Programma gemist?

In Happy uit Hour draait het om op tv boeiende verhalen het en aanstekelijke moppen van door deelnemers tijdens plus hilarische videofragmenten. Het tijdens publiek in de studio door is door in charge de en cabaretier Roué Verveer zorgt het dat alles in op een snelle op en scherpe manier bij met elkaar komt. het Elke uitzending krijgen drie kandidaten het de kans op tv om in een eigen verhaal voor te door dragen aan met een 100-koppig uit publiek. Hoe langer het verhaal boeit, uit hoe langer de op kandidaat door mag blijven zitten. Bij Happy tijdens de Hour is het publiek uit de baas. door Boeit het verhaal iemand naar niet meer, dan naar kan hij op de uit rode knop het drukken. Na iedere druk op in de knop zakt op tv de kandidaat iets de verder met weg. Als meer dan de in helft van het met publiek op tijdens de rode knop van heeft het gedrukt, dan verdwijnt de kandidaat op helemaal met van het podium. Hoe hoger door je op het met podium blijft zitten, hoe tijdens meer uit geld er te op winnen is.

Na tachtig naar jaar sluit Dierenpark het Emmen de deuren om op tv plaats te maken op tv voor een nieuw op dierenpark vol tijdens belevenissen. tijdens In Dierenpark Emmen: De Grote Expeditie een de wordt de bouw van dit op tv nieuwste avonturenpark van Europa met in gevolgd.

november 2020
28-12-2017 14:10

Happy Hour

Aflevering 7, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

18-11-2017 08:00

Dierenpark Emmen: de grote expeditie

Aflevering 7, Seizoen 1 - Dierenpark Emmen: de grote expeditie

Na tachtig jaar sluit Dierenpark Emmen de deuren om plaats te maken voor een nieuw dierenpark vol belevenissen. In Dierenpark Emmen: De Grote Expeditie wordt de bouw van dit nieuwste avonturenpark van Europa gevolgd.

Aflevering 7, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 7, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 7, Seizoen 1 bij Aflevering 7, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 7, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 7, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 7, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 7, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 7, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-12-2017 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!