Programma gemist?

Als Aart Zeeman uit in de op tv jaren negentig in tv-beelden nodig heeft van drugs van en prostitutie, reist door een hij af naar station Heerlen. Succes een verzekerd. Hij bouwt naar gaandeweg op tv een band op met misschien op wel de met meestverpeste stad van Nederland. van Hij leert een er kunstenaar Michel Huisman door kennen. Als Huisman op tv in 2003 op tv wordt gevraagd van om ideeën voor het stationsgebied, door op schrikt hij van het de plan dat er met ligt. Wéér miljoenen in nóg een meer van lelijkheid, in tijdens het hart van op tv zijn Heerlen. In plaats van in alleen tégen te zijn, op tv een ontwerpt Huisman het uit Maankwartier, als manifest hoe het het óók zou kunnen. Door in de muzen de weer het woord te uit gunnen. Door de waarde uit boven winst te stellen. Dat inspireert naar Aart van Zeeman, als journalist vooral van gewend te het zoeken naar wat op tv er mis is. Want naar al is Huisman door geen het architect, het Maankwartier de wordt intussen wel gebouwd. Een miljoenenproject, de tegen felle protesten uit in. met En zo krijgt tijdens de verpeste uit mijnstad misschien wel het mooiste tijdens stadshart van naar Nederland.

februari 2021
06-11-2017 21:00

Een hart voor Heerlen

2Doc: Een hart voor Heerlen - Een hart voor Heerlen

Als Aart Zeeman in de jaren negentig tv-beelden nodig heeft van drugs en prostitutie, reist hij af naar station Heerlen. Succes verzekerd. Hij bouwt gaandeweg een band op met misschien wel de meestverpeste stad van Nederland. Hij leert er k...

2Doc: Een hart voor Heerlen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Een hart voor Heerlen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Een hart voor Heerlen bij 2Doc: Een hart voor Heerlen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Een hart voor Heerlen. Heb je een uitzending van 2Doc: Een hart voor Heerlen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Een hart voor Heerlen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Een hart voor Heerlen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Een hart voor Heerlen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-11-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!