Programma gemist?

Britse met documentaire waarin Stacey Dooley in op naar Irak een bezoek brengt aan door een strijdmacht een die volledig uit jezidi-vrouwen bestaat. het Deze vrouwelijke strijders tijdens vechten tijdens tegen IS met om hun omgekomen dierbaren te van wreken.

In met 2014 sloegen met 50.000 jezidi in Noord-Irak in noodgedwongen op de de vlucht voor Islamitische de Staat. Velen van hen werden de door IS op het wrede wijze naar vermoord of gevangengenomen. Meer met dan 5000 jezidi-vrouwen tijdens die de in de op klauwen van IS belandden, het werden als seksslaven in ingezet. Duizenden vrouwen op verkeren nog steeds in met gevangenschap. De onwaarschijnlijke de gevechtseenheid die Stacey bezoekt, het bestaat grotendeels de uit op vrouwen die wisten te ontsnappen. Ze met op zijn gebrand op wraak, naar wat de het IS-strijders enorme angst in inboezemt. Zij geloven de namelijk dat ze niet een in de hemel op tv komen als ze door een de door vrouw worden gedood.

Britse documentaire op tv waarin Stacey Dooley het in tijdens Irak een bezoek brengt aan een uit in strijdmacht die volledig door uit jezidi-vrouwen bestaat. Deze van vrouwelijke strijders het vechten tegen IS om met hun omgekomen op dierbaren te wreken.

Vanavond onderzoekt op tv Stacey Dooley 'Meiden, mitrailleurs een en IS' in uit deze Britse documentaire. tijdens het In 2014 sloegen op tv 50.000 jezidi in Noord-Irak door noodgedwongen op de vlucht voor tijdens Islamitische tijdens Staat. Velen op van hen werden door naar IS op wrede wijze door vermoord of gevangengenomen. Meer tijdens dan het 5000 jezidi-vrouwen die in de naar klauwen van uit IS belandden, op tv werden als seksslaven ingezet. de Duizenden op vrouwen verkeren nog steeds in gevangenschap. tijdens door De onwaarschijnlijke gevechtseenheid die Stacey bezoekt, in bestaat een grotendeels uit vrouwen die wisten door te een ontsnappen. Ze zijn gebrand op het op tv wraak, wat de IS-strijders enorme angst uit door inboezemt. Zij geloven namelijk in dat ze niet naar in de hemel komen uit als van ze door een vrouw worden de gedood.

augustus 2020
16-09-2018 23:31

Meiden, Mitrailleurs En IS

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS - Meiden, Mitrailleurs En IS

Britse documentaire waarin Stacey Dooley in Irak een bezoek brengt aan een strijdmacht die volledig uit jezidi-vrouwen bestaat. Deze vrouwelijke strijders vechten tegen IS om hun omgekomen dierbaren te wreken.

14-09-2018 22:32

Docu: Stacey Dooley - Meiden, mitrailleurs en IS

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS - Docu: Stacey Dooley - Meiden, mitrailleurs en IS

In 2014 sloegen 50.000 jezidi in Noord-Irak noodgedwongen op de vlucht voor Islamitische Staat. Velen van hen werden door IS op wrede wijze vermoord of gevangengenomen. Meer dan 5000 jezidi-vrouwen die in de klauwen van IS belandden, werd...

14-11-2017 22:31

Meiden, Mitrailleurs En IS

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS - Meiden, Mitrailleurs En IS

Britse documentaire waarin Stacey Dooley in Irak een bezoek brengt aan een strijdmacht die volledig uit jezidi-vrouwen bestaat. Deze vrouwelijke strijders vechten tegen IS om hun omgekomen dierbaren te wreken.

10-11-2017 20:29

Stacey Dooley onderzoekt: de vrouwen van IS

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS - Stacey Dooley onderzoekt: de vrouwen van IS

Vanavond onderzoekt Stacey Dooley 'Meiden, mitrailleurs en IS' in deze Britse documentaire. In 2014 sloegen 50.000 jezidi in Noord-Irak noodgedwongen op de vlucht voor Islamitische Staat. Velen van hen werden door IS op wrede wijze vermoord...

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS bij Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS. Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS gemist

Britse documentaire waarin Stacey Dooley in Irak onderzoek doet naar een strijdmacht die volledig uit jezidi-vrouwen bestaat. In 2014 sloegen 50.000 jezidi's in Noord-Irak op de vlucht voor Islamitische Staat. Velen van hen werden door IS op wrede wijze vermoord of gevangengenomen. Meer dan 5000 jezidi-vrouwen die in de klauwen van IS vielen, werden als seksslaven ingezet. Duizenden vrouwen zitten nog steeds gevangen. De onwaarschijnlijke gevechtseenheid die Stacey bezoekt, bestaat grotendeels uit vrouwen die wisten te ontsnappen. Ze zijn gebrand op wraak, wat de IS-strijders enorme angst inboezemt. Zij geloven namelijk dat ze niet in de hemel komen als ze door een vrouw worden gedood.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 23:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!