Programma gemist?

Patty op Brard en Jochem in van Gelder gaan het naar land van in om burenruzies op te lossen. in van Van mot over eigendom tot door echt wegpestgedrag, het in Bonje met van de Buren met komt het allemaal voorbij. De op tv Amsterdamse door Janine heeft het helemaal uit gehad met haar een onderbuurman, de een Surinaamse kapper Dennis. Hij heeft lak uit aan in sluitingstijden en knipt naar soms wel tot 2 naar uur tijdens ?s nachts. Natuurlijk met de een ?fijn muziekje? met erbij. Zijn achtertuin op is een vuilnisbelt door en daarnaast hangen veel naar klanten naar bij Janine voor de de deur. Ze kan uit er niet meer tegen op tv en klagen bij Dennis een met durft ze niet meer, omdat hij van op tv haar de laatste keer heeft bedreigt. op tv met Kortom: een pittige bonje waar Patty met naar en Jochem hun tanden tijdens in mogen tijdens zetten.

maart 2021
18-11-2017 12:00

Bonje met de Buren

8: , Seizoen 1 - Bonje met de Buren

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij. De Amsterdamse Janine heeft het helemaal gehad met haar onderbuurm...

8: , Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 8: , Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 8: , Seizoen 1 bij 8: , Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 8: , Seizoen 1. Heb je een uitzending van 8: , Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

8: , Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van 8: , Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van 8: , Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-11-2017 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!