Programma gemist?

In van Happy Hour met draait het om boeiende verhalen de en de aanstekelijke moppen van deelnemers van plus hilarische met videofragmenten. Het publiek het in de studio is een in charge en cabaretier Roué van in Verveer zorgt dat alles op een uit snelle en scherpe op manier bij elkaar van komt. Elke uitzending door krijgen drie kandidaten een de van kans om een eigen een verhaal het voor te dragen aan een de 100-koppig op tv publiek. Hoe langer het verhaal boeit, met het hoe langer de kandidaat mag met blijven zitten. Bij met Happy Hour is het van publiek de baas. naar Boeit met het verhaal op tv iemand niet meer, dan kan hij door op de op rode knop drukken. Na in iedere druk een op de knop naar zakt de kandidaat de iets verder uit weg. Als tijdens meer dan de helft door van het de publiek op de rode door knop heeft gedrukt, dan de verdwijnt de op kandidaat helemaal van het podium. een Hoe in hoger je op de het podium blijft zitten, het hoe de meer geld er te met winnen is.

Na van tachtig jaar sluit Dierenpark Emmen van de naar deuren om plaats te het maken door voor een nieuw dierenpark vol belevenissen. met een In Dierenpark Emmen: De Grote op tv Expeditie wordt het de bouw tijdens van dit nieuwste avonturenpark van uit Europa in gevolgd.

februari 2020
28-12-2017 14:10

Happy Hour

Aflevering 7, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

18-11-2017 08:00

Dierenpark Emmen: de grote expeditie

Aflevering 7, Seizoen 1 - Dierenpark Emmen: de grote expeditie

Na tachtig jaar sluit Dierenpark Emmen de deuren om plaats te maken voor een nieuw dierenpark vol belevenissen. In Dierenpark Emmen: De Grote Expeditie wordt de bouw van dit nieuwste avonturenpark van Europa gevolgd.

Aflevering 7, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 7, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 7, Seizoen 1 bij Aflevering 7, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 7, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 7, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 7, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 7, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 7, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-12-2017 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!