Programma gemist?

In de het nabije toekomst uit zullen technologie en het op menselijk in lichaam op een heel nieuwe manier tijdens met elkaar samengaan. tijdens De grens tussen in mens en machine op tv tijdens zal vervagen. Terwijl de uit medische technologie naar nog steeds gericht is op het in verhelpen het van handicaps, uit streven cyborgs iets op anders na: de fysieke van samensmelting van mens en het machine, met het door doel om de uit capaciteiten van de van mens uit met te breiden. tijdens De eerste cyborgs hebben de op tv grenzen van van hun menselijk kunnen al overschreden, de puur omdat het uit naar kan. Thuis, in kelderwerkplaatsen en in het een tattooshops, met eenvoudige apparatuur en op tv een op tv doe-het-zelfaanpak. Ze vormen een mini-minderheid de en worden door uit velen op tv voor excentriekelingen versleten. Maar in de op toekomst zouden uit we ze op wel eens pioniers kunnen het gaan noemen. In tijdens deze documentaire de maken we kennis met een een aantal van deze uit verkenners. met Ook kijken we op naar onderzoek op het vlak in het van medische technologie en door worden de sociale op en ethische dilemma's op van een cyborgsamenleving naar belicht.

januari 2021
08-11-2017 22:55

Cyborgs Among Us

2Doc: Cyborgs Among Us - Cyborgs Among Us

In de nabije toekomst zullen technologie en het menselijk lichaam op een heel nieuwe manier met elkaar samengaan. De grens tussen mens en machine zal vervagen. Terwijl de medische technologie nog steeds gericht is op het verhelpen van handi...

2Doc: Cyborgs Among Us gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cyborgs Among Us de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cyborgs Among Us bij 2Doc: Cyborgs Among Us liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cyborgs Among Us. Heb je een uitzending van 2Doc: Cyborgs Among Us gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cyborgs Among Us gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cyborgs Among Us? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cyborgs Among Us kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-11-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!