Programma gemist?

In in de nabije toekomst een zullen technologie en uit het menselijk lichaam op de een een heel nieuwe manier naar met elkaar samengaan. De het grens tussen mens op tv en machine zal vervagen. Terwijl de de naar medische technologie nog steeds de gericht is met op het verhelpen in van handicaps, op tv streven cyborgs iets anders naar na: de tijdens fysieke samensmelting van mens en naar machine, met het het doel om op tv de capaciteiten van de mens in uit te de breiden. De de eerste cyborgs hebben met de grenzen van op hun menselijk kunnen al overschreden, een puur op omdat het kan. van Thuis, in kelderwerkplaatsen en naar in tattooshops, met door eenvoudige door apparatuur en een doe-het-zelfaanpak. Ze tijdens vormen een uit mini-minderheid en worden door velen naar voor naar excentriekelingen versleten. Maar in de naar toekomst zouden een we ze wel eens een van pioniers kunnen gaan noemen. In deze uit documentaire maken we op kennis met op tv een aantal van op deze verkenners. Ook met kijken we een naar onderzoek op het tijdens vlak van medische een technologie in en worden de sociale tijdens en ethische dilemma's van tijdens een de cyborgsamenleving belicht.

mei 2021
08-11-2017 22:55

Cyborgs Among Us

2Doc: Cyborgs Among Us - Cyborgs Among Us

In de nabije toekomst zullen technologie en het menselijk lichaam op een heel nieuwe manier met elkaar samengaan. De grens tussen mens en machine zal vervagen. Terwijl de medische technologie nog steeds gericht is op het verhelpen van handi...

2Doc: Cyborgs Among Us gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cyborgs Among Us de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cyborgs Among Us bij 2Doc: Cyborgs Among Us liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cyborgs Among Us. Heb je een uitzending van 2Doc: Cyborgs Among Us gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cyborgs Among Us gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cyborgs Among Us? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cyborgs Among Us kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-11-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!