Programma gemist?

In het Undercover Boss NL het verruilt een directeur van van een naar grote Nederlandse onderneming een week lang het met zijn directiestoel voor een plek in op de werkvloer. het Vermomd krijgt hij de een kans om te het met zien wat er zich een allemaal afspeelt uit in zijn bedrijf, want de het werknemers hebben geen de idee dat hun uit ?nieuwe tijdens collega? eigenlijk de hoogste baas is. door Bij bedrijf Feenstra in op werken 1300 medewerkers verspreid door Nederland. op in Directeur Henjo van van Feenstra gaat undercover in door zijn eigen bedrijf en in installeert met het angstzweet met naar op zijn hoofd zonnepanelen op een met dak. Henjo het krijgt behoorlijke een kritiek van zijn medewerkers. in Het komt voor het een naar van zijn medewerkers als een de shock als naar hij hoort de dat hij zijn directeur een uit dag met lang aan het werk heeft van gezet.

september 2021
16-11-2017 21:30

Undercover Boss NL

Feenstra, Seizoen 1 - Undercover Boss NL

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

Feenstra, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Feenstra, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Feenstra, Seizoen 1 bij Feenstra, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Feenstra, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Feenstra, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Feenstra, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Feenstra, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Feenstra, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!