Programma gemist?

Flamencodanseres Antonia Santiago uit Amador alias 'La de op Chana' is in de jaren van zestig en naar zeventig een levende legende. Op van van het hoogtepunt van haar roem met verdwijnt een 'La Chana' van de het podium en niemand het weet waarom. Na haar lange naar op afwezigheid bereidt ze zich met in Barcelona van voor op een uit optreden. Ze is door haar hoge door leeftijd slecht ter het de been, maar haar op tv flamencoziel is nog in springlevend.

Flamencodanseres Antonia Santiago met Amador alias 'La van Chana' op is in uit de jaren zestig het en zeventig een levende in legende. Op het hoogtepunt van naar door haar roem verdwijnt met 'La Chana' van het op tv podium en niemand weet waarom. naar Na haar lange uit afwezigheid bereidt het ze zich in tijdens Barcelona voor op uit een optreden. uit Ze is door haar hoge met een leeftijd slecht ter been, door maar haar flamencoziel is nog door tijdens springlevend.

juni 2021
16-11-2018 00:05

2Doc: La Chana

2Doc: La Chana - 2Doc: La Chana

Flamencodanseres Antonia Santiago Amador alias 'La Chana' is in de jaren zestig en zeventig een levende legende. Op het hoogtepunt van haar roem verdwijnt 'La Chana' van het podium en niemand weet waarom. Na haar lange afwezigheid bereidt z...

17-11-2017 23:00

La Chana

2Doc: La Chana - La Chana

Flamencodanseres Antonia Santiago Amador alias 'La Chana' is in de jaren zestig en zeventig een levende legende. Op het hoogtepunt van haar roem verdwijnt 'La Chana' van het podium en niemand weet waarom. Na haar lange afwezigheid bereidt z...

2Doc: La Chana gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: La Chana de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: La Chana bij 2Doc: La Chana liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: La Chana. Heb je een uitzending van 2Doc: La Chana gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: La Chana gemist

Uitzending gemist van 2Doc: La Chana? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: La Chana kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-11-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!