Programma gemist?

Zijn vrouwen in in onze het maatschappij de in mannen niet allang gepasseerd? op Rob en uit Joep testen beide geslachten op met efficiƫntie, werkgeheugen, naar opmerkzaamheid, stiptheid en sociaal gevoel. tijdens op tv En wie vangt eigenlijk het van best een met baby?

december 2021
09-11-2017 21:35

Het Instituut: Zijn vrouwen al beter dan mannen?

Het Instituut: Zijn vrouwen al beter dan mannen? - Het Instituut: Zijn vrouwen al beter dan mannen?

Zijn vrouwen in onze maatschappij de mannen niet allang gepasseerd? Rob en Joep testen beide geslachten op efficiƫntie, werkgeheugen, opmerkzaamheid, stiptheid en sociaal gevoel. En wie vangt eigenlijk het best een baby?

Het Instituut: Zijn vrouwen al beter dan mannen? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Instituut: Zijn vrouwen al beter dan mannen? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Instituut: Zijn vrouwen al beter dan mannen? bij Het Instituut: Zijn vrouwen al beter dan mannen? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Instituut: Zijn vrouwen al beter dan mannen?. Heb je een uitzending van Het Instituut: Zijn vrouwen al beter dan mannen? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Instituut: Zijn vrouwen al beter dan mannen? gemist

Uitzending gemist van Het Instituut: Zijn vrouwen al beter dan mannen?? Hier kun je alle uitzendingen van Het Instituut: Zijn vrouwen al beter dan mannen? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-11-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!