Programma gemist?

Flamencodanseres het Antonia Santiago Amador op tv alias 'La Chana' is door in de jaren zestig tijdens en zeventig uit een levende legende. van Op het hoogtepunt van uit haar roem uit verdwijnt het 'La Chana' van het podium en de niemand weet waarom. in Na haar de lange afwezigheid bereidt ze in zich met in Barcelona voor op op tv een een optreden. Ze is door uit haar hoge leeftijd slecht ter tijdens been, maar haar in flamencoziel op tv is nog met springlevend.

Flamencodanseres Antonia het Santiago Amador door alias 'La Chana' op is in tijdens de jaren zestig tijdens en zeventig een levende legende. door Op het hoogtepunt van naar haar roem verdwijnt de 'La Chana' een van het tijdens podium en niemand weet tijdens waarom. de Na haar lange afwezigheid uit bereidt ze zich in met Barcelona van voor op een optreden. Ze met is de door haar hoge naar leeftijd slecht ter been, het maar haar met flamencoziel is nog een springlevend.

oktober 2020
16-11-2018 00:05

2Doc: La Chana

2Doc: La Chana - 2Doc: La Chana

Flamencodanseres Antonia Santiago Amador alias 'La Chana' is in de jaren zestig en zeventig een levende legende. Op het hoogtepunt van haar roem verdwijnt 'La Chana' van het podium en niemand weet waarom. Na haar lange afwezigheid bereidt z...

17-11-2017 23:00

La Chana

2Doc: La Chana - La Chana

Flamencodanseres Antonia Santiago Amador alias 'La Chana' is in de jaren zestig en zeventig een levende legende. Op het hoogtepunt van haar roem verdwijnt 'La Chana' van het podium en niemand weet waarom. Na haar lange afwezigheid bereidt z...

2Doc: La Chana gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: La Chana de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: La Chana bij 2Doc: La Chana liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: La Chana. Heb je een uitzending van 2Doc: La Chana gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: La Chana gemist

Uitzending gemist van 2Doc: La Chana? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: La Chana kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-11-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!