Programma gemist?

Wat met gebeurt er in als rijke- en van arme gezinnen een week ruilen van van huis, budget en op tv dus van leven? In door het nieuwe seizoen van de reality van serie Steenrijk, door Straatarm gaan rijk het én arm een deze confrontatie opnieuw tijdens aan. Grote vraag daarbij is: op in hoeverre met wordt het familiegeluk beïnvloed een wanneer de op huishoudpot en de woonomstandigheden op tv ineens drastisch veranderen? op Deze week ruilt de het societykoppel op tv Marjan Strijbosch door en Gerhard naar Lankamp uit Eindhoven voor op een week met op tv de familie Gadir uit Etten-Leur. door Marjan vergaarde een haar miljoenen de met het het mode-imperium 'Jaguar Mode'. Samen met in echtgenoot Gerard Lankamp het woont ze in op het in hoogste appartement van op Eindhoven met uitzicht op het PSV-stadion. het Het ultraluxe appartement in is geheel van in de stijl waar op tv tijdens Marjan zelf zo van houdt: naar stijlvol en over de op tv top. De de weelde waarmee door Marjan en Gerhard zich zo op graag de omringen, is een in het huis van de door familie Gadir ver te het zoeken. naar Het gezin in kwam in de schuldsanering terecht op toen ze hun huis door op moesten verkopen met een naar restschuld.

In dit programma het reizen, tijdens in aanloop naar door Kerstmis, elke dag de op tv vertrouwde en tijdens populaire SBS-gezichten kriskras door Nederland. in Zij gaan op het zoek naar met de mensen die van de van een mooie kerst, een gewéldige kerst door van willen maken! Hierbij wordt uit de nadruk gelegd op in de prachtige kersthuizen op in een Nederland en de echte uit kerstfanaten.

In Happy in Hour draait het om uit door boeiende verhalen en aanstekelijke het moppen van het deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in op tv in de studio de is in charge in en cabaretier Roué Verveer zorgt het dat alles op een in snelle op en scherpe manier bij elkaar op tv komt. Elke op uitzending krijgen drie kandidaten de naar de kans om een eigen een verhaal tijdens voor te dragen uit aan een 100-koppig van publiek. Hoe langer het het verhaal boeit, een hoe langer de de kandidaat mag blijven zitten. Bij tijdens Happy Hour is uit het publiek van de baas. Boeit het verhaal het iemand niet meer, met een dan kan hij op de in rode knop in drukken. Na iedere van druk op een de knop zakt de op kandidaat iets op verder weg. Als meer op dan de helft van het op tv publiek op de naar rode knop van heeft gedrukt, dan door verdwijnt de een kandidaat helemaal naar van het podium. Hoe hoger je naar op van het podium naar blijft zitten, hoe het meer geld er te door winnen is.

In met Circus Gerschtanowitz ontvangen Winston in en Renate op tv Gerschtanowitz een in enorme diversiteit aan bijzondere, gekke, creatieve op tv het deelnemers en acts die het steeds op tv met twee of een drie tegen elkaar op tv opnemen. Maar tijdens wie een is de beste? Zij moeten zelf naar inschatten hoe een door 100-koppige publieksjury tijdens over hen heeft geoordeeld. op tv Doen ze dat op goed, dan op tv gaan ze tijdens met een naar lekker bedrag naar huis. Show, spanning, tijdens humor en verbazing met de wisselen elkaar voortdurend van af.

maart 2021
27-12-2017 20:30

Steenrijk, straatarm

Aflevering 4, Seizoen 1 - Steenrijk, straatarm

Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget en dus leven? In het nieuwe seizoen van de reality serie Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie opnieuw aan. Grote vraag daarbij is: in hoeverre wo...

21-12-2017 20:00

Zo viert Nederland kerst

Aflevering 4, Seizoen 1 - Zo viert Nederland kerst

In dit programma reizen, in aanloop naar Kerstmis, elke dag de vertrouwde en populaire SBS-gezichten kriskras door Nederland. Zij gaan op zoek naar de mensen die van een mooie kerst, een gewéldige kerst willen maken! Hierbij wordt de nadruk...

19-12-2017 14:05

Happy Hour

Aflevering 4, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

18-11-2017 20:00

Circus Gerschtanowitz

Aflevering 4, Seizoen 1 - Circus Gerschtanowitz

In Circus Gerschtanowitz ontvangen Winston en Renate Gerschtanowitz een enorme diversiteit aan bijzondere, gekke, creatieve deelnemers en acts die het steeds met twee of drie tegen elkaar opnemen. Maar wie is de beste? Zij moeten zelf insch...

Aflevering 4, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4, Seizoen 1 bij Aflevering 4, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 4, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!