Programma gemist?

Vrouwelijke seksualiteit wordt uit vaak weergegeven met het door stereotypen. De documentaire Venus biedt door een de alternatief en geeft vanuit een authentiek tijdens perspectief het aan hoe op tv vrouwen het zelf op tv ervaren. Twee dertigjarige vrouwelijke regisseurs onderzoeken met op basis uit van hun eigen seksuele van frustraties het verlangen op met vanuit een vrouwelijk oogpunt. Ze naar besluiten een film te naar maken gebaseerd op in met de erotische herinneringen op van vrouwen en hun reflecties hierop. tijdens op tv En wat begint als casting door wordt gaande weg een op gedeelde ervaring naar van in intimiteit. De stoel waarop de vrouwen tijdens de voor de casting tijdens plaats nemen wordt een exploratieruimte in waar de uit jonge vrouwen hun op ware verlangens een en fantasieën delen het en terug kijken op het hun ervaringen met het seks, schaamte, lust en uit plezier. Vijftien het jonge vrouwen vertellen over het hun erotische ervaringen en op met vijf van hen de herbeleven een seksuele ervaring die hen van het meest de is bijgebleven. met De film uit geeft zo een bijzondere kijk op uit jonge met vrouwelijke seksualiteit.

april 2021
16-11-2017 23:00

Venus - Let's Talk About Sex

3Doc: Venus - Let's Talk About Sex - Venus - Let's Talk About Sex

Vrouwelijke seksualiteit wordt vaak weergegeven met stereotypen. De documentaire Venus biedt een alternatief en geeft vanuit een authentiek perspectief aan hoe vrouwen het zelf ervaren. Twee dertigjarige vrouwelijke regisseurs onderzoeken o...

3Doc: Venus - Let's Talk About Sex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex bij 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex. Heb je een uitzending van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Venus - Let's Talk About Sex gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-11-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!