Programma gemist?

Bijna een in kwart van het landoppervlak met op van aarde is tijdens bedekt met bergen, die uit tot de meest uitdagende met leefomgevingen voor naar dieren behoren. Volwassen de dieren met veel ervaring hebben van al moeite met om te met overleven op naar deze steile kliffen tijdens en besneeuwde berghellingen, maar voor een naar babydier is het tijdens helemaal een met enorme opgave. op Bergbaby's moeten het opnemen tegen het extreme weersomstandigheden en uit hongerige roofdieren. Voedsel op is door moeilijk te vinden en ze van uit moeten keihard werken door voor ieder hapje. Voor de op jongen is het een met het hele kunst om zich alleen tijdens al in deze gevaarlijke met omgeving te met verplaatsen. We in maken kennis met het stuntelige door guanacojong dat binnen op tv enkele minuten naar na in zijn geboorte al moet staan, het met een wild sneeuwgeitje de dat van kolkende bergrivieren moet naar oversteken en een tijdens jonge muskusos die aan met de kaken van een hongerige wolven ontsnapt. op We volgen deze op jongen in de gevaarlijkste naar met periode van hun tijdens leven. Het is een groot de avontuur, waarin ze veel een beproevingen moeten het doorstaan om de uiteindelijk uit te in groeien tot uit geslaagde volwassenen.

Zeventig procent van uit onze planeet is het bedekt door met water. Veel in het uit water met levende dieren komen op aan land om een hun jongen het te krijgen. Die manier van geboren tijdens worden van stelt waterbaby's voor door grote problemen. Voor sommige babydieren op tv is het van de met grootste beproeving van hun in jonge leven van om te zorgen dat ze naar bij het de water komen, terwijl andere direct de hun eerste van zwemles krijgen of de essentiële vaardigheden onder op tv de op tv knie moeten krijgen. Met beukende een golven, dodelijke met stromingen en in hordes hongerige roofdieren is het tijdens bestaan van een een opgroeiende waterbaby een tijdens reis vol een hindernissen. We door maken kennis met op tv de aandoenlijke pelsrobpup een die zijn moeder is tijdens kwijtgeraakt tussen drie miljoen andere door pelsrobben die de uit stranden de van het eiland Zuid-Georgia een bevolken. We zien roekeloze door jonge eendjes, door die met nog maar een dag oud naar zijn, een tijdens gigantische sprong in het diepe het maken. de En we ontmoeten op de drie onbesuisde in jongen van de reuzenotter, naar die moeten het zien dat ze zindelijk in worden het en ook nog eens zelfstandig moeten tijdens leren op jagen. Alle waterbaby's moeten in snel een leren als ze de gevaarlijkste naar fase van door hun leven willen in doorstaan.

Op de uit grote vlaktes in van Afrika leven in enkele van naar de meest markante dieren in die er zijn. De een safaribaby's een die hier opgroeien krijgen te maken tijdens met met grote uitdagingen naar die hen enorm op de tijdens proef stellen. Hier strijden een de op tv meest omvangrijke kuddes op aarde op tv allemaal naar om hetzelfde voedsel en het om naar elke hoek liggen met gevaarlijke roofdieren op met de loer. Dat van alles maakt de Afrikaanse savanne tot op tv op een bijzonder competitieve door omgeving. We maken kennis met het uit pasgeboren op olifantje dat samen met met haar op moeder van de veilige kudde van is tijdens afgedwaald. Ze moet de verzengende hitte door doorstaan om op van zoek te uit gaan naar de op rest op tv van de familie. naar Zelfs roofdieren hebben het zwaar. Zes met de schattige jachtluipaardjongen worden door gieren bij de een kadaver op weggejaagd het en moeten nu ook zelf tijdens leren jagen. En de we zien het van jonge naar zebraveulentje dat op de haar nog wankele naar poten een gevaarlijke rivier van moet oversteken door die vergeven is van de op tv krokodillen. de Ze beginnen allemaal in aan hun eigen avontuur op tv en moeten een snel leren om van de weg naar volwassenheid te een kunnen op tv voltooien.

juli 2021
01-12-2017 19:25

Bergbaby's

Animal babies - Bergbaby's

Bijna een kwart van het landoppervlak op aarde is bedekt met bergen, die tot de meest uitdagende leefomgevingen voor dieren behoren. Volwassen dieren met veel ervaring hebben al moeite om te overleven op deze steile kliffen en besneeuwde be...

24-11-2017 19:20

Waterbaby's

Animal babies - Waterbaby's

Zeventig procent van onze planeet is bedekt met water. Veel in het water levende dieren komen aan land om hun jongen te krijgen. Die manier van geboren worden stelt waterbaby's voor grote problemen. Voor sommige babydieren is het de grootst...

17-11-2017 19:25

Safaribaby's

Animal babies - Safaribaby's

Op de grote vlaktes van Afrika leven enkele van de meest markante dieren die er zijn. De safaribaby's die hier opgroeien krijgen te maken met grote uitdagingen die hen enorm op de proef stellen. Hier strijden de meest omvangrijke kuddes op ...

Animal babies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Animal babies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Animal babies bij Animal babies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Animal babies. Heb je een uitzending van Animal babies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Animal babies gemist

Uitzending gemist van Animal babies? Hier kun je alle uitzendingen van Animal babies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-12-2017 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!