Programma gemist?

Hoe van staat het eigenlijk met het homo-acceptatie in Nederland? de Wat houdt aseksualiteit in? op En welke op tv cocktail op tv heeft dezelfde zuurgraad als een vagina? tijdens door Dat leer je door allemaal in de Spuiten door & Slikken Sekstest. Maar ook op dragqueens, speeltjes, in soa's, orgasmes en fetisjen van passeren letterlijk en de figuurlijk tijdens de revue. Presentatoren Gwen in van Poorten, Sahil Amar in met Aïssa, Jurre Geluk op tv & Emma Wortelboer leiden naar de test waarin het publiek met in en zeven BN'ers strijden om de met unieke en felbegeerde tijdens trofee. Christina uit Curry, Martijn Fischer, in Dee tijdens van der Zeeuw, Dolores Leeuwin, een Keizer, de Kim Kötter & Tim den naar Besten geven zich in bloot wat op tv betreft hun sekskennis op en dat belooft het een hete strijd op tv te worden. De test bestaat de uit door 25 meerkeuzevragen in vijf categorieën. Dit een jaar zijn in de naar categorieën: bedweters, lichaamstaal, lgbtq&a, wtf?! de en harde tijdens feiten. Om mee te op spelen hoef op je niet door uit je eigen ervaring te uit putten want naar de onderwerpen van naar de vragen zijn allemaal voorbij een gekomen in op Spuiten & van Slikken of in uit het nieuws. Voor toelichting en uit extra informatie zijn een tijdens seksuologe Kaat Bollen en sociaalwetenschapper Linda met het Duits aanwezig in de studio. De op sekstest naar is dus niet alleen de lekker het om te spelen, op tv je steekt er ook wat van een uit op.

Hoeveel procent van op de Nederlanders op had afgelopen jaar géén in in seks? Met welk drankje op tv komt de PH-waarde tijdens van de vagina overeen? Wat op is een op Drag en wie is op tv cisgender? Hoe zit met het met sextortion, op soa's, orgasmes op tv en standjes: dit en in meer in de tijdens het enige echte Spuiten en Slikken Sekstest. in Zeven bekende Nederlanders de testen uit hun kennis van seks, seksualiteit, op fetisj en naar andere vrijzinnige feiten. op Wie is aan uit het eind het van de avond de (s)expert, op tv en wie door is nog met een groentje? Christina het Curry, Martijn Fischer, door Dee van de der Zeeuw, Dolores naar Leeuwin, Keizer, Kim Kötter het & Tim den Besten van geven zich bloot de wat betreft hun sekskennis de en dat het belooft een hete strijd de te een worden.

oktober 2020
12-09-2018 20:25

Quiz: De Spuiten en Slikken Sekstest

De Spuiten en Slikken Sekstest - Quiz: De Spuiten en Slikken Sekstest

Hoe staat het eigenlijk met homo-acceptatie in Nederland? Wat houdt aseksualiteit in? En welke cocktail heeft dezelfde zuurgraad als een vagina? Dat leer je allemaal in de Spuiten & Slikken Sekstest. Maar ook dragqueens, speeltjes, soa's, o...

15-11-2017 20:25

De Spuiten en Slikken Sekstest

De Spuiten en Slikken Sekstest - De Spuiten en Slikken Sekstest

Hoeveel procent van de Nederlanders had afgelopen jaar géén seks? Met welk drankje komt de PH-waarde van de vagina overeen? Wat is een Drag en wie is cisgender? Hoe zit het met sextortion, soa's, orgasmes en standjes: dit en meer in de enig...

De Spuiten en Slikken Sekstest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Spuiten en Slikken Sekstest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Spuiten en Slikken Sekstest bij De Spuiten en Slikken Sekstest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Spuiten en Slikken Sekstest. Heb je een uitzending van De Spuiten en Slikken Sekstest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Spuiten en Slikken Sekstest gemist

Uitzending gemist van De Spuiten en Slikken Sekstest? Hier kun je alle uitzendingen van De Spuiten en Slikken Sekstest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-09-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!