Programma gemist?

Nederlandse in (NL) Miniserie uit 2007 op tv van Peter het de Baan. Met: een Halina Reijn, Fedja van in Huêt, het Arnoud Bos e.a. Over de op tv liefde tussen een Mabel Wisse op tv Smit en prins Friso van Oranje. tijdens uit Een liefde die, nog voor met ze goed en met wel bestaat, op de de proef wordt gesteld een door van de eisen van op de buitenwereld. het De gebeurtenissen spelen zich af in rond tijdens de maand juni 2003. Het met onderzoek naar door de antecedenten van Mabel het is met in volle gang, op tv onder meer naar haar in vriendschappen met mannen een als Klaas Bruinsma, een het topcrimineel uit en Mohammed Sacirbey, een Bosnische politicus naar op die in Amerika gevangen met zit op verdenking van het een tijdens vergokken van ontwikkelingsgeld. In die periode door op heeft minister-president Balkenende een met viertal gesprekken met Friso op tv en Mabel en wordt de de druk op op het de paar om het de waarheid te vertellen steeds het groter. Tot uit ze tenslotte zelf door niet meer goed weten het wat de waarheid is tijdens en ze van uit uit de ene onzekerheid in de de andere uit terechtkomen.

Nederlandse (NL) Miniserie op uit 2007 van door de Peter de Baan. Met: Halina met Reijn, Fedja naar van Huêt, Arnoud van Bos e.a. in Over de liefde tussen van Mabel Wisse tijdens Smit en prins op tv Friso van Oranje. Een liefde uit die, een nog voor ze goed en wel op tv bestaat, op tijdens de proef wordt door gesteld door de eisen tijdens van de buitenwereld. uit De gebeurtenissen door spelen zich de af rond de maand de juni 2003. uit Het onderzoek van naar de antecedenten naar van Mabel is in tijdens volle gang, onder het meer naar haar vriendschappen met een mannen als Klaas het Bruinsma, een topcrimineel in en Mohammed naar Sacirbey, een de Bosnische politicus die in in Amerika gevangen zit met op uit verdenking van het vergokken naar van ontwikkelingsgeld. In het die periode van heeft minister-president Balkenende een een viertal gesprekken met Friso en in Mabel en naar wordt met de druk op het paar om het de waarheid te tijdens vertellen steeds groter. met door Tot ze tenslotte de zelf niet meer uit goed weten wat met de waarheid is en ze van op tv de ene onzekerheid een in een de andere met terechtkomen.

september 2021
05-12-2009 20:15

Aflevering 4

De prins en het meisje - Aflevering 4

Nederlandse (NL) Miniserie uit 2007 van Peter de Baan. Met: Halina Reijn, Fedja van Huêt, Arnoud Bos e.a. Over de liefde tussen Mabel Wisse Smit en prins Friso van Oranje. Een liefde die, nog voor ze goed en wel bestaat, op de proef wordt g...

28-11-2009 20:15

Aflevering 3

De prins en het meisje - Aflevering 3

Nederlandse (NL) Miniserie uit 2007 van Peter de Baan. Met: Halina Reijn, Fedja van Huêt, Arnoud Bos e.a. Over de liefde tussen Mabel Wisse Smit en prins Friso van Oranje. Een liefde die, nog voor ze goed en wel bestaat, op de proef wordt g...

De prins en het meisje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De prins en het meisje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De prins en het meisje bij De prins en het meisje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De prins en het meisje. Heb je een uitzending van De prins en het meisje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De prins en het meisje gemist

(Volgt)

Uitzending gemist van De prins en het meisje? Hier kun je alle uitzendingen van De prins en het meisje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-12-2009 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!