Programma gemist?

Patty Brard door en Jochem van Gelder de gaan op tv het land in om burenruzies het met op te lossen. Van mot met over eigendom tot echt op wegpestgedrag, van in Bonje in met de Buren komt het in allemaal voorbij. De op tv Amsterdamse Janine door heeft het helemaal gehad met tijdens haar onderbuurman, de door Surinaamse kapper Dennis. door Hij heeft lak op aan tijdens sluitingstijden en knipt uit soms wel tot 2 tijdens uur ?s nachts. Natuurlijk op met een door ?fijn muziekje? erbij. Zijn naar achtertuin is op een tijdens vuilnisbelt en daarnaast hangen veel de klanten bij Janine voor tijdens de deur. Ze uit kan er in niet meer tegen in en klagen bij Dennis naar op tv durft ze niet meer, omdat met hij haar de uit laatste keer heeft de bedreigt. Kortom: in een pittige bonje waar Patty een en de Jochem hun uit tanden in mogen uit zetten.

oktober 2020
18-11-2017 12:00

Bonje met de Buren

8: , Seizoen 1 - Bonje met de Buren

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij. De Amsterdamse Janine heeft het helemaal gehad met haar onderbuurm...

8: , Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 8: , Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 8: , Seizoen 1 bij 8: , Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 8: , Seizoen 1. Heb je een uitzending van 8: , Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

8: , Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van 8: , Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van 8: , Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-11-2017 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!