Programma gemist?

Na de schietpartij op tv bij de stuwdam uit en de zelfmoord met van op de verdachte de proberen de inwoners van in het stadje van de schrik op tv te tijdens bekomen. Inspecteur door Quigley staat onder druk het om de op zaak snel af te sluiten, tijdens maar er naar zijn nog op tv veel onbeantwoorde vragen. de Als Annie op zoek in gaat naar tijdens antwoorden, doet ze een op schokkende ontdekking: op de moordenaar is nog steeds op de vrije met voeten...

Het lukt naar de op tv onverzettelijke Annie om naar moordwapens van de dader in te vinden. naar Samen met inspecteur in Quigley zet ze de levensgevaarlijke achtervolging op in op de tijdens gewapende verdachte. Ze in achtervolgen hem op tv door de donkere een gangen van op de lokale met stuwdam.

De op tv vermiste tiener Jonjo van wordt vermoord teruggevonden. Vlak daarna het uit wordt schoolhoofd Craig met Petrie binnengebracht voor verhoor. Tijdens de op tv ondervragingen lijkt tijdens zijn betrokkenheid het bij de moorden te tijdens worden bevestigd. tijdens Maar er is van nog een met verdachte, een goede bekende van uit Annie.

De moordenaar is door nog op steeds op vrije voeten. De door druk op de van politie neemt naar toe als het de verwarde tienerjongen Jonjo vermist uit blijkt te zijn. op tv Heeft zijn het verdwijning te maken een met de moordzaak? van Het politieteam een stelt alles in het tijdens werk om de een jongen op een te sporen een en de moordenaar met in de val te met lokken.

Na de een vondst van op tv een mensenhart tijdens aan de oever van het Loch Ness wordt psycholoog op Blake Albrighton toegevoegd aan in het onderzoeksteam. Inspecteur uit Frank tijdens Smilie is sceptisch over uit Albrightons uit theorieën over de zaak. Maar als door hij uit het toch op tv bij het rechte eind in heeft, is uit er een seriemoordenaar door actief.

De tijdens bewoners van tijdens het dorpje Lochnafoy, aan het mysterieuze met meer naar van Loch Ness, op tv worden opgeschrikt tijdens door de dood van pianoleraar Niall van Swift in (Jordan McCurrach). Rechercheur Annie Redford uit (Laura Fraser) met onderzoekt de uit moord en raakt verstrikt in het een naar web vol leugens van en bedrog. Wanneer zij het een een vermoeden krijgt dat een met seriemoordenaar actief is in het van pittoreske dorp, start met naar een ijzingwekkende zoektocht naar de de dader. het Vanaf vanavond is bij RTL tijdens 4 in de een misdaaddramaserie in ‘Loch Ness’ te zien hoe een met van hechte gemeenschap steeds verder wordt tijdens verscheurd door angst, achterdocht door een en verdriet. De afleveringen zijn wekelijks naar te tijdens zien om 21:30 uur. Alles lijkt met te tijdens beginnen met op een grap, als een het groepje vrienden botten en uit ingewanden naar steelt bij het van plaatselijke slachthuis en deze neerlegt door bij het meer van op Loch Ness. Hun naar prank lijkt geslaagd in als journalisten door denken dat het dit de resten op zijn van het beruchte Monster op van Loch Ness. door met Detective Redford probeert zo snel uit mogelijk naar een eind te maken aan de deze onzin op en laat door de dierlijke resten opruimen. Als van tussen tijdens het slachtafval een uit mensenhart gevonden wordt, slaat uit echter de paniek toe. Ondertussen krijgt op pianoleraar Swift het de aan de door stok tijdens met Dr. Marr (John Heffernan) als naar ze in het niet eens op zijn met met de manier waarop zijn dochter de pianoles in krijgt. Diezelfde dag wordt Swift dood uit gevonden van bij een klif. Pathologisch onderzoek in wijst uit dat uit hij is vermoord. de op Een deel van van zijn hersenen blijkt te zijn verwijderd. uit Voor in Redford en met haar collega’s komen er dagelijks meer met puzzelstukjes met bij en wordt het een op steeds grotere met klus de stukjes een op de juiste plek een een te krijgen.

juli 2020
10-12-2017 21:33

Afl. 6

Loch Ness - Afl. 6

Na de schietpartij bij de stuwdam en de zelfmoord van de verdachte proberen de inwoners van het stadje van de schrik te bekomen. Inspecteur Quigley staat onder druk om de zaak snel af te sluiten, maar er zijn nog veel onbeantwoorde vragen. ...

03-12-2017 21:31

Afl. 5

Loch Ness - Afl. 5

Het lukt de onverzettelijke Annie om moordwapens van de dader te vinden. Samen met inspecteur Quigley zet ze de levensgevaarlijke achtervolging in op de gewapende verdachte. Ze achtervolgen hem door de donkere gangen van de lokale stuwdam.

26-11-2017 21:27

Afl. 4

Loch Ness - Afl. 4

De vermiste tiener Jonjo wordt vermoord teruggevonden. Vlak daarna wordt schoolhoofd Craig Petrie binnengebracht voor verhoor. Tijdens de ondervragingen lijkt zijn betrokkenheid bij de moorden te worden bevestigd. Maar er is nog een verdach...

19-11-2017 21:32

Afl. 3

Loch Ness - Afl. 3

De moordenaar is nog steeds op vrije voeten. De druk op de politie neemt toe als de verwarde tienerjongen Jonjo vermist blijkt te zijn. Heeft zijn verdwijning te maken met de moordzaak? Het politieteam stelt alles in het werk om de jongen o...

12-11-2017 21:30

Afl. 2

Loch Ness - Afl. 2

Na de vondst van een mensenhart aan de oever van Loch Ness wordt psycholoog Blake Albrighton toegevoegd aan het onderzoeksteam. Inspecteur Frank Smilie is sceptisch over Albrightons theorieën over de zaak. Maar als hij het toch bij het rech...

05-11-2017 21:31

Nieuwe serie: Loch Ness

Loch Ness - Nieuwe serie: Loch Ness

De bewoners van het dorpje Lochnafoy, aan het mysterieuze meer van Loch Ness, worden opgeschrikt door de dood van pianoleraar Niall Swift (Jordan McCurrach). Rechercheur Annie Redford (Laura Fraser) onderzoekt de moord en raakt verstrikt in...

Loch Ness gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Loch Ness de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Loch Ness bij Loch Ness liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Loch Ness. Heb je een uitzending van Loch Ness gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Loch Ness gemist

Britse misdaaddramaserie. De bewoners van een dorpje aan het mysterieuze meer van Loch Ness worden opgeschrikt door de vondst van een vermoord persoon. Rechercheur Annie Redford wordt met de zaak belast en al snel blijkt dat er een seriemoordenaar actief is. Een ijzingwekkende zoektocht naar de dader start, waarbij de gemeenschap steeds verder wordt verscheurd door angst, achterdocht en verdriet.

Uitzending gemist van Loch Ness? Hier kun je alle uitzendingen van Loch Ness kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!