Programma gemist?

Hoe naar staat het eigenlijk naar met homo-acceptatie tijdens in Nederland? Wat houdt aseksualiteit in? op tv En welke cocktail door heeft dezelfde zuurgraad door als door een vagina? Dat leer op tv je van allemaal in de Spuiten & met Slikken Sekstest. op tv Maar ook door dragqueens, speeltjes, soa's, op orgasmes en fetisjen een passeren letterlijk en uit figuurlijk de revue. tijdens Presentatoren Gwen van Poorten, Sahil uit Amar Aïssa, tijdens Jurre Geluk & de Emma Wortelboer de leiden de test naar waarin het publiek en zeven BN'ers het strijden door om de unieke en het felbegeerde trofee. Christina het Curry, Martijn Fischer, de Dee uit van der Zeeuw, uit Dolores Leeuwin, Keizer, in Kim Kötter & Tim den Besten een geven zich naar bloot wat betreft hun op tv sekskennis en in dat belooft een hete in strijd te worden. De op test bestaat uit uit 25 meerkeuzevragen in in vijf categorieën. Dit naar naar jaar zijn de categorieën: bedweters, lichaamstaal, tijdens lgbtq&a, wtf?! en het een harde feiten. Om mee te spelen de hoef je niet op een uit je eigen ervaring te putten tijdens want de onderwerpen met in van de vragen zijn allemaal een voorbij gekomen in een Spuiten & van Slikken of in het nieuws. in Voor toelichting het en extra informatie zijn in seksuologe op tv Kaat Bollen en sociaalwetenschapper Linda naar door Duits aanwezig in de studio. De op sekstest is tijdens dus niet in alleen lekker om te door spelen, je steekt er uit in ook wat van de op.

Hoeveel procent op van de Nederlanders had de afgelopen jaar géén tijdens seks? op tv Met welk drankje met komt de PH-waarde van de op tv vagina overeen? Wat de is een Drag naar naar en wie is cisgender? tijdens Hoe zit het met op sextortion, soa's, van orgasmes en standjes: een dit en meer in de uit enige op tv echte Spuiten en met Slikken Sekstest. Zeven bekende met Nederlanders testen op hun kennis van seks, een seksualiteit, fetisj en de andere vrijzinnige tijdens feiten. Wie is een aan het in eind van de met avond de (s)expert, uit en wie is nog het een groentje? Christina Curry, met Martijn het Fischer, Dee van der Zeeuw, naar Dolores Leeuwin, Keizer, Kim in Kötter & Tim op tv den het Besten geven zich op tv bloot wat betreft hun in sekskennis en dat in belooft een hete strijd in naar te worden.

juni 2021
12-09-2018 20:25

Quiz: De Spuiten en Slikken Sekstest

De Spuiten en Slikken Sekstest - Quiz: De Spuiten en Slikken Sekstest

Hoe staat het eigenlijk met homo-acceptatie in Nederland? Wat houdt aseksualiteit in? En welke cocktail heeft dezelfde zuurgraad als een vagina? Dat leer je allemaal in de Spuiten & Slikken Sekstest. Maar ook dragqueens, speeltjes, soa's, o...

15-11-2017 20:25

De Spuiten en Slikken Sekstest

De Spuiten en Slikken Sekstest - De Spuiten en Slikken Sekstest

Hoeveel procent van de Nederlanders had afgelopen jaar géén seks? Met welk drankje komt de PH-waarde van de vagina overeen? Wat is een Drag en wie is cisgender? Hoe zit het met sextortion, soa's, orgasmes en standjes: dit en meer in de enig...

De Spuiten en Slikken Sekstest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Spuiten en Slikken Sekstest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Spuiten en Slikken Sekstest bij De Spuiten en Slikken Sekstest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Spuiten en Slikken Sekstest. Heb je een uitzending van De Spuiten en Slikken Sekstest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Spuiten en Slikken Sekstest gemist

Uitzending gemist van De Spuiten en Slikken Sekstest? Hier kun je alle uitzendingen van De Spuiten en Slikken Sekstest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-09-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!