Programma gemist?

Hoe staat uit het met eigenlijk met homo-acceptatie in Nederland? Wat het houdt aseksualiteit op in? En het welke cocktail heeft door dezelfde zuurgraad als het een vagina? een Dat leer je naar allemaal in de Spuiten tijdens & Slikken Sekstest. Maar met ook dragqueens, op tv speeltjes, soa's, orgasmes en een fetisjen passeren letterlijk een en figuurlijk de naar revue. Presentatoren met Gwen van Poorten, Sahil Amar op tv Aïssa, Jurre de Geluk & Emma Wortelboer uit in leiden de test waarin het tijdens publiek en zeven BN'ers op tv strijden om de in unieke en felbegeerde van trofee. Christina Curry, in Martijn Fischer, van Dee van der met Zeeuw, Dolores op tv Leeuwin, Keizer, Kim Kötter op & Tim den Besten een geven zich bloot een wat betreft door hun sekskennis en uit dat belooft het een hete strijd tijdens te worden. De tijdens test bestaat uit 25 meerkeuzevragen in door naar vijf categorieën. Dit jaar zijn de het categorieën: bedweters, lichaamstaal, uit lgbtq&a, op tv wtf?! en harde feiten. Om op mee door te spelen hoef uit je niet uit je eigen op ervaring te putten uit want met de onderwerpen het van de vragen zijn uit allemaal voorbij het gekomen in Spuiten & van Slikken of naar in het nieuws. Voor een toelichting en extra informatie in zijn een seksuologe Kaat Bollen en sociaalwetenschapper tijdens Linda Duits aanwezig in op de studio. uit De sekstest is dus met van niet alleen lekker om te het spelen, met je steekt er ook uit wat van van op.

Hoeveel van procent van de het Nederlanders had afgelopen jaar géén op tv seks? in Met welk drankje komt naar de PH-waarde van de met vagina overeen? Wat uit is een Drag door en in wie is tijdens cisgender? Hoe zit van het met sextortion, soa's, een orgasmes en standjes: dit en in meer in de van enige door echte Spuiten en in Slikken Sekstest. de Zeven bekende Nederlanders testen hun kennis op tv van seks, tijdens seksualiteit, tijdens fetisj en andere vrijzinnige feiten. Wie op is een aan het eind van de door avond een de (s)expert, en wie met is nog een een groentje? Christina Curry, het Martijn van Fischer, Dee van der Zeeuw, tijdens Dolores Leeuwin, Keizer, van Kim Kötter & Tim het den Besten geven in een zich bloot wat betreft hun sekskennis de en dat door belooft een hete strijd met te naar worden.

december 2021
12-09-2018 20:25

Quiz: De Spuiten en Slikken Sekstest

De Spuiten en Slikken Sekstest - Quiz: De Spuiten en Slikken Sekstest

Hoe staat het eigenlijk met homo-acceptatie in Nederland? Wat houdt aseksualiteit in? En welke cocktail heeft dezelfde zuurgraad als een vagina? Dat leer je allemaal in de Spuiten & Slikken Sekstest. Maar ook dragqueens, speeltjes, soa's, o...

15-11-2017 20:25

De Spuiten en Slikken Sekstest

De Spuiten en Slikken Sekstest - De Spuiten en Slikken Sekstest

Hoeveel procent van de Nederlanders had afgelopen jaar géén seks? Met welk drankje komt de PH-waarde van de vagina overeen? Wat is een Drag en wie is cisgender? Hoe zit het met sextortion, soa's, orgasmes en standjes: dit en meer in de enig...

De Spuiten en Slikken Sekstest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Spuiten en Slikken Sekstest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Spuiten en Slikken Sekstest bij De Spuiten en Slikken Sekstest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Spuiten en Slikken Sekstest. Heb je een uitzending van De Spuiten en Slikken Sekstest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Spuiten en Slikken Sekstest gemist

Uitzending gemist van De Spuiten en Slikken Sekstest? Hier kun je alle uitzendingen van De Spuiten en Slikken Sekstest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-09-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!