Programma gemist?

In naar Undercover Boss NL een verruilt een directeur op van een grote op tv Nederlandse onderneming van een week lang zijn met directiestoel voor een plek met op het de werkvloer. Vermomd krijgt hij tijdens de van kans om te zien het wat er zich tijdens allemaal afspeelt in zijn met bedrijf, want de werknemers op tv hebben geen uit idee dat een hun ?nieuwe collega? eigenlijk op tv de hoogste uit baas is. Bij bedrijf Feenstra naar werken 1300 in medewerkers verspreid door Nederland. een Directeur Henjo van op Feenstra naar gaat undercover in op zijn eigen bedrijf en het installeert met het in angstzweet op zijn hoofd een zonnepanelen op uit een dak. Henjo met krijgt behoorlijke kritiek een van zijn medewerkers. Het van komt naar voor een van op zijn medewerkers als op een shock als hij op hoort met dat hij zijn directeur uit een dag lang in aan het werk heeft uit gezet.

september 2020
16-11-2017 21:30

Undercover Boss NL

Feenstra, Seizoen 1 - Undercover Boss NL

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

Feenstra, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Feenstra, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Feenstra, Seizoen 1 bij Feenstra, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Feenstra, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Feenstra, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Feenstra, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Feenstra, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Feenstra, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!