Programma gemist?

Britse door documentaire waarin Stacey Dooley een in Irak een bezoek tijdens brengt aan met een naar strijdmacht die volledig uit jezidi-vrouwen uit bestaat. Deze vrouwelijke strijders uit vechten tegen naar IS om het hun omgekomen dierbaren op tv te wreken.

In 2014 een sloegen door 50.000 jezidi in Noord-Irak noodgedwongen tijdens op op de vlucht voor op tv Islamitische Staat. Velen van in hen werden door op IS op wrede wijze een vermoord met of gevangengenomen. Meer in dan 5000 jezidi-vrouwen die in door de klauwen uit van IS belandden, werden uit als seksslaven ingezet. met Duizenden vrouwen verkeren op tv nog steeds in gevangenschap. met het De onwaarschijnlijke gevechtseenheid die Stacey door bezoekt, bestaat grotendeels uit in op tv vrouwen die wisten te ontsnappen. door Ze zijn gebrand uit op wraak, wat de door IS-strijders enorme tijdens angst inboezemt. Zij uit geloven namelijk dat ze door niet tijdens in de hemel komen van als ze uit door een vrouw worden op gedood.

Britse naar documentaire waarin Stacey Dooley een in Irak een bezoek tijdens de brengt aan een strijdmacht die de volledig uit jezidi-vrouwen uit bestaat. Deze vrouwelijke uit strijders vechten het tegen IS om hun op tv omgekomen dierbaren te een wreken.

Vanavond onderzoekt Stacey door Dooley met 'Meiden, mitrailleurs en IS' in van deze Britse documentaire. in In op tv 2014 sloegen 50.000 jezidi het in Noord-Irak noodgedwongen van op de vlucht voor door Islamitische Staat. van Velen van de hen werden door IS op het het wrede wijze vermoord naar of gevangengenomen. Meer dan 5000 het jezidi-vrouwen die in de tijdens klauwen van uit IS belandden, werden als in het seksslaven ingezet. Duizenden vrouwen verkeren een nog steeds in gevangenschap. door De onwaarschijnlijke gevechtseenheid tijdens die Stacey bezoekt, met bestaat grotendeels naar uit vrouwen die op wisten te ontsnappen. Ze op zijn gebrand naar op wraak, wat de door naar IS-strijders enorme angst inboezemt. op tv Zij geloven namelijk naar dat ze niet in het de hemel komen de als ze op tv door een vrouw met worden gedood.

oktober 2019
16-09-2018 23:31

Meiden, Mitrailleurs En IS

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS - Meiden, Mitrailleurs En IS

Britse documentaire waarin Stacey Dooley in Irak een bezoek brengt aan een strijdmacht die volledig uit jezidi-vrouwen bestaat. Deze vrouwelijke strijders vechten tegen IS om hun omgekomen dierbaren te wreken.

14-09-2018 22:32

Docu: Stacey Dooley - Meiden, mitrailleurs en IS

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS - Docu: Stacey Dooley - Meiden, mitrailleurs en IS

In 2014 sloegen 50.000 jezidi in Noord-Irak noodgedwongen op de vlucht voor Islamitische Staat. Velen van hen werden door IS op wrede wijze vermoord of gevangengenomen. Meer dan 5000 jezidi-vrouwen die in de klauwen van IS belandden, werd...

14-11-2017 22:31

Meiden, Mitrailleurs En IS

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS - Meiden, Mitrailleurs En IS

Britse documentaire waarin Stacey Dooley in Irak een bezoek brengt aan een strijdmacht die volledig uit jezidi-vrouwen bestaat. Deze vrouwelijke strijders vechten tegen IS om hun omgekomen dierbaren te wreken.

10-11-2017 20:29

Stacey Dooley onderzoekt: de vrouwen van IS

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS - Stacey Dooley onderzoekt: de vrouwen van IS

Vanavond onderzoekt Stacey Dooley 'Meiden, mitrailleurs en IS' in deze Britse documentaire. In 2014 sloegen 50.000 jezidi in Noord-Irak noodgedwongen op de vlucht voor Islamitische Staat. Velen van hen werden door IS op wrede wijze vermoord...

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS bij Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS. Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS gemist

Britse documentaire waarin Stacey Dooley in Irak onderzoek doet naar een strijdmacht die volledig uit jezidi-vrouwen bestaat. In 2014 sloegen 50.000 jezidi's in Noord-Irak op de vlucht voor Islamitische Staat. Velen van hen werden door IS op wrede wijze vermoord of gevangengenomen. Meer dan 5000 jezidi-vrouwen die in de klauwen van IS vielen, werden als seksslaven ingezet. Duizenden vrouwen zitten nog steeds gevangen. De onwaarschijnlijke gevechtseenheid die Stacey bezoekt, bestaat grotendeels uit vrouwen die wisten te ontsnappen. Ze zijn gebrand op wraak, wat de IS-strijders enorme angst inboezemt. Zij geloven namelijk dat ze niet in de hemel komen als ze door een vrouw worden gedood.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 23:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!