Programma gemist?

De kijker wordt op tv door aan de hand van de op thema's waarneming, biologie, exact tijdens en logica uit klaargestoomd voor de grote naar finale een van 27 december. Ook op tv maakt u kennis met de de wetenschappers en in kandidaten de uit de een wereld van de kunsten die in op de finale met door met elkaar zullen strijden. Afl.: Logica met en kansberekening. naar Wie kan met er beter onderhandelen, in mens of machine? En hoe groot op tv is op tv de kans op de hoofdprijs op in een de loterij winnen? Architect de Francine het Houben en psycholoog Sjaan Nederkoorn een worden getest op het hun logische het vermogens. Presentatie: Lottie Hellingman, Rob in van uit Hattum.

In De Nationale het Wetenschapsquiz, uit het voorspel, wordt de tijdens kijker aan de de hand het van de thema's waarneming, biologie, het exact en logica klaargestoomd door voor de grote van finale van 27 de december. Ook maakt op tv u kennis met in uit de wetenschappers en op kandidaten uit de wereld van op tv de kunsten die met in de finale met door naar elkaar zullen strijden. Evolutiebioloog Menno Schilthuizen tijdens en naar theatermaker Gerardjan Rijnders met krijgen te van maken met vragen als Hoe tijdens zit het op ook al tijdens weer met de relativiteitstheorie?, Wat op is quantumzwaartekacht? en Hoe de naar meet je een door wolk? Presentatie: Lottie Hellingman, Rob van met door Hattum.

In op De Nationale een Wetenschapsquiz, het voorspel, een wordt de kijker met aan de hand van in de thema's tijdens waarneming, biologie, exact en logica door klaargestoomd voor de grote met in finale van 27 december. Ook door maakt door u kennis met de wetenschappers en uit van kandidaten uit de wereld van de op tv kunsten die in de op de finale met elkaar zullen strijden. naar Het de thema is naar waarneming. Experts Frans Verstraten, met Rob van Lier de en Kobus naar Kuipers zullen antwoord geven het op vragen als Wat is van een naar optische illusie? Kun van je echt onzichtbaar worden? van en naar Wat gebeurt er in het een brein naar als uw ogen u bedriegen? U op maakt kennis van met op tv finalekandidaten Marten Scheffer tijdens en Voebe de Gruyter. Marten Scheffer een is door wiskundig bioloog en houdt zich door bezig met door kantelpunten in complexe uit systemen. Hoe wordt een een uit helder meer ineens troebel en hoe op ontstaat een van beurskrach? Voebe de op Gruyter is uit beeldend kunstenaar en staat op bekend om de semi-wetenschappelijke door achtergrond van met haar werk. Kun met je door gedachten en herinneringen opslaan naar en overbrengen? Presentatie: Lottie Hellingman, op naar Rob Hattum.

In tijdens De Nationale Wetenschapsquiz, het op voorspel, wordt van de kijker aan met de hand van van de thema's waarneming, biologie, tijdens exact en uit logica klaargestoomd voor de tijdens grote finale in van 27 uit december. Ook maakt u kennis met op tijdens de wetenschappers en kandidaten uit van de wereld van de van op kunsten die in de finale in met elkaar zullen van strijden. uit Het thema is waarneming. naar Experts Frans Verstraten, het Rob van Lier en op tv Kobus Kuipers een zullen antwoord geven op vragen van als Wat door is een optische illusie? een Kun op je echt onzichtbaar worden? en het Wat gebeurt op er in het op brein op tv als uw ogen u bedriegen? U in maakt kennis met een finalekandidaten Marten de Scheffer en op Voebe de Gruyter. door Marten Scheffer is wiskundig bioloog naar en houdt het zich bezig met met kantelpunten in complexe systemen. een Hoe op tv wordt een helder meer ineens het troebel en hoe uit ontstaat de een beurskrach? Voebe de Gruyter op is beeldend kunstenaar een en staat bekend op tv in om de semi-wetenschappelijke door achtergrond van haar van werk. Kun je gedachten en herinneringen een opslaan en de overbrengen? Presentatie: tijdens Lottie Hellingman, Rob naar Hattum.

mei 2021
20-12-2009 19:25

Logica en kansberekening

De Nationale Wetenschapsquiz - Logica en kansberekening

De kijker wordt aan de hand van de thema's waarneming, biologie, exact en logica klaargestoomd voor de grote finale van 27 december. Ook maakt u kennis met de wetenschappers en kandidaten uit de wereld van de kunsten die in de finale met el...

13-12-2009 19:25

Aflevering 3

De Nationale Wetenschapsquiz - Aflevering 3

In De Nationale Wetenschapsquiz, het voorspel, wordt de kijker aan de hand van de thema's waarneming, biologie, exact en logica klaargestoomd voor de grote finale van 27 december. Ook maakt u kennis met de wetenschappers en kandidaten uit d...

06-12-2009 19:25

Aflevering 2

De Nationale Wetenschapsquiz - Aflevering 2

In De Nationale Wetenschapsquiz, het voorspel, wordt de kijker aan de hand van de thema's waarneming, biologie, exact en logica klaargestoomd voor de grote finale van 27 december. Ook maakt u kennis met de wetenschappers en kandidaten uit d...

29-11-2009 19:25

Aflevering 1

De Nationale Wetenschapsquiz - Aflevering 1

In De Nationale Wetenschapsquiz, het voorspel, wordt de kijker aan de hand van de thema's waarneming, biologie, exact en logica klaargestoomd voor de grote finale van 27 december. Ook maakt u kennis met de wetenschappers en kandidaten uit d...

De Nationale Wetenschapsquiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Wetenschapsquiz bij De Nationale Wetenschapsquiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Wetenschapsquiz. Heb je een uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Wetenschapsquiz gemist

het Voorspel,In De Nationale Wetenschapsquiz, het voorspel, wordt de kijker aan de hand van de thema's waarneming, biologie, exacten logica klaargestoomd voor de grote finale van 27 december. Ook maakt u kennis met de wetenschappers en kandidatenuit de wereld van de kunsten die in de finale met elkaar zullen strijden. Presentatie: Lottie Hellingman, Rob Hattum.

Uitzending gemist van De Nationale Wetenschapsquiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Wetenschapsquiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 20-12-2009 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!