Programma gemist?

Achter een de hoge muren in van de tijdens gevangenis komt elke maandag een een groep de gedetineerden bij elkaar tijdens om mee te in doen aan een cursus mindfulness naar van Nelleke het van Zessen. Om door te voelen, door om naar het lichaam van te luisteren en vooral om de in de situatie te leren accepteren zoals naar die zich met aandient. 'Zoals je spieren uit kunt trainen, kun door door je ook je mentale op tv kracht trainen', spreekt in Nelleke de groep toe. het Voor met de gedetineerden is zij 'de boeddhist'. tijdens het Nelleke is een een van de negen boeddhistisch geestelijk verzorgers een die sinds 2011 naar gevangenen begeleiden de vanuit een boeddhistische levensvisie. door naar Geestelijk verzorgers vormen belangrijke met vertrouwenspersonen binnen de met gevangenis. Hier van kunnen de ingeslotenen terecht van met wat hen echt in bezighoudt. De door gedetineerden hebben zeeën met van tijd om met na te denken sinds ze naar zijn opgesloten uit en hebben vaak op een verleden dat van zwaar in op hun geweten drukt. In privégesprekken uit kunnen zij hun uit dilemma's en in angsten op tafel op leggen. Dit zijn vaak op een heftige en emotionele gesprekken. het Hoewel de meeste gevangenen in nooit verwacht hadden een ooit te zullen zitten door op een een kussen, zoeken op tv ze Nelleke uit toch op. De gevangenen naar gaan met meditatie een en mindfulness de de confrontatie met hun verleden en door hun opvliegend een gedrag aan, van op zoek naar innerlijke rust door en de het hoop op een naar betere toekomst. een Een unieke inkijk in van de gevangenis over van de impact met van mindfulness en meditatie tijdens op gevangenen uit het werk van de uit eerste boeddhistisch geestelijk verzorgers door in in Nederland.

Achter tijdens de hoge muren van op de de gevangenis komt elke maandag naar een groep gedetineerden bij met elkaar om mee te met doen van aan een uit cursus mindfulness van Nelleke op tv van Zessen. Om te door voelen, op tv om naar het door lichaam te luisteren en op vooral om de van situatie te leren accepteren van zoals een die zich aandient. op tv 'Zoals je spieren tijdens kunt trainen kun je ook uit je mentale kracht trainen', een in spreekt Nelleke de de groep toe. Voor de gedetineerden is door zij 'de naar boeddhist'. Nelleke is in een een van de negen door boeddhistisch geestelijk verzorgers die sinds de 2011 gevangenen uit begeleiden vanuit de een boeddhistische levensvisie. Geestelijk verzorgers op tv vormen belangrijke vertrouwenspersonen tijdens binnen de gevangenis. de Hier kunnen de een ingeslotenen terecht een met wat hen door echt bezighoudt. De gedetineerden hebben tijdens in sinds ze zijn opgesloten zeeën naar van tijd om na de te denken door en hebben de vaak een verleden dat zwaar van op hun geweten de drukt. van In privégesprekken tijdens kunnen zij hun dilemma's en op angsten van op tafel leggen. Dit zijn van vaak heftige en emotionele van gesprekken. Hoewel de het meeste gevangenen nooit naar verwacht van hadden ooit te zullen zitten op op een naar kussen, zoeken ze Nelleke naar door toch op. De gevangenen op gaan met meditatie en mindfulness uit de de confrontatie aan met met hun verleden tijdens en hun opvliegend gedrag, op zoek de naar met innerlijke rust met en de hoop op met een betere een toekomst. Een unieke inkijk in de de gevangenis over een de van impact van mindfulness tijdens en meditatie op gevangenen en de het werk van van een de eerste van boeddhistisch naar geestelijk verzorgers in uit Nederland.

mei 2021
21-01-2018 15:25

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers - De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers

Achter de hoge muren van de gevangenis komt elke maandag een groep gedetineerden bij elkaar om mee te doen aan een cursus mindfulness van Nelleke van Zessen. Om te voelen, om naar het lichaam te luisteren en vooral om de situatie te leren a...

12-11-2017 15:20

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers - De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers

Achter de hoge muren van de gevangenis komt elke maandag een groep gedetineerden bij elkaar om mee te doen aan een cursus mindfulness van Nelleke van Zessen. Om te voelen, om naar het lichaam te luisteren en vooral om de situatie te leren a...

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers bij De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-01-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!