Programma gemist?

Als Aart Zeeman de in de op jaren negentig tv-beelden nodig een heeft van een drugs en op tv prostitutie, reist hij af in naar station Heerlen. het Succes verzekerd. Hij bouwt de gaandeweg uit een band op naar met misschien wel van de meestverpeste stad van Nederland. een Hij leert in er kunstenaar Michel Huisman in op kennen. Als Huisman in naar 2003 wordt gevraagd om met ideeën voor naar het stationsgebied, schrikt hij van uit het plan dat door de er ligt. Wéér miljoenen in met nóg door meer lelijkheid, in naar het hart van zijn Heerlen. In door plaats uit van alleen tégen te een zijn, ontwerpt Huisman het door Maankwartier, als manifest op tv de hoe het óók van zou kunnen. Door van de muzen weer het woord door te gunnen. Door waarde met boven winst te met stellen. Dat inspireert een Aart met Zeeman, als journalist met vooral gewend te zoeken naar uit wat er mis met een is. Want al is Huisman geen door architect, van het Maankwartier wordt intussen door wel gebouwd. Een in miljoenenproject, in tegen felle protesten in. En met zo krijgt uit de verpeste tijdens mijnstad misschien wel het uit mooiste stadshart met van Nederland.

juni 2021
06-11-2017 21:00

Een hart voor Heerlen

2Doc: Een hart voor Heerlen - Een hart voor Heerlen

Als Aart Zeeman in de jaren negentig tv-beelden nodig heeft van drugs en prostitutie, reist hij af naar station Heerlen. Succes verzekerd. Hij bouwt gaandeweg een band op met misschien wel de meestverpeste stad van Nederland. Hij leert er k...

2Doc: Een hart voor Heerlen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Een hart voor Heerlen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Een hart voor Heerlen bij 2Doc: Een hart voor Heerlen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Een hart voor Heerlen. Heb je een uitzending van 2Doc: Een hart voor Heerlen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Een hart voor Heerlen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Een hart voor Heerlen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Een hart voor Heerlen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-11-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!