Programma gemist?

De een kijker wordt aan de van hand van de thema's door waarneming, biologie, op tv exact van en logica klaargestoomd voor de grote het door finale van 27 december. Ook met maakt u kennis met een de met wetenschappers en kandidaten uit de tijdens wereld van de een kunsten de die in de een finale met van elkaar zullen strijden. Afl.: op tv Logica en kansberekening. Wie kan uit er beter met onderhandelen, tijdens mens of machine? En hoe groot op op is de kans op de tijdens hoofdprijs tijdens in de loterij winnen? uit Architect Francine op Houben en psycholoog Sjaan door Nederkoorn worden door getest op hun naar logische vermogens. Presentatie: door Lottie Hellingman, Rob van het Hattum.

In De naar Nationale Wetenschapsquiz, uit het voorspel, wordt de op tv kijker aan de hand op tv van van de thema's waarneming, biologie, naar exact en in logica klaargestoomd voor uit de grote finale door van 27 december. Ook op maakt u kennis met door de wetenschappers en van van kandidaten uit de wereld de van de kunsten op tv die in de finale uit met elkaar door zullen strijden. Evolutiebioloog op Menno Schilthuizen en theatermaker op tv Gerardjan Rijnders krijgen uit te maken met vragen op tv in als Hoe zit het ook al in van weer met de relativiteitstheorie?, Wat is een quantumzwaartekacht? en Hoe de meet naar je een door wolk? Presentatie: Lottie Hellingman, Rob van van uit Hattum.

In De uit Nationale door Wetenschapsquiz, het voorspel, wordt de het kijker aan van de hand van de tijdens thema's waarneming, met biologie, exact en logica klaargestoomd van voor de grote het met finale van 27 december. Ook het maakt u kennis met tijdens uit de wetenschappers en kandidaten uit het de op wereld van de de kunsten die in het de finale met elkaar tijdens zullen strijden. Het thema uit is de waarneming. Experts Frans uit Verstraten, Rob van Lier de en Kobus naar Kuipers zullen antwoord door geven op vragen als uit Wat is een optische van illusie? Kun je de echt onzichtbaar worden? en naar Wat gebeurt er uit door in het brein als uw het ogen u bedriegen? U tijdens van maakt kennis met finalekandidaten Marten Scheffer in en Voebe op de Gruyter. een Marten Scheffer is wiskundig bioloog de en tijdens houdt zich bezig een met kantelpunten in complexe in systemen. door Hoe wordt een helder meer ineens het het troebel en hoe ontstaat een uit beurskrach? Voebe tijdens de Gruyter is van beeldend kunstenaar en naar staat bekend om van de semi-wetenschappelijke achtergrond van haar de werk. Kun door je gedachten en van herinneringen in opslaan en overbrengen? Presentatie: door Lottie Hellingman, Rob op Hattum.

In de De Nationale in Wetenschapsquiz, het voorspel, wordt de de kijker aan de hand in van de thema's naar waarneming, biologie, exact in en het logica klaargestoomd voor een de grote finale van 27 door december. Ook tijdens maakt op u kennis met de uit wetenschappers en kandidaten uit met de wereld tijdens van de kunsten op tv die in de uit finale met door elkaar zullen strijden. van Het thema is met waarneming. Experts Frans Verstraten, Rob door van met Lier en Kobus Kuipers zullen antwoord naar met geven op vragen als Wat is met tijdens een optische illusie? Kun je echt het onzichtbaar in worden? en Wat gebeurt er door in in het brein als uw ogen op uit u bedriegen? U van maakt kennis met uit finalekandidaten Marten Scheffer en Voebe de van Gruyter. Marten het Scheffer is een wiskundig bioloog het en houdt zich door bezig met kantelpunten op tv in complexe systemen. Hoe wordt een tijdens in helder meer ineens troebel en hoe in uit ontstaat een beurskrach? Voebe de Gruyter door is beeldend in kunstenaar de en staat bekend om de een semi-wetenschappelijke de achtergrond van haar werk. Kun je het gedachten op en herinneringen opslaan uit en overbrengen? Presentatie: Lottie tijdens Hellingman, Rob door Hattum.

september 2020
20-12-2009 19:25

Logica en kansberekening

De Nationale Wetenschapsquiz - Logica en kansberekening

De kijker wordt aan de hand van de thema's waarneming, biologie, exact en logica klaargestoomd voor de grote finale van 27 december. Ook maakt u kennis met de wetenschappers en kandidaten uit de wereld van de kunsten die in de finale met el...

13-12-2009 19:25

Aflevering 3

De Nationale Wetenschapsquiz - Aflevering 3

In De Nationale Wetenschapsquiz, het voorspel, wordt de kijker aan de hand van de thema's waarneming, biologie, exact en logica klaargestoomd voor de grote finale van 27 december. Ook maakt u kennis met de wetenschappers en kandidaten uit d...

06-12-2009 19:25

Aflevering 2

De Nationale Wetenschapsquiz - Aflevering 2

In De Nationale Wetenschapsquiz, het voorspel, wordt de kijker aan de hand van de thema's waarneming, biologie, exact en logica klaargestoomd voor de grote finale van 27 december. Ook maakt u kennis met de wetenschappers en kandidaten uit d...

29-11-2009 19:25

Aflevering 1

De Nationale Wetenschapsquiz - Aflevering 1

In De Nationale Wetenschapsquiz, het voorspel, wordt de kijker aan de hand van de thema's waarneming, biologie, exact en logica klaargestoomd voor de grote finale van 27 december. Ook maakt u kennis met de wetenschappers en kandidaten uit d...

De Nationale Wetenschapsquiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Wetenschapsquiz bij De Nationale Wetenschapsquiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Wetenschapsquiz. Heb je een uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Wetenschapsquiz gemist

het Voorspel,In De Nationale Wetenschapsquiz, het voorspel, wordt de kijker aan de hand van de thema's waarneming, biologie, exacten logica klaargestoomd voor de grote finale van 27 december. Ook maakt u kennis met de wetenschappers en kandidatenuit de wereld van de kunsten die in de finale met elkaar zullen strijden. Presentatie: Lottie Hellingman, Rob Hattum.

Uitzending gemist van De Nationale Wetenschapsquiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Wetenschapsquiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 20-12-2009 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!