Programma gemist?

Na in de schietpartij een bij de stuwdam en op de zelfmoord van de uit verdachte proberen op de inwoners van op het stadje van de schrik het te tijdens bekomen. Inspecteur Quigley staat op onder druk de om de zaak snel af naar te naar sluiten, maar naar er zijn nog veel onbeantwoorde vragen. met Als Annie het op zoek gaat met naar tijdens antwoorden, doet ze een schokkende ontdekking: op tv de moordenaar in is tijdens nog steeds op vrije op voeten...

Het de lukt de onverzettelijke Annie om op tv met moordwapens van de dader te vinden. van het Samen met inspecteur van Quigley zet ze een de levensgevaarlijke achtervolging in op op de gewapende verdachte. Ze tijdens achtervolgen hem door tijdens door de donkere gangen van de tijdens lokale het stuwdam.

De door vermiste tiener een Jonjo wordt vermoord teruggevonden. Vlak door daarna wordt het schoolhoofd Craig Petrie met binnengebracht voor met verhoor. Tijdens de ondervragingen lijkt zijn van betrokkenheid bij de naar moorden te worden op tv bevestigd. van Maar er is met nog een verdachte, in een goede met bekende van Annie.

De door moordenaar is nog een steeds op de vrije voeten. De van druk op de politie in neemt toe als de verwarde de tienerjongen Jonjo vermist tijdens een blijkt te zijn. Heeft zijn de verdwijning te maken de met de moordzaak? op Het in politieteam stelt alles in het met werk om de jongen tijdens op met te sporen en de uit moordenaar een in de val te tijdens lokken.

Na de vondst tijdens van een naar mensenhart aan het de oever van door Loch Ness wordt psycholoog Blake tijdens Albrighton toegevoegd uit aan het het onderzoeksteam. Inspecteur Frank Smilie is met op tv sceptisch over Albrightons in theorieën over de zaak. Maar als het het hij het toch bij het in rechte de eind heeft, is het er een seriemoordenaar naar actief.

De op bewoners van het dorpje in Lochnafoy, aan het het mysterieuze meer van Loch een Ness, worden opgeschrikt de door de dood met van pianoleraar het Niall Swift (Jordan McCurrach). door Rechercheur Annie de Redford in (Laura Fraser) onderzoekt de moord met en raakt in verstrikt in een web vol door leugens en het bedrog. Wanneer naar zij het vermoeden krijgt dat de een seriemoordenaar uit actief is een in het op pittoreske dorp, start een de ijzingwekkende zoektocht naar tijdens de dader. Vanaf van vanavond is bij door RTL 4 in de naar misdaaddramaserie een ‘Loch Ness’ te in zien hoe een hechte in gemeenschap steeds verder wordt verscheurd een door angst, achterdocht uit uit en verdriet. De afleveringen op tv zijn wekelijks te zien het om 21:30 met uur. Alles lijkt te beginnen met in naar een grap, als een groepje met vrienden botten en ingewanden tijdens naar steelt bij het plaatselijke slachthuis de en deze met neerlegt bij het meer van uit Loch Ness. in Hun het prank lijkt geslaagd als journalisten op denken dat dit door de resten zijn door van het beruchte Monster door van Loch Ness. tijdens Detective Redford het probeert zo snel mogelijk met een van eind te uit maken aan deze het onzin en laat de van dierlijke resten opruimen. Als op tussen op tv het slachtafval een mensenhart gevonden wordt, naar slaat echter de de paniek door toe. Ondertussen krijgt pianoleraar Swift met het aan de stok op met in Dr. Marr (John Heffernan) als van ze tijdens het niet naar eens zijn met de een manier waarop een zijn dochter pianoles krijgt. Diezelfde de dag de wordt Swift dood gevonden naar bij een klif. Pathologisch onderzoek de wijst uit uit dat hij op is vermoord. Een deel in van zijn tijdens hersenen blijkt te zijn het verwijderd. het Voor Redford en in haar collega’s komen er het dagelijks meer puzzelstukjes bij het en wordt het op een steeds met grotere klus de stukjes op uit de juiste plek op tv te van krijgen.

december 2019
10-12-2017 21:33

Afl. 6

Loch Ness - Afl. 6

Na de schietpartij bij de stuwdam en de zelfmoord van de verdachte proberen de inwoners van het stadje van de schrik te bekomen. Inspecteur Quigley staat onder druk om de zaak snel af te sluiten, maar er zijn nog veel onbeantwoorde vragen. ...

03-12-2017 21:31

Afl. 5

Loch Ness - Afl. 5

Het lukt de onverzettelijke Annie om moordwapens van de dader te vinden. Samen met inspecteur Quigley zet ze de levensgevaarlijke achtervolging in op de gewapende verdachte. Ze achtervolgen hem door de donkere gangen van de lokale stuwdam.

26-11-2017 21:27

Afl. 4

Loch Ness - Afl. 4

De vermiste tiener Jonjo wordt vermoord teruggevonden. Vlak daarna wordt schoolhoofd Craig Petrie binnengebracht voor verhoor. Tijdens de ondervragingen lijkt zijn betrokkenheid bij de moorden te worden bevestigd. Maar er is nog een verdach...

19-11-2017 21:32

Afl. 3

Loch Ness - Afl. 3

De moordenaar is nog steeds op vrije voeten. De druk op de politie neemt toe als de verwarde tienerjongen Jonjo vermist blijkt te zijn. Heeft zijn verdwijning te maken met de moordzaak? Het politieteam stelt alles in het werk om de jongen o...

12-11-2017 21:30

Afl. 2

Loch Ness - Afl. 2

Na de vondst van een mensenhart aan de oever van Loch Ness wordt psycholoog Blake Albrighton toegevoegd aan het onderzoeksteam. Inspecteur Frank Smilie is sceptisch over Albrightons theorieën over de zaak. Maar als hij het toch bij het rech...

05-11-2017 21:31

Nieuwe serie: Loch Ness

Loch Ness - Nieuwe serie: Loch Ness

De bewoners van het dorpje Lochnafoy, aan het mysterieuze meer van Loch Ness, worden opgeschrikt door de dood van pianoleraar Niall Swift (Jordan McCurrach). Rechercheur Annie Redford (Laura Fraser) onderzoekt de moord en raakt verstrikt in...

Loch Ness gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Loch Ness de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Loch Ness bij Loch Ness liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Loch Ness. Heb je een uitzending van Loch Ness gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Loch Ness gemist

Britse misdaaddramaserie. De bewoners van een dorpje aan het mysterieuze meer van Loch Ness worden opgeschrikt door de vondst van een vermoord persoon. Rechercheur Annie Redford wordt met de zaak belast en al snel blijkt dat er een seriemoordenaar actief is. Een ijzingwekkende zoektocht naar de dader start, waarbij de gemeenschap steeds verder wordt verscheurd door angst, achterdocht en verdriet.

Uitzending gemist van Loch Ness? Hier kun je alle uitzendingen van Loch Ness kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!