Programma gemist?

Vrouwelijke naar seksualiteit wordt vaak weergegeven met uit stereotypen. De documentaire tijdens Venus van biedt een alternatief tijdens en geeft vanuit een authentiek naar perspectief aan een hoe vrouwen het naar zelf ervaren. uit Twee dertigjarige naar vrouwelijke regisseurs onderzoeken de op basis van het hun eigen seksuele frustraties het in verlangen vanuit een vrouwelijk tijdens oogpunt. Ze een besluiten een film naar te maken door gebaseerd op naar de erotische herinneringen van van vrouwen en een hun reflecties hierop. naar En wat begint als casting wordt tijdens naar gaande weg een gedeelde ervaring met van intimiteit. De stoel op waarop de door vrouwen door voor de casting plaats nemen wordt het een het exploratieruimte waar de met jonge vrouwen tijdens hun ware verlangens door en fantasieën delen en terug kijken op tv op hun de ervaringen met tijdens seks, schaamte, een lust en plezier. Vijftien jonge vrouwen tijdens vertellen het over hun erotische op ervaringen en vijf in van hen herbeleven een door seksuele ervaring op tv die hen het meest is met tijdens bijgebleven. De film tijdens geeft zo een bijzondere kijk op op jonge tijdens vrouwelijke seksualiteit.

juli 2020
16-11-2017 23:00

Venus - Let's Talk About Sex

3Doc: Venus - Let's Talk About Sex - Venus - Let's Talk About Sex

Vrouwelijke seksualiteit wordt vaak weergegeven met stereotypen. De documentaire Venus biedt een alternatief en geeft vanuit een authentiek perspectief aan hoe vrouwen het zelf ervaren. Twee dertigjarige vrouwelijke regisseurs onderzoeken o...

3Doc: Venus - Let's Talk About Sex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex bij 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex. Heb je een uitzending van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Venus - Let's Talk About Sex gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-11-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!