Programma gemist?

Bijna met een kwart van het landoppervlak naar naar op aarde is bedekt met een bergen, die in tot de meest uitdagende leefomgevingen het voor dieren door behoren. Volwassen op tv dieren met veel ervaring van hebben het al moeite om te in overleven op deze steile van kliffen en besneeuwde berghellingen, naar maar voor een het babydier is naar het helemaal een enorme de een opgave. Bergbaby's moeten het opnemen tegen de op extreme weersomstandigheden en hongerige van roofdieren. Voedsel op tv is moeilijk te vinden en ze tijdens moeten keihard door werken voor ieder door hapje. Voor de jongen naar op is het een hele kunst op om zich alleen al op in deze gevaarlijke met een omgeving te verplaatsen. We maken door kennis met het stuntelige op tv guanacojong dat met binnen enkele in minuten na zijn geboorte het al met moet staan, met een wild sneeuwgeitje op tijdens dat kolkende bergrivieren moet oversteken en uit een op tv jonge muskusos die aan met de kaken van in hongerige in wolven ontsnapt. We volgen op tv deze jongen in de gevaarlijkste een periode van van hun leven. Het is de uit een groot avontuur, waarin de ze veel beproevingen in moeten doorstaan om uiteindelijk uit de te groeien naar tot geslaagde door volwassenen.

Zeventig procent de van onze op planeet is bedekt de met water. Veel in uit het water tijdens levende dieren de komen aan land om hun jongen tijdens naar te krijgen. Die de manier van geboren worden door stelt waterbaby's voor naar grote problemen. naar Voor sommige babydieren is het de een grootste beproeving in van hun jonge leven naar om het te zorgen tijdens dat ze bij het van water komen, de terwijl andere direct hun uit eerste zwemles krijgen met of essentiële vaardigheden onder de tijdens knie het moeten krijgen. tijdens Met beukende golven, dodelijke stromingen de en de hordes hongerige roofdieren in is het bestaan van op een opgroeiende waterbaby een reis de vol hindernissen. We op tv maken door kennis met de het aandoenlijke pelsrobpup die zijn het moeder is kwijtgeraakt tussen een drie miljoen andere tijdens pelsrobben die de de van stranden van het eiland van Zuid-Georgia bevolken. We zien roekeloze met jonge eendjes, die door nog uit maar een van dag oud zijn, door een gigantische sprong in het van diepe maken. En we door ontmoeten de drie met onbesuisde jongen van uit op tv de reuzenotter, die moeten zien naar dat ze naar zindelijk worden met en ook nog eens zelfstandig de moeten het leren jagen. Alle waterbaby's moeten snel naar leren als op ze de gevaarlijkste uit fase van hun het leven willen met doorstaan.

Op de naar grote vlaktes van van Afrika leven de enkele van tijdens de meest markante dieren die tijdens er zijn. De op safaribaby's die tijdens hier opgroeien krijgen naar te maken met op grote uitdagingen die door hen enorm op de tijdens proef stellen. een Hier strijden de op tv meest omvangrijke kuddes op aarde tijdens allemaal om naar hetzelfde voedsel een en om elke hoek tijdens liggen gevaarlijke roofdieren op uit op de loer. Dat alles een maakt de Afrikaanse savanne tot tijdens een bijzonder de competitieve omgeving. We van maken kennis met de het pasgeboren tijdens olifantje dat samen een met haar het moeder van de veilige kudde is het afgedwaald. Ze moet op door de verzengende hitte doorstaan om op de tijdens zoek te gaan naar de rest uit met van de familie. op tv Zelfs roofdieren hebben het door zwaar. Zes schattige jachtluipaardjongen worden het door het gieren bij op tv een kadaver weggejaagd en moeten nu in op tv ook zelf leren jagen. van En we uit zien het jonge zebraveulentje dat op op haar nog wankele uit poten een gevaarlijke de rivier moet oversteken tijdens die vergeven is het tijdens van de krokodillen. een Ze beginnen allemaal aan van hun eigen avontuur en een moeten snel leren om een de met weg naar volwassenheid te in kunnen door voltooien.

januari 2021
01-12-2017 19:25

Bergbaby's

Animal babies - Bergbaby's

Bijna een kwart van het landoppervlak op aarde is bedekt met bergen, die tot de meest uitdagende leefomgevingen voor dieren behoren. Volwassen dieren met veel ervaring hebben al moeite om te overleven op deze steile kliffen en besneeuwde be...

24-11-2017 19:20

Waterbaby's

Animal babies - Waterbaby's

Zeventig procent van onze planeet is bedekt met water. Veel in het water levende dieren komen aan land om hun jongen te krijgen. Die manier van geboren worden stelt waterbaby's voor grote problemen. Voor sommige babydieren is het de grootst...

17-11-2017 19:25

Safaribaby's

Animal babies - Safaribaby's

Op de grote vlaktes van Afrika leven enkele van de meest markante dieren die er zijn. De safaribaby's die hier opgroeien krijgen te maken met grote uitdagingen die hen enorm op de proef stellen. Hier strijden de meest omvangrijke kuddes op ...

Animal babies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Animal babies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Animal babies bij Animal babies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Animal babies. Heb je een uitzending van Animal babies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Animal babies gemist

Uitzending gemist van Animal babies? Hier kun je alle uitzendingen van Animal babies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-12-2017 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!