Programma gemist?

De kijker met wordt aan de het hand van met de thema's waarneming, in biologie, exact en logica tijdens klaargestoomd voor de op tv grote door finale van 27 december. Ook op tv maakt u van kennis met de op tv wetenschappers en kandidaten uit met de wereld naar van de kunsten die naar in de finale van met elkaar een zullen strijden. Afl.: Logica en met kansberekening. Wie kan met er beter onderhandelen, het mens een of machine? door En hoe groot is de kans van op op tv de hoofdprijs op in de loterij winnen? in Architect Francine Houben van en psycholoog Sjaan Nederkoorn naar worden getest op hun door logische vermogens. uit Presentatie: Lottie Hellingman, Rob op tv van uit Hattum.

In van De Nationale Wetenschapsquiz, het voorspel, tijdens op wordt de kijker aan de hand een van van de thema's waarneming, biologie, op exact en logica klaargestoomd op een voor de grote finale door van 27 december. een Ook maakt met u kennis met de wetenschappers een en kandidaten uit naar de wereld in van de kunsten naar die in de de finale met elkaar zullen strijden. het Evolutiebioloog op tv Menno Schilthuizen en theatermaker Gerardjan op Rijnders krijgen van te maken met vragen door de als Hoe zit het door ook al de weer met de relativiteitstheorie?, Wat is op quantumzwaartekacht? een en Hoe van meet je een wolk? Presentatie: Lottie door Hellingman, Rob van van in Hattum.

In De in Nationale Wetenschapsquiz, tijdens het voorspel, wordt de kijker met een aan de hand van het de thema's waarneming, met biologie, exact tijdens en logica klaargestoomd voor de met grote finale van 27 van in december. Ook maakt u de kennis met de uit wetenschappers en kandidaten uit door de wereld van met de kunsten tijdens die in de uit finale met elkaar zullen op tv strijden. Het thema is tijdens waarneming. Experts Frans door Verstraten, van Rob van een Lier en Kobus Kuipers door zullen antwoord een geven op vragen als Wat is in een optische het illusie? op Kun je echt onzichtbaar worden? en van Wat gebeurt het er in het naar brein als uw een ogen u in bedriegen? U maakt kennis met met finalekandidaten Marten een Scheffer een en Voebe de Gruyter. Marten Scheffer naar is wiskundig bioloog in en het houdt zich bezig op met kantelpunten door in complexe systemen. Hoe wordt het een met helder meer ineens troebel en het hoe op ontstaat een beurskrach? Voebe door de Gruyter is naar beeldend kunstenaar en staat met bekend om de semi-wetenschappelijke door tijdens achtergrond van haar werk. met Kun je gedachten en van herinneringen opslaan en op tv overbrengen? Presentatie: Lottie de Hellingman, op tv Rob Hattum.

In De Nationale uit Wetenschapsquiz, het het voorspel, wordt in de kijker aan de hand uit van uit de thema's waarneming, biologie, naar exact en door logica klaargestoomd uit voor de grote finale van 27 tijdens december. Ook naar maakt uit u kennis met tijdens de wetenschappers en in kandidaten uit de een wereld van de kunsten die uit in in de finale met elkaar zullen strijden. de Het thema een is waarneming. van Experts Frans Verstraten, Rob van in het Lier en Kobus Kuipers een zullen antwoord geven op vragen in als Wat het is een optische illusie? de Kun met je echt naar onzichtbaar worden? en Wat gebeurt de er naar in het brein als een uw ogen u bedriegen? U tijdens maakt kennis de met finalekandidaten Marten Scheffer op tv tijdens en Voebe de met Gruyter. Marten Scheffer is wiskundig bioloog tijdens op en houdt zich bezig een met kantelpunten de in complexe systemen. Hoe wordt op tv een helder meer een ineens troebel en tijdens hoe ontstaat een naar beurskrach? Voebe de Gruyter een naar is beeldend kunstenaar op tv en staat bekend om het de semi-wetenschappelijke achtergrond op tv van haar werk. Kun van je gedachten in en herinneringen opslaan en met overbrengen? Presentatie: Lottie door Hellingman, Rob het Hattum.

januari 2020
20-12-2009 19:25

Logica en kansberekening

De Nationale Wetenschapsquiz - Logica en kansberekening

De kijker wordt aan de hand van de thema's waarneming, biologie, exact en logica klaargestoomd voor de grote finale van 27 december. Ook maakt u kennis met de wetenschappers en kandidaten uit de wereld van de kunsten die in de finale met el...

13-12-2009 19:25

Aflevering 3

De Nationale Wetenschapsquiz - Aflevering 3

In De Nationale Wetenschapsquiz, het voorspel, wordt de kijker aan de hand van de thema's waarneming, biologie, exact en logica klaargestoomd voor de grote finale van 27 december. Ook maakt u kennis met de wetenschappers en kandidaten uit d...

06-12-2009 19:25

Aflevering 2

De Nationale Wetenschapsquiz - Aflevering 2

In De Nationale Wetenschapsquiz, het voorspel, wordt de kijker aan de hand van de thema's waarneming, biologie, exact en logica klaargestoomd voor de grote finale van 27 december. Ook maakt u kennis met de wetenschappers en kandidaten uit d...

29-11-2009 19:25

Aflevering 1

De Nationale Wetenschapsquiz - Aflevering 1

In De Nationale Wetenschapsquiz, het voorspel, wordt de kijker aan de hand van de thema's waarneming, biologie, exact en logica klaargestoomd voor de grote finale van 27 december. Ook maakt u kennis met de wetenschappers en kandidaten uit d...

De Nationale Wetenschapsquiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Wetenschapsquiz bij De Nationale Wetenschapsquiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Wetenschapsquiz. Heb je een uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Wetenschapsquiz gemist

het Voorspel,In De Nationale Wetenschapsquiz, het voorspel, wordt de kijker aan de hand van de thema's waarneming, biologie, exacten logica klaargestoomd voor de grote finale van 27 december. Ook maakt u kennis met de wetenschappers en kandidatenuit de wereld van de kunsten die in de finale met elkaar zullen strijden. Presentatie: Lottie Hellingman, Rob Hattum.

Uitzending gemist van De Nationale Wetenschapsquiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Wetenschapsquiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 20-12-2009 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!