Programma gemist?

Bijna een op kwart de van het landoppervlak op tijdens aarde is de bedekt met bergen, naar die tot de meest op uitdagende leefomgevingen voor dieren door behoren. in Volwassen dieren met een veel ervaring hebben al moeite van om in te overleven op deze steile op tv kliffen van en besneeuwde berghellingen, maar tijdens voor een met babydier is het helemaal een enorme van de opgave. Bergbaby's moeten het op opnemen tegen extreme een weersomstandigheden en het hongerige roofdieren. Voedsel uit is moeilijk te naar vinden en ze moeten keihard werken door voor in ieder hapje. van Voor de jongen tijdens is het een hele kunst om het zich alleen al een tijdens in deze gevaarlijke omgeving te op verplaatsen. de We maken kennis van met het stuntelige in guanacojong dat binnen enkele in minuten na zijn geboorte de al moet naar staan, met een op wild sneeuwgeitje dat in kolkende bergrivieren moet oversteken met en met een jonge muskusos die aan op tv de in kaken van hongerige wolven uit ontsnapt. We volgen deze jongen door op tv in de gevaarlijkste periode van een hun leven. Het een is een groot de avontuur, waarin ze met veel beproevingen in moeten doorstaan naar om uiteindelijk uit te groeien met tot geslaagde in volwassenen.

Zeventig door procent van onze planeet is door bedekt met water. op tv Veel in met het van water levende dieren komen aan land op om hun een jongen te krijgen. op Die manier tijdens van geboren uit worden stelt waterbaby's voor grote de problemen. Voor sommige babydieren een is het het de grootste beproeving van tijdens op hun jonge leven om te zorgen naar in dat ze bij het water komen, op tv terwijl andere door direct hun op tv eerste zwemles krijgen naar of essentiële vaardigheden de onder de knie met moeten krijgen. Met op tv beukende golven, dodelijke tijdens stromingen en uit hordes hongerige roofdieren is naar het bestaan van van een opgroeiende waterbaby op een reis vol hindernissen. op tv We maken kennis met in de naar aandoenlijke pelsrobpup die een zijn moeder is met kwijtgeraakt tussen drie een miljoen andere pelsrobben de die de stranden uit van het door eiland Zuid-Georgia bevolken. op We zien roekeloze jonge eendjes, door die een nog maar een dag oud zijn, met een gigantische sprong een in het diepe op maken. uit En we door ontmoeten de drie onbesuisde jongen van in op de reuzenotter, die moeten door zien dat van ze zindelijk worden uit en ook nog eens zelfstandig een moeten leren jagen. van Alle waterbaby's een moeten snel leren met als ze de gevaarlijkste van fase van hun leven een willen op tv doorstaan.

Op het de grote vlaktes van op Afrika op leven enkele van de meest markante op dieren die er naar zijn. De safaribaby's naar die de hier opgroeien krijgen te op tv maken een met grote uitdagingen die naar hen enorm op de proef tijdens stellen. Hier strijden het tijdens de meest omvangrijke kuddes op aarde op tv de allemaal om hetzelfde voedsel en om naar elke tijdens hoek liggen gevaarlijke roofdieren de op de loer. door Dat alles met maakt de naar Afrikaanse savanne tot een bijzonder competitieve uit omgeving. We uit maken van kennis met het pasgeboren olifantje dat naar uit samen met haar met moeder van de veilige kudde op tv is met afgedwaald. Ze moet de in verzengende hitte doorstaan om op op zoek te gaan de naar de uit rest van de familie. tijdens Zelfs van roofdieren hebben tijdens het zwaar. Zes schattige uit jachtluipaardjongen worden door door gieren bij naar een kadaver weggejaagd en naar moeten nu ook zelf een leren jagen. naar En we zien tijdens het jonge in zebraveulentje dat op in haar nog wankele poten een de gevaarlijke rivier moet oversteken een uit die vergeven is van de krokodillen. op Ze beginnen op allemaal aan hun op eigen tijdens avontuur en moeten snel een leren om de weg naar met volwassenheid te kunnen naar een voltooien.

mei 2021
01-12-2017 19:25

Bergbaby's

Animal babies - Bergbaby's

Bijna een kwart van het landoppervlak op aarde is bedekt met bergen, die tot de meest uitdagende leefomgevingen voor dieren behoren. Volwassen dieren met veel ervaring hebben al moeite om te overleven op deze steile kliffen en besneeuwde be...

24-11-2017 19:20

Waterbaby's

Animal babies - Waterbaby's

Zeventig procent van onze planeet is bedekt met water. Veel in het water levende dieren komen aan land om hun jongen te krijgen. Die manier van geboren worden stelt waterbaby's voor grote problemen. Voor sommige babydieren is het de grootst...

17-11-2017 19:25

Safaribaby's

Animal babies - Safaribaby's

Op de grote vlaktes van Afrika leven enkele van de meest markante dieren die er zijn. De safaribaby's die hier opgroeien krijgen te maken met grote uitdagingen die hen enorm op de proef stellen. Hier strijden de meest omvangrijke kuddes op ...

Animal babies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Animal babies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Animal babies bij Animal babies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Animal babies. Heb je een uitzending van Animal babies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Animal babies gemist

Uitzending gemist van Animal babies? Hier kun je alle uitzendingen van Animal babies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-12-2017 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!