Programma gemist?

Wat gebeurt op tv er met als rijke- en arme gezinnen met een week in ruilen van van huis, budget en dus op tv leven? In het nieuwe seizoen de van uit de reality door serie Steenrijk, Straatarm op gaan rijk én een arm deze confrontatie opnieuw met aan. Grote vraag daarbij op tv is: in de hoeverre wordt het familiegeluk beïnvloed op tv wanneer de huishoudpot het en uit de woonomstandigheden ineens drastisch veranderen? naar Deze week op ruilt het tijdens societykoppel Marjan Strijbosch en het Gerhard Lankamp op uit Eindhoven voor een week van met de familie het op tv Gadir uit Etten-Leur. Marjan vergaarde van haar miljoenen met met het het mode-imperium 'Jaguar Mode'. Samen met van echtgenoot Gerard Lankamp woont op tv ze in naar het hoogste appartement van op tv Eindhoven met het uitzicht op het door PSV-stadion. met Het ultraluxe appartement is geheel in op tv de het stijl waar Marjan zelf de zo uit van houdt: stijlvol en over de een top. De van weelde waarmee met Marjan en Gerhard zich zo in graag omringen, door is in het naar huis van uit de familie Gadir ver in te door zoeken. Het gezin kwam van in de schuldsanering terecht in toen ze hun huis uit moesten een verkopen met een een restschuld.

In dit op programma reizen, in op aanloop naar Kerstmis, van elke dag van de vertrouwde en populaire op tv SBS-gezichten een kriskras door Nederland. uit Zij gaan op zoek uit naar de mensen die van uit een mooie het kerst, een gewéldige uit kerst willen maken! Hierbij met een wordt de nadruk naar gelegd op de prachtige uit kersthuizen in Nederland en de op echte een kerstfanaten.

In Happy op tv Hour draait het om de van boeiende verhalen en aanstekelijke moppen door van deelnemers op tv plus hilarische het videofragmenten. Het publiek naar in de studio is door in charge en op cabaretier Roué uit Verveer zorgt dat alles op het een snelle en door scherpe naar manier bij elkaar op komt. Elke uitzending krijgen drie de kandidaten door de kans om een eigen verhaal naar voor te van dragen door aan een 100-koppig publiek. Hoe naar langer het het verhaal boeit, hoe in langer de naar kandidaat mag blijven zitten. Bij door Happy Hour in is het publiek van de baas. Boeit het verhaal uit iemand op niet meer, dan in kan hij op door de rode van knop drukken. Na iedere met druk op de in knop zakt de kandidaat van iets verder van weg. Als meer naar dan de helft van het de publiek op door de rode met knop heeft gedrukt, dan verdwijnt een de kandidaat helemaal door met van het podium. van Hoe hoger je op het podium de blijft zitten, een hoe meer geld er de de te winnen is.

In Circus Gerschtanowitz uit ontvangen door Winston en Renate Gerschtanowitz een uit enorme diversiteit tijdens aan de bijzondere, gekke, creatieve deelnemers en acts op die een het steeds met twee of tijdens drie tegen op tv elkaar opnemen. Maar in wie met is de beste? Zij moeten uit zelf in inschatten hoe een de 100-koppige publieksjury over hen heeft geoordeeld. een Doen het ze dat goed, dan gaan naar ze met tijdens een lekker bedrag van naar naar huis. Show, spanning, humor en tijdens verbazing wisselen elkaar voortdurend met op af.

april 2020
27-12-2017 20:30

Steenrijk, straatarm

Aflevering 4, Seizoen 1 - Steenrijk, straatarm

Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget en dus leven? In het nieuwe seizoen van de reality serie Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie opnieuw aan. Grote vraag daarbij is: in hoeverre wo...

21-12-2017 20:00

Zo viert Nederland kerst

Aflevering 4, Seizoen 1 - Zo viert Nederland kerst

In dit programma reizen, in aanloop naar Kerstmis, elke dag de vertrouwde en populaire SBS-gezichten kriskras door Nederland. Zij gaan op zoek naar de mensen die van een mooie kerst, een gewéldige kerst willen maken! Hierbij wordt de nadruk...

19-12-2017 14:05

Happy Hour

Aflevering 4, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

18-11-2017 20:00

Circus Gerschtanowitz

Aflevering 4, Seizoen 1 - Circus Gerschtanowitz

In Circus Gerschtanowitz ontvangen Winston en Renate Gerschtanowitz een enorme diversiteit aan bijzondere, gekke, creatieve deelnemers en acts die het steeds met twee of drie tegen elkaar opnemen. Maar wie is de beste? Zij moeten zelf insch...

Aflevering 4, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4, Seizoen 1 bij Aflevering 4, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 4, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!