Programma gemist?

Patty op tv Brard en het Jochem van Gelder in gaan het land in door om burenruzies op te lossen. uit Van mot door over eigendom tot op tv echt tijdens wegpestgedrag, in Bonje de met de Buren door komt het allemaal voorbij. De Amsterdamse een Janine van heeft het helemaal gehad op met haar door onderbuurman, de Surinaamse kapper Dennis. uit Hij heeft lak met aan sluitingstijden en met knipt soms wel de tot 2 uur van ?s met nachts. Natuurlijk met een met ?fijn muziekje? erbij. Zijn tijdens met achtertuin is een vuilnisbelt van en daarnaast hangen veel met klanten bij Janine het voor uit de deur. Ze kan met er niet de meer tegen en klagen bij met Dennis durft op tv ze niet meer, naar omdat hij van haar de laatste een keer heeft bedreigt. Kortom: een pittige naar bonje waar op tv Patty in en Jochem hun tanden in uit mogen op tv zetten.

februari 2020
18-11-2017 12:00

Bonje met de Buren

8: , Seizoen 1 - Bonje met de Buren

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij. De Amsterdamse Janine heeft het helemaal gehad met haar onderbuurm...

8: , Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 8: , Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 8: , Seizoen 1 bij 8: , Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 8: , Seizoen 1. Heb je een uitzending van 8: , Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

8: , Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van 8: , Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van 8: , Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-11-2017 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!