Programma gemist?

In Happy Hour naar met draait het om boeiende verhalen op tv en tijdens aanstekelijke moppen van deelnemers plus op hilarische videofragmenten. Het publiek een op in de studio is in charge van op en cabaretier Roué Verveer uit zorgt dat alles op op tv een snelle het en scherpe de manier bij elkaar komt. Elke uitzending met krijgen van drie kandidaten de kans om naar een de eigen verhaal voor naar te dragen aan een 100-koppig uit publiek. tijdens Hoe langer het naar verhaal boeit, hoe in langer de kandidaat in mag blijven naar zitten. Bij Happy het Hour is het publiek de baas. tijdens Boeit het op tv verhaal tijdens iemand niet meer, dan kan hij in op de op rode een knop drukken. Na iedere een druk op een de knop zakt door de kandidaat iets verder weg. Als op tv door meer dan de helft in van het publiek op de een rode naar knop heeft het gedrukt, dan verdwijnt de kandidaat helemaal met van het podium. een Hoe door hoger je op het podium van blijft tijdens zitten, hoe meer geld de er te winnen door is.

Na tachtig naar jaar sluit Dierenpark Emmen het de deuren met om plaats te een maken tijdens voor een nieuw dierenpark vol een belevenissen. In Dierenpark op Emmen: op De Grote Expeditie wordt tijdens de bouw tijdens van dit nieuwste avonturenpark van Europa tijdens de gevolgd.

juli 2020
28-12-2017 14:10

Happy Hour

Aflevering 7, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

18-11-2017 08:00

Dierenpark Emmen: de grote expeditie

Aflevering 7, Seizoen 1 - Dierenpark Emmen: de grote expeditie

Na tachtig jaar sluit Dierenpark Emmen de deuren om plaats te maken voor een nieuw dierenpark vol belevenissen. In Dierenpark Emmen: De Grote Expeditie wordt de bouw van dit nieuwste avonturenpark van Europa gevolgd.

Aflevering 7, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 7, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 7, Seizoen 1 bij Aflevering 7, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 7, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 7, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 7, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 7, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 7, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-12-2017 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!