Programma gemist?

In op tv de nabije toekomst zullen een technologie en het met menselijk lichaam op een met heel op tv nieuwe manier met elkaar samengaan. met in De grens tussen mens en machine door zal van vervagen. Terwijl de op tv medische technologie nog steeds de gericht uit is op het verhelpen van handicaps, met streven cyborgs in iets anders na: een de fysieke samensmelting de van op mens en machine, met het doel met op tv om de capaciteiten van tijdens de mens uit tijdens te breiden. De eerste cyborgs in hebben de grenzen tijdens van hun menselijk een kunnen op al overschreden, van puur omdat het kan. het Thuis, in kelderwerkplaatsen en in uit tattooshops, in met eenvoudige apparatuur door en een doe-het-zelfaanpak. het Ze vormen een mini-minderheid en naar worden door naar velen voor van excentriekelingen versleten. Maar in in de op toekomst zouden we ze naar wel eens pioniers kunnen gaan met noemen. uit In deze documentaire maken op we kennis met met een op aantal van deze verkenners. Ook een kijken we naar naar onderzoek op het van vlak van medische technologie op tv een en worden de sociale de en ethische dilemma's de van een cyborgsamenleving tijdens belicht.

september 2020
08-11-2017 22:55

Cyborgs Among Us

2Doc: Cyborgs Among Us - Cyborgs Among Us

In de nabije toekomst zullen technologie en het menselijk lichaam op een heel nieuwe manier met elkaar samengaan. De grens tussen mens en machine zal vervagen. Terwijl de medische technologie nog steeds gericht is op het verhelpen van handi...

2Doc: Cyborgs Among Us gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cyborgs Among Us de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cyborgs Among Us bij 2Doc: Cyborgs Among Us liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cyborgs Among Us. Heb je een uitzending van 2Doc: Cyborgs Among Us gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cyborgs Among Us gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cyborgs Among Us? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cyborgs Among Us kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-11-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!