Programma gemist?

In naar Happy Hour draait de het om boeiende verhalen op tv en aanstekelijke tijdens moppen van deelnemers van plus hilarische videofragmenten. Het tijdens publiek in tijdens de studio is in charge door tijdens en cabaretier Roué uit Verveer zorgt dat alles met op een snelle uit en scherpe op tv manier bij elkaar komt. Elke uitzending uit met krijgen drie kandidaten van de kans om een uit eigen verhaal voor te dragen tijdens aan een 100-koppig de publiek. Hoe langer door het verhaal op boeit, naar hoe langer de kandidaat mag blijven door zitten. op Bij Happy op Hour is het op publiek de baas. met Boeit het verhaal iemand het niet meer, dan kan uit hij naar op de rode door knop drukken. Na iedere druk op het op tv de knop zakt op tv de kandidaat iets verder weg. Als uit meer door dan de helft uit van het publiek de op de rode knop heeft met door gedrukt, dan verdwijnt de in kandidaat helemaal door van het podium. Hoe hoger je op tv op de het podium blijft door zitten, hoe meer geld door er op te winnen is.

Het programma het Team Vermissingen gaat vermissingszaken door oplossen van met hulp naar van de kijker en van een team van specialisten op de het het gebied van crime en naar cold case in zaken. Team Vermissingen de wordt gepresenteerd door Rik op tv van de Westelaken. Thijs naar in Zeeman, Gallyon van een Vessem en misdaadjournalist Jens Olde Kalter van maken op tv de reportages op locatie een en uit kunnen tijdens de met live uitzendingen langskomen om over naar specifieke cases te het praten. Rob Valkenberg uit in Wormer van verdween in 2004 het uit het huis van op zijn uit ouders, waar hij naartoe was gegaan op na een naar ruzie. Wekenlang met hoorde zijn familie niets, met tot in in januari een bekeuring op de op tv deurmat viel. de Rob was betrokken met bij een ongeluk op in het naar Franse Bruay-sur-l'Escaut. Zijn zoon Michael in was met destijds 8 jaar oud en het is tijdens nu 20. Hij met neemt het stokje van het zijn ooms en in oma, die al die op tv jaren tijdens bleven zoeken, op tv nu over. Team Vermissingen uit vertrok met hem naar uit Frankrijk, naar om in de voetsporen van naar zijn met vader te treden. uit Ook wordt er weer op tv ingegaan op de in zaak van de in 15-jarige Willeke Dost uit door Koekange.

Tineke de Schouten geeft in de nieuwe uit spelshow Met op de deur in huis op uit rondleidingen door de huizen van een de in sterren. In de gedaante van verschillende op tv typetjes laat zij naar van het panel in de studio een van huis zien, trekt een ze van lades open en snuffelt naar ze door een de kledingkast. uit Ruben van der door Meer, Patty Brard de en Maik de Boer vormen het tijdens van panel. Het is aan het panel met om op in basis van de tijdens ontdekkingen tijdens van Tineke te op tv raden welke Nederlandse ster hier tijdens woont, terwijl Kees Tol een de boel tijdens in goede banen een leidt.

Na tijdens tachtig jaar een sluit Dierenpark Emmen de deuren met om plaats tijdens te maken voor naar een nieuw dierenpark de vol belevenissen. In het Dierenpark Emmen: De Grote de Expeditie wordt de het bouw van dit uit nieuwste avonturenpark van van Europa een gevolgd.

Elke tijdens week gaan het Viktor Brand en de stylisten de op uitdaging het aan om uit de bewoners weer verliefd te uit laten worden op hun met huis. De liefde uit met voor hun woning is bekoeld de omdat de naar woonsmaak van het stel behoorlijk op tv uit op elkaar ligt, met het als gevolg een compromis. De op de vtwonen-stylist kijkt met een door frisse blik naar de het woning van en zorgt er de samen met Viktor tijdens voor dat de verschillende op woonstijlen weer op op een lijn op tv komen.

juli 2020
29-12-2017 14:20

Happy Hour

Aflevering 8, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

29-11-2017 21:30

Team Vermissingen

Aflevering 8, Seizoen 1 - Team Vermissingen

Het programma Team Vermissingen gaat vermissingszaken oplossen met hulp van de kijker en een team van specialisten op het gebied van crime en cold case zaken. Team Vermissingen wordt gepresenteerd door Rik van de Westelaken. Thijs Zeeman, G...

25-11-2017 11:00

Met de deur in huis

Aflevering 8, Seizoen 1 - Met de deur in huis

Tineke Schouten geeft in de nieuwe spelshow Met de deur in huis rondleidingen door de huizen van de sterren. In de gedaante van verschillende typetjes laat zij het panel in de studio een huis zien, trekt ze lades open en snuffelt ze door de...

25-11-2017 08:00

Dierenpark Emmen: de grote expeditie

Aflevering 8, Seizoen 1 - Dierenpark Emmen: de grote expeditie

Na tachtig jaar sluit Dierenpark Emmen de deuren om plaats te maken voor een nieuw dierenpark vol belevenissen. In Dierenpark Emmen: De Grote Expeditie wordt de bouw van dit nieuwste avonturenpark van Europa gevolgd.

19-11-2017 07:50

vtwonen

Aflevering 8, Seizoen 1 - vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compr...

Aflevering 8, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 8, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 8, Seizoen 1 bij Aflevering 8, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 8, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 8, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 8, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 8, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 8, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 29-12-2017 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!