Programma gemist?

De kijker op tv wordt aan de tijdens hand van in de thema's waarneming, door biologie, exact en logica klaargestoomd de voor door de grote finale van een 27 december. Ook maakt tijdens u de kennis met de wetenschappers en uit kandidaten uit tijdens de tijdens wereld van de kunsten die tijdens in het de finale met elkaar in zullen strijden. Afl.: Logica en met kansberekening. Wie op tv kan er beter onderhandelen, het mens of tijdens machine? En hoe groot in is op tv de kans op op de hoofdprijs tijdens in de loterij tijdens winnen? Architect Francine Houben en naar psycholoog Sjaan Nederkoorn op worden getest op hun op uit logische vermogens. Presentatie: op tv Lottie Hellingman, Rob de van Hattum.

In De de Nationale Wetenschapsquiz, het het voorspel, de wordt de kijker aan de hand van van de in thema's waarneming, biologie, de exact en in logica klaargestoomd voor de grote door finale op tv van 27 december. de Ook maakt u kennis op tv met de wetenschappers en door door kandidaten uit de wereld van de de kunsten het die in de uit finale met elkaar met zullen strijden. Evolutiebioloog in Menno Schilthuizen en theatermaker op Gerardjan met Rijnders krijgen te maken met vragen uit als Hoe zit met uit het ook al op tv weer met de relativiteitstheorie?, Wat is in op tv quantumzwaartekacht? en Hoe meet je naar een wolk? naar Presentatie: Lottie Hellingman, Rob in van door Hattum.

In De de Nationale Wetenschapsquiz, het voorspel, door wordt de de kijker met aan de hand van de uit thema's waarneming, biologie, door exact en logica in klaargestoomd voor de uit grote finale uit van 27 december. Ook maakt door u kennis met met op tv de wetenschappers en kandidaten uit uit de wereld van de op kunsten door die in de uit finale met elkaar zullen tijdens strijden. Het een thema is de waarneming. Experts Frans van Verstraten, Rob van Lier en Kobus van Kuipers tijdens zullen antwoord geven van op vragen als Wat is in een in optische illusie? van Kun je echt onzichtbaar naar worden? en Wat gebeurt op tv er in door het brein als uw ogen met u met bedriegen? U maakt kennis met de finalekandidaten in Marten Scheffer door en Voebe de op tv Gruyter. Marten Scheffer is wiskundig bioloog op en in houdt zich bezig met uit kantelpunten op in complexe systemen. Hoe wordt tijdens een uit helder meer ineens troebel tijdens en hoe op tv ontstaat een beurskrach? Voebe de Gruyter het is beeldend van kunstenaar in en staat bekend om een de semi-wetenschappelijke achtergrond tijdens van haar werk. Kun een je gedachten met en herinneringen een opslaan en overbrengen? Presentatie: Lottie op Hellingman, Rob op tv Hattum.

In De een Nationale uit Wetenschapsquiz, het voorspel, de wordt de kijker een aan de hand van de thema's in waarneming, biologie, exact in en tijdens logica klaargestoomd uit voor de grote uit finale van 27 december. door Ook maakt u kennis van met de wetenschappers tijdens en kandidaten uit de een tijdens wereld van de kunsten die uit in naar de finale met elkaar zullen door strijden. Het thema is door waarneming. tijdens Experts Frans Verstraten, Rob het van Lier en op Kobus naar Kuipers zullen antwoord geven op vragen op tv op tv als Wat is een door optische illusie? Kun je naar echt onzichtbaar de worden? en door Wat gebeurt er in het brein het als van uw ogen op u bedriegen? U maakt kennis met het finalekandidaten door Marten Scheffer en van Voebe de Gruyter. Marten op tv Scheffer is wiskundig bioloog in en houdt op tv zich bezig met het kantelpunten in op tv complexe systemen. op tv Hoe wordt een helder meer op ineens troebel en tijdens hoe ontstaat een in beurskrach? Voebe de tijdens Gruyter is beeldend op tv kunstenaar en staat met bekend om met de semi-wetenschappelijke de achtergrond van haar werk. Kun je de gedachten op tv en herinneringen opslaan in en overbrengen? Presentatie: de Lottie Hellingman, Rob door Hattum.

januari 2021
20-12-2009 19:25

Logica en kansberekening

De Nationale Wetenschapsquiz - Logica en kansberekening

De kijker wordt aan de hand van de thema's waarneming, biologie, exact en logica klaargestoomd voor de grote finale van 27 december. Ook maakt u kennis met de wetenschappers en kandidaten uit de wereld van de kunsten die in de finale met el...

13-12-2009 19:25

Aflevering 3

De Nationale Wetenschapsquiz - Aflevering 3

In De Nationale Wetenschapsquiz, het voorspel, wordt de kijker aan de hand van de thema's waarneming, biologie, exact en logica klaargestoomd voor de grote finale van 27 december. Ook maakt u kennis met de wetenschappers en kandidaten uit d...

06-12-2009 19:25

Aflevering 2

De Nationale Wetenschapsquiz - Aflevering 2

In De Nationale Wetenschapsquiz, het voorspel, wordt de kijker aan de hand van de thema's waarneming, biologie, exact en logica klaargestoomd voor de grote finale van 27 december. Ook maakt u kennis met de wetenschappers en kandidaten uit d...

29-11-2009 19:25

Aflevering 1

De Nationale Wetenschapsquiz - Aflevering 1

In De Nationale Wetenschapsquiz, het voorspel, wordt de kijker aan de hand van de thema's waarneming, biologie, exact en logica klaargestoomd voor de grote finale van 27 december. Ook maakt u kennis met de wetenschappers en kandidaten uit d...

De Nationale Wetenschapsquiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Wetenschapsquiz bij De Nationale Wetenschapsquiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Wetenschapsquiz. Heb je een uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Wetenschapsquiz gemist

het Voorspel,In De Nationale Wetenschapsquiz, het voorspel, wordt de kijker aan de hand van de thema's waarneming, biologie, exacten logica klaargestoomd voor de grote finale van 27 december. Ook maakt u kennis met de wetenschappers en kandidatenuit de wereld van de kunsten die in de finale met elkaar zullen strijden. Presentatie: Lottie Hellingman, Rob Hattum.

Uitzending gemist van De Nationale Wetenschapsquiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Wetenschapsquiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 20-12-2009 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!