Programma gemist?

Patty van Brard en Jochem van Gelder een op gaan het land in om op burenruzies op op te lossen. Van mot over op tv eigendom van tot echt wegpestgedrag, in van Bonje naar met de Buren komt op tv het allemaal voorbij. tijdens De Amsterdamse Janine heeft tijdens het op tv helemaal gehad met met haar onderbuurman, de Surinaamse kapper Dennis. op tv Hij heeft lak op tv aan sluitingstijden het en knipt soms wel op tv naar tot 2 uur in ?s nachts. Natuurlijk met met een ?fijn in muziekje? erbij. Zijn achtertuin is in een vuilnisbelt en in daarnaast hangen het veel klanten bij tijdens Janine voor de naar deur. Ze kan er niet op tv meer tegen en uit op klagen bij Dennis durft ze de niet een meer, omdat hij haar de laatste in keer op heeft bedreigt. Kortom: een pittige met bonje waar in Patty en uit Jochem hun tanden in mogen van het zetten.

juli 2020
18-11-2017 12:00

Bonje met de Buren

8: , Seizoen 1 - Bonje met de Buren

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij. De Amsterdamse Janine heeft het helemaal gehad met haar onderbuurm...

8: , Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 8: , Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 8: , Seizoen 1 bij 8: , Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 8: , Seizoen 1. Heb je een uitzending van 8: , Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

8: , Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van 8: , Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van 8: , Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-11-2017 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!