Programma gemist?

Hoe de staat het eigenlijk van met homo-acceptatie in Nederland? op tv Wat houdt aseksualiteit uit in? En op welke cocktail heeft dezelfde op tv zuurgraad als het een vagina? Dat uit leer je allemaal in de van met Spuiten & Slikken tijdens Sekstest. Maar ook dragqueens, speeltjes, met soa's, orgasmes en fetisjen een passeren letterlijk tijdens en figuurlijk naar de revue. Presentatoren Gwen van het Poorten, Sahil naar Amar naar Aïssa, Jurre Geluk door & Emma Wortelboer leiden op de test waarin het met publiek en van zeven BN'ers op strijden om de unieke en van felbegeerde trofee. naar Christina Curry, een Martijn Fischer, Dee van der Zeeuw, naar Dolores de Leeuwin, Keizer, van Kim Kötter & tijdens Tim den Besten geven uit zich bloot wat met betreft hun naar sekskennis en dat belooft in een hete tijdens strijd te worden. De test bestaat van uit 25 met meerkeuzevragen in uit vijf categorieën. Dit jaar door zijn de categorieën: bedweters, met lichaamstaal, lgbtq&a, wtf?! een en harde uit feiten. Om mee te spelen op tv hoef tijdens je niet uit je de eigen ervaring door te putten want de onderwerpen tijdens in van de vragen zijn allemaal van voorbij gekomen in Spuiten naar & Slikken of de op tv in het nieuws. Voor op tv toelichting en op extra informatie zijn met seksuologe Kaat Bollen en sociaalwetenschapper Linda de Duits aanwezig in in de studio. de De sekstest is een dus niet alleen lekker met om te met spelen, op je steekt er ook wat op van in op.

Hoeveel procent een van op tv de Nederlanders had afgelopen jaar door géén seks? op tv Met welk naar drankje komt de in PH-waarde van de vagina overeen? op Wat is een op tv Drag en wie is met cisgender? Hoe zit naar het met sextortion, tijdens soa's, in orgasmes en standjes: dit met en meer door in de naar enige echte Spuiten door en Slikken Sekstest. Zeven uit bekende Nederlanders testen hun een kennis van seks, seksualiteit, de het fetisj en andere vrijzinnige feiten. op tv Wie is aan in het eind op van de avond de (s)expert, het en wie is met nog op tv een groentje? met Christina Curry, Martijn Fischer, Dee van tijdens der Zeeuw, het Dolores Leeuwin, Keizer, Kim in Kötter & tijdens Tim den Besten door geven zich op bloot wat betreft tijdens hun sekskennis naar en dat belooft het een hete strijd te door worden.

mei 2020
12-09-2018 20:25

Quiz: De Spuiten en Slikken Sekstest

De Spuiten en Slikken Sekstest - Quiz: De Spuiten en Slikken Sekstest

Hoe staat het eigenlijk met homo-acceptatie in Nederland? Wat houdt aseksualiteit in? En welke cocktail heeft dezelfde zuurgraad als een vagina? Dat leer je allemaal in de Spuiten & Slikken Sekstest. Maar ook dragqueens, speeltjes, soa's, o...

15-11-2017 20:25

De Spuiten en Slikken Sekstest

De Spuiten en Slikken Sekstest - De Spuiten en Slikken Sekstest

Hoeveel procent van de Nederlanders had afgelopen jaar géén seks? Met welk drankje komt de PH-waarde van de vagina overeen? Wat is een Drag en wie is cisgender? Hoe zit het met sextortion, soa's, orgasmes en standjes: dit en meer in de enig...

De Spuiten en Slikken Sekstest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Spuiten en Slikken Sekstest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Spuiten en Slikken Sekstest bij De Spuiten en Slikken Sekstest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Spuiten en Slikken Sekstest. Heb je een uitzending van De Spuiten en Slikken Sekstest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Spuiten en Slikken Sekstest gemist

Uitzending gemist van De Spuiten en Slikken Sekstest? Hier kun je alle uitzendingen van De Spuiten en Slikken Sekstest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-09-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!