Programma gemist?

Britse documentaire waarin een Stacey Dooley in een Irak tijdens een bezoek het brengt aan een strijdmacht in die volledig uit jezidi-vrouwen bestaat. op Deze door vrouwelijke strijders vechten door tegen IS om hun door omgekomen dierbaren een te wreken.

In met 2014 sloegen uit 50.000 jezidi in van Noord-Irak noodgedwongen op een de vlucht voor naar Islamitische Staat. Velen van hen werden in door IS op op wrede wijze vermoord een of gevangengenomen. Meer het dan in 5000 jezidi-vrouwen die in de op tv klauwen de van IS belandden, uit werden als tijdens seksslaven ingezet. Duizenden vrouwen verkeren nog door naar steeds in gevangenschap. tijdens De onwaarschijnlijke gevechtseenheid die op tv Stacey bezoekt, een bestaat grotendeels uit vrouwen die op wisten te ontsnappen. Ze op tv zijn in gebrand op het wraak, wat de het IS-strijders enorme angst inboezemt. door Zij geloven namelijk naar dat ze niet in in de hemel een komen als van ze door een vrouw worden met gedood.

Britse tijdens documentaire waarin in Stacey Dooley in op tv Irak een bezoek tijdens brengt aan een strijdmacht die met volledig uit jezidi-vrouwen bestaat. door in Deze vrouwelijke strijders naar vechten tegen IS om het hun omgekomen het dierbaren te wreken.

Vanavond onderzoekt Stacey het Dooley uit 'Meiden, mitrailleurs en IS' naar in deze van Britse documentaire. In 2014 sloegen het 50.000 jezidi uit in Noord-Irak noodgedwongen op uit op tv de vlucht voor uit Islamitische Staat. Velen van hen werden het met door IS op wrede wijze vermoord uit of gevangengenomen. uit Meer dan 5000 naar jezidi-vrouwen die in met de tijdens klauwen van IS belandden, werden tijdens als seksslaven uit ingezet. Duizenden vrouwen het verkeren nog steeds de in gevangenschap. naar De onwaarschijnlijke gevechtseenheid een die Stacey bezoekt, bestaat grotendeels uit van vrouwen die wisten het te in ontsnappen. Ze in zijn gebrand op wraak, wat de in IS-strijders in enorme angst inboezemt. Zij geloven tijdens namelijk dat ze uit niet in de een hemel komen tijdens als op tv ze door een vrouw worden op tv gedood.

december 2020
16-09-2018 23:31

Meiden, Mitrailleurs En IS

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS - Meiden, Mitrailleurs En IS

Britse documentaire waarin Stacey Dooley in Irak een bezoek brengt aan een strijdmacht die volledig uit jezidi-vrouwen bestaat. Deze vrouwelijke strijders vechten tegen IS om hun omgekomen dierbaren te wreken.

14-09-2018 22:32

Docu: Stacey Dooley - Meiden, mitrailleurs en IS

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS - Docu: Stacey Dooley - Meiden, mitrailleurs en IS

In 2014 sloegen 50.000 jezidi in Noord-Irak noodgedwongen op de vlucht voor Islamitische Staat. Velen van hen werden door IS op wrede wijze vermoord of gevangengenomen. Meer dan 5000 jezidi-vrouwen die in de klauwen van IS belandden, werd...

14-11-2017 22:31

Meiden, Mitrailleurs En IS

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS - Meiden, Mitrailleurs En IS

Britse documentaire waarin Stacey Dooley in Irak een bezoek brengt aan een strijdmacht die volledig uit jezidi-vrouwen bestaat. Deze vrouwelijke strijders vechten tegen IS om hun omgekomen dierbaren te wreken.

10-11-2017 20:29

Stacey Dooley onderzoekt: de vrouwen van IS

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS - Stacey Dooley onderzoekt: de vrouwen van IS

Vanavond onderzoekt Stacey Dooley 'Meiden, mitrailleurs en IS' in deze Britse documentaire. In 2014 sloegen 50.000 jezidi in Noord-Irak noodgedwongen op de vlucht voor Islamitische Staat. Velen van hen werden door IS op wrede wijze vermoord...

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS bij Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS. Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS gemist

Britse documentaire waarin Stacey Dooley in Irak onderzoek doet naar een strijdmacht die volledig uit jezidi-vrouwen bestaat. In 2014 sloegen 50.000 jezidi's in Noord-Irak op de vlucht voor Islamitische Staat. Velen van hen werden door IS op wrede wijze vermoord of gevangengenomen. Meer dan 5000 jezidi-vrouwen die in de klauwen van IS vielen, werden als seksslaven ingezet. Duizenden vrouwen zitten nog steeds gevangen. De onwaarschijnlijke gevechtseenheid die Stacey bezoekt, bestaat grotendeels uit vrouwen die wisten te ontsnappen. Ze zijn gebrand op wraak, wat de IS-strijders enorme angst inboezemt. Zij geloven namelijk dat ze niet in de hemel komen als ze door een vrouw worden gedood.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 23:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!