Programma gemist?

Hoe tijdens te leven op tv met het meest ondraaglijke? Wanneer het jou en je geliefden naar het naar meest verschrikkelijke overkomt door en je alleen jezelf hiervan de het de schuld kunt door geven? 'Death by hyperthermia' is een tijdens door officiële term voor met sterven door oververhitting. Elke negen op dagen in sterft er een kind het in de door Verenigde Staten doordat naar het in een warme auto door is achtergelaten. Doug, Lyn, uit Norman en van Antonio zijn in allemaal verantwoordelijk van voor de dood op tv van hun eigen op tv kinderen. Doordat zij openlijk op tv hun persoonlijke het verhaal vertellen, wordt duidelijk wat het naar betekent om een te leven met van wat zij uit hebben gedaan. Doorgaans wekken het hun daden tijdens toch een van hoop woede en afkeuring op. Want een welke in ouder vergeet zijn kind nu met een in de auto?

maart 2021
14-11-2017 22:55

Death of a Child

2Doc: Death of a Child - Death of a Child

Hoe te leven met het meest ondraaglijke? Wanneer jou en je geliefden het meest verschrikkelijke overkomt en je alleen jezelf hiervan de schuld kunt geven? 'Death by hyperthermia' is een officiële term voor sterven door oververhitting. Elke ...

2Doc: Death of a Child gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Death of a Child de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Death of a Child bij 2Doc: Death of a Child liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Death of a Child. Heb je een uitzending van 2Doc: Death of a Child gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Death of a Child gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Death of a Child? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Death of a Child kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-11-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!