Programma gemist?

Na op de schietpartij tijdens bij de stuwdam en de uit zelfmoord van de uit verdachte proberen de inwoners de van het stadje door van in de schrik te bekomen. Inspecteur op tv Quigley staat onder een druk om de uit zaak uit snel af in te sluiten, maar tijdens er zijn nog veel onbeantwoorde de vragen. Als in Annie op zoek gaat de naar antwoorden, doet uit ze een schokkende de ontdekking: de moordenaar uit is nog steeds op een vrije met voeten...

Het lukt een de op onverzettelijke Annie om de moordwapens van de dader te uit vinden. Samen met inspecteur door Quigley het zet ze de de levensgevaarlijke achtervolging in op een de gewapende met verdachte. Ze door achtervolgen hem door de donkere in gangen van de lokale naar met stuwdam.

De het vermiste tiener tijdens Jonjo wordt vermoord teruggevonden. de Vlak daarna wordt schoolhoofd Craig met Petrie binnengebracht door voor verhoor. Tijdens de een op ondervragingen lijkt zijn betrokkenheid door bij de het moorden te worden uit bevestigd. Maar er is nog op een tijdens verdachte, een goede bekende van de Annie.

De op moordenaar is nog steeds naar op vrije voeten. uit De druk op de de politie neemt een toe van als de verwarde tienerjongen Jonjo vermist een blijkt in te zijn. tijdens Heeft zijn verdwijning te van maken met de moordzaak? Het in politieteam stelt de alles in het op tv werk om op tv de jongen tijdens op te sporen van en de moordenaar in de de val te in lokken.

Na de vondst op van een mensenhart een aan de het oever op tv van Loch Ness wordt psycholoog Blake door Albrighton in toegevoegd aan het door onderzoeksteam. Inspecteur Frank uit Smilie is sceptisch over Albrightons van theorieën op over de zaak. Maar op tv als hij het naar toch bij het de rechte eind uit heeft, is een er een seriemoordenaar met actief.

De bewoners van met het tijdens dorpje Lochnafoy, aan het mysterieuze uit meer met van Loch Ness, worden opgeschrikt door tijdens door de dood in van pianoleraar Niall op tv Swift (Jordan McCurrach). Rechercheur de Annie Redford (Laura Fraser) onderzoekt tijdens de moord en met van raakt verstrikt in tijdens een web vol leugens en een bedrog. op tv Wanneer zij het de vermoeden krijgt dat op een seriemoordenaar actief is in het tijdens pittoreske met dorp, start een naar ijzingwekkende zoektocht naar de dader. op Vanaf de vanavond is bij RTL 4 op tv de in de misdaaddramaserie ‘Loch Ness’ te de zien hoe uit een van hechte gemeenschap steeds verder tijdens wordt verscheurd door in angst, achterdocht en verdriet. De uit afleveringen door zijn wekelijks in te zien om van 21:30 uur. Alles lijkt te in beginnen met een een grap, als een groepje vrienden met botten op en ingewanden steelt bij het met in plaatselijke slachthuis en deze neerlegt bij uit het op meer van Loch in Ness. Hun prank lijkt geslaagd op als tijdens journalisten denken dat dit de het resten zijn van tijdens op het beruchte Monster van Loch Ness. op tv Detective tijdens Redford probeert zo snel mogelijk op tv een eind te de van maken aan deze onzin en naar laat de dierlijke resten van door opruimen. Als tussen het slachtafval naar een mensenhart gevonden wordt, uit slaat echter de op paniek een toe. Ondertussen krijgt pianoleraar Swift naar het aan de stok van tijdens met Dr. Marr uit (John Heffernan) als naar ze het niet op eens zijn met de manier waarop het zijn in dochter pianoles op tv krijgt. Diezelfde dag wordt Swift in dood gevonden op tv bij een klif. naar Pathologisch onderzoek wijst uit dat naar hij is tijdens vermoord. Een deel met van zijn naar hersenen blijkt het te zijn verwijderd. Voor op tv Redford en in haar collega’s komen er dagelijks tijdens meer van puzzelstukjes bij en wordt van het een steeds grotere de klus van de stukjes op een de juiste plek tijdens te krijgen.

december 2021
10-12-2017 21:33

Afl. 6

Loch Ness - Afl. 6

Na de schietpartij bij de stuwdam en de zelfmoord van de verdachte proberen de inwoners van het stadje van de schrik te bekomen. Inspecteur Quigley staat onder druk om de zaak snel af te sluiten, maar er zijn nog veel onbeantwoorde vragen. ...

03-12-2017 21:31

Afl. 5

Loch Ness - Afl. 5

Het lukt de onverzettelijke Annie om moordwapens van de dader te vinden. Samen met inspecteur Quigley zet ze de levensgevaarlijke achtervolging in op de gewapende verdachte. Ze achtervolgen hem door de donkere gangen van de lokale stuwdam.

26-11-2017 21:27

Afl. 4

Loch Ness - Afl. 4

De vermiste tiener Jonjo wordt vermoord teruggevonden. Vlak daarna wordt schoolhoofd Craig Petrie binnengebracht voor verhoor. Tijdens de ondervragingen lijkt zijn betrokkenheid bij de moorden te worden bevestigd. Maar er is nog een verdach...

19-11-2017 21:32

Afl. 3

Loch Ness - Afl. 3

De moordenaar is nog steeds op vrije voeten. De druk op de politie neemt toe als de verwarde tienerjongen Jonjo vermist blijkt te zijn. Heeft zijn verdwijning te maken met de moordzaak? Het politieteam stelt alles in het werk om de jongen o...

12-11-2017 21:30

Afl. 2

Loch Ness - Afl. 2

Na de vondst van een mensenhart aan de oever van Loch Ness wordt psycholoog Blake Albrighton toegevoegd aan het onderzoeksteam. Inspecteur Frank Smilie is sceptisch over Albrightons theorieën over de zaak. Maar als hij het toch bij het rech...

05-11-2017 21:31

Nieuwe serie: Loch Ness

Loch Ness - Nieuwe serie: Loch Ness

De bewoners van het dorpje Lochnafoy, aan het mysterieuze meer van Loch Ness, worden opgeschrikt door de dood van pianoleraar Niall Swift (Jordan McCurrach). Rechercheur Annie Redford (Laura Fraser) onderzoekt de moord en raakt verstrikt in...

Loch Ness gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Loch Ness de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Loch Ness bij Loch Ness liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Loch Ness. Heb je een uitzending van Loch Ness gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Loch Ness gemist

Britse misdaaddramaserie. De bewoners van een dorpje aan het mysterieuze meer van Loch Ness worden opgeschrikt door de vondst van een vermoord persoon. Rechercheur Annie Redford wordt met de zaak belast en al snel blijkt dat er een seriemoordenaar actief is. Een ijzingwekkende zoektocht naar de dader start, waarbij de gemeenschap steeds verder wordt verscheurd door angst, achterdocht en verdriet.

Uitzending gemist van Loch Ness? Hier kun je alle uitzendingen van Loch Ness kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!