Programma gemist?

In Happy naar Hour draait op tv het om boeiende op tv verhalen en aanstekelijke de moppen van deelnemers plus hilarische naar videofragmenten. van Het publiek in uit de studio is in op charge en cabaretier Roué tijdens een Verveer zorgt dat alles met op een snelle en scherpe een manier bij het elkaar komt. Elke op tv uitzending krijgen naar drie kandidaten de kans van om in een eigen verhaal op voor te dragen uit aan een 100-koppig publiek. op tv Hoe langer het het verhaal boeit, op tv hoe langer de kandidaat mag blijven op zitten. Bij Happy in de Hour is het publiek de met baas. Boeit het het verhaal iemand niet de meer, dan kan op hij op de rode met knop drukken. Na de iedere druk op een de in knop zakt naar de kandidaat iets een verder weg. Als meer dan de de helft naar van het publiek met op de op rode knop heeft gedrukt, dan verdwijnt een de door kandidaat helemaal uit van het podium. Hoe naar hoger je de op het podium blijft door zitten, hoe door meer geld er te winnen op tv is.

Na tachtig jaar tijdens sluit Dierenpark Emmen het uit de deuren om plaats te maken een voor op een nieuw dierenpark vol op belevenissen. In van Dierenpark Emmen: De Grote Expeditie van de wordt de bouw van op tv dit nieuwste de avonturenpark van Europa het gevolgd.

juli 2021
28-12-2017 14:10

Happy Hour

Aflevering 7, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

18-11-2017 08:00

Dierenpark Emmen: de grote expeditie

Aflevering 7, Seizoen 1 - Dierenpark Emmen: de grote expeditie

Na tachtig jaar sluit Dierenpark Emmen de deuren om plaats te maken voor een nieuw dierenpark vol belevenissen. In Dierenpark Emmen: De Grote Expeditie wordt de bouw van dit nieuwste avonturenpark van Europa gevolgd.

Aflevering 7, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 7, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 7, Seizoen 1 bij Aflevering 7, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 7, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 7, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 7, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 7, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 7, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-12-2017 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!