Programma gemist?

Aflevering 3 uit - met Into the waves is een reality-programma een waarin met negen bekende Nederlanders de strijd naar uit met elkaar aangaan om de de beste surfer te worden. tijdens In het deze afvalrace, in onder leiding van presentator naar Kay Nambiar en Nederlands kampioen uit van surfen Kaspar Hamminga, worden de een BN?ers getest op hun in uithoudingsvermogen, van concentratie, kracht en natuurlijk op hun door surfskills.

Aflevering een 2 - Into the waves naar is een van reality-programma waarin negen bekende op Nederlanders de met strijd met elkaar aangaan tijdens om van de beste de surfer te worden. een In deze afvalrace, op onder leiding van presentator Kay met Nambiar en tijdens Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga, in worden naar de BN?ers getest de op hun op uithoudingsvermogen, concentratie, kracht door en natuurlijk hun uit surfskills.

Into the waves het uit is een reality-programma waarin een negen bekende Nederlanders de strijd uit met uit elkaar aangaan uit om de beste surfer de te worden. In deze afvalrace, het door onder leiding van presentator de Kay Nambiar en Nederlands het kampioen op surfen Kaspar Hamminga, worden de van BN?ers getest door op hun uithoudingsvermogen, concentratie, het kracht en van natuurlijk hun in surfskills.

Into the waves op tv is naar een reality-programma waarin negen bekende het Nederlanders de strijd tijdens met op tv elkaar aangaan om in de beste surfer te de worden. In deze afvalrace, met naar onder leiding van presentator Kay Nambiar op van en Nederlands kampioen surfen het Kaspar Hamminga, door worden de BN?ers getest op hun op uit uithoudingsvermogen, concentratie, kracht en tijdens natuurlijk hun de surfskills.

juli 2020
19-08-2018 00:35

Into the Waves

Into the Waves - Into the Waves

Aflevering 3 - Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen K...

12-08-2018 00:45

Into the Waves

Into the Waves - Into the Waves

Aflevering 2 - Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen K...

12-11-2017 19:30

Aflevering 3

Into the Waves - Aflevering 3

Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga,...

05-11-2017 20:30

Aflevering 2

Into the Waves - Aflevering 2

Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga,...

Into the Waves gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Into the Waves de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Into the Waves bij Into the Waves liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Into the Waves. Heb je een uitzending van Into the Waves gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Into the Waves gemist

Uitzending gemist van Into the Waves? Hier kun je alle uitzendingen van Into the Waves kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 19-08-2018 om 00:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!