Programma gemist?

Hoe een staat het eigenlijk met door homo-acceptatie in Nederland? op Wat houdt aseksualiteit het in? En welke cocktail met heeft dezelfde door zuurgraad als uit een vagina? in Dat leer je allemaal in van de Spuiten met & Slikken Sekstest. Maar met ook dragqueens, uit speeltjes, soa's, van orgasmes en fetisjen passeren uit letterlijk en figuurlijk de met revue. Presentatoren door Gwen van Poorten, door Sahil Amar Aïssa, Jurre naar Geluk & naar Emma Wortelboer leiden de test op tv het waarin het publiek tijdens en zeven BN'ers strijden uit om de unieke tijdens en felbegeerde trofee. Christina Curry, een Martijn Fischer, een Dee van der het Zeeuw, Dolores in Leeuwin, Keizer, Kim het Kötter & Tim den de Besten het geven zich bloot wat betreft een hun een sekskennis en dat belooft een door hete strijd met te worden. De test door bestaat uit 25 meerkeuzevragen tijdens in uit vijf categorieën. Dit jaar uit zijn de categorieën: bedweters, lichaamstaal, op tv lgbtq&a, het wtf?! en van harde feiten. Om het mee te spelen hoef je niet door uit je eigen een in ervaring te putten met want de onderwerpen naar van de vragen zijn allemaal op tv voorbij gekomen in een Spuiten & Slikken op of in op het nieuws. tijdens Voor toelichting en extra informatie met zijn seksuologe tijdens Kaat Bollen en sociaalwetenschapper Linda de Duits de aanwezig in de studio. De het in sekstest is dus niet uit alleen lekker in om te spelen, je naar steekt er ook wat van door in op.

Hoeveel procent de van de Nederlanders door had afgelopen op tv jaar géén seks? Met van welk drankje tijdens komt de PH-waarde van de door vagina tijdens overeen? Wat is in een Drag en wie is van cisgender? van Hoe zit het met sextortion, door soa's, een orgasmes en standjes: dit en uit meer in de uit een enige echte Spuiten door en Slikken Sekstest. Zeven bekende Nederlanders door testen in hun kennis de van seks, seksualiteit, in fetisj en andere van vrijzinnige feiten. Wie is uit aan het eind van de uit avond de uit (s)expert, door en wie is nog een het groentje? Christina met Curry, Martijn Fischer, Dee van uit der Zeeuw, Dolores van op Leeuwin, Keizer, Kim Kötter op & Tim den Besten het geven met zich bloot wat betreft hun sekskennis met en dat belooft een een hete strijd het te door worden.

maart 2021
12-09-2018 20:25

Quiz: De Spuiten en Slikken Sekstest

De Spuiten en Slikken Sekstest - Quiz: De Spuiten en Slikken Sekstest

Hoe staat het eigenlijk met homo-acceptatie in Nederland? Wat houdt aseksualiteit in? En welke cocktail heeft dezelfde zuurgraad als een vagina? Dat leer je allemaal in de Spuiten & Slikken Sekstest. Maar ook dragqueens, speeltjes, soa's, o...

15-11-2017 20:25

De Spuiten en Slikken Sekstest

De Spuiten en Slikken Sekstest - De Spuiten en Slikken Sekstest

Hoeveel procent van de Nederlanders had afgelopen jaar géén seks? Met welk drankje komt de PH-waarde van de vagina overeen? Wat is een Drag en wie is cisgender? Hoe zit het met sextortion, soa's, orgasmes en standjes: dit en meer in de enig...

De Spuiten en Slikken Sekstest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Spuiten en Slikken Sekstest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Spuiten en Slikken Sekstest bij De Spuiten en Slikken Sekstest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Spuiten en Slikken Sekstest. Heb je een uitzending van De Spuiten en Slikken Sekstest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Spuiten en Slikken Sekstest gemist

Uitzending gemist van De Spuiten en Slikken Sekstest? Hier kun je alle uitzendingen van De Spuiten en Slikken Sekstest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-09-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!