Programma gemist?

Wat van gebeurt er als rijke- het en arme het gezinnen een van week ruilen van huis, door budget en dus leven? het In uit het nieuwe seizoen van het de reality serie Steenrijk, Straatarm op tv gaan rijk én de uit arm deze confrontatie in opnieuw aan. Grote tijdens vraag daarbij is: in door hoeverre wordt het van familiegeluk beïnvloed in wanneer de huishoudpot en de woonomstandigheden op tv ineens drastisch een veranderen? Deze week de ruilt het societykoppel Marjan tijdens Strijbosch en op tv Gerhard door Lankamp uit Eindhoven voor naar een week met van de familie Gadir uit Etten-Leur. op tv Marjan vergaarde haar een van miljoenen met het mode-imperium 'Jaguar Mode'. het naar Samen met echtgenoot Gerard Lankamp woont tijdens ze in het het hoogste appartement van van in Eindhoven met uitzicht op het PSV-stadion. met Het ultraluxe appartement in is het geheel in de stijl de waar Marjan op tv zelf zo van houdt: uit stijlvol en op tv over de op top. De weelde waarmee op tv Marjan en een Gerhard zich zo een graag omringen, is uit in het huis van de in familie Gadir ver te van in zoeken. Het gezin kwam op in de schuldsanering terecht toen het met ze hun huis moesten verkopen naar met naar een restschuld.

In in dit programma reizen, in aanloop een een naar Kerstmis, elke dag van de vertrouwde het en populaire SBS-gezichten kriskras een door Nederland. Zij gaan op tv op zoek naar in de een mensen die van een mooie uit kerst, een gewéldige kerst een willen maken! op tv Hierbij wordt het de nadruk naar gelegd op de prachtige van kersthuizen in Nederland en tijdens de echte naar kerstfanaten.

In Happy Hour op draait het de om boeiende verhalen uit en aanstekelijke door moppen van deelnemers plus hilarische een door videofragmenten. Het publiek in een de studio is in op charge en in cabaretier Roué Verveer door zorgt dat alles op uit een snelle en scherpe naar van manier bij elkaar komt. Elke op uitzending krijgen drie in kandidaten de kans om door een eigen verhaal tijdens voor te dragen op met aan een 100-koppig publiek. Hoe van langer het uit verhaal boeit, hoe langer de met kandidaat mag op blijven zitten. Bij Happy in Hour is uit het publiek door de baas. Boeit de het verhaal iemand uit niet meer, dan kan hij met op de rode met knop drukken. op tv Na door iedere druk op naar de knop zakt de kandidaat uit iets verder weg. Als in meer dan de op naar helft van het publiek op de door rode uit knop heeft de gedrukt, dan verdwijnt de in kandidaat helemaal van het podium. naar op tv Hoe hoger je uit op het podium door blijft zitten, hoe meer geld er door in te winnen is.

In in Circus Gerschtanowitz ontvangen op Winston en uit Renate Gerschtanowitz een enorme het diversiteit aan de bijzondere, gekke, creatieve deelnemers het en acts tijdens die het steeds met door twee of van drie tegen elkaar opnemen. uit Maar wie is tijdens de beste? Zij de moeten zelf inschatten op tv hoe een het 100-koppige publieksjury over hen heeft van geoordeeld. Doen de ze dat goed, door dan gaan ze met met een lekker op bedrag naar huis. een Show, spanning, humor en verbazing tijdens wisselen elkaar door voortdurend een af.

november 2020
27-12-2017 20:30

Steenrijk, straatarm

Aflevering 4, Seizoen 1 - Steenrijk, straatarm

Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget en dus leven? In het nieuwe seizoen van de reality serie Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie opnieuw aan. Grote vraag daarbij is: in hoeverre wo...

21-12-2017 20:00

Zo viert Nederland kerst

Aflevering 4, Seizoen 1 - Zo viert Nederland kerst

In dit programma reizen, in aanloop naar Kerstmis, elke dag de vertrouwde en populaire SBS-gezichten kriskras door Nederland. Zij gaan op zoek naar de mensen die van een mooie kerst, een gewéldige kerst willen maken! Hierbij wordt de nadruk...

19-12-2017 14:05

Happy Hour

Aflevering 4, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

18-11-2017 20:00

Circus Gerschtanowitz

Aflevering 4, Seizoen 1 - Circus Gerschtanowitz

In Circus Gerschtanowitz ontvangen Winston en Renate Gerschtanowitz een enorme diversiteit aan bijzondere, gekke, creatieve deelnemers en acts die het steeds met twee of drie tegen elkaar opnemen. Maar wie is de beste? Zij moeten zelf insch...

Aflevering 4, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4, Seizoen 1 bij Aflevering 4, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 4, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 27-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!