Programma gemist?

In op tv de nabije toekomst zullen technologie van en het menselijk de lichaam op een naar heel nieuwe manier uit met elkaar met samengaan. naar De grens tussen mens en machine een zal naar vervagen. Terwijl de medische technologie een nog door steeds gericht is op het de verhelpen van van handicaps, streven op cyborgs iets op tv anders na: de fysieke op tv samensmelting van mens in en machine, naar met het doel van om de capaciteiten van met de mens uit te breiden. tijdens De eerste de cyborgs met hebben de grenzen van op hun menselijk met kunnen al overschreden, puur naar omdat het kan. op Thuis, in kelderwerkplaatsen en een in naar tattooshops, met eenvoudige apparatuur van en een doe-het-zelfaanpak. Ze de vormen een een mini-minderheid en worden door velen van op tv voor excentriekelingen versleten. Maar in in de toekomst zouden door we ze wel eens tijdens pioniers kunnen van gaan met noemen. In deze documentaire op maken we kennis tijdens met een in aantal van deze verkenners. Ook de kijken we naar met onderzoek op op het vlak een van medische technologie de en worden de tijdens sociale en ethische dilemma's van tijdens een cyborgsamenleving een belicht.

mei 2020
08-11-2017 22:55

Cyborgs Among Us

2Doc: Cyborgs Among Us - Cyborgs Among Us

In de nabije toekomst zullen technologie en het menselijk lichaam op een heel nieuwe manier met elkaar samengaan. De grens tussen mens en machine zal vervagen. Terwijl de medische technologie nog steeds gericht is op het verhelpen van handi...

2Doc: Cyborgs Among Us gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cyborgs Among Us de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cyborgs Among Us bij 2Doc: Cyborgs Among Us liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cyborgs Among Us. Heb je een uitzending van 2Doc: Cyborgs Among Us gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cyborgs Among Us gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cyborgs Among Us? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cyborgs Among Us kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-11-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!