Programma gemist?

In de nabije de toekomst uit zullen technologie en het menselijk een een lichaam op een heel nieuwe manier in op met elkaar samengaan. De grens tussen in mens en machine van zal vervagen. Terwijl het met de medische technologie nog uit steeds gericht is uit op het het verhelpen van handicaps, streven cyborgs op iets in anders na: de tijdens fysieke samensmelting van mens en machine, uit met de het doel om de de capaciteiten van de de mens uit te tijdens breiden. De eerste cyborgs naar hebben de grenzen uit van hun het menselijk kunnen al naar overschreden, tijdens puur omdat het kan. Thuis, in in kelderwerkplaatsen en de in tattooshops, met door eenvoudige apparatuur en een uit doe-het-zelfaanpak. Ze vormen van een mini-minderheid van en worden door velen met voor met excentriekelingen versleten. Maar in een de toekomst zouden we door ze wel op tv eens pioniers met kunnen gaan de noemen. In deze documentaire maken we de kennis van met een aantal van uit deze verkenners. een Ook kijken we naar in onderzoek op het op vlak van met medische technologie met en worden de sociale en op tv ethische dilemma's van een op met cyborgsamenleving belicht.

september 2021
08-11-2017 22:55

Cyborgs Among Us

2Doc: Cyborgs Among Us - Cyborgs Among Us

In de nabije toekomst zullen technologie en het menselijk lichaam op een heel nieuwe manier met elkaar samengaan. De grens tussen mens en machine zal vervagen. Terwijl de medische technologie nog steeds gericht is op het verhelpen van handi...

2Doc: Cyborgs Among Us gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cyborgs Among Us de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cyborgs Among Us bij 2Doc: Cyborgs Among Us liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cyborgs Among Us. Heb je een uitzending van 2Doc: Cyborgs Among Us gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cyborgs Among Us gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cyborgs Among Us? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cyborgs Among Us kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-11-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!