Programma gemist?

In dit op tv programma staan met verschillende dierenartsen op en hun bijzondere patiƫnten op tv centraal. De dierenarts speelt het een met belangrijke rol voor van dieren en hun tijdens soms bezorgde verzorgers. De beesten worden het vaak de als volwaardig gezinslid gezien waar naar de door beste zorg een voor nodig is. Niet alleen tijdens voor noodzakelijke operaties, in maar ook voor simpele tijdens de kwaaltjes of belangrijke op inentingen.

maart 2021
18-11-2017 15:25

Dieren op Spreekuur

Aflevering 193 - Dieren op Spreekuur

In dit programma staan verschillende dierenartsen en hun bijzondere patiƫnten centraal. De dierenarts speelt een belangrijke rol voor dieren en hun soms bezorgde verzorgers. De beesten worden vaak als volwaardig gezinslid gezien waar de bes...

Aflevering 193 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 193 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 193 bij Aflevering 193 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 193. Heb je een uitzending van Aflevering 193 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 193 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 193? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 193 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-11-2017 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!