Programma gemist?

De kijker wordt van aan de hand uit een van de thema's waarneming, met biologie, exact door en logica klaargestoomd voor de met grote finale op van 27 december. tijdens Ook maakt u kennis van met de het wetenschappers en kandidaten uit de door wereld van de het kunsten die het in de op finale met een elkaar zullen strijden. Afl.: Logica en met kansberekening. Wie door kan op tv er beter onderhandelen, mens of een machine? En hoe groot uit is de kans een op de in hoofdprijs in de loterij in winnen? op Architect Francine Houben en door psycholoog Sjaan op tv Nederkoorn worden getest op hun met logische vermogens. Presentatie: een Lottie Hellingman, op tv Rob van naar Hattum.

In De Nationale een Wetenschapsquiz, naar het voorspel, op tv wordt de kijker aan de hand de tijdens van de thema's waarneming, naar biologie, exact op en logica klaargestoomd voor de het grote finale van 27 met door december. Ook maakt u kennis tijdens met de de wetenschappers en kandidaten het uit de wereld van de in kunsten het die in de finale met de elkaar zullen strijden. met Evolutiebioloog naar Menno Schilthuizen en theatermaker naar Gerardjan Rijnders het krijgen te met maken met vragen als door Hoe zit het het ook al een weer met de relativiteitstheorie?, het Wat is quantumzwaartekacht? en door Hoe meet je een op wolk? Presentatie: Lottie een een Hellingman, Rob van in Hattum.

In De Nationale op tv Wetenschapsquiz, het voorspel, tijdens wordt de kijker een aan de hand het van naar de thema's waarneming, met biologie, exact en logica door klaargestoomd voor op tv de grote finale van 27 met december. Ook met maakt u kennis met met de wetenschappers en op kandidaten uit van de wereld van de uit kunsten de die in de finale met met elkaar zullen tijdens strijden. Het door thema is waarneming. Experts tijdens Frans Verstraten, Rob van de met Lier en Kobus Kuipers zullen antwoord met geven op vragen een uit als Wat is een optische op tv illusie? Kun uit je echt onzichtbaar worden? en op tv de Wat gebeurt er in het brein naar als het uw ogen u bedriegen? U in op tv maakt kennis met finalekandidaten Marten uit Scheffer en Voebe op de in Gruyter. Marten Scheffer van is wiskundig bioloog en houdt zich tijdens bezig met kantelpunten tijdens in de complexe systemen. tijdens Hoe wordt een op helder meer ineens in troebel en hoe ontstaat een beurskrach? met de Voebe de Gruyter naar is beeldend kunstenaar en naar staat bekend om de semi-wetenschappelijke het achtergrond van haar uit naar werk. Kun je gedachten van en herinneringen opslaan en van overbrengen? Presentatie: een Lottie Hellingman, naar Rob Hattum.

In het De Nationale Wetenschapsquiz, met het voorspel, op wordt de kijker aan in de hand van de thema's naar waarneming, biologie, exact uit en logica klaargestoomd van voor de grote op tv met finale van 27 december. een Ook maakt in u kennis met de op tv wetenschappers en kandidaten uit de op wereld van op de kunsten die de in de een finale met elkaar op zullen strijden. Het de thema is naar waarneming. Experts Frans Verstraten, Rob het van Lier van en Kobus naar Kuipers zullen antwoord geven met op vragen als Wat op is een optische illusie? in tijdens Kun je echt onzichtbaar uit worden? en Wat gebeurt er het in in het brein als door uw ogen u bedriegen? U de door maakt kennis met finalekandidaten Marten Scheffer met en naar Voebe de naar Gruyter. Marten Scheffer is wiskundig op bioloog en houdt naar zich bezig met kantelpunten van in door complexe systemen. door Hoe wordt een helder in meer ineens troebel en hoe door ontstaat met een beurskrach? Voebe de Gruyter uit is beeldend kunstenaar van en door staat bekend tijdens om de semi-wetenschappelijke achtergrond tijdens van haar werk. van Kun je gedachten en herinneringen het de opslaan en overbrengen? Presentatie: Lottie Hellingman, door met Rob Hattum.

mei 2020
20-12-2009 19:25

Logica en kansberekening

De Nationale Wetenschapsquiz - Logica en kansberekening

De kijker wordt aan de hand van de thema's waarneming, biologie, exact en logica klaargestoomd voor de grote finale van 27 december. Ook maakt u kennis met de wetenschappers en kandidaten uit de wereld van de kunsten die in de finale met el...

13-12-2009 19:25

Aflevering 3

De Nationale Wetenschapsquiz - Aflevering 3

In De Nationale Wetenschapsquiz, het voorspel, wordt de kijker aan de hand van de thema's waarneming, biologie, exact en logica klaargestoomd voor de grote finale van 27 december. Ook maakt u kennis met de wetenschappers en kandidaten uit d...

06-12-2009 19:25

Aflevering 2

De Nationale Wetenschapsquiz - Aflevering 2

In De Nationale Wetenschapsquiz, het voorspel, wordt de kijker aan de hand van de thema's waarneming, biologie, exact en logica klaargestoomd voor de grote finale van 27 december. Ook maakt u kennis met de wetenschappers en kandidaten uit d...

29-11-2009 19:25

Aflevering 1

De Nationale Wetenschapsquiz - Aflevering 1

In De Nationale Wetenschapsquiz, het voorspel, wordt de kijker aan de hand van de thema's waarneming, biologie, exact en logica klaargestoomd voor de grote finale van 27 december. Ook maakt u kennis met de wetenschappers en kandidaten uit d...

De Nationale Wetenschapsquiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Wetenschapsquiz bij De Nationale Wetenschapsquiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Wetenschapsquiz. Heb je een uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Wetenschapsquiz gemist

het Voorspel,In De Nationale Wetenschapsquiz, het voorspel, wordt de kijker aan de hand van de thema's waarneming, biologie, exacten logica klaargestoomd voor de grote finale van 27 december. Ook maakt u kennis met de wetenschappers en kandidatenuit de wereld van de kunsten die in de finale met elkaar zullen strijden. Presentatie: Lottie Hellingman, Rob Hattum.

Uitzending gemist van De Nationale Wetenschapsquiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Wetenschapsquiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 20-12-2009 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!