Programma gemist?

Hoe van staat het in eigenlijk met homo-acceptatie in Nederland? op tv Wat houdt aseksualiteit in? uit En welke op tv cocktail heeft dezelfde zuurgraad van als een vagina? de Dat leer met je uit allemaal in de Spuiten van & Slikken Sekstest. Maar van ook dragqueens, naar speeltjes, soa's, orgasmes en op tv fetisjen passeren letterlijk en uit figuurlijk met de revue. Presentatoren Gwen van door met Poorten, Sahil Amar Aïssa, naar Jurre Geluk & Emma uit Wortelboer leiden de test het het waarin het publiek en zeven de BN'ers strijden om uit de door unieke en felbegeerde trofee. Christina Curry, op Martijn Fischer, een Dee van der Zeeuw, in de Dolores Leeuwin, Keizer, op tv Kim Kötter & Tim in den Besten geven zich uit bloot wat uit betreft hun sekskennis en dat tijdens uit belooft een hete strijd naar te worden. De test bestaat uit uit 25 meerkeuzevragen in in vijf categorieën. met Dit jaar zijn met de categorieën: bedweters, lichaamstaal, een lgbtq&a, wtf?! en met harde feiten. op tv Om het mee te spelen de hoef je niet een uit je eigen het ervaring te putten want naar de onderwerpen van de vragen uit zijn allemaal op tv voorbij tijdens gekomen in Spuiten op & Slikken of de in het nieuws. Voor toelichting op tv en extra informatie zijn tijdens uit seksuologe Kaat Bollen in en sociaalwetenschapper Linda naar Duits aanwezig in op de studio. De sekstest is door dus door niet alleen lekker het om te spelen, je steekt de er op tv ook wat van tijdens op.

Hoeveel met procent van de tijdens Nederlanders had het afgelopen jaar géén op tv seks? Met welk drankje komt op tv de PH-waarde van de op vagina overeen? op Wat in is een Drag en wie is op cisgender? Hoe uit zit het het met sextortion, het soa's, orgasmes en standjes: dit de en meer in de door enige echte Spuiten uit en Slikken Sekstest. op tv Zeven de bekende Nederlanders testen hun op tv kennis van op seks, seksualiteit, fetisj door en andere op vrijzinnige feiten. Wie het is aan het eind van naar de avond in de (s)expert, en naar wie is nog tijdens een groentje? Christina Curry, Martijn het Fischer, het Dee van der Zeeuw, tijdens Dolores Leeuwin, Keizer, tijdens Kim Kötter op tv & Tim het den Besten geven zich van bloot wat betreft de hun sekskennis en dat naar belooft een tijdens hete strijd te door worden.

januari 2020
12-09-2018 20:25

Quiz: De Spuiten en Slikken Sekstest

De Spuiten en Slikken Sekstest - Quiz: De Spuiten en Slikken Sekstest

Hoe staat het eigenlijk met homo-acceptatie in Nederland? Wat houdt aseksualiteit in? En welke cocktail heeft dezelfde zuurgraad als een vagina? Dat leer je allemaal in de Spuiten & Slikken Sekstest. Maar ook dragqueens, speeltjes, soa's, o...

15-11-2017 20:25

De Spuiten en Slikken Sekstest

De Spuiten en Slikken Sekstest - De Spuiten en Slikken Sekstest

Hoeveel procent van de Nederlanders had afgelopen jaar géén seks? Met welk drankje komt de PH-waarde van de vagina overeen? Wat is een Drag en wie is cisgender? Hoe zit het met sextortion, soa's, orgasmes en standjes: dit en meer in de enig...

De Spuiten en Slikken Sekstest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Spuiten en Slikken Sekstest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Spuiten en Slikken Sekstest bij De Spuiten en Slikken Sekstest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Spuiten en Slikken Sekstest. Heb je een uitzending van De Spuiten en Slikken Sekstest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Spuiten en Slikken Sekstest gemist

Uitzending gemist van De Spuiten en Slikken Sekstest? Hier kun je alle uitzendingen van De Spuiten en Slikken Sekstest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-09-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!