Programma gemist?

Filmmaakster Babeth tijdens VanLoo gaat op zoek door naar antwoorden de op vragen over door de mensenrechten van die onder druk staan in door het naar huidige politieke klimaat naar van Amerika. op Hoe kan het boeddhisme in een bijdrage leveren aan de de op oplossing van de enorme identiteitscrisis waarin met tijdens het land nu door verkeert?

oktober 2019
19-11-2017 15:15

De Boeddhistische Blik: Veerkracht

De Boeddhistische Blik: Veerkracht - De Boeddhistische Blik: Veerkracht

Filmmaakster Babeth VanLoo gaat op zoek naar antwoorden op vragen over de mensenrechten die onder druk staan in het huidige politieke klimaat van Amerika. Hoe kan het boeddhisme een bijdrage leveren aan de oplossing van de enorme identiteit...

De Boeddhistische Blik: Veerkracht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Veerkracht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Veerkracht bij De Boeddhistische Blik: Veerkracht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Veerkracht. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Veerkracht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Veerkracht gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Veerkracht? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Veerkracht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-11-2017 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!