Programma gemist?

Hoe een te leven met de het meest ondraaglijke? de Wanneer jou naar en je geliefden het het meest verschrikkelijke overkomt en de je alleen jezelf van hiervan met de schuld kunt geven? 'Death by met uit hyperthermia' is een officiële term voor uit sterven op tv door oververhitting. Elke negen uit dagen sterft er uit een uit kind in de Verenigde van Staten doordat het in een een warme van auto is achtergelaten. van Doug, Lyn, Norman en Antonio de zijn op tv allemaal verantwoordelijk voor tijdens de dood van met hun eigen kinderen. Doordat zij met openlijk de hun persoonlijke verhaal vertellen, uit wordt duidelijk wat van het betekent om te tijdens leven door met wat het zij hebben gedaan. Doorgaans met wekken hun daden met toch een hoop op tv woede en de afkeuring op. Want welke ouder vergeet de zijn in kind nu in de op auto?

juni 2021
14-11-2017 22:55

Death of a Child

2Doc: Death of a Child - Death of a Child

Hoe te leven met het meest ondraaglijke? Wanneer jou en je geliefden het meest verschrikkelijke overkomt en je alleen jezelf hiervan de schuld kunt geven? 'Death by hyperthermia' is een officiële term voor sterven door oververhitting. Elke ...

2Doc: Death of a Child gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Death of a Child de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Death of a Child bij 2Doc: Death of a Child liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Death of a Child. Heb je een uitzending van 2Doc: Death of a Child gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Death of a Child gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Death of a Child? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Death of a Child kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-11-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!