Programma gemist?

Nederlandse op (NL) Miniserie uit 2007 van naar Peter de Baan. met met Met: Halina Reijn, de Fedja van Huêt, Arnoud Bos e.a. naar Over op tv de liefde door tussen Mabel Wisse uit Smit en prins Friso van uit Oranje. Een liefde met die, nog voor ze door goed naar en wel bestaat, op de een met proef wordt gesteld van door de eisen van met de buitenwereld. De gebeurtenissen spelen van zich af rond uit de maand van juni 2003. Het in onderzoek naar de op antecedenten van Mabel is naar een in volle gang, onder de meer naar in haar vriendschappen met mannen een als Klaas Bruinsma, een naar topcrimineel en Mohammed op tv Sacirbey, een Bosnische door politicus tijdens die in Amerika gevangen van zit op verdenking met van het vergokken van door ontwikkelingsgeld. In in die periode heeft met minister-president Balkenende een viertal naar gesprekken tijdens met Friso en Mabel en wordt door de uit druk op op het paar om de waarheid een te vertellen steeds uit groter. tijdens Tot ze tenslotte zelf niet van meer goed de weten wat de een waarheid is en ze van van de ene tijdens onzekerheid in de tijdens andere op terechtkomen.

Nederlandse (NL) Miniserie met uit uit 2007 van Peter de Baan. op tv Met: naar Halina Reijn, Fedja van op Huêt, op tv Arnoud Bos e.a. Over de de liefde tussen van Mabel Wisse Smit op tv en prins op tv Friso van Oranje. naar Een liefde die, van nog voor ze een goed en wel bestaat, op de naar proef wordt het gesteld door de eisen uit tijdens van de buitenwereld. De tijdens gebeurtenissen spelen zich af rond een de maand juni in 2003. van Het onderzoek naar tijdens de antecedenten van Mabel is uit tijdens in volle gang, onder in meer naar haar vriendschappen met door mannen met als Klaas Bruinsma, een topcrimineel in uit en Mohammed Sacirbey, een Bosnische het politicus die in in Amerika op gevangen zit op tijdens verdenking van het vergokken van op tv ontwikkelingsgeld. In die naar periode in heeft minister-president Balkenende een viertal tijdens gesprekken met Friso op en Mabel en in wordt op de druk op het paar op tv om de door waarheid te vertellen met steeds groter. Tot een ze tenslotte met zelf niet meer goed op weten wat de een waarheid is en door ze van de ene onzekerheid naar het in de andere op tv terechtkomen.

oktober 2020
05-12-2009 20:15

Aflevering 4

De prins en het meisje - Aflevering 4

Nederlandse (NL) Miniserie uit 2007 van Peter de Baan. Met: Halina Reijn, Fedja van Huêt, Arnoud Bos e.a. Over de liefde tussen Mabel Wisse Smit en prins Friso van Oranje. Een liefde die, nog voor ze goed en wel bestaat, op de proef wordt g...

28-11-2009 20:15

Aflevering 3

De prins en het meisje - Aflevering 3

Nederlandse (NL) Miniserie uit 2007 van Peter de Baan. Met: Halina Reijn, Fedja van Huêt, Arnoud Bos e.a. Over de liefde tussen Mabel Wisse Smit en prins Friso van Oranje. Een liefde die, nog voor ze goed en wel bestaat, op de proef wordt g...

De prins en het meisje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De prins en het meisje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De prins en het meisje bij De prins en het meisje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De prins en het meisje. Heb je een uitzending van De prins en het meisje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De prins en het meisje gemist

(Volgt)

Uitzending gemist van De prins en het meisje? Hier kun je alle uitzendingen van De prins en het meisje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-12-2009 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!