Programma gemist?

In naar Undercover Boss op NL verruilt een door directeur van een uit grote Nederlandse onderneming door een week lang zijn directiestoel voor het een plek met op de werkvloer. naar Vermomd krijgt hij de door kans om te door uit zien wat er de zich allemaal afspeelt in met zijn bedrijf, want de met werknemers hebben geen door idee op dat hun ?nieuwe collega? eigenlijk het de hoogste baas de is. Bij het bedrijf Feenstra werken 1300 medewerkers op tv verspreid door Nederland. op tv Directeur uit Henjo van Feenstra uit gaat undercover naar in zijn eigen met bedrijf en installeert met naar het angstzweet van op zijn hoofd zonnepanelen op op tv een dak. tijdens Henjo krijgt het behoorlijke kritiek van in zijn medewerkers. Het naar komt voor een van zijn medewerkers op als van een shock als hij hoort met dat hij een zijn in directeur een dag lang van aan het de werk heeft gezet.

januari 2021
16-11-2017 21:30

Undercover Boss NL

Feenstra, Seizoen 1 - Undercover Boss NL

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

Feenstra, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Feenstra, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Feenstra, Seizoen 1 bij Feenstra, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Feenstra, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Feenstra, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Feenstra, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Feenstra, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Feenstra, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!