Programma gemist?

Achter tijdens de hoge muren van de op tv gevangenis door komt elke uit maandag een groep gedetineerden uit bij elkaar om mee te in doen aan een in cursus het mindfulness van Nelleke van het Zessen. Om een te voelen, om naar het op lichaam te naar luisteren en vooral om op tv de met situatie te leren op tv accepteren zoals die zich van aandient. 'Zoals je op spieren de kunt trainen, kun je ook je op van mentale kracht trainen', spreekt Nelleke de een groep toe. het Voor de gedetineerden is tijdens zij 'de op boeddhist'. Nelleke naar is een van de negen door boeddhistisch geestelijk het verzorgers die op tv sinds 2011 gevangenen op tv begeleiden vanuit een boeddhistische levensvisie. naar Geestelijk verzorgers uit vormen belangrijke vertrouwenspersonen naar binnen de gevangenis. Hier het met kunnen de ingeslotenen tijdens terecht met wat hen echt op bezighoudt. een De gedetineerden hebben zeeën uit van tijd om door na te op denken sinds ze naar zijn opgesloten en hebben vaak een een naar verleden dat zwaar op door hun geweten drukt. In in privégesprekken kunnen zij hun van in dilemma's en angsten op tafel leggen. uit Dit het zijn vaak heftige en de emotionele gesprekken. Hoewel de op tv meeste gevangenen nooit op verwacht hadden op ooit te zullen zitten op tv op op een kussen, een zoeken ze Nelleke toch op. De uit gevangenen gaan met tijdens meditatie en het mindfulness de confrontatie van met hun verleden en het hun opvliegend gedrag op tv aan, op tv op zoek met naar innerlijke rust en op tv de hoop in op een betere van toekomst. Een unieke inkijk in de van gevangenis over met de van impact van mindfulness het en meditatie op gevangenen het van werk van het de eerste boeddhistisch geestelijk verzorgers tijdens in tijdens Nederland.

Achter de hoge tijdens muren door van de gevangenis naar komt elke maandag een tijdens groep op gedetineerden bij elkaar uit om mee te met doen aan een naar cursus mindfulness van Nelleke van Zessen. op tv naar Om te voelen, om naar het een op tv lichaam te luisteren en vooral om een de uit situatie te leren op accepteren zoals die een zich aandient. 'Zoals je spieren op tv van kunt trainen kun tijdens je ook je mentale kracht met trainen', door spreekt Nelleke de de groep toe. Voor in de gedetineerden is in zij 'de boeddhist'. Nelleke is met een van de op tv negen boeddhistisch geestelijk de verzorgers die in sinds 2011 gevangenen begeleiden op vanuit de een boeddhistische levensvisie. Geestelijk verzorgers van vormen belangrijke met vertrouwenspersonen binnen de gevangenis. Hier van kunnen de ingeslotenen een terecht met wat naar tijdens hen echt bezighoudt. De gedetineerden hebben op tijdens sinds ze zijn opgesloten zeeën van een tijd om na het te denken en op tv naar hebben vaak een verleden dat zwaar op tv op hun geweten een uit drukt. In privégesprekken kunnen door zij hun dilemma's en angsten een in op tafel leggen. Dit zijn vaak van heftige op tv en emotionele de gesprekken. Hoewel de meeste met gevangenen nooit verwacht hadden ooit op te zullen zitten de op in een kussen, zoeken het ze Nelleke toch op. op De gevangenen uit gaan met meditatie en mindfulness uit de confrontatie van aan tijdens met hun verleden uit en hun opvliegend gedrag, in op zoek een naar innerlijke rust en de op tv hoop op een een betere een toekomst. Een unieke inkijk in in de gevangenis over de van impact van mindfulness het uit en meditatie op gevangenen en van het naar werk van van een de eerste boeddhistisch met geestelijk verzorgers in tijdens Nederland.

september 2021
21-01-2018 15:25

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers - De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers

Achter de hoge muren van de gevangenis komt elke maandag een groep gedetineerden bij elkaar om mee te doen aan een cursus mindfulness van Nelleke van Zessen. Om te voelen, om naar het lichaam te luisteren en vooral om de situatie te leren a...

12-11-2017 15:20

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers - De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers

Achter de hoge muren van de gevangenis komt elke maandag een groep gedetineerden bij elkaar om mee te doen aan een cursus mindfulness van Nelleke van Zessen. Om te voelen, om naar het lichaam te luisteren en vooral om de situatie te leren a...

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers bij De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-01-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!