Programma gemist?

Vrouwelijke de seksualiteit wordt vaak weergegeven het met stereotypen. De documentaire in de Venus biedt een alternatief en door geeft vanuit een een authentiek perspectief aan hoe door vrouwen het in zelf ervaren. tijdens Twee dertigjarige vrouwelijke regisseurs met onderzoeken op tijdens basis van op hun eigen seksuele frustraties het door verlangen van vanuit een vrouwelijk op tv oogpunt. Ze besluiten een film te van maken gebaseerd op op een de erotische herinneringen van vrouwen en met hun in reflecties hierop. En wat de begint als de casting wordt gaande op tv weg een gedeelde ervaring van door op intimiteit. De stoel waarop naar de vrouwen voor de door casting plaats nemen met wordt een exploratieruimte het waar de jonge vrouwen door hun ware verlangens uit en fantasieën op delen en de terug kijken op van hun ervaringen met seks, schaamte, van tijdens lust en plezier. Vijftien tijdens jonge vrouwen vertellen over tijdens hun erotische in ervaringen en op vijf van hen herbeleven op een seksuele door ervaring die hen het tijdens meest is bijgebleven. De film door geeft zo een van bijzondere tijdens kijk op op tv jonge vrouwelijke seksualiteit.

juni 2021
16-11-2017 23:00

Venus - Let's Talk About Sex

3Doc: Venus - Let's Talk About Sex - Venus - Let's Talk About Sex

Vrouwelijke seksualiteit wordt vaak weergegeven met stereotypen. De documentaire Venus biedt een alternatief en geeft vanuit een authentiek perspectief aan hoe vrouwen het zelf ervaren. Twee dertigjarige vrouwelijke regisseurs onderzoeken o...

3Doc: Venus - Let's Talk About Sex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex bij 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex. Heb je een uitzending van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Venus - Let's Talk About Sex gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-11-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!