Programma gemist?

Nederlandse de (NL) Miniserie uit 2007 het van Peter de de Baan. een Met: Halina Reijn, Fedja van Huêt, met van Arnoud Bos e.a. Over de liefde van tussen Mabel met Wisse Smit en prins op Friso van tijdens Oranje. door Een liefde die, nog voor ze tijdens goed en op wel bestaat, naar op de proef met wordt gesteld door de in eisen van de buitenwereld. tijdens De gebeurtenissen het spelen van zich af rond het de maand juni een 2003. Het onderzoek naar de de antecedenten van door Mabel is in naar volle gang, onder meer met naar haar naar vriendschappen met mannen een als Klaas Bruinsma, een de topcrimineel en Mohammed Sacirbey, door met een Bosnische politicus de die in Amerika gevangen zit met op verdenking van het de op tv vergokken van ontwikkelingsgeld. In die periode op tv heeft minister-president een Balkenende tijdens een viertal gesprekken met op Friso en Mabel en een wordt de de druk op het paar om tijdens de waarheid te met uit vertellen steeds groter. Tot de ze tenslotte zelf tijdens niet meer goed weten het wat de van waarheid is uit en ze van de ene een onzekerheid in de andere de tijdens terechtkomen.

Nederlandse van (NL) Miniserie door uit 2007 van Peter de in Baan. Met: Halina van Reijn, Fedja uit van Huêt, Arnoud Bos e.a. het Over de uit liefde tussen Mabel Wisse op Smit van en prins Friso op van Oranje. Een liefde tijdens die, nog in voor ze goed tijdens en wel bestaat, op op tv de proef wordt gesteld het door door de eisen op tv van de buitenwereld. De gebeurtenissen spelen tijdens zich af met rond de maand juni door 2003. op tv Het onderzoek naar de de antecedenten van Mabel is op tv door in volle gang, onder op tv meer naar een haar vriendschappen met mannen met als Klaas Bruinsma, een topcrimineel van en Mohammed Sacirbey, met op een Bosnische politicus die in een Amerika gevangen zit op het verdenking van het uit vergokken in van ontwikkelingsgeld. In een die periode heeft tijdens minister-president Balkenende tijdens een viertal gesprekken met Friso met en Mabel van en wordt de druk naar op van het paar om de een waarheid te vertellen steeds groter. van Tot met ze tenslotte door zelf niet meer goed weten door wat uit de waarheid is en ze van de het de ene onzekerheid tijdens in de andere uit terechtkomen.

mei 2021
05-12-2009 20:15

Aflevering 4

De prins en het meisje - Aflevering 4

Nederlandse (NL) Miniserie uit 2007 van Peter de Baan. Met: Halina Reijn, Fedja van Huêt, Arnoud Bos e.a. Over de liefde tussen Mabel Wisse Smit en prins Friso van Oranje. Een liefde die, nog voor ze goed en wel bestaat, op de proef wordt g...

28-11-2009 20:15

Aflevering 3

De prins en het meisje - Aflevering 3

Nederlandse (NL) Miniserie uit 2007 van Peter de Baan. Met: Halina Reijn, Fedja van Huêt, Arnoud Bos e.a. Over de liefde tussen Mabel Wisse Smit en prins Friso van Oranje. Een liefde die, nog voor ze goed en wel bestaat, op de proef wordt g...

De prins en het meisje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De prins en het meisje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De prins en het meisje bij De prins en het meisje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De prins en het meisje. Heb je een uitzending van De prins en het meisje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De prins en het meisje gemist

(Volgt)

Uitzending gemist van De prins en het meisje? Hier kun je alle uitzendingen van De prins en het meisje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-12-2009 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!