Programma gemist?

Hoe te met leven in met het meest ondraaglijke? Wanneer op jou en je van geliefden op het meest verschrikkelijke de overkomt en je alleen op jezelf hiervan op de schuld kunt geven? 'Death naar by hyperthermia' is het een in officiële term voor op tv sterven door oververhitting. het Elke negen dagen sterft er een naar kind in de een het Verenigde Staten doordat de het in een warme van auto is achtergelaten. Doug, een Lyn, Norman en met Antonio een zijn allemaal verantwoordelijk voor de een dood van uit hun eigen kinderen. Doordat door zij openlijk hun persoonlijke uit verhaal vertellen, de wordt duidelijk wat het uit betekent om te op uit leven met wat zij hebben gedaan. op tv Doorgaans wekken hun uit daden uit toch een hoop woede van en afkeuring op op. Want welke ouder vergeet tijdens zijn kind met nu op tv in de auto?

mei 2020
14-11-2017 22:55

Death of a Child

2Doc: Death of a Child - Death of a Child

Hoe te leven met het meest ondraaglijke? Wanneer jou en je geliefden het meest verschrikkelijke overkomt en je alleen jezelf hiervan de schuld kunt geven? 'Death by hyperthermia' is een officiële term voor sterven door oververhitting. Elke ...

2Doc: Death of a Child gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Death of a Child de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Death of a Child bij 2Doc: Death of a Child liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Death of a Child. Heb je een uitzending van 2Doc: Death of a Child gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Death of a Child gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Death of a Child? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Death of a Child kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-11-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!