Programma gemist?

Airen Mylene begeleidt het samen met tijdens een uit team van creatieve do-it-yourself stylisten het van vtwonen stellen op tv die niet goed een weten met waar te beginnen uit met het opknappen van hun huis. tijdens Opvallend is de dat een de koppels die meedoen aan dit de nieuwe de woonprogramma een groot deel van uit deze klussen zélf het moeten uitvoeren. Aan de de naar hand van het plan de van de een stylist leggen de op tv koppels nu zelf de basis naar en door gaan ze aan een de slag met verven, tijdens vloeren leggen en behangen door zonder te weten in wat het de beoogde een resultaat is. De stylist zet op de het laatste puntjes op de naar i door de op tv meubels en de op tv accessoires aan de ruimte toe het te voegen. naar Hoe met reageren de bewoners een als het af is? Rachida door en Steven werken op tv beide hard door en zetten het welzijn uit van de kinderen uit altijd op de eerste het plaats. Inmiddels naar hebben uit de kinderen de woonkamer overgenomen met op het hun speelgoed, alleen tijdens nu is het tijd voor de op op ouders. Rachida en Steven hebben moeite met met het vinden op tv van de op juiste op meubels, waardoor ze het in moeten doen uit met de oude meubels uit Steven een op zijn eerste relatie.

april 2020
19-11-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 bij Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-11-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!