Programma gemist?

Wat in gebeurt er als rijke- op en van arme gezinnen een week op ruilen van op huis, budget en dus op tv leven? In het nieuwe seizoen het door van de reality serie Steenrijk, op tv Straatarm op gaan rijk én arm op tv deze confrontatie in opnieuw aan. Grote vraag daarbij de is: de in hoeverre wordt op het familiegeluk beïnvloed op tv wanneer de huishoudpot en de uit woonomstandigheden door ineens drastisch veranderen? Deze week op tv ruilt het societykoppel het Marjan Strijbosch en in Gerhard Lankamp uit naar Eindhoven voor met een week met de door familie Gadir uit Etten-Leur. op het Marjan vergaarde haar miljoenen door met het mode-imperium het 'Jaguar Mode'. Samen met echtgenoot op Gerard naar Lankamp woont door ze in het van hoogste appartement van van Eindhoven met uitzicht op in het PSV-stadion. door Het ultraluxe appartement is geheel in het de een stijl waar Marjan met zelf zo van houdt: stijlvol door en over de naar top. De weelde de waarmee Marjan in en Gerhard zich zo op tv graag het omringen, is in het huis uit van de familie het Gadir ver tijdens te zoeken. naar Het gezin tijdens kwam in de schuldsanering de terecht toen ze naar hun huis moesten verkopen naar met een naar restschuld.

In op dit programma op reizen, in aanloop naar naar Kerstmis, elke dag de vertrouwde een en in populaire SBS-gezichten op tv kriskras door Nederland. een Zij gaan op zoek een naar de mensen met die van een mooie kerst, van een gewéldige van kerst willen maken! naar Hierbij tijdens wordt de nadruk gelegd op van de van prachtige kersthuizen in met Nederland en de de echte kerstfanaten.

In Happy Hour naar draait het naar om boeiende door verhalen en aanstekelijke moppen van tijdens deelnemers plus tijdens hilarische op videofragmenten. Het publiek in naar de studio is een in charge de en cabaretier Roué Verveer naar zorgt dat alles op een uit snelle en de scherpe manier bij op elkaar komt. Elke uitzending van krijgen drie kandidaten een de een kans om een tijdens eigen verhaal voor te dragen van aan het een 100-koppig publiek. naar Hoe langer uit het verhaal boeit, hoe langer de met kandidaat mag op blijven op tv zitten. Bij Happy Hour op is het tijdens publiek de baas. naar Boeit het verhaal iemand niet tijdens meer, dan het kan hij uit op de rode knop tijdens drukken. Na naar iedere druk op de knop zakt een de tijdens kandidaat iets naar verder weg. Als tijdens meer dan de helft het van het door publiek op de naar rode knop heeft in gedrukt, dan verdwijnt de kandidaat in helemaal het van het podium. Hoe met hoger je met op het podium blijft zitten, hoe op meer geld naar er tijdens te winnen is.

In Circus een Gerschtanowitz ontvangen Winston en het uit Renate Gerschtanowitz een enorme diversiteit aan in in bijzondere, gekke, creatieve deelnemers en van acts die het het steeds met op twee of drie tegen elkaar een opnemen. Maar in wie is de het beste? op Zij moeten zelf het inschatten hoe een 100-koppige publieksjury op tv over hen in heeft geoordeeld. Doen ze uit dat goed, dan de gaan ze van met een lekker tijdens bedrag naar uit huis. Show, spanning, humor en met verbazing wisselen elkaar voortdurend uit een af.

december 2021
27-12-2017 20:30

Steenrijk, straatarm

Aflevering 4, Seizoen 1 - Steenrijk, straatarm

Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget en dus leven? In het nieuwe seizoen van de reality serie Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie opnieuw aan. Grote vraag daarbij is: in hoeverre wo...

21-12-2017 20:00

Zo viert Nederland kerst

Aflevering 4, Seizoen 1 - Zo viert Nederland kerst

In dit programma reizen, in aanloop naar Kerstmis, elke dag de vertrouwde en populaire SBS-gezichten kriskras door Nederland. Zij gaan op zoek naar de mensen die van een mooie kerst, een gewéldige kerst willen maken! Hierbij wordt de nadruk...

19-12-2017 14:05

Happy Hour

Aflevering 4, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

18-11-2017 20:00

Circus Gerschtanowitz

Aflevering 4, Seizoen 1 - Circus Gerschtanowitz

In Circus Gerschtanowitz ontvangen Winston en Renate Gerschtanowitz een enorme diversiteit aan bijzondere, gekke, creatieve deelnemers en acts die het steeds met twee of drie tegen elkaar opnemen. Maar wie is de beste? Zij moeten zelf insch...

Aflevering 4, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4, Seizoen 1 bij Aflevering 4, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 4, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!