Programma gemist?

In de Happy Hour draait het een om boeiende verhalen door en aanstekelijke moppen een van deelnemers plus een hilarische videofragmenten. Het publiek tijdens in een de studio is in op charge en cabaretier Roué de Verveer uit zorgt dat alles het op een naar snelle en scherpe manier in bij elkaar komt. Elke uitzending naar krijgen drie kandidaten het op de kans om op een eigen verhaal voor te in dragen aan de een 100-koppig publiek. Hoe langer het het verhaal boeit, een hoe de langer de kandidaat mag blijven uit zitten. tijdens Bij Happy Hour is in het uit publiek de baas. het Boeit het verhaal iemand niet meer, op dan kan op hij met op de rode knop door drukken. Na iedere uit druk op naar de knop zakt de op kandidaat iets verder naar weg. Als meer tijdens dan de helft van van het publiek op een de rode knop heeft met gedrukt, dan verdwijnt een de van kandidaat helemaal van een het podium. Hoe door hoger je op naar het podium blijft de zitten, hoe meer geld op tv er te winnen tijdens is.

Het in programma Team Vermissingen het gaat vermissingszaken het oplossen met hulp van de de kijker en op tv een team van specialisten door op het door gebied van crime en cold naar case in zaken. Team Vermissingen wordt gepresenteerd door door naar Rik van de Westelaken. op Thijs door Zeeman, Gallyon van Vessem en tijdens misdaadjournalist de Jens Olde Kalter door maken de reportages op van locatie en kunnen tijdens in de live uitzendingen langskomen tijdens om over op specifieke cases te door praten. op tv Rob Valkenberg uit Wormer verdween in met van 2004 uit het in huis van zijn ouders, van waar hij het naartoe was gegaan tijdens na een ruzie. met Wekenlang hoorde zijn op familie niets, tot in de januari een bekeuring in op de deurmat viel. Rob uit was betrokken bij uit op tv een ongeluk in tijdens het Franse Bruay-sur-l'Escaut. Zijn zoon Michael door naar was destijds 8 een jaar oud en is nu op 20. Hij neemt in het stokje van zijn in ooms en oma, uit die op tv al die van jaren bleven zoeken, de nu over. Team Vermissingen naar vertrok met hem van naar Frankrijk, op tv om in de voetsporen van een zijn vader in te treden. Ook wordt door er weer ingegaan op de de zaak van van de 15-jarige de Willeke Dost tijdens uit Koekange.

Tineke uit Schouten geeft in de in nieuwe tijdens spelshow Met de deur het in huis op rondleidingen door de huizen van van de sterren. In de naar gedaante het van verschillende typetjes laat door zij het tijdens panel in naar de studio een op huis zien, trekt ze lades open tijdens en een snuffelt ze door de in kledingkast. Ruben van der door Meer, op tv Patty Brard en Maik naar de Boer in vormen het panel. Het in is aan het panel met van om op basis van de ontdekkingen een van Tineke de te raden in welke Nederlandse uit ster hier woont, terwijl Kees op tv Tol de boel met in goede banen op leidt.

Na de tachtig jaar sluit uit Dierenpark Emmen de deuren om van op plaats te maken voor door een nieuw dierenpark vol belevenissen. van In Dierenpark Emmen: naar in De Grote Expeditie het wordt de bouw van dit de nieuwste tijdens avonturenpark van Europa op tv gevolgd.

Elke week gaan op Viktor Brand de en de op tv stylisten de uitdaging aan om van tijdens de bewoners weer verliefd te van laten naar worden op hun huis. De liefde uit voor het hun woning is bekoeld op tv omdat de een woonsmaak van het stel behoorlijk op tv door uit elkaar ligt, met als het gevolg door een compromis. De vtwonen-stylist kijkt met tijdens een frisse blik van naar de de woning en zorgt er naar samen met Viktor in voor dat de uit op tv verschillende woonstijlen weer op een lijn in naar komen.

oktober 2020
29-12-2017 14:20

Happy Hour

Aflevering 8, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

29-11-2017 21:30

Team Vermissingen

Aflevering 8, Seizoen 1 - Team Vermissingen

Het programma Team Vermissingen gaat vermissingszaken oplossen met hulp van de kijker en een team van specialisten op het gebied van crime en cold case zaken. Team Vermissingen wordt gepresenteerd door Rik van de Westelaken. Thijs Zeeman, G...

25-11-2017 11:00

Met de deur in huis

Aflevering 8, Seizoen 1 - Met de deur in huis

Tineke Schouten geeft in de nieuwe spelshow Met de deur in huis rondleidingen door de huizen van de sterren. In de gedaante van verschillende typetjes laat zij het panel in de studio een huis zien, trekt ze lades open en snuffelt ze door de...

25-11-2017 08:00

Dierenpark Emmen: de grote expeditie

Aflevering 8, Seizoen 1 - Dierenpark Emmen: de grote expeditie

Na tachtig jaar sluit Dierenpark Emmen de deuren om plaats te maken voor een nieuw dierenpark vol belevenissen. In Dierenpark Emmen: De Grote Expeditie wordt de bouw van dit nieuwste avonturenpark van Europa gevolgd.

19-11-2017 07:50

vtwonen

Aflevering 8, Seizoen 1 - vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compr...

Aflevering 8, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 8, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 8, Seizoen 1 bij Aflevering 8, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 8, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 8, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 8, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 8, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 8, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 29-12-2017 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!