Programma gemist?

Britse uit documentaire waarin Stacey Dooley in naar Irak een een bezoek brengt aan de een een strijdmacht die volledig uit uit jezidi-vrouwen bestaat. Deze de vrouwelijke strijders vechten tegen het IS om tijdens hun omgekomen uit dierbaren te wreken.

In 2014 sloegen uit het 50.000 jezidi in Noord-Irak noodgedwongen op op tv de vlucht voor op tv in Islamitische Staat. Velen het van hen werden door IS de op naar wrede wijze vermoord of met gevangengenomen. Meer dan een 5000 jezidi-vrouwen die in met de met klauwen van IS belandden, werden met als seksslaven ingezet. Duizenden van vrouwen verkeren nog een steeds op tv in gevangenschap. De op tv onwaarschijnlijke gevechtseenheid die Stacey met bezoekt, bestaat grotendeels uit de vrouwen die wisten in te ontsnappen. de Ze zijn gebrand door op wraak, uit wat de IS-strijders enorme op tv angst door inboezemt. Zij geloven namelijk dat op tv ze niet in met de hemel komen als naar ze door een het uit vrouw worden gedood.

Britse een documentaire waarin op Stacey Dooley in de Irak een bezoek brengt aan in een strijdmacht die volledig tijdens uit jezidi-vrouwen met bestaat. Deze vrouwelijke door strijders vechten tegen IS op om uit hun omgekomen met dierbaren te wreken.

Vanavond op tv onderzoekt Stacey Dooley 'Meiden, mitrailleurs op tv en IS' in het naar deze Britse documentaire. In 2014 in sloegen op tv 50.000 jezidi in tijdens Noord-Irak noodgedwongen op het de vlucht voor Islamitische op tv Staat. Velen van hen uit werden door in IS op wrede wijze door vermoord of gevangengenomen. uit Meer dan 5000 op jezidi-vrouwen het die in de met klauwen van IS belandden, werden het als seksslaven door ingezet. Duizenden vrouwen verkeren van nog steeds in gevangenschap. de De onwaarschijnlijke gevechtseenheid op die Stacey bezoekt, met op tv bestaat grotendeels uit vrouwen die wisten naar van te ontsnappen. Ze zijn op tv gebrand op wraak, het wat de IS-strijders enorme op tv angst inboezemt. Zij geloven naar namelijk dat een ze niet in de het hemel komen op als ze op tv door een een vrouw worden gedood.

april 2021
16-09-2018 23:31

Meiden, Mitrailleurs En IS

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS - Meiden, Mitrailleurs En IS

Britse documentaire waarin Stacey Dooley in Irak een bezoek brengt aan een strijdmacht die volledig uit jezidi-vrouwen bestaat. Deze vrouwelijke strijders vechten tegen IS om hun omgekomen dierbaren te wreken.

14-09-2018 22:32

Docu: Stacey Dooley - Meiden, mitrailleurs en IS

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS - Docu: Stacey Dooley - Meiden, mitrailleurs en IS

In 2014 sloegen 50.000 jezidi in Noord-Irak noodgedwongen op de vlucht voor Islamitische Staat. Velen van hen werden door IS op wrede wijze vermoord of gevangengenomen. Meer dan 5000 jezidi-vrouwen die in de klauwen van IS belandden, werd...

14-11-2017 22:31

Meiden, Mitrailleurs En IS

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS - Meiden, Mitrailleurs En IS

Britse documentaire waarin Stacey Dooley in Irak een bezoek brengt aan een strijdmacht die volledig uit jezidi-vrouwen bestaat. Deze vrouwelijke strijders vechten tegen IS om hun omgekomen dierbaren te wreken.

10-11-2017 20:29

Stacey Dooley onderzoekt: de vrouwen van IS

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS - Stacey Dooley onderzoekt: de vrouwen van IS

Vanavond onderzoekt Stacey Dooley 'Meiden, mitrailleurs en IS' in deze Britse documentaire. In 2014 sloegen 50.000 jezidi in Noord-Irak noodgedwongen op de vlucht voor Islamitische Staat. Velen van hen werden door IS op wrede wijze vermoord...

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS bij Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS. Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS gemist

Britse documentaire waarin Stacey Dooley in Irak onderzoek doet naar een strijdmacht die volledig uit jezidi-vrouwen bestaat. In 2014 sloegen 50.000 jezidi's in Noord-Irak op de vlucht voor Islamitische Staat. Velen van hen werden door IS op wrede wijze vermoord of gevangengenomen. Meer dan 5000 jezidi-vrouwen die in de klauwen van IS vielen, werden als seksslaven ingezet. Duizenden vrouwen zitten nog steeds gevangen. De onwaarschijnlijke gevechtseenheid die Stacey bezoekt, bestaat grotendeels uit vrouwen die wisten te ontsnappen. Ze zijn gebrand op wraak, wat de IS-strijders enorme angst inboezemt. Zij geloven namelijk dat ze niet in de hemel komen als ze door een vrouw worden gedood.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 23:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!