Programma gemist?

Achter tijdens de hoge door muren van de gevangenis de komt elke naar maandag een groep naar gedetineerden bij elkaar om in mee te doen aan een naar cursus mindfulness van de door Nelleke van Zessen. Om te voelen, door in om naar het lichaam te luisteren op uit en vooral om door de situatie te leren accepteren zoals naar van die zich aandient. het 'Zoals je spieren kunt trainen, kun met je ook op je mentale kracht trainen', naar in spreekt Nelleke de groep toe. Voor in op de gedetineerden is zij met 'de boeddhist'. Nelleke naar is een van de uit negen de boeddhistisch geestelijk verzorgers die tijdens sinds 2011 gevangenen begeleiden vanuit een een boeddhistische levensvisie. naar Geestelijk de verzorgers vormen belangrijke vertrouwenspersonen binnen naar het de gevangenis. Hier tijdens kunnen de ingeslotenen terecht met door wat hen echt op bezighoudt. naar De gedetineerden hebben zeeën van door tijd een om na te denken sinds ze op zijn opgesloten uit en hebben vaak naar een verleden dat zwaar het op hun geweten in drukt. In het privégesprekken het kunnen zij hun dilemma's en angsten naar een op tafel leggen. Dit zijn vaak het heftige en het emotionele gesprekken. het Hoewel de meeste gevangenen van nooit van verwacht hadden ooit te tijdens zullen zitten op naar een kussen, met zoeken ze Nelleke toch op op. De gevangenen gaan de met meditatie en een mindfulness de confrontatie door met hun verleden en door hun opvliegend gedrag de aan, op de zoek naar innerlijke van rust en de hoop op op een op betere toekomst. in Een unieke inkijk in uit de gevangenis over van de het impact van mindfulness en meditatie op op gevangenen het op tv werk van de met eerste uit boeddhistisch geestelijk verzorgers in de Nederland.

Achter tijdens de hoge muren naar van de gevangenis komt elke tijdens naar maandag een groep gedetineerden naar bij elkaar om op mee te doen in aan een cursus mindfulness van door Nelleke van Zessen. uit in Om te voelen, om uit naar het lichaam te uit luisteren en vooral om op de situatie te door de leren accepteren zoals die zich aandient. met 'Zoals je tijdens spieren kunt naar trainen kun je ook uit je mentale kracht trainen', van spreekt Nelleke de van op tv groep toe. Voor tijdens de gedetineerden is zij 'de door boeddhist'. Nelleke is een door van de negen een boeddhistisch op geestelijk verzorgers die sinds tijdens 2011 gevangenen begeleiden vanuit in een tijdens boeddhistische levensvisie. Geestelijk verzorgers vormen op belangrijke vertrouwenspersonen binnen naar de een gevangenis. Hier kunnen op de ingeslotenen het terecht met wat hen van echt bezighoudt. De uit gedetineerden hebben met sinds ze zijn opgesloten zeeën uit van tijd om na op tv te denken en in hebben vaak een uit uit verleden dat zwaar op hun het geweten drukt. In de privégesprekken kunnen zij hun op dilemma's met en angsten met op tafel leggen. Dit naar zijn vaak heftige en emotionele door gesprekken. door Hoewel de op meeste gevangenen nooit verwacht door hadden ooit uit te zullen zitten op een in kussen, zoeken een ze Nelleke toch op op. De gevangenen gaan met het meditatie en door mindfulness de een confrontatie aan in met hun verleden en hun het opvliegend gedrag, op zoek door naar innerlijke naar rust en op tv de hoop van op een betere toekomst. Een unieke met inkijk met in de in gevangenis over de impact een van mindfulness en meditatie op met gevangenen en het een naar werk van van een de eerste boeddhistisch geestelijk verzorgers in in door Nederland.

oktober 2019
21-01-2018 15:25

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers - De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers

Achter de hoge muren van de gevangenis komt elke maandag een groep gedetineerden bij elkaar om mee te doen aan een cursus mindfulness van Nelleke van Zessen. Om te voelen, om naar het lichaam te luisteren en vooral om de situatie te leren a...

12-11-2017 15:20

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers - De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers

Achter de hoge muren van de gevangenis komt elke maandag een groep gedetineerden bij elkaar om mee te doen aan een cursus mindfulness van Nelleke van Zessen. Om te voelen, om naar het lichaam te luisteren en vooral om de situatie te leren a...

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers bij De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-01-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!