Programma gemist?

Airen Mylene op tv begeleidt samen met de een team op tv van creatieve do-it-yourself stylisten van op uit vtwonen stellen die niet van goed weten waar door te beginnen met het op opknappen van hun huis. op naar Opvallend is dat de koppels die in meedoen aan dit van nieuwe woonprogramma de een groot deel tijdens van deze door klussen zélf moeten tijdens uitvoeren. Aan in de hand van het plan uit van de stylist in leggen de een koppels nu zelf de de basis en een gaan ze aan de een slag uit met verven, vloeren leggen en behangen tijdens zonder te weten het wat het beoogde tijdens resultaat is. De het stylist zet de van laatste puntjes op met de i op door de meubels en van de accessoires aan naar de ruimte tijdens toe met te voegen. Hoe reageren de bewoners van in als het af is? Rachida en van een Steven werken beide hard en naar zetten het in welzijn van de kinderen door altijd op door de eerste plaats. in Inmiddels hebben de kinderen de tijdens met woonkamer overgenomen met door hun speelgoed, alleen nu is het de tijd voor de op ouders. Rachida en uit Steven hebben het moeite met het het vinden van de tijdens juiste meubels, waardoor ze naar tijdens het moeten doen een met de oude meubels uit Steven op in zijn eerste relatie.

april 2021
19-11-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 bij Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-11-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!