Programma gemist?

In Undercover in Boss NL verruilt een van tijdens directeur van een grote Nederlandse op onderneming een een week lang zijn directiestoel voor met een plek op van de werkvloer. Vermomd een krijgt hij de het kans om te de zien wat er een zich allemaal afspeelt naar in zijn op tv bedrijf, want de werknemers door hebben geen tijdens idee dat hun ?nieuwe de collega? eigenlijk de een hoogste de baas is. Bij met bedrijf Feenstra werken 1300 medewerkers op tv verspreid door Nederland. op Directeur Henjo van de Feenstra gaat het undercover in tijdens zijn eigen bedrijf en installeert in met het in angstzweet op tv op zijn hoofd zonnepanelen in op een van dak. Henjo krijgt behoorlijke van kritiek van zijn medewerkers. Het een komt voor een een van zijn uit medewerkers op tv als een shock als hij een hoort dat hij tijdens zijn directeur een dag op tv het lang aan het werk de heeft gezet.

november 2019
16-11-2017 21:30

Undercover Boss NL

Feenstra, Seizoen 1 - Undercover Boss NL

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

Feenstra, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Feenstra, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Feenstra, Seizoen 1 bij Feenstra, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Feenstra, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Feenstra, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Feenstra, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Feenstra, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Feenstra, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!