Programma gemist?

Patty Brard in en Jochem van Gelder van gaan op tv het land tijdens in om burenruzies van op te lossen. Van mot over in eigendom tot in echt wegpestgedrag, een in Bonje met de naar Buren komt het allemaal uit tijdens voorbij. De Amsterdamse Janine een heeft het tijdens helemaal gehad met haar onderbuurman, door de Surinaamse kapper op Dennis. Hij heeft tijdens lak aan sluitingstijden en de op knipt soms wel tot 2 tijdens uur ?s nachts. op tv Natuurlijk met een het ?fijn muziekje? erbij. door Zijn achtertuin is een op vuilnisbelt en daarnaast met hangen veel klanten naar op bij Janine voor de een deur. Ze kan tijdens er niet tijdens meer tegen en klagen uit bij Dennis durft ze niet op tv meer, omdat een hij uit haar de laatste keer heeft op tv bedreigt. Kortom: een tijdens pittige bonje op tv waar Patty en Jochem de hun van tanden in mogen uit zetten.

juni 2021
18-11-2017 12:00

Bonje met de Buren

8: , Seizoen 1 - Bonje met de Buren

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij. De Amsterdamse Janine heeft het helemaal gehad met haar onderbuurm...

8: , Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 8: , Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 8: , Seizoen 1 bij 8: , Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 8: , Seizoen 1. Heb je een uitzending van 8: , Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

8: , Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van 8: , Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van 8: , Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-11-2017 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!