Programma gemist?

In tijdens Happy Hour op draait het om boeiende verhalen en het aanstekelijke moppen van op deelnemers plus hilarische uit het videofragmenten. Het publiek in de studio de is in charge in en het cabaretier Roué het Verveer zorgt dat alles op een de snelle en in scherpe manier bij elkaar van met komt. Elke uitzending krijgen drie tijdens kandidaten de van kans om een eigen met verhaal voor te met dragen naar aan een 100-koppig in publiek. Hoe langer het in verhaal boeit, in hoe langer de naar kandidaat mag blijven zitten. Bij tijdens Happy Hour door is het publiek de baas. van in Boeit het verhaal iemand niet een meer, dan kan naar hij op op de rode knop naar drukken. Na iedere druk op op de knop tijdens zakt in de kandidaat iets verder van weg. Als meer een dan de helft van een het publiek door op de rode het knop heeft gedrukt, uit dan verdwijnt de kandidaat helemaal in van op tv het podium. het Hoe hoger je op het podium op tv blijft op zitten, hoe het meer geld er te winnen met is.

Het in programma Team tijdens Vermissingen gaat vermissingszaken de oplossen met hulp van de kijker naar en een team uit van specialisten de op het door gebied van crime en cold op case zaken. Team in Vermissingen wordt gepresenteerd uit van door Rik van de Westelaken. op tv Thijs met Zeeman, Gallyon van door Vessem en misdaadjournalist van Jens Olde Kalter op tv maken de reportages in op locatie en kunnen tijdens in de live het uitzendingen langskomen om over op specifieke cases te praten. op tv uit Rob Valkenberg uit door Wormer verdween in 2004 uit op tv het huis van in zijn ouders, waar van hij naartoe het was gegaan de na een ruzie. Wekenlang hoorde zijn een op tv familie niets, tot de in januari een bekeuring op uit de het deurmat viel. Rob was betrokken met bij een ongeluk het in het Franse van Bruay-sur-l'Escaut. Zijn zoon een Michael was destijds 8 uit jaar oud een en in is nu 20. Hij door neemt het stokje van van zijn in ooms en oma, die al uit die jaren bleven zoeken, een nu naar over. Team de Vermissingen vertrok met hem een naar Frankrijk, om in de door voetsporen van van zijn vader van te treden. Ook wordt er door op tv weer ingegaan op de naar zaak van tijdens de 15-jarige Willeke Dost op tv uit Koekange.

Tineke op tv Schouten geeft in op tv de nieuwe uit spelshow Met de deur in huis naar uit rondleidingen door de huizen van het de van sterren. In de gedaante van verschillende door naar typetjes laat zij het panel de in de studio tijdens een huis zien, uit trekt ze lades met open en snuffelt ze de door de de kledingkast. een Ruben van der Meer, Patty het Brard tijdens en Maik de het Boer vormen het uit panel. Het is aan het panel de om op basis de van de ontdekkingen uit van uit Tineke te raden in welke Nederlandse tijdens ster hier woont, terwijl Kees de Tol de boel in van goede banen tijdens leidt.

Na tachtig door jaar sluit het Dierenpark Emmen de deuren tijdens om plaats te naar maken voor een nieuw met dierenpark vol naar belevenissen. In naar Dierenpark Emmen: De Grote het Expeditie wordt de naar bouw van dit nieuwste tijdens avonturenpark van naar Europa met gevolgd.

Elke week in gaan Viktor Brand en op tv op de stylisten de uitdaging aan om op tv de bewoners weer op tv verliefd te laten een uit worden op hun huis. De met liefde voor hun uit woning is bekoeld naar omdat de woonsmaak een van op tv het stel behoorlijk uit elkaar van ligt, met uit als gevolg met een compromis. De vtwonen-stylist kijkt door met tijdens een frisse blik naar de uit woning en zorgt tijdens er samen met op Viktor van voor dat de verschillende woonstijlen weer de op het een lijn op tv komen.

december 2021
29-12-2017 14:20

Happy Hour

Aflevering 8, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

29-11-2017 21:30

Team Vermissingen

Aflevering 8, Seizoen 1 - Team Vermissingen

Het programma Team Vermissingen gaat vermissingszaken oplossen met hulp van de kijker en een team van specialisten op het gebied van crime en cold case zaken. Team Vermissingen wordt gepresenteerd door Rik van de Westelaken. Thijs Zeeman, G...

25-11-2017 11:00

Met de deur in huis

Aflevering 8, Seizoen 1 - Met de deur in huis

Tineke Schouten geeft in de nieuwe spelshow Met de deur in huis rondleidingen door de huizen van de sterren. In de gedaante van verschillende typetjes laat zij het panel in de studio een huis zien, trekt ze lades open en snuffelt ze door de...

25-11-2017 08:00

Dierenpark Emmen: de grote expeditie

Aflevering 8, Seizoen 1 - Dierenpark Emmen: de grote expeditie

Na tachtig jaar sluit Dierenpark Emmen de deuren om plaats te maken voor een nieuw dierenpark vol belevenissen. In Dierenpark Emmen: De Grote Expeditie wordt de bouw van dit nieuwste avonturenpark van Europa gevolgd.

19-11-2017 07:50

vtwonen

Aflevering 8, Seizoen 1 - vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compr...

Aflevering 8, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 8, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 8, Seizoen 1 bij Aflevering 8, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 8, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 8, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 8, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 8, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 8, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 29-12-2017 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!