Programma gemist?

In naar Undercover Boss NL van verruilt een door directeur van een grote tijdens Nederlandse onderneming het een week lang uit zijn directiestoel voor een plek op met met de werkvloer. Vermomd krijgt hij de van kans om het te zien op wat er zich allemaal afspeelt op tv in zijn bedrijf, met want de werknemers een hebben geen idee met dat hun ?nieuwe naar collega? eigenlijk de op tv hoogste baas op tv is. Bij bedrijf op tv Feenstra werken 1300 op medewerkers het verspreid door Nederland. Directeur Henjo van een Feenstra met gaat undercover in op tv zijn eigen bedrijf op en installeert met naar het angstzweet in op zijn hoofd zonnepanelen op in een met dak. Henjo krijgt behoorlijke kritiek naar van zijn met medewerkers. Het uit komt voor een van zijn op medewerkers als een een shock als uit hij hoort dat de hij zijn directeur een het dag lang aan het van werk heeft van gezet.

mei 2021
16-11-2017 21:30

Undercover Boss NL

Feenstra, Seizoen 1 - Undercover Boss NL

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

Feenstra, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Feenstra, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Feenstra, Seizoen 1 bij Feenstra, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Feenstra, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Feenstra, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Feenstra, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Feenstra, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Feenstra, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!