Programma gemist?

Achter op de hoge muren van de door het gevangenis komt elke maandag een groep tijdens gedetineerden naar bij elkaar tijdens om mee te doen naar aan een cursus tijdens mindfulness van Nelleke van tijdens Zessen. Om te tijdens voelen, van om naar het lichaam te luisteren op tv de en vooral om met de situatie te leren accepteren op zoals die zich aandient. op het 'Zoals je spieren naar kunt trainen, kun je ook je uit mentale een kracht trainen', spreekt Nelleke een de in groep toe. Voor de het gedetineerden is zij uit 'de boeddhist'. Nelleke is een in van de met negen boeddhistisch geestelijk naar verzorgers die sinds 2011 met gevangenen begeleiden vanuit uit op tv een boeddhistische levensvisie. een Geestelijk verzorgers vormen belangrijke een vertrouwenspersonen binnen de gevangenis. door Hier kunnen de in ingeslotenen terecht met wat door de hen echt bezighoudt. de De gedetineerden hebben zeeën van tijd op om het na te denken sinds tijdens ze zijn opgesloten en tijdens hebben vaak een het op tv verleden dat zwaar op naar hun geweten drukt. naar In privégesprekken met kunnen zij hun dilemma's en angsten door op tafel de leggen. Dit in zijn vaak heftige tijdens en emotionele gesprekken. Hoewel de naar op meeste gevangenen nooit verwacht het hadden ooit te zullen zitten de op een kussen, uit zoeken ze de Nelleke toch de op. De de gevangenen gaan met het meditatie en mindfulness de confrontatie met op hun verleden en tijdens hun tijdens opvliegend gedrag aan, op zoek op tv een naar innerlijke rust en de op tv hoop op een een betere toekomst. op Een unieke inkijk in van de het gevangenis over de impact het van mindfulness en meditatie een op gevangenen op het werk van een de eerste boeddhistisch uit geestelijk verzorgers in door Nederland.

Achter door de hoge muren van een de uit gevangenis komt elke maandag een groep het gedetineerden bij elkaar tijdens om mee te van doen aan een op tv op tv cursus mindfulness van Nelleke een van Zessen. Om het te voelen, om naar een het lichaam te de luisteren en van vooral om in de situatie te op tv leren accepteren zoals die zich aandient. tijdens 'Zoals je met spieren door kunt trainen kun je ook naar je mentale kracht trainen', een spreekt Nelleke de van groep toe. Voor in uit de gedetineerden is zij in 'de boeddhist'. Nelleke een is een van van de negen boeddhistisch met geestelijk verzorgers die uit sinds 2011 gevangenen op begeleiden vanuit een een boeddhistische levensvisie. Geestelijk in verzorgers vormen tijdens belangrijke vertrouwenspersonen binnen de gevangenis. het Hier kunnen de ingeslotenen op terecht met wat tijdens hen tijdens echt bezighoudt. De de gedetineerden hebben sinds ze zijn door tijdens opgesloten zeeën van tijd om het na te denken van en hebben vaak een van uit verleden dat zwaar op het hun geweten door drukt. In privégesprekken kunnen zij hun op tv dilemma's en door angsten de op tafel leggen. Dit zijn op tv vaak heftige en het emotionele tijdens gesprekken. Hoewel de meeste uit gevangenen nooit verwacht hadden ooit het te de zullen zitten op tijdens een kussen, uit zoeken ze Nelleke uit toch op. De gevangenen gaan naar met meditatie en mindfulness op tv de confrontatie in aan met hun de verleden een en hun opvliegend gedrag, op door zoek naar innerlijke een rust en de uit hoop de op een betere met toekomst. Een unieke inkijk in in de gevangenis naar over de impact van van mindfulness en meditatie op op tv gevangenen en het van werk van van met de eerste boeddhistisch op geestelijk een verzorgers in naar Nederland.

september 2020
21-01-2018 15:25

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers - De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers

Achter de hoge muren van de gevangenis komt elke maandag een groep gedetineerden bij elkaar om mee te doen aan een cursus mindfulness van Nelleke van Zessen. Om te voelen, om naar het lichaam te luisteren en vooral om de situatie te leren a...

12-11-2017 15:20

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers - De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers

Achter de hoge muren van de gevangenis komt elke maandag een groep gedetineerden bij elkaar om mee te doen aan een cursus mindfulness van Nelleke van Zessen. Om te voelen, om naar het lichaam te luisteren en vooral om de situatie te leren a...

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers bij De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-01-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!