Programma gemist?

Vrouwelijke naar seksualiteit wordt vaak het weergegeven met stereotypen. op De documentaire Venus biedt een op alternatief van en geeft vanuit een van authentiek perspectief aan de hoe vrouwen het op tv zelf de ervaren. Twee dertigjarige vrouwelijke regisseurs naar onderzoeken op tv op basis van hun eigen de seksuele frustraties het het verlangen vanuit tijdens een vrouwelijk oogpunt. Ze de besluiten een film te op tv door maken gebaseerd op naar de erotische herinneringen uit van vrouwen en hun de reflecties hierop. door En wat begint als casting naar wordt gaande weg naar een gedeelde ervaring van van intimiteit. De stoel met waarop de vrouwen op tv op voor de casting plaats de nemen wordt met een exploratieruimte waar de jonge vrouwen tijdens op tv hun ware verlangens en door fantasieën delen en in terug kijken op hun ervaringen op tv met seks, schaamte, het lust en op tv plezier. door Vijftien jonge vrouwen op tv vertellen over hun erotische ervaringen de en vijf van hen tijdens het herbeleven een seksuele ervaring die door hen het tijdens meest is in bijgebleven. De film geeft zo in een bijzondere uit kijk op jonge het vrouwelijke seksualiteit.

februari 2020
16-11-2017 23:00

Venus - Let's Talk About Sex

3Doc: Venus - Let's Talk About Sex - Venus - Let's Talk About Sex

Vrouwelijke seksualiteit wordt vaak weergegeven met stereotypen. De documentaire Venus biedt een alternatief en geeft vanuit een authentiek perspectief aan hoe vrouwen het zelf ervaren. Twee dertigjarige vrouwelijke regisseurs onderzoeken o...

3Doc: Venus - Let's Talk About Sex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex bij 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex. Heb je een uitzending van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Venus - Let's Talk About Sex gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Venus - Let's Talk About Sex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-11-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!