Programma gemist?

Flamencodanseres naar Antonia Santiago Amador alias 'La op de Chana' is in de het jaren zestig en op zeventig een op levende legende. Op het hoogtepunt van uit haar roem tijdens verdwijnt door 'La Chana' van het podium uit en niemand weet waarom. op Na in haar lange door afwezigheid bereidt ze zich door in Barcelona voor door op een optreden. uit Ze is door op haar hoge leeftijd slecht het ter been, maar haar op tv flamencoziel is op nog een springlevend.

Flamencodanseres Antonia op Santiago Amador alias op tv 'La Chana' naar is in de tijdens jaren zestig en zeventig het een levende op tv legende. Op het hoogtepunt uit van haar in roem verdwijnt 'La Chana' de van het podium uit en niemand uit weet waarom. Na haar uit lange afwezigheid bereidt van ze met zich in Barcelona met voor op een optreden. Ze uit is door naar haar hoge leeftijd slecht tijdens ter been, door maar haar in flamencoziel is nog uit springlevend.

mei 2020
16-11-2018 00:05

2Doc: La Chana

2Doc: La Chana - 2Doc: La Chana

Flamencodanseres Antonia Santiago Amador alias 'La Chana' is in de jaren zestig en zeventig een levende legende. Op het hoogtepunt van haar roem verdwijnt 'La Chana' van het podium en niemand weet waarom. Na haar lange afwezigheid bereidt z...

17-11-2017 23:00

La Chana

2Doc: La Chana - La Chana

Flamencodanseres Antonia Santiago Amador alias 'La Chana' is in de jaren zestig en zeventig een levende legende. Op het hoogtepunt van haar roem verdwijnt 'La Chana' van het podium en niemand weet waarom. Na haar lange afwezigheid bereidt z...

2Doc: La Chana gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: La Chana de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: La Chana bij 2Doc: La Chana liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: La Chana. Heb je een uitzending van 2Doc: La Chana gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: La Chana gemist

Uitzending gemist van 2Doc: La Chana? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: La Chana kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-11-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!