Programma gemist?

Britse documentaire waarin met Stacey Dooley in uit een Irak een bezoek brengt het aan een strijdmacht die in volledig uit jezidi-vrouwen in bestaat. Deze vrouwelijke naar strijders vechten tegen IS tijdens om op tv hun omgekomen dierbaren naar te wreken.

In met 2014 sloegen 50.000 met jezidi in Noord-Irak noodgedwongen tijdens op de vlucht voor tijdens Islamitische in Staat. Velen een van hen werden uit door IS op wrede wijze vermoord van of gevangengenomen. in Meer dan van 5000 jezidi-vrouwen door die in de een klauwen van IS belandden, op werden als seksslaven ingezet. Duizenden op tv vrouwen verkeren tijdens nog steeds in gevangenschap. tijdens De onwaarschijnlijke gevechtseenheid het op die Stacey bezoekt, bestaat van grotendeels uit vrouwen die tijdens wisten te op ontsnappen. Ze zijn gebrand op het wraak, in wat de IS-strijders enorme angst op door inboezemt. Zij geloven namelijk dat naar ze niet de in de de hemel komen als ze door een de vrouw worden op tv gedood.

Britse documentaire waarin door op tv Stacey Dooley in Irak tijdens een bezoek brengt in aan een strijdmacht die van volledig uit jezidi-vrouwen bestaat. met de Deze vrouwelijke strijders vechten tegen door IS om uit hun omgekomen dierbaren te naar wreken.

Vanavond onderzoekt een Stacey Dooley 'Meiden, het mitrailleurs en IS' het in deze Britse naar documentaire. In 2014 sloegen een 50.000 een jezidi in tijdens Noord-Irak noodgedwongen op de vlucht tijdens voor Islamitische Staat. Velen een van hen op werden door IS naar op wrede wijze naar vermoord of in gevangengenomen. Meer tijdens dan 5000 jezidi-vrouwen die een in de klauwen van van IS belandden, uit werden als de seksslaven ingezet. Duizenden vrouwen verkeren met nog steeds in van gevangenschap. De onwaarschijnlijke uit gevechtseenheid die Stacey op bezoekt, op tv bestaat grotendeels uit vrouwen die het wisten te naar ontsnappen. Ze zijn op tv gebrand op wraak, wat in de IS-strijders enorme met angst op tv inboezemt. Zij geloven van namelijk dat ze het niet in de hemel door komen als ze door op een vrouw worden naar gedood.

februari 2020
16-09-2018 23:31

Meiden, Mitrailleurs En IS

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS - Meiden, Mitrailleurs En IS

Britse documentaire waarin Stacey Dooley in Irak een bezoek brengt aan een strijdmacht die volledig uit jezidi-vrouwen bestaat. Deze vrouwelijke strijders vechten tegen IS om hun omgekomen dierbaren te wreken.

14-09-2018 22:32

Docu: Stacey Dooley - Meiden, mitrailleurs en IS

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS - Docu: Stacey Dooley - Meiden, mitrailleurs en IS

In 2014 sloegen 50.000 jezidi in Noord-Irak noodgedwongen op de vlucht voor Islamitische Staat. Velen van hen werden door IS op wrede wijze vermoord of gevangengenomen. Meer dan 5000 jezidi-vrouwen die in de klauwen van IS belandden, werd...

14-11-2017 22:31

Meiden, Mitrailleurs En IS

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS - Meiden, Mitrailleurs En IS

Britse documentaire waarin Stacey Dooley in Irak een bezoek brengt aan een strijdmacht die volledig uit jezidi-vrouwen bestaat. Deze vrouwelijke strijders vechten tegen IS om hun omgekomen dierbaren te wreken.

10-11-2017 20:29

Stacey Dooley onderzoekt: de vrouwen van IS

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS - Stacey Dooley onderzoekt: de vrouwen van IS

Vanavond onderzoekt Stacey Dooley 'Meiden, mitrailleurs en IS' in deze Britse documentaire. In 2014 sloegen 50.000 jezidi in Noord-Irak noodgedwongen op de vlucht voor Islamitische Staat. Velen van hen werden door IS op wrede wijze vermoord...

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS bij Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS. Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS gemist

Britse documentaire waarin Stacey Dooley in Irak onderzoek doet naar een strijdmacht die volledig uit jezidi-vrouwen bestaat. In 2014 sloegen 50.000 jezidi's in Noord-Irak op de vlucht voor Islamitische Staat. Velen van hen werden door IS op wrede wijze vermoord of gevangengenomen. Meer dan 5000 jezidi-vrouwen die in de klauwen van IS vielen, werden als seksslaven ingezet. Duizenden vrouwen zitten nog steeds gevangen. De onwaarschijnlijke gevechtseenheid die Stacey bezoekt, bestaat grotendeels uit vrouwen die wisten te ontsnappen. Ze zijn gebrand op wraak, wat de IS-strijders enorme angst inboezemt. Zij geloven namelijk dat ze niet in de hemel komen als ze door een vrouw worden gedood.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: Meiden, Mitrailleurs En IS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 23:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!