Programma gemist?

De uit kijker wordt aan de op tv hand van de de thema's uit waarneming, biologie, exact op en logica klaargestoomd voor de grote uit finale op van 27 december. Ook het maakt u kennis met tijdens de het wetenschappers en met kandidaten uit de naar wereld van de kunsten die in het de finale met naar elkaar zullen strijden. van Afl.: van Logica en kansberekening. Wie kan met op er beter onderhandelen, mens door of machine? de En hoe groot is de kans uit met op de hoofdprijs op tv in de loterij winnen? op tv Architect Francine Houben en psycholoog van met Sjaan Nederkoorn worden getest op hun door logische vermogens. met Presentatie: Lottie Hellingman, Rob op van uit Hattum.

In tijdens De Nationale de Wetenschapsquiz, het voorspel, wordt de kijker de van aan de hand tijdens van de thema's waarneming, biologie, met exact en logica klaargestoomd door voor op de grote finale van met 27 december. Ook in maakt het u kennis met de wetenschappers met en kandidaten uit de uit door wereld van de kunsten die naar in de het finale met elkaar op tv zullen strijden. Evolutiebioloog Menno Schilthuizen op tv en theatermaker Gerardjan uit Rijnders krijgen te een maken met vragen de als Hoe zit de het uit ook al weer met tijdens de op relativiteitstheorie?, Wat is quantumzwaartekacht? door en Hoe meet je tijdens een wolk? Presentatie: Lottie in Hellingman, Rob met van op tv Hattum.

In De Nationale in Wetenschapsquiz, het voorspel, een wordt op de kijker aan de hand het van de thema's op waarneming, biologie, door exact en logica klaargestoomd tijdens voor tijdens de grote van finale van 27 met december. Ook maakt u met kennis met de op tv wetenschappers en kandidaten uit de de wereld van de van kunsten een die in de finale uit met elkaar zullen strijden. door Het uit thema is waarneming. Experts Frans naar het Verstraten, Rob van Lier en Kobus een Kuipers zullen antwoord de geven naar op vragen tijdens als Wat is een in optische illusie? Kun je echt op op tv onzichtbaar worden? en Wat gebeurt er in het in het brein met als uw ogen het u bedriegen? U met maakt kennis met tijdens finalekandidaten Marten Scheffer en op Voebe de Gruyter. Marten Scheffer het in is wiskundig bioloog en houdt zich een naar bezig met kantelpunten in complexe het systemen. Hoe wordt een een helder meer op tv ineens troebel en hoe naar ontstaat op een beurskrach? Voebe van de Gruyter is beeldend kunstenaar met en staat bekend de om de semi-wetenschappelijke in achtergrond van de haar werk. Kun je tijdens op gedachten en herinneringen opslaan tijdens en overbrengen? Presentatie: Lottie Hellingman, op Rob de Hattum.

In De tijdens Nationale Wetenschapsquiz, het voorspel, op tv wordt de kijker op tv aan de hand met met van de thema's waarneming, op tv biologie, exact en logica klaargestoomd op tv voor de grote naar finale van 27 door december. naar Ook maakt u kennis met een de wetenschappers door en kandidaten uit het de wereld van de door kunsten het die in op tv de finale met op tv elkaar zullen strijden. Het thema tijdens is waarneming. Experts Frans op tv Verstraten, Rob van op Lier en Kobus met met Kuipers zullen antwoord geven op een vragen als Wat is naar een van optische illusie? Kun van je echt onzichtbaar worden? en de Wat de gebeurt er in het het brein als uw naar ogen u tijdens bedriegen? U maakt kennis op met finalekandidaten de Marten Scheffer en Voebe de naar naar Gruyter. Marten Scheffer is wiskundig uit bioloog en van houdt zich bezig met kantelpunten op in complexe systemen. met van Hoe wordt een tijdens helder meer ineens troebel en hoe met ontstaat een beurskrach? tijdens op tv Voebe de Gruyter is beeldend op kunstenaar en staat bekend met om de semi-wetenschappelijke het achtergrond het van haar met werk. Kun je gedachten door en herinneringen opslaan en overbrengen? in Presentatie: van Lottie Hellingman, naar Rob Hattum.

september 2021
20-12-2009 19:25

Logica en kansberekening

De Nationale Wetenschapsquiz - Logica en kansberekening

De kijker wordt aan de hand van de thema's waarneming, biologie, exact en logica klaargestoomd voor de grote finale van 27 december. Ook maakt u kennis met de wetenschappers en kandidaten uit de wereld van de kunsten die in de finale met el...

13-12-2009 19:25

Aflevering 3

De Nationale Wetenschapsquiz - Aflevering 3

In De Nationale Wetenschapsquiz, het voorspel, wordt de kijker aan de hand van de thema's waarneming, biologie, exact en logica klaargestoomd voor de grote finale van 27 december. Ook maakt u kennis met de wetenschappers en kandidaten uit d...

06-12-2009 19:25

Aflevering 2

De Nationale Wetenschapsquiz - Aflevering 2

In De Nationale Wetenschapsquiz, het voorspel, wordt de kijker aan de hand van de thema's waarneming, biologie, exact en logica klaargestoomd voor de grote finale van 27 december. Ook maakt u kennis met de wetenschappers en kandidaten uit d...

29-11-2009 19:25

Aflevering 1

De Nationale Wetenschapsquiz - Aflevering 1

In De Nationale Wetenschapsquiz, het voorspel, wordt de kijker aan de hand van de thema's waarneming, biologie, exact en logica klaargestoomd voor de grote finale van 27 december. Ook maakt u kennis met de wetenschappers en kandidaten uit d...

De Nationale Wetenschapsquiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Wetenschapsquiz bij De Nationale Wetenschapsquiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Wetenschapsquiz. Heb je een uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Wetenschapsquiz gemist

het Voorspel,In De Nationale Wetenschapsquiz, het voorspel, wordt de kijker aan de hand van de thema's waarneming, biologie, exacten logica klaargestoomd voor de grote finale van 27 december. Ook maakt u kennis met de wetenschappers en kandidatenuit de wereld van de kunsten die in de finale met elkaar zullen strijden. Presentatie: Lottie Hellingman, Rob Hattum.

Uitzending gemist van De Nationale Wetenschapsquiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Wetenschapsquiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 20-12-2009 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!