Programma gemist?

In op Happy Hour draait het om het boeiende in verhalen en aanstekelijke moppen uit van deelnemers plus uit hilarische door videofragmenten. Het publiek in de studio het is op in charge naar en cabaretier Roué Verveer zorgt dat uit alles op door een snelle op en scherpe tijdens manier bij elkaar het komt. Elke uitzending krijgen drie door kandidaten op de kans om door een eigen verhaal voor het te dragen uit aan een 100-koppig publiek. uit Hoe langer het verhaal boeit, op tijdens hoe langer de kandidaat mag met blijven zitten. Bij Happy een Hour is op tv het publiek de van baas. met Boeit het verhaal iemand van niet meer, door dan kan hij tijdens op de rode knop met drukken. Na iedere een druk op de knop door zakt de kandidaat iets door verder het weg. Als meer met dan de een helft van het op publiek op de rode knop heeft een in gedrukt, dan verdwijnt de kandidaat helemaal naar uit van het podium. Hoe hoger tijdens je op naar het podium blijft zitten, in hoe meer geld er naar te winnen naar is.

Het programma Team op Vermissingen op gaat vermissingszaken oplossen uit met hulp van naar de kijker en een in team van uit specialisten op het gebied van van op tv crime en cold case een zaken. Team Vermissingen wordt in gepresenteerd door op tv Rik van de Westelaken. Thijs het uit Zeeman, Gallyon van met Vessem en misdaadjournalist Jens Olde Kalter naar maken de tijdens reportages op locatie en op kunnen tijdens op tv de live door uitzendingen langskomen met om over specifieke cases op te praten. Rob Valkenberg met uit Wormer verdween in in 2004 tijdens uit het huis van tijdens zijn ouders, waar van hij naartoe een was gegaan na een ruzie. op tv Wekenlang het hoorde zijn familie door niets, tot in met januari een bekeuring in op de deurmat op tv viel. Rob op tv was betrokken bij een tijdens ongeluk in het Franse uit Bruay-sur-l'Escaut. Zijn zoon op Michael was een destijds 8 jaar de oud en is nu 20. op Hij neemt van het stokje in van zijn ooms tijdens en oma, die naar al die jaren bleven zoeken, op nu over. tijdens Team Vermissingen vertrok tijdens met hem op naar Frankrijk, om in van de voetsporen van tijdens zijn vader de te treden. Ook wordt van er weer op tv ingegaan op van de zaak van op de 15-jarige Willeke Dost uit het Koekange.

Tineke de Schouten geeft in de op tv nieuwe spelshow Met met de van deur in huis rondleidingen door een de huizen het van de sterren. In de van gedaante van tijdens verschillende typetjes door laat zij uit het panel in op de studio een op huis zien, trekt ze tijdens lades open en op tv snuffelt ze door de met kledingkast. uit Ruben van der Meer, Patty door Brard en een Maik de Boer vormen van het een panel. Het is van aan het panel met om op basis van de ontdekkingen naar van tijdens Tineke te raden welke Nederlandse naar ster hier woont, uit terwijl Kees Tol uit de boel naar in door goede banen leidt.

Na naar tachtig jaar sluit Dierenpark Emmen met de deuren om in plaats het te maken uit voor een nieuw in dierenpark vol belevenissen. In tijdens Dierenpark Emmen: tijdens De Grote Expeditie het wordt de bouw van van dit nieuwste avonturenpark van in Europa door gevolgd.

Elke tijdens week gaan Viktor Brand en uit de stylisten de de uitdaging aan om de de bewoners door weer verliefd te door laten worden op op hun huis. De uit liefde voor hun met woning is op tv bekoeld omdat van de woonsmaak van het stel in behoorlijk uit van elkaar ligt, met als gevolg op tv uit een compromis. De vtwonen-stylist op tv kijkt met een frisse blik naar naar naar de woning en zorgt er in samen een met Viktor voor dat van de uit verschillende woonstijlen weer op met een lijn van komen.

juni 2021
29-12-2017 14:20

Happy Hour

Aflevering 8, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

29-11-2017 21:30

Team Vermissingen

Aflevering 8, Seizoen 1 - Team Vermissingen

Het programma Team Vermissingen gaat vermissingszaken oplossen met hulp van de kijker en een team van specialisten op het gebied van crime en cold case zaken. Team Vermissingen wordt gepresenteerd door Rik van de Westelaken. Thijs Zeeman, G...

25-11-2017 11:00

Met de deur in huis

Aflevering 8, Seizoen 1 - Met de deur in huis

Tineke Schouten geeft in de nieuwe spelshow Met de deur in huis rondleidingen door de huizen van de sterren. In de gedaante van verschillende typetjes laat zij het panel in de studio een huis zien, trekt ze lades open en snuffelt ze door de...

25-11-2017 08:00

Dierenpark Emmen: de grote expeditie

Aflevering 8, Seizoen 1 - Dierenpark Emmen: de grote expeditie

Na tachtig jaar sluit Dierenpark Emmen de deuren om plaats te maken voor een nieuw dierenpark vol belevenissen. In Dierenpark Emmen: De Grote Expeditie wordt de bouw van dit nieuwste avonturenpark van Europa gevolgd.

19-11-2017 07:50

vtwonen

Aflevering 8, Seizoen 1 - vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compr...

Aflevering 8, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 8, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 8, Seizoen 1 bij Aflevering 8, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 8, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 8, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 8, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 8, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 8, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 29-12-2017 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!