Programma gemist?

Airen Mylene door begeleidt tijdens samen met een team van een creatieve do-it-yourself stylisten naar van vtwonen in stellen die niet op goed weten waar te beginnen van met het de opknappen van hun op tv huis. Opvallend is het dat de naar koppels die meedoen op aan dit nieuwe het woonprogramma een groot deel van in deze klussen op tv zélf moeten uitvoeren. met Aan een de hand van het plan door van de stylist met leggen op de koppels nu naar zelf de basis naar en gaan ze aan de naar slag met verven, door vloeren leggen en behangen met zonder door te weten wat het beoogde op resultaat is. een De stylist zet het de laatste puntjes met op de naar i door de meubels uit en de op accessoires aan de ruimte toe door de te voegen. Hoe reageren door de bewoners als het in af is? Rachida naar en tijdens Steven werken beide hard en naar zetten het met welzijn van de kinderen op altijd op de de eerste op plaats. Inmiddels hebben de kinderen met de de woonkamer overgenomen met op hun speelgoed, alleen van nu is het tijd voor de een ouders. door Rachida en Steven hebben tijdens moeite met het vinden een tijdens van de juiste meubels, van waardoor ze het naar moeten doen de met de oude meubels uit Steven uit tijdens zijn eerste relatie.

juli 2021
19-11-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 bij Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-11-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!