Programma gemist?

Als Aart Zeeman naar in de door jaren negentig door tv-beelden nodig tijdens heeft van drugs en prostitutie, reist op tv hij op tv af naar station Heerlen. in Succes verzekerd. Hij bouwt door gaandeweg met een band op met misschien met met wel de meestverpeste stad van Nederland. een Hij leert naar er kunstenaar met Michel Huisman kennen. Als Huisman met in 2003 wordt het gevraagd van om ideeën voor het stationsgebied, op tv schrikt het hij van het plan op tv dat er de ligt. Wéér miljoenen in uit nóg het meer lelijkheid, in het op tv hart van zijn de Heerlen. In plaats van in alleen tijdens tégen te zijn, ontwerpt Huisman het tijdens Maankwartier, van als manifest het hoe het óók zou het kunnen. Door de muzen tijdens weer het het woord te gunnen. een Door waarde boven winst te met stellen. Dat inspireert door Aart met Zeeman, als journalist vooral op gewend te van zoeken naar door wat er mis is. Want de al is door Huisman geen architect, het het Maankwartier wordt intussen wel de gebouwd. tijdens Een miljoenenproject, tegen felle protesten het in. En zo door krijgt de in verpeste mijnstad misschien wel de naar het mooiste stadshart van de Nederland.

oktober 2020
06-11-2017 21:00

Een hart voor Heerlen

2Doc: Een hart voor Heerlen - Een hart voor Heerlen

Als Aart Zeeman in de jaren negentig tv-beelden nodig heeft van drugs en prostitutie, reist hij af naar station Heerlen. Succes verzekerd. Hij bouwt gaandeweg een band op met misschien wel de meestverpeste stad van Nederland. Hij leert er k...

2Doc: Een hart voor Heerlen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Een hart voor Heerlen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Een hart voor Heerlen bij 2Doc: Een hart voor Heerlen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Een hart voor Heerlen. Heb je een uitzending van 2Doc: Een hart voor Heerlen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Een hart voor Heerlen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Een hart voor Heerlen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Een hart voor Heerlen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-11-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!