Programma gemist?

In door Happy Hour draait het om de boeiende door verhalen en op tv aanstekelijke moppen van uit deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het op publiek in van de studio is in door charge en cabaretier in Roué Verveer van zorgt dat alles op een het snelle en scherpe naar manier bij elkaar van komt. Elke het uitzending krijgen op drie kandidaten de kans een om een de eigen verhaal naar voor te dragen aan een 100-koppig op tv publiek. naar Hoe langer het verhaal boeit, op hoe langer de de kandidaat mag blijven tijdens zitten. van Bij Happy Hour is naar het van publiek de baas. Boeit het verhaal het iemand niet meer, uit dan van kan hij op door de rode op tv knop drukken. Na iedere druk een op de uit knop zakt de het kandidaat iets van verder weg. Als meer dan op tv de met helft van het in publiek op de rode een knop heeft gedrukt, tijdens dan verdwijnt van de kandidaat helemaal in van het podium. uit Hoe hoger je op de het podium blijft zitten, in hoe meer tijdens geld er te winnen uit is.

Na naar tachtig jaar sluit een Dierenpark Emmen de deuren om de plaats te maken de voor een nieuw naar dierenpark de vol belevenissen. op tv In Dierenpark Emmen: de De Grote Expeditie in wordt de bouw van dit nieuwste de avonturenpark van het Europa uit gevolgd.

maart 2021
28-12-2017 14:10

Happy Hour

Aflevering 7, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

18-11-2017 08:00

Dierenpark Emmen: de grote expeditie

Aflevering 7, Seizoen 1 - Dierenpark Emmen: de grote expeditie

Na tachtig jaar sluit Dierenpark Emmen de deuren om plaats te maken voor een nieuw dierenpark vol belevenissen. In Dierenpark Emmen: De Grote Expeditie wordt de bouw van dit nieuwste avonturenpark van Europa gevolgd.

Aflevering 7, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 7, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 7, Seizoen 1 bij Aflevering 7, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 7, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 7, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 7, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 7, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 7, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-12-2017 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!