Programma gemist?

Na het de schietpartij een bij de stuwdam op tv en de zelfmoord van het de verdachte proberen de inwoners een van het stadje een van de schrik uit te het bekomen. Inspecteur Quigley staat in onder druk met om de zaak snel van af door te sluiten, maar er een zijn nog van veel onbeantwoorde vragen. Als Annie van op zoek gaat op tv naar antwoorden, doet ze op een op schokkende ontdekking: de moordenaar naar is nog naar steeds op vrije uit voeten...

Het lukt de uit onverzettelijke Annie om het moordwapens van een de dader naar te vinden. Samen met inspecteur door Quigley zet het ze van de levensgevaarlijke achtervolging met in op de gewapende op verdachte. Ze achtervolgen door hem door de donkere de gangen van de naar lokale het stuwdam.

De het vermiste tiener Jonjo wordt vermoord op tv op teruggevonden. Vlak daarna wordt uit schoolhoofd Craig Petrie binnengebracht door voor verhoor. Tijdens een de ondervragingen lijkt zijn de betrokkenheid bij de van door moorden te worden het bevestigd. Maar er is in nog een verdachte, naar een goede bekende van een Annie.

De moordenaar is op nog tijdens steeds op in vrije voeten. De druk op de naar politie neemt toe tijdens als van de verwarde tienerjongen Jonjo het vermist blijkt te zijn. naar uit Heeft zijn verdwijning op tv te maken met de moordzaak? Het in politieteam stelt tijdens alles in het een werk om de met jongen op te sporen een en de moordenaar uit in met de val te naar lokken.

Na de vondst uit door van een mensenhart aan in de oever van Loch een Ness wordt psycholoog Blake uit Albrighton toegevoegd aan van het op tv onderzoeksteam. Inspecteur Frank met Smilie is sceptisch door over Albrightons theorieën over de van zaak. de Maar als hij het toch op bij het rechte naar eind heeft, is op er een seriemoordenaar op tv de actief.

De door bewoners van het dorpje op tv Lochnafoy, aan het van mysterieuze meer uit van Loch Ness, worden het opgeschrikt door de dood tijdens van pianoleraar het Niall Swift van (Jordan McCurrach). Rechercheur met Annie Redford (Laura Fraser) uit onderzoekt de met moord en raakt verstrikt het in naar een web vol een leugens en bedrog. Wanneer zij het een vermoeden de krijgt dat een seriemoordenaar actief naar uit is in het pittoreske in dorp, start een uit ijzingwekkende zoektocht naar naar de dader. naar Vanaf vanavond is bij RTL 4 een in het de misdaaddramaserie ‘Loch Ness’ te op zien met hoe een hechte gemeenschap de steeds het verder wordt verscheurd van door angst, achterdocht naar en verdriet. De de afleveringen zijn wekelijks te zien om in 21:30 uur. Alles op tv lijkt door te beginnen met een in grap, als een groepje vrienden van botten en van ingewanden steelt bij het het in plaatselijke slachthuis en uit deze neerlegt bij het naar meer van Loch Ness. Hun uit van prank lijkt geslaagd als een journalisten denken dat dit de met door resten zijn van het beruchte Monster naar op van Loch Ness. Detective van Redford probeert op tv zo snel mogelijk een op eind te maken het aan deze onzin en laat op de op dierlijke resten op tv opruimen. Als tussen het slachtafval een in mensenhart gevonden wordt, een slaat door echter de paniek toe. Ondertussen krijgt op pianoleraar Swift tijdens het de aan de stok met Dr. Marr op tv (John Heffernan) als de ze het niet door eens zijn met in de manier waarop met van zijn dochter pianoles van krijgt. Diezelfde dag wordt Swift op dood gevonden naar bij een een klif. Pathologisch onderzoek wijst uit dat in hij is een vermoord. Een uit deel van de zijn hersenen blijkt te op zijn verwijderd. Voor Redford en uit haar collega’s de komen er dagelijks een meer puzzelstukjes bij en uit wordt het een uit steeds door grotere klus tijdens de stukjes op de op tv juiste plek de te krijgen.

oktober 2020
10-12-2017 21:33

Afl. 6

Loch Ness - Afl. 6

Na de schietpartij bij de stuwdam en de zelfmoord van de verdachte proberen de inwoners van het stadje van de schrik te bekomen. Inspecteur Quigley staat onder druk om de zaak snel af te sluiten, maar er zijn nog veel onbeantwoorde vragen. ...

03-12-2017 21:31

Afl. 5

Loch Ness - Afl. 5

Het lukt de onverzettelijke Annie om moordwapens van de dader te vinden. Samen met inspecteur Quigley zet ze de levensgevaarlijke achtervolging in op de gewapende verdachte. Ze achtervolgen hem door de donkere gangen van de lokale stuwdam.

26-11-2017 21:27

Afl. 4

Loch Ness - Afl. 4

De vermiste tiener Jonjo wordt vermoord teruggevonden. Vlak daarna wordt schoolhoofd Craig Petrie binnengebracht voor verhoor. Tijdens de ondervragingen lijkt zijn betrokkenheid bij de moorden te worden bevestigd. Maar er is nog een verdach...

19-11-2017 21:32

Afl. 3

Loch Ness - Afl. 3

De moordenaar is nog steeds op vrije voeten. De druk op de politie neemt toe als de verwarde tienerjongen Jonjo vermist blijkt te zijn. Heeft zijn verdwijning te maken met de moordzaak? Het politieteam stelt alles in het werk om de jongen o...

12-11-2017 21:30

Afl. 2

Loch Ness - Afl. 2

Na de vondst van een mensenhart aan de oever van Loch Ness wordt psycholoog Blake Albrighton toegevoegd aan het onderzoeksteam. Inspecteur Frank Smilie is sceptisch over Albrightons theorieën over de zaak. Maar als hij het toch bij het rech...

05-11-2017 21:31

Nieuwe serie: Loch Ness

Loch Ness - Nieuwe serie: Loch Ness

De bewoners van het dorpje Lochnafoy, aan het mysterieuze meer van Loch Ness, worden opgeschrikt door de dood van pianoleraar Niall Swift (Jordan McCurrach). Rechercheur Annie Redford (Laura Fraser) onderzoekt de moord en raakt verstrikt in...

Loch Ness gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Loch Ness de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Loch Ness bij Loch Ness liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Loch Ness. Heb je een uitzending van Loch Ness gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Loch Ness gemist

Britse misdaaddramaserie. De bewoners van een dorpje aan het mysterieuze meer van Loch Ness worden opgeschrikt door de vondst van een vermoord persoon. Rechercheur Annie Redford wordt met de zaak belast en al snel blijkt dat er een seriemoordenaar actief is. Een ijzingwekkende zoektocht naar de dader start, waarbij de gemeenschap steeds verder wordt verscheurd door angst, achterdocht en verdriet.

Uitzending gemist van Loch Ness? Hier kun je alle uitzendingen van Loch Ness kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!