Programma gemist?

Documentaire over het van grootste motocrosstalent uit uit Nederland: Jeffrey Herlings. in We op tv volgen de met Brabander tijdens zijn door debuutseizoen in de MX1-klasse. uit Lukt het hem met om net zo op tv goed te presteren in als in de in MX2-klasse?

Documentaire de over het grootste motocrosstalent naar uit Nederland: het Jeffrey Herlings. We van volgen de op tv Brabander tijdens zijn debuutseizoen in de door MX1-klasse. Lukt het op hem om met net zo goed te op presteren van als in de tijdens MX2-klasse?

december 2021
24-11-2017 00:28

Afl. 1

RTL GP: Jeffrey Herlings - Rise Of The Bullet - Afl. 1

Documentaire over het grootste motocrosstalent uit Nederland: Jeffrey Herlings. We volgen de Brabander tijdens zijn debuutseizoen in de MX1-klasse. Lukt het hem om net zo goed te presteren als in de MX2-klasse?

18-11-2017 19:05

Afl. 1

RTL GP: Jeffrey Herlings - Rise Of The Bullet - Afl. 1

Documentaire over het grootste motocrosstalent uit Nederland: Jeffrey Herlings. We volgen de Brabander tijdens zijn debuutseizoen in de MX1-klasse. Lukt het hem om net zo goed te presteren als in de MX2-klasse?

RTL GP: Jeffrey Herlings - Rise Of The Bullet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: Jeffrey Herlings - Rise Of The Bullet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: Jeffrey Herlings - Rise Of The Bullet bij RTL GP: Jeffrey Herlings - Rise Of The Bullet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: Jeffrey Herlings - Rise Of The Bullet. Heb je een uitzending van RTL GP: Jeffrey Herlings - Rise Of The Bullet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: Jeffrey Herlings - Rise Of The Bullet gemist

Documentaire over het grootste motocrosstalent uit Nederland: Jeffrey Herlings. Jeffrey is de afgelopen seizoenen drie keer wereldkampioen geworden in de MX2-klasse van het WK Motocross. 2017 is het jaar van zijn opstap naar de MX1. In het begin van het seizoen brak hij zijn hand, maar hij liet zich hierdoor niet uit het veld slaan. We volgen de Brabander op de voet tijdens zijn debuutseizoen in de koningsklasse. Lukt het hem om op het hoogste niveau net zo goed te presteren als in de MX2-klasse?

Uitzending gemist van RTL GP: Jeffrey Herlings - Rise Of The Bullet? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: Jeffrey Herlings - Rise Of The Bullet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-11-2017 om 00:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!