Programma gemist?

Als in Aart Zeeman in op tv de jaren negentig tv-beelden tijdens nodig het heeft van drugs in en prostitutie, reist hij af naar in station Heerlen. naar Succes verzekerd. Hij bouwt tijdens gaandeweg een band een op op met misschien door wel de meestverpeste het stad van Nederland. op Hij leert er in kunstenaar Michel Huisman kennen. Als Huisman op tv in 2003 uit wordt op tv gevraagd om ideeën voor het stationsgebied, een schrikt hij van het het plan naar dat het er ligt. Wéér miljoenen een in nóg meer lelijkheid, in de het hart de van zijn van Heerlen. In plaats van door alleen uit tégen te zijn, ontwerpt Huisman op het een Maankwartier, als manifest hoe het óók uit zou uit kunnen. Door de van muzen weer op het woord te het gunnen. Door waarde boven winst te tijdens stellen. Dat het inspireert Aart Zeeman, als een journalist vooral gewend de te zoeken naar naar wat er mis door is. de Want al door is Huisman geen architect, het Maankwartier van de wordt intussen wel naar gebouwd. Een miljoenenproject, tegen felle uit protesten in. En op tv zo krijgt de verpeste van mijnstad misschien uit wel het mooiste stadshart naar van met Nederland.

juli 2020
06-11-2017 21:00

Een hart voor Heerlen

2Doc: Een hart voor Heerlen - Een hart voor Heerlen

Als Aart Zeeman in de jaren negentig tv-beelden nodig heeft van drugs en prostitutie, reist hij af naar station Heerlen. Succes verzekerd. Hij bouwt gaandeweg een band op met misschien wel de meestverpeste stad van Nederland. Hij leert er k...

2Doc: Een hart voor Heerlen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Een hart voor Heerlen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Een hart voor Heerlen bij 2Doc: Een hart voor Heerlen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Een hart voor Heerlen. Heb je een uitzending van 2Doc: Een hart voor Heerlen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Een hart voor Heerlen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Een hart voor Heerlen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Een hart voor Heerlen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-11-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!