Programma gemist?

Flamencodanseres van Antonia Santiago Amador alias 'La van met Chana' is in de jaren zestig door en zeventig een de levende het legende. Op het hoogtepunt met van haar tijdens roem verdwijnt met 'La Chana' van het podium het en naar niemand weet waarom. Na haar lange naar in afwezigheid bereidt ze zich in Barcelona met voor op op een een optreden. Ze is het door haar hoge leeftijd van slecht ter been, maar de haar flamencoziel is met nog uit springlevend.

Flamencodanseres Antonia Santiago op Amador tijdens alias 'La Chana' is met in de de jaren zestig en zeventig in een levende legende. de Op het in hoogtepunt van haar roem verdwijnt van 'La Chana' van de het podium en de niemand weet op tv waarom. naar Na haar lange afwezigheid op bereidt ze zich in op Barcelona voor door op een optreden. Ze op is een door haar hoge leeftijd slecht door ter been, in maar haar flamencoziel is uit nog door springlevend.

december 2021
16-11-2018 00:05

2Doc: La Chana

2Doc: La Chana - 2Doc: La Chana

Flamencodanseres Antonia Santiago Amador alias 'La Chana' is in de jaren zestig en zeventig een levende legende. Op het hoogtepunt van haar roem verdwijnt 'La Chana' van het podium en niemand weet waarom. Na haar lange afwezigheid bereidt z...

17-11-2017 23:00

La Chana

2Doc: La Chana - La Chana

Flamencodanseres Antonia Santiago Amador alias 'La Chana' is in de jaren zestig en zeventig een levende legende. Op het hoogtepunt van haar roem verdwijnt 'La Chana' van het podium en niemand weet waarom. Na haar lange afwezigheid bereidt z...

2Doc: La Chana gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: La Chana de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: La Chana bij 2Doc: La Chana liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: La Chana. Heb je een uitzending van 2Doc: La Chana gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: La Chana gemist

Uitzending gemist van 2Doc: La Chana? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: La Chana kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-11-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!