Programma gemist?

Bijna van een kwart van op het landoppervlak tijdens op aarde is de bedekt met bergen, die tot uit de op tv meest uitdagende leefomgevingen voor dieren behoren. door Volwassen dieren een met van veel ervaring hebben al moeite in om te overleven op een met deze steile kliffen en tijdens besneeuwde berghellingen, maar op voor een babydier is het naar helemaal een enorme van opgave. Bergbaby's moeten tijdens het opnemen een tegen extreme op weersomstandigheden en door hongerige roofdieren. Voedsel is moeilijk het te met vinden en ze moeten keihard werken op voor ieder hapje. in Voor op de jongen is het een naar op tv hele kunst om zich alleen al met in deze gevaarlijke naar het omgeving te verplaatsen. We een maken kennis met het stuntelige een in guanacojong dat binnen enkele minuten uit na zijn geboorte in al door moet staan, met een een wild sneeuwgeitje dat de kolkende bergrivieren moet oversteken en uit een door jonge muskusos die aan van de kaken van hongerige naar wolven naar ontsnapt. We volgen van deze jongen in de gevaarlijkste met periode uit van hun leven. Het het is een groot avontuur, in waarin uit ze veel naar beproevingen moeten doorstaan om uiteindelijk uit op naar te groeien tot naar geslaagde volwassenen.

Zeventig procent van op tv onze planeet is de bedekt door met water. Veel in het van op water levende dieren komen op tv aan land om hun jongen met te krijgen. Die het manier in van geboren worden stelt waterbaby's een voor grote problemen. de Voor sommige op babydieren is naar het de tijdens grootste beproeving van hun jonge leven in om te zorgen in naar dat ze bij het op water komen, terwijl naar andere direct de hun eerste zwemles krijgen of een essentiële vaardigheden het onder de knie moeten krijgen. met Met op tv beukende golven, dodelijke stromingen op tv en hordes hongerige roofdieren op tv met is het bestaan van een opgroeiende met waterbaby een van reis vol hindernissen. van We naar maken kennis met de aandoenlijke uit pelsrobpup die op tv zijn moeder is in kwijtgeraakt tussen drie miljoen met andere pelsrobben die met de uit stranden van het met eiland Zuid-Georgia bevolken. de We zien roekeloze een jonge eendjes, die nog naar maar een dag oud zijn, van een gigantische sprong in door in het diepe maken. En we op ontmoeten de drie door uit onbesuisde jongen van de reuzenotter, door die moeten uit zien dat ze zindelijk worden een en ook op tv nog eens met zelfstandig moeten leren jagen. Alle een waterbaby's een moeten snel leren door als ze de van gevaarlijkste fase van hun leven van naar willen doorstaan.

Op de in grote vlaktes van op tv Afrika uit leven enkele van de meest markante van dieren in die er zijn. De safaribaby's de die hier naar opgroeien krijgen te een maken met grote het uitdagingen die uit hen enorm op de proef in stellen. op Hier strijden de meest omvangrijke op kuddes op aarde tijdens allemaal om hetzelfde het voedsel en met om elke hoek liggen het gevaarlijke roofdieren op tv op de loer. naar Dat alles maakt met de Afrikaanse een savanne tot een bijzonder op tv competitieve omgeving. door We maken door kennis met het pasgeboren met olifantje dat samen met van haar moeder naar van de een veilige kudde is in afgedwaald. Ze moet de van verzengende hitte uit doorstaan om op zoek te gaan door naar op de rest van tijdens de familie. Zelfs roofdieren hebben van het in zwaar. Zes schattige jachtluipaardjongen uit worden door gieren een bij een uit kadaver weggejaagd en moeten van nu ook door zelf leren een jagen. En we zien het met jonge zebraveulentje dat op de haar nog wankele naar poten een gevaarlijke van de rivier moet oversteken die vergeven door is van de krokodillen. de Ze een beginnen allemaal aan uit hun eigen in avontuur en moeten op snel leren om de de weg naar de volwassenheid te kunnen tijdens voltooien.

mei 2020
01-12-2017 19:25

Bergbaby's

Animal babies - Bergbaby's

Bijna een kwart van het landoppervlak op aarde is bedekt met bergen, die tot de meest uitdagende leefomgevingen voor dieren behoren. Volwassen dieren met veel ervaring hebben al moeite om te overleven op deze steile kliffen en besneeuwde be...

24-11-2017 19:20

Waterbaby's

Animal babies - Waterbaby's

Zeventig procent van onze planeet is bedekt met water. Veel in het water levende dieren komen aan land om hun jongen te krijgen. Die manier van geboren worden stelt waterbaby's voor grote problemen. Voor sommige babydieren is het de grootst...

17-11-2017 19:25

Safaribaby's

Animal babies - Safaribaby's

Op de grote vlaktes van Afrika leven enkele van de meest markante dieren die er zijn. De safaribaby's die hier opgroeien krijgen te maken met grote uitdagingen die hen enorm op de proef stellen. Hier strijden de meest omvangrijke kuddes op ...

Animal babies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Animal babies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Animal babies bij Animal babies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Animal babies. Heb je een uitzending van Animal babies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Animal babies gemist

Uitzending gemist van Animal babies? Hier kun je alle uitzendingen van Animal babies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-12-2017 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!