Programma gemist?

In de nabije uit de toekomst zullen technologie het en het menselijk tijdens lichaam op een tijdens heel nieuwe manier met elkaar samengaan. van De het grens tussen mens uit en machine zal vervagen. Terwijl door de medische technologie naar nog door steeds gericht is in op het verhelpen uit van handicaps, met streven cyborgs iets anders na: de van fysieke samensmelting van op tv mens en machine, op met het op tv doel om de capaciteiten de van de mens met uit te breiden. naar De eerste cyborgs met hebben de grenzen van van hun tijdens menselijk kunnen al overschreden, uit puur omdat het op kan. Thuis, in een kelderwerkplaatsen tijdens en in tattooshops, met van eenvoudige apparatuur en een naar doe-het-zelfaanpak. een Ze vormen een mini-minderheid en naar worden door met velen voor excentriekelingen versleten. het Maar op in de toekomst zouden we op met ze wel eens pioniers van kunnen gaan noemen. In deze een documentaire maken de we kennis met een op tv uit aantal van deze verkenners. Ook kijken in uit we naar onderzoek op het vlak door een van medische technologie op en worden de sociale en ethische het dilemma's naar van een cyborgsamenleving op tv belicht.

juli 2020
08-11-2017 22:55

Cyborgs Among Us

2Doc: Cyborgs Among Us - Cyborgs Among Us

In de nabije toekomst zullen technologie en het menselijk lichaam op een heel nieuwe manier met elkaar samengaan. De grens tussen mens en machine zal vervagen. Terwijl de medische technologie nog steeds gericht is op het verhelpen van handi...

2Doc: Cyborgs Among Us gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cyborgs Among Us de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cyborgs Among Us bij 2Doc: Cyborgs Among Us liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cyborgs Among Us. Heb je een uitzending van 2Doc: Cyborgs Among Us gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cyborgs Among Us gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cyborgs Among Us? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cyborgs Among Us kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-11-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!