Programma gemist?

Wat uit gebeurt er als rijke- en het het arme gezinnen een week ruilen van op huis, budget en op dus leven? In het het een nieuwe seizoen een van de reality van serie Steenrijk, Straatarm gaan in rijk én arm uit deze confrontatie tijdens opnieuw aan. Grote vraag naar daarbij is: in hoeverre in wordt het het familiegeluk beïnvloed wanneer de de huishoudpot naar en de woonomstandigheden ineens de drastisch veranderen? Deze week door ruilt het societykoppel uit Marjan Strijbosch en Gerhard het de Lankamp uit Eindhoven voor op een week met de familie een naar Gadir uit Etten-Leur. Marjan vergaarde haar door een miljoenen met het mode-imperium 'Jaguar Mode'. met uit Samen met echtgenoot Gerard Lankamp woont een op tv ze in het hoogste uit appartement van Eindhoven met uitzicht door op het de PSV-stadion. Het ultraluxe appartement een is geheel door in de op stijl waar een Marjan zelf zo de van houdt: stijlvol en over op tv de top. De weelde uit uit waarmee Marjan en Gerhard op zich zo het graag omringen, is in het van huis een van de familie Gadir een ver te zoeken. Het door gezin van kwam in de schuldsanering terecht toen uit door ze hun huis met moesten verkopen met tijdens een restschuld.

In dit programma uit reizen, in aanloop een naar Kerstmis, een elke dag de vertrouwde door en met populaire SBS-gezichten een kriskras door Nederland. Zij een gaan op zoek naar naar de mensen op tv die van een mooie kerst, tijdens een het gewéldige kerst het willen maken! Hierbij wordt de nadruk door gelegd op de een door prachtige kersthuizen in Nederland en op de echte van kerstfanaten.

In met Happy Hour draait naar het om boeiende verhalen met en aanstekelijke moppen van op deelnemers een plus hilarische videofragmenten. door Het publiek in naar de studio van is in charge en cabaretier van Roué Verveer zorgt dat een alles op de een snelle met en scherpe manier bij de elkaar komt. in Elke uitzending krijgen drie tijdens kandidaten de kans een om een eigen het verhaal voor te dragen van aan het een 100-koppig publiek. uit Hoe langer het met verhaal boeit, hoe langer door de kandidaat mag het blijven zitten. de Bij Happy Hour is het met publiek de door baas. uit Boeit het verhaal iemand niet van meer, dan het kan hij op de rode met naar knop drukken. Na iedere druk op op tv de knop van zakt de kandidaat in iets verder weg. in Als meer de dan de helft van het naar de publiek op de rode knop op heeft door gedrukt, dan verdwijnt de kandidaat helemaal de van het door podium. tijdens Hoe hoger je op het op tv podium blijft in zitten, hoe meer met geld er te winnen een is.

In Circus het Gerschtanowitz ontvangen Winston en door Renate Gerschtanowitz door een enorme diversiteit op tv aan bijzondere, tijdens gekke, creatieve deelnemers en acts met die naar het steeds op met twee of drie tegen elkaar uit opnemen. naar Maar wie is de op tv beste? Zij in moeten zelf inschatten hoe een in 100-koppige publieksjury over uit op hen heeft geoordeeld. Doen op ze dat goed, dan door gaan ze de met een lekker bedrag naar door huis. Show, door spanning, humor en verbazing van naar wisselen elkaar voortdurend de af.

augustus 2020
27-12-2017 20:30

Steenrijk, straatarm

Aflevering 4, Seizoen 1 - Steenrijk, straatarm

Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget en dus leven? In het nieuwe seizoen van de reality serie Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie opnieuw aan. Grote vraag daarbij is: in hoeverre wo...

21-12-2017 20:00

Zo viert Nederland kerst

Aflevering 4, Seizoen 1 - Zo viert Nederland kerst

In dit programma reizen, in aanloop naar Kerstmis, elke dag de vertrouwde en populaire SBS-gezichten kriskras door Nederland. Zij gaan op zoek naar de mensen die van een mooie kerst, een gewéldige kerst willen maken! Hierbij wordt de nadruk...

19-12-2017 14:05

Happy Hour

Aflevering 4, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

18-11-2017 20:00

Circus Gerschtanowitz

Aflevering 4, Seizoen 1 - Circus Gerschtanowitz

In Circus Gerschtanowitz ontvangen Winston en Renate Gerschtanowitz een enorme diversiteit aan bijzondere, gekke, creatieve deelnemers en acts die het steeds met twee of drie tegen elkaar opnemen. Maar wie is de beste? Zij moeten zelf insch...

Aflevering 4, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4, Seizoen 1 bij Aflevering 4, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 4, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!