Programma gemist?

Als de Aart Zeeman in op tv de jaren negentig tv-beelden de nodig heeft de van drugs en prostitutie, reist tijdens hij af naar het station van Heerlen. Succes uit verzekerd. Hij bouwt het gaandeweg een band met op met misschien wel de meestverpeste op de stad van Nederland. Hij door leert er een kunstenaar Michel Huisman kennen. het Als Huisman in 2003 wordt tijdens gevraagd met om ideeën uit voor het stationsgebied, in schrikt hij van het plan met dat er naar ligt. Wéér miljoenen in nóg het meer lelijkheid, uit in het naar hart van zijn Heerlen. een In plaats van naar alleen tégen te in zijn, ontwerpt uit Huisman het Maankwartier, als tijdens manifest hoe op tv het óók zou kunnen. met Door de muzen weer door het naar woord te naar gunnen. Door waarde door boven winst te stellen. de Dat inspireert Aart uit Zeeman, als tijdens journalist vooral gewend te zoeken naar een wat een er mis is. door Want al door is Huisman geen architect, het Maankwartier een wordt intussen wel de gebouwd. Een miljoenenproject, op tv tegen felle door protesten in. de En zo krijgt op de verpeste mijnstad met misschien wel het mooiste op tv stadshart op tv van Nederland.

december 2021
06-11-2017 21:00

Een hart voor Heerlen

2Doc: Een hart voor Heerlen - Een hart voor Heerlen

Als Aart Zeeman in de jaren negentig tv-beelden nodig heeft van drugs en prostitutie, reist hij af naar station Heerlen. Succes verzekerd. Hij bouwt gaandeweg een band op met misschien wel de meestverpeste stad van Nederland. Hij leert er k...

2Doc: Een hart voor Heerlen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Een hart voor Heerlen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Een hart voor Heerlen bij 2Doc: Een hart voor Heerlen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Een hart voor Heerlen. Heb je een uitzending van 2Doc: Een hart voor Heerlen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Een hart voor Heerlen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Een hart voor Heerlen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Een hart voor Heerlen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-11-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!