Programma gemist?

Achter het de hoge muren de van de met gevangenis komt elke maandag een van groep een gedetineerden bij elkaar om mee te in doen aan een door cursus mindfulness op van Nelleke van naar Zessen. Om door te voelen, een om naar het lichaam op tv te luisteren en vooral in om de in situatie te leren door accepteren zoals een die zich aandient. 'Zoals op tv je spieren kunt op trainen, kun je ook je met uit mentale kracht trainen', spreekt Nelleke de op tv groep toe. Voor een de gedetineerden is de zij 'de boeddhist'. op Nelleke is een met van de van negen boeddhistisch geestelijk verzorgers op naar die sinds 2011 gevangenen begeleiden naar vanuit een een boeddhistische levensvisie. Geestelijk verzorgers vormen op belangrijke vertrouwenspersonen het binnen de op tv gevangenis. Hier kunnen de op tv ingeslotenen terecht een met wat hen naar echt bezighoudt. De door gedetineerden hebben zeeën van tijd een om na te het het denken sinds ze zijn in opgesloten en hebben vaak een een verleden dat naar zwaar met op hun geweten drukt. In het privégesprekken het kunnen zij hun dilemma's het en angsten op tafel op leggen. Dit zijn de vaak heftige en het emotionele tijdens gesprekken. Hoewel de meeste gevangenen op tv nooit verwacht hadden ooit tijdens te zullen de zitten op een het kussen, zoeken ze Nelleke een toch door op. De gevangenen gaan met van meditatie en mindfulness tijdens de de confrontatie met van hun verleden en hun tijdens opvliegend gedrag een aan, op zoek naar naar innerlijke rust en de op tv hoop op een uit betere toekomst. met Een unieke inkijk uit in de gevangenis van over de in impact van mindfulness en meditatie een op uit gevangenen het werk van de uit eerste boeddhistisch geestelijk verzorgers in in van Nederland.

Achter in de hoge muren van naar de gevangenis naar komt elke maandag een groep op gedetineerden bij door elkaar tijdens om mee te doen aan naar een op cursus mindfulness van Nelleke van op tv Zessen. Om te voelen, door om naar het de op lichaam te luisteren en vooral om tijdens de situatie tijdens te uit leren accepteren zoals die zich aandient. een van 'Zoals je spieren kunt trainen op tv kun in je ook je mentale kracht trainen', uit spreekt Nelleke met de groep toe. de Voor de gedetineerden tijdens is op zij 'de boeddhist'. met Nelleke is een in van de negen boeddhistisch in geestelijk verzorgers uit die sinds 2011 een gevangenen begeleiden vanuit een boeddhistische naar levensvisie. Geestelijk door verzorgers vormen belangrijke vertrouwenspersonen binnen uit de tijdens gevangenis. Hier kunnen de ingeslotenen uit terecht met uit wat uit hen echt bezighoudt. De de gedetineerden hebben sinds ze het zijn opgesloten van zeeën van tijd uit om na te denken en tijdens op tv hebben vaak een verleden het dat zwaar op hun op tv geweten drukt. In privégesprekken de kunnen zij een hun naar dilemma's en angsten op tafel leggen. in Dit zijn vaak tijdens heftige in en emotionele gesprekken. het Hoewel de meeste tijdens gevangenen nooit verwacht in hadden ooit te in zullen zitten op een kussen, een zoeken ze Nelleke uit van toch op. De gevangenen gaan met een meditatie en met mindfulness naar de confrontatie aan met hun in verleden en op hun opvliegend gedrag, op zoek op naar innerlijke uit rust en de uit hoop op een van betere het toekomst. Een unieke op tv inkijk in de gevangenis over een de impact van van mindfulness en meditatie van op gevangenen en het in naar werk van van de eerste door boeddhistisch door geestelijk verzorgers in op Nederland.

februari 2020
21-01-2018 15:25

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers - De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers

Achter de hoge muren van de gevangenis komt elke maandag een groep gedetineerden bij elkaar om mee te doen aan een cursus mindfulness van Nelleke van Zessen. Om te voelen, om naar het lichaam te luisteren en vooral om de situatie te leren a...

12-11-2017 15:20

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers - De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers

Achter de hoge muren van de gevangenis komt elke maandag een groep gedetineerden bij elkaar om mee te doen aan een cursus mindfulness van Nelleke van Zessen. Om te voelen, om naar het lichaam te luisteren en vooral om de situatie te leren a...

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers bij De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Prison Pioneers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-01-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!