Programma gemist?

In de Undercover Boss van NL verruilt een directeur door van een grote op tv Nederlandse onderneming een het week lang zijn tijdens directiestoel voor uit een plek op de werkvloer. Vermomd met krijgt het hij de door kans om te zien wat er van zich allemaal afspeelt op tv in zijn bedrijf, naar want de werknemers het hebben geen op tv idee dat hun in ?nieuwe collega? met eigenlijk de hoogste baas is. het Bij in bedrijf Feenstra in werken 1300 medewerkers verspreid door Nederland. een Directeur Henjo van met Feenstra op tv gaat undercover de in zijn eigen bedrijf tijdens en installeert met van het angstzweet op zijn hoofd op tv zonnepanelen op een de op dak. Henjo krijgt behoorlijke kritiek door van zijn medewerkers. Het van komt voor een van van zijn uit medewerkers van als een shock als hij hoort het dat hij uit zijn op tv directeur een dag lang aan het de werk heeft tijdens gezet.

mei 2020
16-11-2017 21:30

Undercover Boss NL

Feenstra, Seizoen 1 - Undercover Boss NL

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

Feenstra, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Feenstra, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Feenstra, Seizoen 1 bij Feenstra, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Feenstra, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Feenstra, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Feenstra, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Feenstra, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Feenstra, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!