Programma gemist?

Airen de Mylene begeleidt door samen met een met team van creatieve naar do-it-yourself stylisten van tijdens vtwonen stellen die door niet goed weten waar te beginnen een met naar het opknappen in van hun huis. Opvallend is dat het de koppels tijdens die meedoen aan dit een nieuwe woonprogramma een uit door groot deel van in deze klussen zélf moeten op tv uitvoeren. Aan de hand naar van het plan van het de met stylist leggen de uit koppels nu zelf uit de basis en gaan ze het aan op de slag met verven, vloeren op tv uit leggen en behangen zonder te het weten wat naar het beoogde resultaat met is. De stylist zet de op tv laatste puntjes op tijdens het de i door door de meubels en uit de accessoires aan een de ruimte toe te voegen. Hoe tijdens reageren de van bewoners als in het af is? in Rachida en Steven werken met beide hard en zetten op uit het welzijn van de op tv kinderen altijd op de eerste door plaats. Inmiddels van hebben de in kinderen de een woonkamer overgenomen met een hun speelgoed, alleen nu de is het tijd voor op tv de ouders. Rachida en van Steven hebben moeite naar met het op vinden van de een juiste het meubels, waardoor ze het moeten tijdens doen met de oude van meubels uit Steven met zijn eerste uit relatie.

november 2020
19-11-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 bij Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-11-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!