Programma gemist?

Airen Mylene in begeleidt samen in met een door team van creatieve do-it-yourself tijdens stylisten van vtwonen stellen die een niet goed weten naar waar met te beginnen met het opknappen op naar van hun huis. Opvallend het is dat de koppels die tijdens meedoen aan tijdens dit nieuwe met woonprogramma een groot deel van door deze klussen zélf op uit moeten uitvoeren. Aan de hand van met het plan door van de stylist de leggen de koppels tijdens nu zelf de tijdens basis en gaan ze een aan met de slag met het verven, vloeren leggen en behangen door zonder de te weten wat in het beoogde resultaat met is. De stylist zet met de laatste tijdens puntjes op de een i door de meubels in en de accessoires aan een uit de ruimte toe te voegen. Hoe het reageren de een bewoners als het van af is? Rachida en op tv Steven naar werken beide hard en door zetten het welzijn uit van de tijdens kinderen altijd op op de eerste plaats. Inmiddels met hebben de kinderen door de woonkamer overgenomen de met hun speelgoed, met alleen uit nu is het in tijd voor de ouders. Rachida het en Steven hebben op tv moeite met het vinden met van de uit juiste een meubels, waardoor ze het moeten doen tijdens de met de oude meubels uit naar Steven zijn eerste in relatie.

augustus 2020
19-11-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 bij Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-11-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!