Programma gemist?

Na naar de schietpartij bij de op tv stuwdam naar en de zelfmoord van de het verdachte proberen de inwoners door van door het stadje het van de schrik te een bekomen. Inspecteur Quigley staat een onder met druk om de in zaak snel af het te sluiten, maar er zijn in nog door veel onbeantwoorde vragen. Als Annie op naar zoek in gaat naar tijdens antwoorden, doet ze tijdens een schokkende ontdekking: de moordenaar is van een nog steeds op vrije op voeten...

Het uit lukt de onverzettelijke de Annie om moordwapens van in de dader te vinden. een Samen met van inspecteur Quigley zet ze op tv de levensgevaarlijke van achtervolging naar in op de gewapende verdachte. uit Ze op tv achtervolgen hem door de donkere gangen op van de van lokale door stuwdam.

De met vermiste tiener Jonjo met wordt vermoord teruggevonden. Vlak daarna op tv wordt tijdens schoolhoofd Craig Petrie het binnengebracht voor verhoor. Tijdens in de ondervragingen lijkt zijn van betrokkenheid bij het de moorden te met worden het bevestigd. Maar er is op nog een verdachte, een goede van bekende van de Annie.

De op tv moordenaar is nog door steeds op vrije in voeten. De op tv druk op de politie neemt uit toe door als de verwarde tienerjongen Jonjo het vermist blijkt in te zijn. uit Heeft zijn verdwijning te maken met uit de op moordzaak? Het op politieteam stelt alles met in het werk om uit de jongen op te op tv sporen op en de moordenaar in de val met te van lokken.

Na de van vondst van een mensenhart van aan de in oever van Loch van Ness het wordt psycholoog Blake Albrighton toegevoegd op tv aan het onderzoeksteam. op Inspecteur Frank Smilie met is sceptisch over op tv Albrightons theorieën door over de door zaak. Maar als hij het in toch een bij het rechte naar eind heeft, is er een seriemoordenaar op in actief.

De de bewoners van het dorpje de Lochnafoy, aan de het mysterieuze meer van uit Loch door Ness, worden opgeschrikt tijdens door de dood van pianoleraar door Niall van Swift (Jordan McCurrach). Rechercheur Annie Redford op (Laura een Fraser) onderzoekt op de moord en van raakt verstrikt in een web een vol naar leugens en bedrog. Wanneer zij het van door vermoeden krijgt dat door een seriemoordenaar actief op is in het pittoreske dorp, start tijdens met een ijzingwekkende zoektocht naar door de dader. Vanaf vanavond naar is bij het RTL 4 in uit de misdaaddramaserie met ‘Loch Ness’ te zien hoe een tijdens hechte een gemeenschap steeds op verder wordt verscheurd door angst, met achterdocht en verdriet. de De op tv afleveringen zijn wekelijks te naar zien om 21:30 naar uur. Alles lijkt te beginnen met op tv uit een grap, als een groepje door vrienden de botten en ingewanden naar steelt bij het in plaatselijke slachthuis en de deze neerlegt bij het door meer van door Loch Ness. Hun prank lijkt geslaagd door als journalisten denken in met dat dit de resten zijn uit van de het beruchte Monster van Loch Ness. een Detective Redford probeert uit door zo snel mogelijk een eind te naar maken een aan deze onzin en laat met in de dierlijke resten opruimen. Als tussen de het van slachtafval een mensenhart tijdens gevonden wordt, slaat echter de een tijdens paniek toe. Ondertussen krijgt pianoleraar Swift het van aan de tijdens stok met Dr. het Marr door (John Heffernan) als ze het niet van eens zijn met het de manier de waarop zijn dochter tijdens pianoles krijgt. Diezelfde dag tijdens wordt Swift dood met naar gevonden bij een klif. Pathologisch onderzoek het wijst uit dat in hij is vermoord. een Een uit deel van van zijn hersenen blijkt te tijdens zijn verwijderd. op Voor Redford en haar collega’s tijdens komen er dagelijks meer uit puzzelstukjes bij uit en op tv wordt het een een steeds grotere klus de stukjes op van de juiste door plek te op krijgen.

februari 2020
10-12-2017 21:33

Afl. 6

Loch Ness - Afl. 6

Na de schietpartij bij de stuwdam en de zelfmoord van de verdachte proberen de inwoners van het stadje van de schrik te bekomen. Inspecteur Quigley staat onder druk om de zaak snel af te sluiten, maar er zijn nog veel onbeantwoorde vragen. ...

03-12-2017 21:31

Afl. 5

Loch Ness - Afl. 5

Het lukt de onverzettelijke Annie om moordwapens van de dader te vinden. Samen met inspecteur Quigley zet ze de levensgevaarlijke achtervolging in op de gewapende verdachte. Ze achtervolgen hem door de donkere gangen van de lokale stuwdam.

26-11-2017 21:27

Afl. 4

Loch Ness - Afl. 4

De vermiste tiener Jonjo wordt vermoord teruggevonden. Vlak daarna wordt schoolhoofd Craig Petrie binnengebracht voor verhoor. Tijdens de ondervragingen lijkt zijn betrokkenheid bij de moorden te worden bevestigd. Maar er is nog een verdach...

19-11-2017 21:32

Afl. 3

Loch Ness - Afl. 3

De moordenaar is nog steeds op vrije voeten. De druk op de politie neemt toe als de verwarde tienerjongen Jonjo vermist blijkt te zijn. Heeft zijn verdwijning te maken met de moordzaak? Het politieteam stelt alles in het werk om de jongen o...

12-11-2017 21:30

Afl. 2

Loch Ness - Afl. 2

Na de vondst van een mensenhart aan de oever van Loch Ness wordt psycholoog Blake Albrighton toegevoegd aan het onderzoeksteam. Inspecteur Frank Smilie is sceptisch over Albrightons theorieën over de zaak. Maar als hij het toch bij het rech...

05-11-2017 21:31

Nieuwe serie: Loch Ness

Loch Ness - Nieuwe serie: Loch Ness

De bewoners van het dorpje Lochnafoy, aan het mysterieuze meer van Loch Ness, worden opgeschrikt door de dood van pianoleraar Niall Swift (Jordan McCurrach). Rechercheur Annie Redford (Laura Fraser) onderzoekt de moord en raakt verstrikt in...

Loch Ness gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Loch Ness de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Loch Ness bij Loch Ness liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Loch Ness. Heb je een uitzending van Loch Ness gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Loch Ness gemist

Britse misdaaddramaserie. De bewoners van een dorpje aan het mysterieuze meer van Loch Ness worden opgeschrikt door de vondst van een vermoord persoon. Rechercheur Annie Redford wordt met de zaak belast en al snel blijkt dat er een seriemoordenaar actief is. Een ijzingwekkende zoektocht naar de dader start, waarbij de gemeenschap steeds verder wordt verscheurd door angst, achterdocht en verdriet.

Uitzending gemist van Loch Ness? Hier kun je alle uitzendingen van Loch Ness kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!