Programma gemist?

Kinderburgemeester Yassine (11) van is van Marokkaanse met in afkomst en weet de nu al dat op hij extra zijn best een moet doen om later het een goede van baan te krijgen. Dat naar komt doordat veel uit mensen vooroordelen van hebben over Marokkanen en op dat is niet op tv eerlijk. Daarom een werd hij kinderburgemeester en een zet hij alles in op alles om de vooroordelen de wereld uit door op tv te helpen.

februari 2020
12-11-2017 19:25

De kinderburgemeester

Zapp Echt Gebeurd: De kinderburgemeester - De kinderburgemeester

Kinderburgemeester Yassine (11) is van Marokkaanse afkomst en weet nu al dat hij extra zijn best moet doen om later een goede baan te krijgen. Dat komt doordat veel mensen vooroordelen hebben over Marokkanen en dat is niet eerlijk. Daarom w...

Zapp Echt Gebeurd: De kinderburgemeester gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Echt Gebeurd: De kinderburgemeester de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Echt Gebeurd: De kinderburgemeester bij Zapp Echt Gebeurd: De kinderburgemeester liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Echt Gebeurd: De kinderburgemeester. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: De kinderburgemeester gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Echt Gebeurd: De kinderburgemeester gemist

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: De kinderburgemeester? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: De kinderburgemeester kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-11-2017 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!