Programma gemist?

Vrouwelijke van seksualiteit wordt vaak weergegeven tijdens met stereotypen. De tijdens documentaire uit Venus biedt een alternatief en door geeft vanuit in een authentiek perspectief aan hoe van vrouwen het zelf op tv ervaren. Twee dertigjarige van vrouwelijke regisseurs onderzoeken de op de basis van door hun eigen seksuele frustraties in het verlangen tijdens vanuit een vrouwelijk naar oogpunt. Ze besluiten een film tijdens te maken gebaseerd het op in de erotische herinneringen van van vrouwen en hun reflecties hierop. naar En de wat begint als casting wordt van gaande weg een een gedeelde ervaring van op intimiteit. De op stoel naar waarop de vrouwen voor op de casting plaats nemen het wordt uit een exploratieruimte waar de jonge vrouwen de hun ware een verlangens en door fantasieën delen op tv en terug kijken van op hun ervaringen met seks, op schaamte, lust en een plezier. Vijftien jonge op vrouwen vertellen het over hun erotische ervaringen en de vijf tijdens van hen herbeleven een op seksuele ervaring die uit hen het meest is het bijgebleven. in De film een geeft zo een bijzondere een kijk op jonge in vrouwelijke seksualiteit.

oktober 2020
16-11-2017 23:00

Venus - Let's Talk About Sex

3Doc: Venus - Let's Talk About Sex - Venus - Let's Talk About Sex

Vrouwelijke seksualiteit wordt vaak weergegeven met stereotypen. De documentaire Venus biedt een alternatief en geeft vanuit een authentiek perspectief aan hoe vrouwen het zelf ervaren. Twee dertigjarige vrouwelijke regisseurs onderzoeken o...

3Doc: Venus - Let's Talk About Sex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex bij 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex. Heb je een uitzending van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Venus - Let's Talk About Sex gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-11-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!