Programma gemist?

Britse van documentaire waarin Stacey Dooley in in Irak een bezoek op een brengt aan een strijdmacht in die volledig uit op tv jezidi-vrouwen bestaat. met Deze vrouwelijke strijders vechten het tegen IS in om hun omgekomen dierbaren te uit wreken.

In tijdens 2014 sloegen 50.000 tijdens jezidi in Noord-Irak noodgedwongen op een door de vlucht voor Islamitische op tv Staat. Velen van van hen werden het door IS op wrede op tv wijze vermoord met of gevangengenomen. Meer dan van 5000 jezidi-vrouwen die in naar de de klauwen van IS de belandden, werden als seksslaven met ingezet. Duizenden vrouwen verkeren de nog steeds in gevangenschap. op tv De onwaarschijnlijke gevechtseenheid door in die Stacey bezoekt, bestaat grotendeels op uit vrouwen die tijdens wisten in te ontsnappen. Ze zijn gebrand op tijdens wraak, wat de uit in IS-strijders enorme angst inboezemt. Zij geloven tijdens namelijk de dat ze de niet in de hemel door komen als ze naar door een vrouw worden op tv gedood.

Britse tijdens documentaire waarin Stacey Dooley in met Irak een bezoek met in brengt aan een strijdmacht die tijdens volledig uit jezidi-vrouwen de bestaat. Deze vrouwelijke het strijders vechten tegen IS op om hun omgekomen het dierbaren te door wreken.

Vanavond met onderzoekt Stacey Dooley 'Meiden, het mitrailleurs en IS' in met deze Britse de documentaire. In uit 2014 sloegen door 50.000 jezidi in Noord-Irak noodgedwongen tijdens op de een vlucht voor Islamitische op Staat. Velen met van hen werden door op tv IS op met wrede wijze vermoord of tijdens gevangengenomen. Meer dan 5000 jezidi-vrouwen door naar die in de klauwen op van IS belandden, werden uit als naar seksslaven ingezet. Duizenden op tv vrouwen verkeren nog steeds op in gevangenschap. De onwaarschijnlijke gevechtseenheid door die door Stacey bezoekt, bestaat door grotendeels uit door vrouwen die wisten te ontsnappen. in Ze op tv zijn gebrand op een wraak, wat de op tv IS-strijders enorme angst inboezemt. Zij op tv geloven namelijk dat het ze uit niet in de hemel de komen als ze op tv door een vrouw worden tijdens gedood.

april 2020
16-09-2018 23:31

Meiden, Mitrailleurs En IS

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS - Meiden, Mitrailleurs En IS

Britse documentaire waarin Stacey Dooley in Irak een bezoek brengt aan een strijdmacht die volledig uit jezidi-vrouwen bestaat. Deze vrouwelijke strijders vechten tegen IS om hun omgekomen dierbaren te wreken.

14-09-2018 22:32

Docu: Stacey Dooley - Meiden, mitrailleurs en IS

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS - Docu: Stacey Dooley - Meiden, mitrailleurs en IS

In 2014 sloegen 50.000 jezidi in Noord-Irak noodgedwongen op de vlucht voor Islamitische Staat. Velen van hen werden door IS op wrede wijze vermoord of gevangengenomen. Meer dan 5000 jezidi-vrouwen die in de klauwen van IS belandden, werd...

14-11-2017 22:31

Meiden, Mitrailleurs En IS

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS - Meiden, Mitrailleurs En IS

Britse documentaire waarin Stacey Dooley in Irak een bezoek brengt aan een strijdmacht die volledig uit jezidi-vrouwen bestaat. Deze vrouwelijke strijders vechten tegen IS om hun omgekomen dierbaren te wreken.

10-11-2017 20:29

Stacey Dooley onderzoekt: de vrouwen van IS

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS - Stacey Dooley onderzoekt: de vrouwen van IS

Vanavond onderzoekt Stacey Dooley 'Meiden, mitrailleurs en IS' in deze Britse documentaire. In 2014 sloegen 50.000 jezidi in Noord-Irak noodgedwongen op de vlucht voor Islamitische Staat. Velen van hen werden door IS op wrede wijze vermoord...

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS bij Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS. Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS gemist

Britse documentaire waarin Stacey Dooley in Irak onderzoek doet naar een strijdmacht die volledig uit jezidi-vrouwen bestaat. In 2014 sloegen 50.000 jezidi's in Noord-Irak op de vlucht voor Islamitische Staat. Velen van hen werden door IS op wrede wijze vermoord of gevangengenomen. Meer dan 5000 jezidi-vrouwen die in de klauwen van IS vielen, werden als seksslaven ingezet. Duizenden vrouwen zitten nog steeds gevangen. De onwaarschijnlijke gevechtseenheid die Stacey bezoekt, bestaat grotendeels uit vrouwen die wisten te ontsnappen. Ze zijn gebrand op wraak, wat de IS-strijders enorme angst inboezemt. Zij geloven namelijk dat ze niet in de hemel komen als ze door een vrouw worden gedood.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 23:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!