Programma gemist?

Achter de hoge naar op muren van de gevangenis tijdens komt elke maandag op een groep gedetineerden bij door elkaar om mee het te doen aan een het cursus mindfulness van met Nelleke van Zessen. op Om te voelen, in om naar het op tv lichaam te naar luisteren door en vooral om de situatie te uit met leren accepteren zoals die van zich aandient. 'Zoals een je spieren kunt van trainen, kun je op ook je mentale kracht trainen', op spreekt het Nelleke de in groep toe. Voor van de gedetineerden is zij de 'de boeddhist'. Nelleke is een uit van de in negen boeddhistisch op geestelijk verzorgers tijdens die sinds 2011 gevangenen door begeleiden vanuit een boeddhistische levensvisie. in Geestelijk verzorgers vormen op tv een belangrijke vertrouwenspersonen binnen de gevangenis. Hier een de kunnen de ingeslotenen op terecht met wat hen met echt bezighoudt. De gedetineerden met hebben zeeën het van tijd tijdens om na te denken sinds door ze zijn opgesloten en de op hebben vaak een op tv verleden dat zwaar op in hun geweten naar drukt. In privégesprekken kunnen een zij hun dilemma's en in angsten op tijdens tafel leggen. met Dit zijn vaak heftige en naar emotionele gesprekken. Hoewel de tijdens meeste gevangenen op nooit verwacht op tv hadden ooit te zullen zitten de op een kussen, uit zoeken ze Nelleke tijdens toch op. De tijdens gevangenen gaan naar met meditatie op tv en mindfulness op tv de confrontatie met hun verleden naar en de hun opvliegend gedrag aan, op op zoek naar innerlijke een rust en de hoop van op een betere uit toekomst. tijdens Een unieke een inkijk in de in gevangenis over de van impact van mindfulness en naar meditatie op gevangenen het op tv werk van het de eerste een boeddhistisch geestelijk verzorgers in naar Nederland.

Achter de tijdens hoge muren van van de het gevangenis komt elke op tv maandag een groep gedetineerden bij de elkaar om het mee te naar doen aan een cursus mindfulness tijdens van op Nelleke van Zessen. Om te voelen, het om door naar het lichaam op te luisteren door en vooral om de in situatie te leren naar accepteren zoals die naar zich aandient. 'Zoals door je spieren kunt trainen kun door je een ook je mentale met kracht trainen', door spreekt Nelleke de de groep toe. Voor de gedetineerden een is zij 'de boeddhist'. op tv Nelleke de is een van de negen in boeddhistisch met geestelijk verzorgers die uit sinds 2011 de gevangenen begeleiden vanuit van een boeddhistische levensvisie. Geestelijk verzorgers van vormen belangrijke vertrouwenspersonen binnen het op de gevangenis. Hier van kunnen de ingeslotenen naar terecht met wat hen echt bezighoudt. tijdens De gedetineerden hebben naar sinds ze uit zijn opgesloten zeeën van uit tijd om na met te denken en door hebben vaak een het tijdens verleden dat zwaar op hun op tv geweten drukt. van In privégesprekken kunnen zij op hun dilemma's en angsten op tv op tafel uit leggen. op tv Dit zijn vaak heftige en emotionele van gesprekken. Hoewel de tijdens meeste een gevangenen nooit verwacht hadden de ooit te uit zullen zitten op het een kussen, zoeken ze in Nelleke de toch op. De met gevangenen gaan met meditatie naar en mindfulness de confrontatie aan een met hun op verleden het en hun opvliegend gedrag, tijdens op zoek naar op tv innerlijke rust en de de hoop op in een betere door toekomst. Een unieke inkijk in de een gevangenis over de op impact van door mindfulness en in meditatie op gevangenen in en het werk naar van van de eerste tijdens boeddhistisch geestelijk verzorgers in de uit Nederland.

juni 2020
21-01-2018 15:25

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers - De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers

Achter de hoge muren van de gevangenis komt elke maandag een groep gedetineerden bij elkaar om mee te doen aan een cursus mindfulness van Nelleke van Zessen. Om te voelen, om naar het lichaam te luisteren en vooral om de situatie te leren a...

12-11-2017 15:20

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers - De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers

Achter de hoge muren van de gevangenis komt elke maandag een groep gedetineerden bij elkaar om mee te doen aan een cursus mindfulness van Nelleke van Zessen. Om te voelen, om naar het lichaam te luisteren en vooral om de situatie te leren a...

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers bij De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-01-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!