Programma gemist?

In met Happy Hour naar draait het om boeiende het verhalen en aanstekelijke moppen van uit deelnemers plus hilarische het uit videofragmenten. Het publiek in met de studio is in charge een en cabaretier in Roué Verveer zorgt dat naar tijdens alles op een in snelle en scherpe een manier bij elkaar komt. de Elke uitzending krijgen drie van kandidaten uit de kans om tijdens een eigen verhaal voor te dragen tijdens aan uit een 100-koppig publiek. Hoe een langer op tv het verhaal boeit, hoe het langer de kandidaat mag blijven door zitten. door Bij Happy Hour is de het door publiek de baas. Boeit het uit verhaal iemand naar niet meer, dan kan in hij op in de rode knop drukken. Na van iedere op druk op met de knop zakt op de kandidaat iets verder weg. met Als meer dan een de helft van met het publiek op de tijdens rode knop met heeft gedrukt, dan verdwijnt een de een kandidaat helemaal van het een podium. Hoe hoger naar je op tijdens het podium blijft zitten, van hoe meer geld van er te winnen een is.

Na de tachtig jaar sluit Dierenpark uit Emmen de deuren tijdens om plaats te naar maken in voor een nieuw een dierenpark vol belevenissen. In Dierenpark Emmen: naar De Grote de Expeditie wordt tijdens de bouw van een dit nieuwste tijdens avonturenpark van Europa op gevolgd.

oktober 2020
28-12-2017 14:10

Happy Hour

Aflevering 7, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

18-11-2017 08:00

Dierenpark Emmen: de grote expeditie

Aflevering 7, Seizoen 1 - Dierenpark Emmen: de grote expeditie

Na tachtig jaar sluit Dierenpark Emmen de deuren om plaats te maken voor een nieuw dierenpark vol belevenissen. In Dierenpark Emmen: De Grote Expeditie wordt de bouw van dit nieuwste avonturenpark van Europa gevolgd.

Aflevering 7, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 7, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 7, Seizoen 1 bij Aflevering 7, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 7, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 7, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 7, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 7, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 7, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-12-2017 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!