Programma gemist?

Na door de schietpartij de bij de stuwdam en de op zelfmoord van in de verdachte proberen de in inwoners van uit het stadje van de met schrik in te bekomen. Inspecteur naar Quigley staat onder druk om de het zaak in snel af uit te sluiten, maar het er zijn nog veel onbeantwoorde vragen. van Als Annie naar op zoek tijdens gaat naar op tv antwoorden, doet ze een schokkende ontdekking: een de in moordenaar is op nog steeds op vrije tijdens voeten...

Het lukt een de onverzettelijke Annie om naar met moordwapens van de van dader te vinden. Samen met het inspecteur Quigley de zet ze op de levensgevaarlijke achtervolging in op met de gewapende het verdachte. Ze uit achtervolgen hem door de het donkere gangen van op de lokale een stuwdam.

De door vermiste tiener Jonjo de wordt vermoord teruggevonden. Vlak tijdens daarna wordt schoolhoofd Craig met Petrie binnengebracht van voor verhoor. het Tijdens de ondervragingen lijkt met zijn betrokkenheid bij de uit moorden te worden op bevestigd. Maar er een is op nog een uit verdachte, een goede bekende in van Annie.

De moordenaar tijdens is nog steeds op op tv vrije van voeten. De druk van op de uit politie neemt toe als de uit verwarde tienerjongen Jonjo vermist op tv blijkt te zijn. door Heeft zijn door verdwijning in te maken met de moordzaak? in Het uit politieteam stelt alles in het tijdens werk om de jongen de op te sporen door en de op moordenaar in in de val te van lokken.

Na een de vondst van een mensenhart van aan in de oever naar van Loch Ness uit wordt psycholoog Blake Albrighton in toegevoegd aan het onderzoeksteam. naar Inspecteur Frank naar Smilie is sceptisch op over Albrightons uit theorieën over de zaak. Maar door als hij uit het toch bij een het rechte eind door heeft, is er een een seriemoordenaar een actief.

De bewoners van tijdens het met dorpje Lochnafoy, aan het naar mysterieuze naar meer van Loch een Ness, worden opgeschrikt door de dood van van pianoleraar uit Niall Swift de (Jordan McCurrach). Rechercheur Annie Redford op tv (Laura Fraser) onderzoekt een de moord in en raakt verstrikt in tijdens een web vol tijdens een leugens en bedrog. Wanneer zij het door vermoeden krijgt dat met een seriemoordenaar actief op een is in het pittoreske het dorp, start een ijzingwekkende van zoektocht naar met de dader. Vanaf vanavond op is de bij RTL 4 op in de misdaaddramaserie ‘Loch Ness’ een te zien door hoe een hechte van gemeenschap steeds in verder wordt verscheurd door door angst, achterdocht tijdens en verdriet. De afleveringen een zijn wekelijks te zien om de 21:30 uur. Alles tijdens lijkt met te beginnen met een grap, als op een naar groepje vrienden een botten en ingewanden naar steelt bij het door plaatselijke slachthuis en deze door neerlegt bij het meer een van Loch op Ness. Hun prank de lijkt geslaagd als van journalisten denken met dat dit de van resten zijn van door het beruchte Monster van met Loch Ness. Detective Redford op tv probeert op tv zo snel mogelijk tijdens een eind te maken op tv aan deze de onzin en laat in de dierlijke resten opruimen. Als tussen met het met slachtafval een mensenhart gevonden het wordt, slaat echter door de paniek toe. Ondertussen door krijgt pianoleraar Swift het van aan de het stok op met Dr. Marr (John Heffernan) als uit een ze het niet eens de zijn met tijdens de manier waarop zijn dochter door pianoles in krijgt. Diezelfde dag wordt Swift door dood gevonden naar bij een klif. Pathologisch uit onderzoek wijst uit dat uit hij is naar vermoord. Een deel met van zijn met hersenen blijkt te een zijn verwijderd. Voor Redford door en haar collega’s komen in er op dagelijks meer puzzelstukjes bij het en wordt het van een van steeds grotere klus de stukjes een op de juiste plek naar te het krijgen.

maart 2021
10-12-2017 21:33

Afl. 6

Loch Ness - Afl. 6

Na de schietpartij bij de stuwdam en de zelfmoord van de verdachte proberen de inwoners van het stadje van de schrik te bekomen. Inspecteur Quigley staat onder druk om de zaak snel af te sluiten, maar er zijn nog veel onbeantwoorde vragen. ...

03-12-2017 21:31

Afl. 5

Loch Ness - Afl. 5

Het lukt de onverzettelijke Annie om moordwapens van de dader te vinden. Samen met inspecteur Quigley zet ze de levensgevaarlijke achtervolging in op de gewapende verdachte. Ze achtervolgen hem door de donkere gangen van de lokale stuwdam.

26-11-2017 21:27

Afl. 4

Loch Ness - Afl. 4

De vermiste tiener Jonjo wordt vermoord teruggevonden. Vlak daarna wordt schoolhoofd Craig Petrie binnengebracht voor verhoor. Tijdens de ondervragingen lijkt zijn betrokkenheid bij de moorden te worden bevestigd. Maar er is nog een verdach...

19-11-2017 21:32

Afl. 3

Loch Ness - Afl. 3

De moordenaar is nog steeds op vrije voeten. De druk op de politie neemt toe als de verwarde tienerjongen Jonjo vermist blijkt te zijn. Heeft zijn verdwijning te maken met de moordzaak? Het politieteam stelt alles in het werk om de jongen o...

12-11-2017 21:30

Afl. 2

Loch Ness - Afl. 2

Na de vondst van een mensenhart aan de oever van Loch Ness wordt psycholoog Blake Albrighton toegevoegd aan het onderzoeksteam. Inspecteur Frank Smilie is sceptisch over Albrightons theorieën over de zaak. Maar als hij het toch bij het rech...

05-11-2017 21:31

Nieuwe serie: Loch Ness

Loch Ness - Nieuwe serie: Loch Ness

De bewoners van het dorpje Lochnafoy, aan het mysterieuze meer van Loch Ness, worden opgeschrikt door de dood van pianoleraar Niall Swift (Jordan McCurrach). Rechercheur Annie Redford (Laura Fraser) onderzoekt de moord en raakt verstrikt in...

Loch Ness gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Loch Ness de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Loch Ness bij Loch Ness liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Loch Ness. Heb je een uitzending van Loch Ness gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Loch Ness gemist

Britse misdaaddramaserie. De bewoners van een dorpje aan het mysterieuze meer van Loch Ness worden opgeschrikt door de vondst van een vermoord persoon. Rechercheur Annie Redford wordt met de zaak belast en al snel blijkt dat er een seriemoordenaar actief is. Een ijzingwekkende zoektocht naar de dader start, waarbij de gemeenschap steeds verder wordt verscheurd door angst, achterdocht en verdriet.

Uitzending gemist van Loch Ness? Hier kun je alle uitzendingen van Loch Ness kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!