Programma gemist?

Hoe van te leven met uit het meest op ondraaglijke? Wanneer jou en een je geliefden het meest verschrikkelijke tijdens overkomt en uit je alleen door jezelf hiervan de op schuld kunt geven? de 'Death by een hyperthermia' is een een officiƫle term voor sterven door oververhitting. met Elke negen op tv dagen een sterft er een kind in door de Verenigde Staten van doordat het in het een warme auto de is achtergelaten. naar Doug, Lyn, Norman en Antonio tijdens de zijn allemaal verantwoordelijk door voor de dood van door hun eigen kinderen. Doordat uit zij openlijk uit hun persoonlijke verhaal vertellen, wordt het duidelijk op wat het betekent om het te leven met een wat de zij hebben gedaan. een Doorgaans wekken hun door daden toch een hoop woede een en afkeuring op. Want een welke ouder uit vergeet naar zijn kind nu in de de auto?

december 2021
14-11-2017 22:55

Death of a Child

2Doc: Death of a Child - Death of a Child

Hoe te leven met het meest ondraaglijke? Wanneer jou en je geliefden het meest verschrikkelijke overkomt en je alleen jezelf hiervan de schuld kunt geven? 'Death by hyperthermia' is een officiƫle term voor sterven door oververhitting. Elke ...

2Doc: Death of a Child gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Death of a Child de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Death of a Child bij 2Doc: Death of a Child liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Death of a Child. Heb je een uitzending van 2Doc: Death of a Child gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Death of a Child gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Death of a Child? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Death of a Child kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-11-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!