Programma gemist?

Patty Brard op en Jochem van Gelder tijdens gaan op het land in om door burenruzies op van te lossen. Van mot over uit eigendom tot echt het het wegpestgedrag, in Bonje naar met de Buren in komt het allemaal voorbij. De Amsterdamse op Janine naar heeft het helemaal in gehad met haar uit onderbuurman, de Surinaamse kapper met Dennis. Hij heeft lak naar aan sluitingstijden en uit knipt soms wel op tot 2 uur met door ?s nachts. Natuurlijk de met een ?fijn muziekje? uit erbij. Zijn achtertuin is een op het vuilnisbelt en daarnaast hangen met veel klanten bij Janine voor tijdens de deur. op tv Ze kan er in niet met meer tegen en klagen bij Dennis van durft uit ze niet het meer, omdat hij haar de op tv laatste keer heeft bedreigt. een Kortom: een een pittige bonje een waar Patty en in Jochem hun tanden op tv in mogen van zetten.

december 2021
18-11-2017 12:00

Bonje met de Buren

8: , Seizoen 1 - Bonje met de Buren

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij. De Amsterdamse Janine heeft het helemaal gehad met haar onderbuurm...

8: , Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 8: , Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 8: , Seizoen 1 bij 8: , Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 8: , Seizoen 1. Heb je een uitzending van 8: , Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

8: , Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van 8: , Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van 8: , Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-11-2017 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!