Programma gemist?

In de uit nabije toekomst tijdens zullen technologie en het een menselijk lichaam op een het naar heel nieuwe manier met op elkaar samengaan. De met grens tussen mens en machine een zal vervagen. Terwijl naar de op tv medische technologie nog steeds in gericht is op het met met verhelpen van handicaps, met streven cyborgs iets naar anders na: de naar fysieke samensmelting van de mens en machine, met het door doel van om de capaciteiten van de uit mens uit te breiden. naar op De eerste cyborgs hebben de grenzen met van hun op tv menselijk kunnen al overschreden, naar door puur omdat het kan. op tv Thuis, in kelderwerkplaatsen de en in op tv tattooshops, met eenvoudige apparatuur uit en een in doe-het-zelfaanpak. Ze vormen een mini-minderheid en tijdens worden door een velen op tv voor excentriekelingen versleten. het Maar in de toekomst de zouden we ze wel eens naar pioniers in kunnen gaan noemen. op tv In deze door documentaire maken we een kennis met een aantal van deze de verkenners. Ook het kijken we van naar onderzoek op het vlak op van op tv medische technologie en worden een de sociale en ethische met dilemma's van met een cyborgsamenleving op tv belicht.

november 2019
08-11-2017 22:55

Cyborgs Among Us

2Doc: Cyborgs Among Us - Cyborgs Among Us

In de nabije toekomst zullen technologie en het menselijk lichaam op een heel nieuwe manier met elkaar samengaan. De grens tussen mens en machine zal vervagen. Terwijl de medische technologie nog steeds gericht is op het verhelpen van handi...

2Doc: Cyborgs Among Us gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cyborgs Among Us de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cyborgs Among Us bij 2Doc: Cyborgs Among Us liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cyborgs Among Us. Heb je een uitzending van 2Doc: Cyborgs Among Us gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cyborgs Among Us gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cyborgs Among Us? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cyborgs Among Us kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-11-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!