Programma gemist?

Vrouwelijke seksualiteit van wordt door vaak weergegeven met stereotypen. De documentaire naar Venus met biedt een een alternatief en geeft vanuit van een authentiek perspectief uit aan hoe vrouwen het zelf de ervaren. Twee dertigjarige op vrouwelijke regisseurs onderzoeken de de op basis van het hun eigen seksuele frustraties het met verlangen vanuit een vrouwelijk met oogpunt. Ze besluiten in in een film te maken gebaseerd in op de erotische het herinneringen van vrouwen en de hun reflecties hierop. het En op tv wat begint als casting met wordt gaande op weg een gedeelde van ervaring van intimiteit. De stoel naar waarop de vrouwen tijdens voor met de casting op plaats nemen wordt een exploratieruimte van waar de de jonge vrouwen hun ware op verlangens en fantasie├źn met delen en het terug kijken op op hun ervaringen met seks, schaamte, naar lust en plezier. de van Vijftien jonge vrouwen vertellen naar over hun erotische met ervaringen en een vijf van hen herbeleven met een seksuele ervaring die hen uit tijdens het meest is de bijgebleven. De film geeft zo een naar door bijzondere kijk op uit jonge vrouwelijke seksualiteit.

augustus 2020
16-11-2017 23:00

Venus - Let's Talk About Sex

3Doc: Venus - Let's Talk About Sex - Venus - Let's Talk About Sex

Vrouwelijke seksualiteit wordt vaak weergegeven met stereotypen. De documentaire Venus biedt een alternatief en geeft vanuit een authentiek perspectief aan hoe vrouwen het zelf ervaren. Twee dertigjarige vrouwelijke regisseurs onderzoeken o...

3Doc: Venus - Let's Talk About Sex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex bij 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex. Heb je een uitzending van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Venus - Let's Talk About Sex gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-11-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!