Programma gemist?

Flamencodanseres naar Antonia Santiago Amador op alias 'La Chana' uit is in de jaren zestig de en zeventig naar een levende legende. Op door door het hoogtepunt van haar een roem verdwijnt 'La Chana' van een het de podium en niemand weet van waarom. Na in haar lange van afwezigheid bereidt ze zich in met Barcelona uit voor op een optreden. Ze is met door naar haar hoge op tv leeftijd slecht ter een been, maar haar flamencoziel het is nog uit springlevend.

Flamencodanseres op tv Antonia Santiago op tv Amador alias 'La Chana' is in naar de van jaren zestig naar en zeventig een levende door legende. Op het met hoogtepunt van haar roem verdwijnt tijdens 'La Chana' van tijdens het podium een en niemand weet waarom. het op tv Na haar lange afwezigheid bereidt ze van zich in op Barcelona voor naar op een optreden. Ze is door door met haar hoge door leeftijd slecht ter been, maar met haar flamencoziel is in nog op tv springlevend.

maart 2021
16-11-2018 00:05

2Doc: La Chana

2Doc: La Chana - 2Doc: La Chana

Flamencodanseres Antonia Santiago Amador alias 'La Chana' is in de jaren zestig en zeventig een levende legende. Op het hoogtepunt van haar roem verdwijnt 'La Chana' van het podium en niemand weet waarom. Na haar lange afwezigheid bereidt z...

17-11-2017 23:00

La Chana

2Doc: La Chana - La Chana

Flamencodanseres Antonia Santiago Amador alias 'La Chana' is in de jaren zestig en zeventig een levende legende. Op het hoogtepunt van haar roem verdwijnt 'La Chana' van het podium en niemand weet waarom. Na haar lange afwezigheid bereidt z...

2Doc: La Chana gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: La Chana de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: La Chana bij 2Doc: La Chana liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: La Chana. Heb je een uitzending van 2Doc: La Chana gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: La Chana gemist

Uitzending gemist van 2Doc: La Chana? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: La Chana kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-11-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!