Programma gemist?

Hoe met te leven met het meest van ondraaglijke? Wanneer jou uit en je een geliefden het meest door verschrikkelijke overkomt op tv en je alleen jezelf hiervan met de schuld in kunt geven? 'Death by het hyperthermia' is van een officiële door term voor op sterven door oververhitting. Elke door negen dagen tijdens sterft er een kind op tv in de Verenigde met Staten doordat het met in een van warme auto is achtergelaten. Doug, tijdens Lyn, Norman en Antonio van in zijn allemaal verantwoordelijk voor de op tv dood op van hun eigen kinderen. Doordat zij met openlijk hun persoonlijke uit verhaal uit vertellen, wordt duidelijk naar wat het betekent op om te leven op met wat zij hebben gedaan. met tijdens Doorgaans wekken hun daden tijdens toch een hoop woede en naar afkeuring op. de Want van welke ouder vergeet zijn van kind nu door in de auto?

oktober 2020
14-11-2017 22:55

Death of a Child

2Doc: Death of a Child - Death of a Child

Hoe te leven met het meest ondraaglijke? Wanneer jou en je geliefden het meest verschrikkelijke overkomt en je alleen jezelf hiervan de schuld kunt geven? 'Death by hyperthermia' is een officiële term voor sterven door oververhitting. Elke ...

2Doc: Death of a Child gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Death of a Child de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Death of a Child bij 2Doc: Death of a Child liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Death of a Child. Heb je een uitzending van 2Doc: Death of a Child gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Death of a Child gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Death of a Child? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Death of a Child kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-11-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!