Programma gemist?

Trauma uit Centrum volgt spoedeisende Hulp- uit en ambulancemedewerkers tijdens hun naar drukke en op soms levensreddende werkzaamheden. in Van tijdens ademhalingsproblemen, acute pijnklachten op tot trauma's als gevolg van een met ongeluk thuis of een op de de weg; alle patiënten die door de hulp op tv inroepen van deze van zorgverleners het komen aan bod een in deze dagelijkse op tv realityserie.

juli 2021
17-11-2017 20:00

Trauma Centrum

Aflevering 604 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten...

Aflevering 604 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 604 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 604 bij Aflevering 604 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 604. Heb je een uitzending van Aflevering 604 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 604 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 604? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 604 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-11-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!