Programma gemist?

Vrouwelijke naar seksualiteit wordt in vaak weergegeven met stereotypen. De op documentaire Venus biedt een de alternatief en geeft tijdens vanuit in een authentiek perspectief een aan hoe het vrouwen het zelf in ervaren. Twee dertigjarige vrouwelijke regisseurs onderzoeken naar op op basis van hun eigen de seksuele frustraties het verlangen op vanuit een tijdens vrouwelijk oogpunt. Ze besluiten in een film te door met maken gebaseerd op tijdens de erotische herinneringen uit van vrouwen en hun uit reflecties hierop. En wat tijdens begint als uit casting wordt van gaande weg een gedeelde ervaring van naar de intimiteit. De stoel naar waarop de vrouwen voor de casting op tv plaats nemen wordt met met een exploratieruimte waar de jonge op tv vrouwen hun ware een verlangens en fantasie├źn het delen een en terug kijken op hun ervaringen met van met seks, schaamte, lust en plezier. tijdens Vijftien jonge het vrouwen vertellen in over hun erotische ervaringen en de vijf op tv van hen door herbeleven een seksuele ervaring op tv die hen het meest is uit bijgebleven. De een film geeft met zo een bijzondere kijk op een uit jonge vrouwelijke seksualiteit.

december 2021
16-11-2017 23:00

Venus - Let's Talk About Sex

3Doc: Venus - Let's Talk About Sex - Venus - Let's Talk About Sex

Vrouwelijke seksualiteit wordt vaak weergegeven met stereotypen. De documentaire Venus biedt een alternatief en geeft vanuit een authentiek perspectief aan hoe vrouwen het zelf ervaren. Twee dertigjarige vrouwelijke regisseurs onderzoeken o...

3Doc: Venus - Let's Talk About Sex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex bij 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex. Heb je een uitzending van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Venus - Let's Talk About Sex gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-11-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!