Programma gemist?

In Happy op Hour draait met het om boeiende door verhalen en aanstekelijke moppen een van van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek tijdens met in de studio is een in charge op en cabaretier Roué Verveer zorgt op dat alles op een op snelle uit en scherpe manier bij elkaar naar in komt. Elke uitzending krijgen drie kandidaten door het de kans om tijdens een eigen verhaal voor te dragen het aan een 100-koppig van naar publiek. Hoe langer het met verhaal boeit, uit hoe langer de kandidaat mag in blijven het zitten. Bij Happy Hour het is het publiek de baas. op tv Boeit op tv het verhaal iemand niet meer, door dan kan het hij op de rode op tv knop drukken. Na een uit iedere druk op de knop uit zakt de kandidaat door iets verder de weg. Als meer dan op de helft van van het het publiek op de de rode knop heeft gedrukt, dan naar verdwijnt uit de kandidaat helemaal van het podium. op de Hoe hoger je op het podium naar blijft naar zitten, hoe de meer geld er in te winnen is.

Het de programma Team Vermissingen op tv gaat vermissingszaken door oplossen met hulp van de kijker met door en een team op van specialisten op op tv het gebied van naar crime en cold case uit zaken. Team op tv Vermissingen wordt gepresenteerd door Rik het van naar de Westelaken. Thijs Zeeman, uit Gallyon van Vessem en misdaadjournalist een Jens Olde op Kalter maken de de reportages op locatie en een kunnen tijdens tijdens de live het uitzendingen langskomen het om over specifieke cases tijdens te praten. Rob Valkenberg tijdens uit Wormer verdween tijdens in 2004 de uit het huis van met zijn ouders, waar hij de naartoe was gegaan in na een ruzie. uit het Wekenlang hoorde zijn familie niets, een tot in januari door een een bekeuring op de deurmat viel. Rob uit door was betrokken bij een ongeluk in tijdens het Franse van Bruay-sur-l'Escaut. Zijn zoon Michael uit was destijds op 8 jaar oud in en van is nu 20. Hij neemt het uit stokje van het zijn door ooms en oma, op die al die jaren van bleven zoeken, nu over. naar Team Vermissingen vertrok tijdens met hem naar in Frankrijk, om in de de voetsporen van zijn met door vader te treden. Ook wordt met er weer ingegaan een op de zaak van uit in de 15-jarige Willeke op Dost uit Koekange.

Tineke Schouten geeft tijdens in naar de nieuwe door spelshow Met de op tv deur in huis rondleidingen door de een huizen van uit de sterren. In de van gedaante in van verschillende met typetjes laat zij uit het panel in de studio een naar huis zien, tijdens trekt ze door lades open en snuffelt tijdens ze door de van kledingkast. Ruben van der met Meer, Patty de Brard en op tv Maik de Boer vormen het op panel. door Het is op tv aan het panel om naar op basis uit van de ontdekkingen van Tineke te tijdens raden welke Nederlandse een ster door hier woont, terwijl Kees tijdens Tol op tv de boel in door goede banen leidt.

Na naar tachtig jaar sluit Dierenpark het Emmen de deuren om naar plaats te de maken voor het een nieuw in dierenpark vol belevenissen. In Dierenpark op Emmen: De in Grote Expeditie wordt de bouw op van dit een nieuwste door avonturenpark van Europa op gevolgd.

Elke naar week gaan Viktor naar Brand en de stylisten de met door uitdaging aan om op tv de bewoners weer verliefd te laten het worden op van hun huis. door De liefde voor hun naar woning is bekoeld omdat de de woonsmaak tijdens van het stel in behoorlijk uit elkaar op ligt, met als uit gevolg een compromis. in De vtwonen-stylist op kijkt met een frisse op tv blik naar uit de woning en van zorgt er samen met in Viktor met voor dat de verschillende woonstijlen weer een tijdens op een lijn tijdens komen.

februari 2020
29-12-2017 14:20

Happy Hour

Aflevering 8, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

29-11-2017 21:30

Team Vermissingen

Aflevering 8, Seizoen 1 - Team Vermissingen

Het programma Team Vermissingen gaat vermissingszaken oplossen met hulp van de kijker en een team van specialisten op het gebied van crime en cold case zaken. Team Vermissingen wordt gepresenteerd door Rik van de Westelaken. Thijs Zeeman, G...

25-11-2017 11:00

Met de deur in huis

Aflevering 8, Seizoen 1 - Met de deur in huis

Tineke Schouten geeft in de nieuwe spelshow Met de deur in huis rondleidingen door de huizen van de sterren. In de gedaante van verschillende typetjes laat zij het panel in de studio een huis zien, trekt ze lades open en snuffelt ze door de...

25-11-2017 08:00

Dierenpark Emmen: de grote expeditie

Aflevering 8, Seizoen 1 - Dierenpark Emmen: de grote expeditie

Na tachtig jaar sluit Dierenpark Emmen de deuren om plaats te maken voor een nieuw dierenpark vol belevenissen. In Dierenpark Emmen: De Grote Expeditie wordt de bouw van dit nieuwste avonturenpark van Europa gevolgd.

19-11-2017 07:50

vtwonen

Aflevering 8, Seizoen 1 - vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compr...

Aflevering 8, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 8, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 8, Seizoen 1 bij Aflevering 8, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 8, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 8, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 8, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 8, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 8, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 29-12-2017 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!