlands kampioen in door surfen Kaspar Hamminga, worden de tijdens BN?ers getest op tv op hun uithoudingsvermogen, concentratie, naar kracht en naar natuurlijk hun het surfskills.

december 2021
19-08-2018 00:35

Into the Waves

Into the Waves - Into the Waves

Aflevering 3 - Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen K...

12-08-2018 00:45

Into the Waves

Into the Waves - Into the Waves

Aflevering 2 - Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen K...

12-11-2017 19:30

Aflevering 3

Into the Waves - Aflevering 3

Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga,...

05-11-2017 20:30

Aflevering 2

Into the Waves - Aflevering 2

Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga,...

Into the Waves gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Into the Waves de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Into the Waves bij Into the Waves liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Into the Waves. Heb je een uitzending van Into the Waves gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Into the Waves gemist

Uitzending gemist van Into the Waves? Hier kun je alle uitzendingen van Into the Waves kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 19-08-2018 om 00:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!