Programma gemist?

Nederlandse door (NL) Miniserie tijdens uit 2007 van Peter de uit Baan. Met: Halina Reijn, in Fedja van Huêt, door Arnoud Bos tijdens e.a. Over de liefde op het tussen Mabel Wisse van Smit en prins Friso van de Oranje. Een uit liefde die, nog voor een ze op goed en wel bestaat, op uit de proef wordt uit gesteld naar door de eisen van het de buitenwereld. De gebeurtenissen spelen met zich in af rond met de maand juni 2003. Het door onderzoek naar een de antecedenten van in Mabel is in volle tijdens gang, onder uit meer naar haar van vriendschappen met tijdens mannen als Klaas Bruinsma, een topcrimineel de en Mohammed Sacirbey, het een Bosnische op politicus die in in Amerika gevangen een zit op tijdens verdenking van het vergokken van ontwikkelingsgeld. een In die van periode heeft de minister-president Balkenende een viertal gesprekken van met Friso in en Mabel en wordt met de druk op tv op het tijdens paar om het de waarheid te vertellen steeds op tv groter. Tot ze tenslotte naar door zelf niet meer het goed weten wat de waarheid met is en door ze van de uit ene onzekerheid in de op andere van terechtkomen.

Nederlandse (NL) Miniserie het de uit 2007 van een Peter de Baan. Met: een Halina Reijn, op tv Fedja van Huêt, van Arnoud Bos e.a. met Over de liefde tussen Mabel het Wisse Smit en met prins Friso van in Oranje. Een liefde die, naar nog uit voor ze goed en wel naar door bestaat, op de van proef wordt gesteld met door de eisen van de op tv buitenwereld. De gebeurtenissen spelen uit zich naar af rond uit de maand juni 2003. Het onderzoek op tv naar de de antecedenten uit van Mabel is de in volle gang, een onder meer naar haar de vriendschappen met mannen als naar Klaas Bruinsma, een tijdens topcrimineel en Mohammed op tv Sacirbey, tijdens een Bosnische politicus die uit in Amerika gevangen zit in op op tv verdenking van het met vergokken van ontwikkelingsgeld. het In die periode heeft minister-president in Balkenende een door viertal gesprekken met het Friso en Mabel en de wordt de druk de op van het paar om de waarheid uit te vertellen steeds groter. een Tot ze van tenslotte op zelf niet meer goed door weten wat met de waarheid is en ze van op de op ene onzekerheid in de van andere de terechtkomen.

oktober 2021
05-12-2009 20:15

Aflevering 4

De prins en het meisje - Aflevering 4

Nederlandse (NL) Miniserie uit 2007 van Peter de Baan. Met: Halina Reijn, Fedja van Huêt, Arnoud Bos e.a. Over de liefde tussen Mabel Wisse Smit en prins Friso van Oranje. Een liefde die, nog voor ze goed en wel bestaat, op de proef wordt g...

28-11-2009 20:15

Aflevering 3

De prins en het meisje - Aflevering 3

Nederlandse (NL) Miniserie uit 2007 van Peter de Baan. Met: Halina Reijn, Fedja van Huêt, Arnoud Bos e.a. Over de liefde tussen Mabel Wisse Smit en prins Friso van Oranje. Een liefde die, nog voor ze goed en wel bestaat, op de proef wordt g...

De prins en het meisje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De prins en het meisje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De prins en het meisje bij De prins en het meisje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De prins en het meisje. Heb je een uitzending van De prins en het meisje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De prins en het meisje gemist

(Volgt)

Uitzending gemist van De prins en het meisje? Hier kun je alle uitzendingen van De prins en het meisje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-12-2009 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!