Programma gemist?

Vrouwelijke tijdens seksualiteit wordt op vaak weergegeven met stereotypen. het De documentaire Venus biedt van een door alternatief en geeft vanuit een authentiek van perspectief aan naar hoe vrouwen het zelf uit ervaren. Twee dertigjarige op vrouwelijke de regisseurs onderzoeken in op basis van uit hun eigen seksuele frustraties het een verlangen vanuit een vrouwelijk in oogpunt. Ze besluiten in een film te tijdens maken gebaseerd met op de erotische tijdens herinneringen van met vrouwen en hun reflecties de hierop. En wat begint door als casting wordt met gaande door weg een gedeelde ervaring van een intimiteit. in De stoel naar waarop de vrouwen voor de uit casting van plaats nemen wordt een naar exploratieruimte waar de jonge vrouwen een hun op tv ware verlangens tijdens en fantasieën delen en terug een kijken op hun het ervaringen een met seks, schaamte, lust en plezier. op in Vijftien jonge vrouwen vertellen over hun het erotische ervaringen op en vijf van van hen herbeleven een seksuele door ervaring die hen op tv het een meest is van bijgebleven. De film naar geeft zo een bijzondere kijk het op door jonge vrouwelijke seksualiteit.

januari 2020
16-11-2017 23:00

Venus - Let's Talk About Sex

3Doc: Venus - Let's Talk About Sex - Venus - Let's Talk About Sex

Vrouwelijke seksualiteit wordt vaak weergegeven met stereotypen. De documentaire Venus biedt een alternatief en geeft vanuit een authentiek perspectief aan hoe vrouwen het zelf ervaren. Twee dertigjarige vrouwelijke regisseurs onderzoeken o...

3Doc: Venus - Let's Talk About Sex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex bij 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex. Heb je een uitzending van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Venus - Let's Talk About Sex gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-11-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!