Programma gemist?

In Happy Hour in draait het met om boeiende verhalen uit en aanstekelijke moppen van door uit deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek van in de van studio is naar in charge en met cabaretier Roué Verveer zorgt tijdens dat alles op op een snelle en naar scherpe manier van bij elkaar komt. Elke uit uitzending krijgen uit drie kandidaten de kans om door op een eigen verhaal voor door te dragen aan een in 100-koppig publiek. tijdens Hoe langer het in verhaal boeit, van hoe langer de kandidaat mag blijven met zitten. het Bij Happy Hour is het op publiek de de baas. Boeit naar het verhaal van iemand niet meer, dan kan hij naar op op de rode knop drukken. met Na iedere druk uit op de knop zakt de van de kandidaat iets verder weg. naar Als meer dan de door op helft van het publiek op de in rode knop op heeft gedrukt, dan verdwijnt door de kandidaat een helemaal uit van het podium. Hoe hoger op tv je op het podium uit blijft met zitten, hoe meer geld er uit in te winnen is.

Het op programma Team Vermissingen gaat vermissingszaken in het oplossen met hulp van met de kijker een en een team van het specialisten op het gebied uit van crime en van cold case door zaken. Team Vermissingen wordt gepresenteerd het door de Rik van de het Westelaken. Thijs Zeeman, van Gallyon van Vessem en misdaadjournalist door op tv Jens Olde Kalter maken de reportages tijdens op locatie het en kunnen tijdens de van live door uitzendingen langskomen om van over specifieke cases te praten. met Rob een Valkenberg uit Wormer op verdween in 2004 uit tijdens het het huis van zijn ouders, waar in hij naartoe was gegaan in na een ruzie. tijdens Wekenlang op tv hoorde zijn familie niets, tot tijdens in tijdens januari een bekeuring op in de deurmat tijdens viel. Rob was betrokken bij door een ongeluk het in het Franse Bruay-sur-l'Escaut. de Zijn naar zoon Michael uit was destijds 8 jaar oud en met is nu uit 20. Hij door neemt het stokje op tv van zijn ooms en van oma, die uit al die jaren uit bleven zoeken, nu over. uit Team Vermissingen vertrok met naar de hem naar Frankrijk, om in van de voetsporen van door zijn vader te een treden. Ook wordt tijdens er weer de ingegaan op de tijdens zaak van de 15-jarige Willeke op Dost uit in Koekange.

Tineke Schouten op tv geeft in uit de nieuwe spelshow op tv Met de deur in huis een rondleidingen tijdens door de huizen van op de sterren. In de door gedaante in van verschillende typetjes laat uit zij het een panel in de uit studio een huis zien, de trekt ze lades in open en op tv snuffelt ze door de kledingkast. in Ruben van naar der Meer, Patty met Brard en tijdens Maik de Boer naar vormen het panel. Het een is aan het op panel het om op basis van de op ontdekkingen het van Tineke te raden welke Nederlandse het ster hier van woont, terwijl Kees Tol uit tijdens de boel in goede banen op leidt.

Na tachtig jaar het sluit Dierenpark Emmen tijdens de deuren om het plaats te maken op naar voor een nieuw dierenpark vol van belevenissen. In Dierenpark van Emmen: op De Grote Expeditie een wordt de bouw van dit de nieuwste avonturenpark van Europa de op gevolgd.

Elke met week gaan Viktor Brand op tv en de een stylisten de uitdaging aan om de het de bewoners weer verliefd te laten op worden op naar hun huis. De een liefde tijdens voor hun woning is bekoeld tijdens omdat de een woonsmaak van het stel behoorlijk uit tijdens uit elkaar ligt, met als gevolg van door een compromis. De naar vtwonen-stylist kijkt met met een frisse blik naar uit de woning en zorgt van er een samen met Viktor voor in dat de van verschillende woonstijlen weer op een lijn met tijdens komen.

maart 2021
29-12-2017 14:20

Happy Hour

Aflevering 8, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

29-11-2017 21:30

Team Vermissingen

Aflevering 8, Seizoen 1 - Team Vermissingen

Het programma Team Vermissingen gaat vermissingszaken oplossen met hulp van de kijker en een team van specialisten op het gebied van crime en cold case zaken. Team Vermissingen wordt gepresenteerd door Rik van de Westelaken. Thijs Zeeman, G...

25-11-2017 11:00

Met de deur in huis

Aflevering 8, Seizoen 1 - Met de deur in huis

Tineke Schouten geeft in de nieuwe spelshow Met de deur in huis rondleidingen door de huizen van de sterren. In de gedaante van verschillende typetjes laat zij het panel in de studio een huis zien, trekt ze lades open en snuffelt ze door de...

25-11-2017 08:00

Dierenpark Emmen: de grote expeditie

Aflevering 8, Seizoen 1 - Dierenpark Emmen: de grote expeditie

Na tachtig jaar sluit Dierenpark Emmen de deuren om plaats te maken voor een nieuw dierenpark vol belevenissen. In Dierenpark Emmen: De Grote Expeditie wordt de bouw van dit nieuwste avonturenpark van Europa gevolgd.

19-11-2017 07:50

vtwonen

Aflevering 8, Seizoen 1 - vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compr...

Aflevering 8, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 8, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 8, Seizoen 1 bij Aflevering 8, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 8, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 8, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 8, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 8, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 8, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 29-12-2017 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!