Programma gemist?

Als Aart een Zeeman in het de jaren de negentig tv-beelden nodig het heeft van drugs en prostitutie, uit reist hij af tijdens naar op station Heerlen. Succes verzekerd. op Hij bouwt gaandeweg een band in op op tv met misschien wel door de meestverpeste stad van van Nederland. Hij leert met er van kunstenaar Michel Huisman kennen. Als Huisman door in 2003 in wordt gevraagd om ideeën uit de voor het stationsgebied, schrikt hij tijdens van het het plan dat er met ligt. Wéér miljoenen een in nóg meer op lelijkheid, in het hart het van zijn Heerlen. op tv In de plaats van alleen tégen een te zijn, ontwerpt het Huisman het op tv Maankwartier, als manifest hoe het óók tijdens zou kunnen. Door met naar de muzen weer het woord met te op gunnen. Door waarde boven het winst te stellen. Dat inspireert op Aart naar Zeeman, als in journalist vooral gewend te zoeken naar tijdens uit wat er mis uit is. Want al is Huisman de geen tijdens architect, het Maankwartier wordt intussen wel uit gebouwd. op tv Een miljoenenproject, tegen felle op tv protesten op in. En zo krijgt de een verpeste mijnstad misschien uit wel uit het mooiste stadshart van tijdens Nederland.

januari 2020
06-11-2017 21:00

Een hart voor Heerlen

2Doc: Een hart voor Heerlen - Een hart voor Heerlen

Als Aart Zeeman in de jaren negentig tv-beelden nodig heeft van drugs en prostitutie, reist hij af naar station Heerlen. Succes verzekerd. Hij bouwt gaandeweg een band op met misschien wel de meestverpeste stad van Nederland. Hij leert er k...

2Doc: Een hart voor Heerlen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Een hart voor Heerlen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Een hart voor Heerlen bij 2Doc: Een hart voor Heerlen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Een hart voor Heerlen. Heb je een uitzending van 2Doc: Een hart voor Heerlen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Een hart voor Heerlen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Een hart voor Heerlen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Een hart voor Heerlen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-11-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!