Programma gemist?

Vrouwelijke seksualiteit door wordt vaak het weergegeven met stereotypen. De documentaire naar Venus biedt een in alternatief en door geeft vanuit een authentiek naar perspectief aan van hoe vrouwen het zelf op tv ervaren. Twee tijdens dertigjarige de vrouwelijke regisseurs onderzoeken de op basis van hun eigen tijdens seksuele frustraties het door verlangen vanuit op een vrouwelijk van oogpunt. Ze besluiten een de film te maken gebaseerd op uit de de erotische herinneringen van vrouwen de en het hun reflecties hierop. En wat het begint als casting wordt naar gaande weg een op gedeelde ervaring van naar intimiteit. De stoel uit waarop de naar vrouwen voor de met casting plaats nemen wordt op een exploratieruimte uit waar de tijdens jonge vrouwen hun op ware verlangens en met fantasieën delen met en terug kijken op van hun ervaringen met seks, schaamte, in in lust en plezier. Vijftien jonge vrouwen van vertellen de over hun erotische ervaringen door en vijf een van hen op tv herbeleven een seksuele ervaring die een hen het het meest is bijgebleven. van De film geeft zo een met bijzondere kijk op tv op uit jonge vrouwelijke seksualiteit.

maart 2021
16-11-2017 23:00

Venus - Let's Talk About Sex

3Doc: Venus - Let's Talk About Sex - Venus - Let's Talk About Sex

Vrouwelijke seksualiteit wordt vaak weergegeven met stereotypen. De documentaire Venus biedt een alternatief en geeft vanuit een authentiek perspectief aan hoe vrouwen het zelf ervaren. Twee dertigjarige vrouwelijke regisseurs onderzoeken o...

3Doc: Venus - Let's Talk About Sex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex bij 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex. Heb je een uitzending van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Venus - Let's Talk About Sex gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-11-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!