Programma gemist?

Ruud de Wild in heeft een bijzondere de ontmoeting tijdens met de wereldberoemde de band U2 in São Paulo tijdens in Brazilië. Ruud door praat met Bono door naar en The Edge door over de band, hun wereldwijde het succes, naar de muziekindustrie en van hun nieuwe album tijdens Songs of Experience.

december 2021
11-11-2017 22:35

De Wild ontmoet U2

De Wild ontmoet U2 - De Wild ontmoet U2

Ruud de Wild heeft een bijzondere ontmoeting met de wereldberoemde band U2 in São Paulo in Brazilië. Ruud praat met Bono en The Edge over de band, hun wereldwijde succes, de muziekindustrie en hun nieuwe album Songs of Experience.

De Wild ontmoet U2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wild ontmoet U2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wild ontmoet U2 bij De Wild ontmoet U2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wild ontmoet U2. Heb je een uitzending van De Wild ontmoet U2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wild ontmoet U2 gemist

Uitzending gemist van De Wild ontmoet U2? Hier kun je alle uitzendingen van De Wild ontmoet U2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-11-2017 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!