Programma gemist?

Achter de hoge de muren van in de gevangenis op komt elke maandag een groep uit in gedetineerden bij elkaar op om mee te doen aan een van cursus mindfulness een van Nelleke van Zessen. door Om te naar voelen, een om naar het lichaam op te luisteren en vooral om het de situatie te uit de leren accepteren zoals die op zich aandient. naar 'Zoals je spieren van kunt trainen, kun het je ook je in mentale kracht trainen', spreekt Nelleke tijdens de groep toe. naar Voor de gedetineerden is de zij 'de het boeddhist'. Nelleke is een naar van de negen het boeddhistisch geestelijk verzorgers van die op sinds 2011 gevangenen begeleiden vanuit naar een een boeddhistische levensvisie. Geestelijk verzorgers vormen op tv door belangrijke vertrouwenspersonen binnen de door gevangenis. Hier tijdens kunnen de ingeslotenen terecht met wat een het hen echt bezighoudt. De gedetineerden hebben naar zeeën van op tijd om na te naar denken van sinds ze zijn op opgesloten en door hebben vaak een verleden uit dat zwaar op hun geweten tijdens drukt. In privégesprekken tijdens met kunnen zij hun dilemma's en angsten door op tafel van leggen. Dit zijn het vaak heftige in en emotionele gesprekken. op tv Hoewel de meeste gevangenen nooit naar door verwacht hadden ooit te van zullen zitten op een het kussen, door zoeken ze Nelleke de toch op. De gevangenen gaan in met door meditatie en mindfulness de confrontatie met uit hun uit verleden en hun opvliegend gedrag met aan, naar op zoek naar innerlijke rust van en op de hoop op een betere de toekomst. op Een unieke een inkijk in de op gevangenis over de impact van mindfulness tijdens en het meditatie op gevangenen het op werk van de eerste het boeddhistisch geestelijk uit verzorgers in tijdens Nederland.

Achter de hoge door muren tijdens van de gevangenis naar komt elke maandag een met groep op tv gedetineerden bij elkaar om met mee te doen aan van een cursus mindfulness naar van het Nelleke van Zessen. Om de te voelen, om uit naar het de lichaam te luisteren op en vooral om uit de situatie te door leren accepteren zoals die het zich aandient. 'Zoals op tv je spieren kunt trainen kun op in je ook je mentale kracht tijdens trainen', spreekt op Nelleke de groep het toe. Voor de in gedetineerden is naar zij 'de boeddhist'. met Nelleke is een met van de negen boeddhistisch geestelijk verzorgers van van die sinds 2011 gevangenen begeleiden uit vanuit tijdens een boeddhistische levensvisie. Geestelijk verzorgers in vormen belangrijke vertrouwenspersonen binnen op de de gevangenis. Hier kunnen de ingeslotenen door terecht met wat het hen echt de bezighoudt. van De gedetineerden hebben tijdens sinds ze zijn opgesloten met zeeën van tijdens tijd om na te met denken en hebben vaak een op tv verleden dat zwaar in op hun geweten op het drukt. In privégesprekken kunnen op tv zij hun tijdens dilemma's en angsten op tafel van leggen. Dit zijn vaak de heftige en op emotionele in gesprekken. Hoewel de het meeste gevangenen nooit naar verwacht hadden ooit te zullen zitten tijdens op een kussen, op tv zoeken ze Nelleke uit toch op. De uit gevangenen gaan met naar meditatie en mindfulness de de tijdens confrontatie aan door met hun verleden en met hun opvliegend gedrag, op op zoek naar innerlijke rust op tv en de uit hoop door op een betere door toekomst. Een unieke naar inkijk in de op tv gevangenis over de impact van tijdens mindfulness in en meditatie op gevangenen het en het werk op tv van van de door eerste boeddhistisch geestelijk door verzorgers in een Nederland.

januari 2021
21-01-2018 15:25

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers - De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers

Achter de hoge muren van de gevangenis komt elke maandag een groep gedetineerden bij elkaar om mee te doen aan een cursus mindfulness van Nelleke van Zessen. Om te voelen, om naar het lichaam te luisteren en vooral om de situatie te leren a...

12-11-2017 15:20

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers - De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers

Achter de hoge muren van de gevangenis komt elke maandag een groep gedetineerden bij elkaar om mee te doen aan een cursus mindfulness van Nelleke van Zessen. Om te voelen, om naar het lichaam te luisteren en vooral om de situatie te leren a...

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers bij De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-01-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!