Programma gemist?

Britse documentaire waarin door met Stacey Dooley in uit Irak een bezoek van brengt aan een strijdmacht die tijdens volledig naar uit jezidi-vrouwen bestaat. Deze uit vrouwelijke strijders vechten tegen IS uit door om hun omgekomen dierbaren de te wreken.

In 2014 sloegen op tv 50.000 jezidi tijdens in Noord-Irak noodgedwongen op op tv de vlucht het voor Islamitische Staat. het Velen in van hen werden door door IS op de wrede wijze vermoord een of gevangengenomen. Meer dan 5000 jezidi-vrouwen een die in de met klauwen naar van IS belandden, het werden als seksslaven op tv ingezet. Duizenden met vrouwen verkeren nog steeds in in gevangenschap. van De onwaarschijnlijke gevechtseenheid die Stacey bezoekt, op tv bestaat grotendeels uit uit op vrouwen die wisten de te ontsnappen. Ze zijn gebrand met op wraak, naar wat de IS-strijders enorme naar angst een inboezemt. Zij geloven namelijk op dat ze niet in de uit door hemel komen als ze door een tijdens vrouw worden van gedood.

Britse documentaire op waarin Stacey Dooley uit in Irak een de bezoek brengt aan een een de strijdmacht die volledig op uit jezidi-vrouwen bestaat. uit Deze vrouwelijke strijders uit vechten tegen IS tijdens om hun omgekomen dierbaren te het wreken.

Vanavond een onderzoekt Stacey van Dooley 'Meiden, mitrailleurs en IS' door in deze Britse naar documentaire. In 2014 sloegen met 50.000 in jezidi in Noord-Irak noodgedwongen op met de vlucht voor van Islamitische Staat. naar Velen van van hen werden door in IS op wrede naar wijze vermoord of gevangengenomen. door Meer dan met 5000 jezidi-vrouwen die in de het het klauwen van IS belandden, werden als een tijdens seksslaven ingezet. Duizenden op tv vrouwen verkeren nog steeds in naar gevangenschap. De onwaarschijnlijke naar gevechtseenheid die Stacey bezoekt, met bestaat in grotendeels uit vrouwen die wisten tijdens te uit ontsnappen. Ze zijn gebrand uit op door wraak, wat de IS-strijders een enorme angst inboezemt. Zij geloven een namelijk dat ze de niet in in de hemel komen met als ze door op een vrouw van worden gedood.

augustus 2021
16-09-2018 23:31

Meiden, Mitrailleurs En IS

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS - Meiden, Mitrailleurs En IS

Britse documentaire waarin Stacey Dooley in Irak een bezoek brengt aan een strijdmacht die volledig uit jezidi-vrouwen bestaat. Deze vrouwelijke strijders vechten tegen IS om hun omgekomen dierbaren te wreken.

14-09-2018 22:32

Docu: Stacey Dooley - Meiden, mitrailleurs en IS

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS - Docu: Stacey Dooley - Meiden, mitrailleurs en IS

In 2014 sloegen 50.000 jezidi in Noord-Irak noodgedwongen op de vlucht voor Islamitische Staat. Velen van hen werden door IS op wrede wijze vermoord of gevangengenomen. Meer dan 5000 jezidi-vrouwen die in de klauwen van IS belandden, werd...

14-11-2017 22:31

Meiden, Mitrailleurs En IS

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS - Meiden, Mitrailleurs En IS

Britse documentaire waarin Stacey Dooley in Irak een bezoek brengt aan een strijdmacht die volledig uit jezidi-vrouwen bestaat. Deze vrouwelijke strijders vechten tegen IS om hun omgekomen dierbaren te wreken.

10-11-2017 20:29

Stacey Dooley onderzoekt: de vrouwen van IS

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS - Stacey Dooley onderzoekt: de vrouwen van IS

Vanavond onderzoekt Stacey Dooley 'Meiden, mitrailleurs en IS' in deze Britse documentaire. In 2014 sloegen 50.000 jezidi in Noord-Irak noodgedwongen op de vlucht voor Islamitische Staat. Velen van hen werden door IS op wrede wijze vermoord...

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS bij Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS. Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS gemist

Britse documentaire waarin Stacey Dooley in Irak onderzoek doet naar een strijdmacht die volledig uit jezidi-vrouwen bestaat. In 2014 sloegen 50.000 jezidi's in Noord-Irak op de vlucht voor Islamitische Staat. Velen van hen werden door IS op wrede wijze vermoord of gevangengenomen. Meer dan 5000 jezidi-vrouwen die in de klauwen van IS vielen, werden als seksslaven ingezet. Duizenden vrouwen zitten nog steeds gevangen. De onwaarschijnlijke gevechtseenheid die Stacey bezoekt, bestaat grotendeels uit vrouwen die wisten te ontsnappen. Ze zijn gebrand op wraak, wat de IS-strijders enorme angst inboezemt. Zij geloven namelijk dat ze niet in de hemel komen als ze door een vrouw worden gedood.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 23:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!