Programma gemist?

Nederlandse (NL) Miniserie door in uit 2007 van Peter op tv de Baan. Met: het Halina Reijn, Fedja van een Huêt, Arnoud Bos van e.a. Over de liefde naar tussen Mabel het Wisse Smit en prins met Friso op tv van Oranje. Een uit liefde die, nog het voor ze goed en wel het bestaat, op uit de proef wordt gesteld door door de met eisen tijdens van de buitenwereld. in De gebeurtenissen spelen de zich af rond op de maand juni 2003. tijdens Het onderzoek uit naar de antecedenten van Mabel op tv is op tv in volle gang, onder meer naar met uit haar vriendschappen met naar mannen als Klaas met Bruinsma, een topcrimineel en Mohammed van Sacirbey, een van Bosnische politicus die in in Amerika gevangen uit zit op van verdenking van het vergokken uit van ontwikkelingsgeld. In die op tv periode heeft minister-president uit Balkenende een van viertal gesprekken in met Friso en tijdens Mabel en wordt de op druk op het de paar om de een waarheid te vertellen door steeds groter. Tot in ze tenslotte zelf niet door meer goed weten wat naar de waarheid is naar en ze van het de op tv ene onzekerheid in op de andere uit terechtkomen.

Nederlandse (NL) op tv Miniserie uit het 2007 van tijdens Peter de Baan. Met: Halina Reijn, tijdens in Fedja van Huêt, Arnoud Bos e.a. op naar Over de liefde uit tussen Mabel Wisse naar Smit en prins Friso van in Oranje. Een liefde die, met nog voor ze het goed en wel uit bestaat, het op de uit proef wordt gesteld door de eisen een van de op buitenwereld. De op gebeurtenissen spelen zich op af rond de de maand juni een 2003. Het onderzoek uit naar de antecedenten van uit Mabel is in het volle gang, op onder meer naar haar naar vriendschappen met met mannen als Klaas Bruinsma, een topcrimineel van tijdens en Mohammed Sacirbey, een Bosnische naar politicus die in Amerika uit met gevangen zit op verdenking van het naar vergokken van ontwikkelingsgeld. op In op tv die periode met heeft minister-president Balkenende een viertal op gesprekken met Friso een en in Mabel en wordt de druk de op met het paar om door de waarheid te tijdens vertellen steeds groter. Tot ze naar tenslotte zelf tijdens niet meer goed weten wat een het de waarheid is en ze in van de ene onzekerheid op door in de andere met terechtkomen.

mei 2020
05-12-2009 20:15

Aflevering 4

De prins en het meisje - Aflevering 4

Nederlandse (NL) Miniserie uit 2007 van Peter de Baan. Met: Halina Reijn, Fedja van Huêt, Arnoud Bos e.a. Over de liefde tussen Mabel Wisse Smit en prins Friso van Oranje. Een liefde die, nog voor ze goed en wel bestaat, op de proef wordt g...

28-11-2009 20:15

Aflevering 3

De prins en het meisje - Aflevering 3

Nederlandse (NL) Miniserie uit 2007 van Peter de Baan. Met: Halina Reijn, Fedja van Huêt, Arnoud Bos e.a. Over de liefde tussen Mabel Wisse Smit en prins Friso van Oranje. Een liefde die, nog voor ze goed en wel bestaat, op de proef wordt g...

De prins en het meisje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De prins en het meisje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De prins en het meisje bij De prins en het meisje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De prins en het meisje. Heb je een uitzending van De prins en het meisje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De prins en het meisje gemist

(Volgt)

Uitzending gemist van De prins en het meisje? Hier kun je alle uitzendingen van De prins en het meisje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-12-2009 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!