Programma gemist?

Nederlandse op (NL) Miniserie uit tijdens 2007 van uit Peter de Baan. Met: door Halina Reijn, Fedja van Huêt, van Arnoud Bos het e.a. Over de op liefde tussen een Mabel Wisse Smit en door prins Friso uit van Oranje. Een liefde het die, nog op voor ze het goed en wel bestaat, op de met proef wordt van gesteld het door de eisen van de op tv buitenwereld. uit De gebeurtenissen spelen zich af de rond de maand in juni 2003. Het de onderzoek uit naar de antecedenten het van Mabel is in in volle gang, met onder meer naar tijdens haar vriendschappen met op tv mannen als Klaas Bruinsma, door een topcrimineel en Mohammed Sacirbey, door een tijdens Bosnische politicus die in door Amerika gevangen van zit op verdenking van het op naar vergokken van ontwikkelingsgeld. op In die periode heeft door minister-president Balkenende een viertal naar gesprekken met Friso en naar Mabel tijdens en wordt tijdens de druk op het paar van om de uit waarheid te vertellen het steeds groter. uit Tot ze tenslotte zelf van niet meer goed de weten wat door de waarheid is en ze van met de ene op tv onzekerheid door in de andere een terechtkomen.

Nederlandse de (NL) Miniserie uit van 2007 van Peter de Baan. uit Met: op Halina Reijn, het Fedja van Huêt, Arnoud tijdens Bos e.a. Over een de liefde tussen door Mabel Wisse Smit naar en prins Friso het van Oranje. door Een liefde die, nog voor door ze goed en met wel bestaat, op het de de proef wordt gesteld door de uit eisen van de een buitenwereld. De op tv gebeurtenissen spelen zich af rond in de maand naar juni 2003. Het uit onderzoek naar de antecedenten in van Mabel is uit in volle gang, het onder meer op tv naar van haar vriendschappen met mannen als naar Klaas Bruinsma, de een topcrimineel en Mohammed Sacirbey, naar een Bosnische politicus tijdens naar die in Amerika gevangen zit de op verdenking van het in met vergokken van ontwikkelingsgeld. in In die periode heeft minister-president tijdens Balkenende een viertal door gesprekken met op tv Friso en op tv Mabel en wordt de druk op van het paar om van de in waarheid te vertellen naar steeds groter. Tot in ze tenslotte zelf niet meer op tv goed met weten wat de van waarheid is en ze van op de door ene onzekerheid in de andere met uit terechtkomen.

januari 2021
05-12-2009 20:15

Aflevering 4

De prins en het meisje - Aflevering 4

Nederlandse (NL) Miniserie uit 2007 van Peter de Baan. Met: Halina Reijn, Fedja van Huêt, Arnoud Bos e.a. Over de liefde tussen Mabel Wisse Smit en prins Friso van Oranje. Een liefde die, nog voor ze goed en wel bestaat, op de proef wordt g...

28-11-2009 20:15

Aflevering 3

De prins en het meisje - Aflevering 3

Nederlandse (NL) Miniserie uit 2007 van Peter de Baan. Met: Halina Reijn, Fedja van Huêt, Arnoud Bos e.a. Over de liefde tussen Mabel Wisse Smit en prins Friso van Oranje. Een liefde die, nog voor ze goed en wel bestaat, op de proef wordt g...

De prins en het meisje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De prins en het meisje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De prins en het meisje bij De prins en het meisje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De prins en het meisje. Heb je een uitzending van De prins en het meisje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De prins en het meisje gemist

(Volgt)

Uitzending gemist van De prins en het meisje? Hier kun je alle uitzendingen van De prins en het meisje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-12-2009 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!