Programma gemist?

Bijna een van kwart van het landoppervlak tijdens op de aarde is bedekt tijdens met bergen, die tot de met naar meest uitdagende leefomgevingen voor dieren een behoren. Volwassen dieren met tijdens veel ervaring in hebben al op tv moeite om te de overleven op deze steile tijdens kliffen en besneeuwde berghellingen, uit maar voor op tv een de babydier is het helemaal een een enorme opgave. naar Bergbaby's moeten het opnemen tegen op tv extreme weersomstandigheden en de naar hongerige roofdieren. Voedsel uit is moeilijk te vinden en naar ze moeten een keihard werken in voor ieder hapje. Voor de jongen van is het door een met hele kunst om zich alleen al op tv door in deze gevaarlijke omgeving te verplaatsen. de We maken met kennis met het tijdens stuntelige guanacojong dat binnen een op enkele minuten na zijn op tv geboorte al moet staan, met naar een wild naar sneeuwgeitje het dat kolkende bergrivieren moet met oversteken en met een jonge muskusos die aan op de kaken van op tv hongerige wolven ontsnapt. in We door volgen deze jongen het in de gevaarlijkste door periode van hun leven. naar Het is een groot avontuur, naar waarin ze veel op de beproevingen moeten doorstaan om uiteindelijk uit een te in groeien tot geslaagde met volwassenen.

Zeventig procent van op tv onze planeet van is bedekt uit met water. Veel in het een water levende de dieren komen naar aan land om hun jongen met met te krijgen. Die van manier van geboren worden stelt waterbaby's op tv voor grote problemen. de Voor sommige naar babydieren tijdens is het de met grootste beproeving van tijdens hun jonge leven om te zorgen het de dat ze bij het water met komen, terwijl op tv andere direct hun een eerste zwemles krijgen door of essentiële vaardigheden het onder de knie moeten krijgen. naar Met naar beukende golven, dodelijke tijdens stromingen en op tv hordes hongerige roofdieren is door het bestaan van een van opgroeiende waterbaby een reis op een vol hindernissen. We maken kennis met op tv op tv de aandoenlijke pelsrobpup die door zijn moeder is uit kwijtgeraakt tussen drie miljoen andere een pelsrobben die naar de stranden van het van eiland Zuid-Georgia bevolken. in We zien tijdens roekeloze tijdens jonge eendjes, die nog maar een uit dag oud het zijn, een gigantische op tv sprong in het diepe tijdens maken. met En we ontmoeten op de drie uit onbesuisde jongen van door de reuzenotter, die moeten zien dat uit ze zindelijk worden tijdens en op tv ook nog eens zelfstandig moeten door leren tijdens jagen. Alle waterbaby's moeten op snel op leren als ze de door gevaarlijkste fase van de hun leven willen het doorstaan.

Op de grote op van vlaktes van Afrika leven enkele naar van de door meest markante naar dieren die er zijn. De op tv safaribaby's uit die hier opgroeien krijgen door te maken met grote uitdagingen op die hen enorm in op de door proef stellen. door Hier strijden de meest naar omvangrijke in kuddes op aarde tijdens allemaal om hetzelfde voedsel en om door uit elke hoek liggen gevaarlijke roofdieren door op de loer. Dat op tv alles maakt op tv de uit Afrikaanse savanne tot een in bijzonder competitieve van omgeving. We maken kennis met het van op tv pasgeboren olifantje dat samen met op tv haar moeder van in de veilige kudde een is afgedwaald. Ze in moet de verzengende tijdens hitte doorstaan naar om op met zoek te gaan naar de de rest van de met familie. in Zelfs roofdieren hebben het zwaar. in Zes schattige jachtluipaardjongen worden het door gieren bij op een kadaver op weggejaagd en op moeten nu ook zelf leren in jagen. En een we in zien het jonge zebraveulentje dat op tijdens haar nog wankele een poten een naar gevaarlijke rivier moet de oversteken die een vergeven is van de tijdens krokodillen. tijdens Ze beginnen allemaal aan op tv hun eigen avontuur en op moeten snel uit leren om de weg naar naar volwassenheid te kunnen met op voltooien.

september 2020
01-12-2017 19:25

Bergbaby's

Animal babies - Bergbaby's

Bijna een kwart van het landoppervlak op aarde is bedekt met bergen, die tot de meest uitdagende leefomgevingen voor dieren behoren. Volwassen dieren met veel ervaring hebben al moeite om te overleven op deze steile kliffen en besneeuwde be...

24-11-2017 19:20

Waterbaby's

Animal babies - Waterbaby's

Zeventig procent van onze planeet is bedekt met water. Veel in het water levende dieren komen aan land om hun jongen te krijgen. Die manier van geboren worden stelt waterbaby's voor grote problemen. Voor sommige babydieren is het de grootst...

17-11-2017 19:25

Safaribaby's

Animal babies - Safaribaby's

Op de grote vlaktes van Afrika leven enkele van de meest markante dieren die er zijn. De safaribaby's die hier opgroeien krijgen te maken met grote uitdagingen die hen enorm op de proef stellen. Hier strijden de meest omvangrijke kuddes op ...

Animal babies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Animal babies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Animal babies bij Animal babies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Animal babies. Heb je een uitzending van Animal babies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Animal babies gemist

Uitzending gemist van Animal babies? Hier kun je alle uitzendingen van Animal babies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-12-2017 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!