Programma gemist?

Als tijdens je voor een door dubbeltje geboren bent, hoe op tv kun je dan een door kwartje worden? een Heeft toejuichen op zin als je hard in moet fietsen? Ga een je slechter darten als door je op tv wordt uitgescholden? met En wat is eigenlijk het het Henkjan-Smits-effect?

april 2021
16-11-2017 22:30

Het Instituut: Hoe maak je van een dubbeltje een kwartje?

Het Instituut: Hoe maak je van een dubbeltje een kwartje? - Het Instituut: Hoe maak je van een dubbeltje een kwartje?

Als je voor een dubbeltje geboren bent, hoe kun je dan een kwartje worden? Heeft toejuichen zin als je hard moet fietsen? Ga je slechter darten als je wordt uitgescholden? En wat is eigenlijk het Henkjan-Smits-effect?

Het Instituut: Hoe maak je van een dubbeltje een kwartje? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Instituut: Hoe maak je van een dubbeltje een kwartje? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Instituut: Hoe maak je van een dubbeltje een kwartje? bij Het Instituut: Hoe maak je van een dubbeltje een kwartje? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Instituut: Hoe maak je van een dubbeltje een kwartje?. Heb je een uitzending van Het Instituut: Hoe maak je van een dubbeltje een kwartje? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Instituut: Hoe maak je van een dubbeltje een kwartje? gemist

Uitzending gemist van Het Instituut: Hoe maak je van een dubbeltje een kwartje?? Hier kun je alle uitzendingen van Het Instituut: Hoe maak je van een dubbeltje een kwartje? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-11-2017 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!