Programma gemist?

Na de schietpartij een bij het de stuwdam en de uit zelfmoord van de verdachte met het proberen de inwoners van het stadje op tv van de tijdens schrik met te bekomen. Inspecteur Quigley staat onder van druk om naar de zaak snel op tv af te een sluiten, maar er zijn nog op tv veel onbeantwoorde vragen. in Als Annie op op tv zoek uit gaat naar antwoorden, uit doet ze een schokkende ontdekking: op de moordenaar uit is nog steeds op naar vrije op voeten...

Het lukt de een onverzettelijke naar Annie om moordwapens van de de in dader te vinden. Samen met inspecteur tijdens Quigley met zet ze de levensgevaarlijke de achtervolging in op de naar gewapende verdachte. Ze naar achtervolgen hem de door de donkere in gangen uit van de lokale van stuwdam.

De door vermiste tiener Jonjo een wordt vermoord teruggevonden. door Vlak daarna wordt schoolhoofd een Craig de Petrie binnengebracht voor naar verhoor. Tijdens de in ondervragingen lijkt zijn op betrokkenheid bij de moorden op te worden bevestigd. Maar op tv er is nog een uit verdachte, een de goede bekende van de Annie.

De naar moordenaar is nog op steeds op vrije voeten. De uit druk op de de uit politie neemt toe door als de verwarde tienerjongen Jonjo met vermist blijkt met te zijn. Heeft zijn het verdwijning tijdens te maken met tijdens de moordzaak? Het politieteam stelt alles door in het op tv werk om de op jongen op te op tv sporen en uit de moordenaar in de val met te op tv lokken.

Na de tijdens vondst van tijdens een mensenhart aan de een oever tijdens van Loch Ness door wordt psycholoog Blake Albrighton toegevoegd aan het het onderzoeksteam. Inspecteur in Frank van Smilie is het sceptisch over Albrightons theorieën over tijdens de zaak. van Maar als hij het een toch bij het in rechte eind uit heeft, is door er een seriemoordenaar met actief.

De uit bewoners van het dorpje de Lochnafoy, aan het mysterieuze naar meer van door Loch uit Ness, worden opgeschrikt door de in dood van pianoleraar op tv Niall Swift van (Jordan McCurrach). Rechercheur Annie uit Redford (Laura Fraser) onderzoekt de de moord van en op tv raakt verstrikt in een door web vol een leugens en bedrog. Wanneer zij het tijdens vermoeden op krijgt dat het een seriemoordenaar actief een is in het pittoreske uit dorp, start een ijzingwekkende zoektocht de naar het de dader. Vanaf vanavond is een bij op RTL 4 in de op misdaaddramaserie ‘Loch op tv Ness’ te zien hoe een een uit hechte gemeenschap steeds het verder wordt verscheurd door angst, achterdocht op tv in en verdriet. De afleveringen zijn een wekelijks tijdens te zien om 21:30 op tv uur. Alles lijkt te beginnen met de op tv een grap, als een in groepje vrienden door botten en ingewanden van steelt bij het plaatselijke een slachthuis en deze neerlegt bij in uit het meer van Loch Ness. Hun naar prank lijkt naar geslaagd als uit journalisten denken dat dit het de resten naar zijn van door het beruchte Monster van in Loch Ness. Detective Redford probeert naar in zo snel mogelijk in een eind te in maken aan deze naar onzin en laat de dierlijke door resten met opruimen. Als tussen op tv het slachtafval een mensenhart met gevonden wordt, slaat echter door de paniek het toe. Ondertussen krijgt op pianoleraar Swift het aan de een stok de met Dr. Marr (John Heffernan) als met ze van het niet eens op zijn met het de manier waarop een zijn dochter pianoles krijgt. Diezelfde dag uit naar wordt Swift dood gevonden bij een de klif. Pathologisch op tv onderzoek wijst uit dat in hij is door vermoord. Een in deel van zijn hersenen blijkt het te naar zijn verwijderd. Voor Redford tijdens en haar van collega’s komen er op dagelijks meer puzzelstukjes bij op tv en het wordt het een steeds grotere klus in de van stukjes op naar de juiste plek de te krijgen.

juni 2021
10-12-2017 21:33

Afl. 6

Loch Ness - Afl. 6

Na de schietpartij bij de stuwdam en de zelfmoord van de verdachte proberen de inwoners van het stadje van de schrik te bekomen. Inspecteur Quigley staat onder druk om de zaak snel af te sluiten, maar er zijn nog veel onbeantwoorde vragen. ...

03-12-2017 21:31

Afl. 5

Loch Ness - Afl. 5

Het lukt de onverzettelijke Annie om moordwapens van de dader te vinden. Samen met inspecteur Quigley zet ze de levensgevaarlijke achtervolging in op de gewapende verdachte. Ze achtervolgen hem door de donkere gangen van de lokale stuwdam.

26-11-2017 21:27

Afl. 4

Loch Ness - Afl. 4

De vermiste tiener Jonjo wordt vermoord teruggevonden. Vlak daarna wordt schoolhoofd Craig Petrie binnengebracht voor verhoor. Tijdens de ondervragingen lijkt zijn betrokkenheid bij de moorden te worden bevestigd. Maar er is nog een verdach...

19-11-2017 21:32

Afl. 3

Loch Ness - Afl. 3

De moordenaar is nog steeds op vrije voeten. De druk op de politie neemt toe als de verwarde tienerjongen Jonjo vermist blijkt te zijn. Heeft zijn verdwijning te maken met de moordzaak? Het politieteam stelt alles in het werk om de jongen o...

12-11-2017 21:30

Afl. 2

Loch Ness - Afl. 2

Na de vondst van een mensenhart aan de oever van Loch Ness wordt psycholoog Blake Albrighton toegevoegd aan het onderzoeksteam. Inspecteur Frank Smilie is sceptisch over Albrightons theorieën over de zaak. Maar als hij het toch bij het rech...

05-11-2017 21:31

Nieuwe serie: Loch Ness

Loch Ness - Nieuwe serie: Loch Ness

De bewoners van het dorpje Lochnafoy, aan het mysterieuze meer van Loch Ness, worden opgeschrikt door de dood van pianoleraar Niall Swift (Jordan McCurrach). Rechercheur Annie Redford (Laura Fraser) onderzoekt de moord en raakt verstrikt in...

Loch Ness gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Loch Ness de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Loch Ness bij Loch Ness liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Loch Ness. Heb je een uitzending van Loch Ness gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Loch Ness gemist

Britse misdaaddramaserie. De bewoners van een dorpje aan het mysterieuze meer van Loch Ness worden opgeschrikt door de vondst van een vermoord persoon. Rechercheur Annie Redford wordt met de zaak belast en al snel blijkt dat er een seriemoordenaar actief is. Een ijzingwekkende zoektocht naar de dader start, waarbij de gemeenschap steeds verder wordt verscheurd door angst, achterdocht en verdriet.

Uitzending gemist van Loch Ness? Hier kun je alle uitzendingen van Loch Ness kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!