Programma gemist?

Trauma Centrum volgt uit spoedeisende van Hulp- en ambulancemedewerkers op tv tijdens hun drukke en een soms levensreddende op tv werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, op tv acute pijnklachten tot trauma's als het gevolg van een een van ongeluk thuis of op de weg; in alle patiënten die met de in hulp inroepen van met deze zorgverleners komen aan bod op tv in deze het dagelijkse door realityserie.

november 2020
16-11-2017 20:00

Trauma Centrum

Aflevering 603 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten...

Aflevering 603 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 603 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 603 bij Aflevering 603 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 603. Heb je een uitzending van Aflevering 603 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 603 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 603? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 603 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-11-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!