Programma gemist?

'Ik heb door mezelf publiekelijk voor schut door gezet, voor door het oog met van duizenden de mensen', aldus Leonard Cohen na een op met concert in de documentaire 'Bird on uit a wire'. Als op iets duidelijk wordt met in het deze film over de met succesvolle singer-songwriter is tijdens het wel zijn grote met door onzekerheid. In 1972 maakt Cohen een het Europese tournee die tijdens op tv hem langs de van belangrijkste steden van Europa en van Israël tijdens voert. Hij vertolkt uit zijn liedjes met tijdens een enorme intensiteit en kwetsbaarheid. door Zijn verlangen door naar werkelijk de contact met zijn naar publiek in combinatie op tv met zijn verlegenheid maakt in hem aantrekkelijk: in in de film een zitten weinig verhullende door scènes van vrouwelijke van fans die hem verleiden. tijdens Toch is dat op tv nauwelijks een troost in zijn tijdens gevecht naar met zijn twijfels en het eenzaamheid. Regisseur Tony de Palmer een heeft het allemaal vastgelegd in de met recent van gerestaureerde BBC-documentaire op uit 1972, die één door jaar na het overlijden van naar Cohen wordt op tv uitgezonden.

januari 2020
10-11-2017 22:55

Leonard Cohen: Bird on a Wire

Het Uur van de Wolf: Leonard Cohen: Bird on a Wire - Leonard Cohen: Bird on a Wire

'Ik heb mezelf publiekelijk voor schut gezet, voor het oog van duizenden mensen', aldus Leonard Cohen na een concert in de documentaire 'Bird on a wire'. Als iets duidelijk wordt in deze film over de succesvolle singer-songwriter is het wel...

Het Uur van de Wolf: Leonard Cohen: Bird on a Wire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Leonard Cohen: Bird on a Wire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Leonard Cohen: Bird on a Wire bij Het Uur van de Wolf: Leonard Cohen: Bird on a Wire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Leonard Cohen: Bird on a Wire. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Leonard Cohen: Bird on a Wire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Leonard Cohen: Bird on a Wire gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Leonard Cohen: Bird on a Wire? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Leonard Cohen: Bird on a Wire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-11-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!