Programma gemist?

Airen tijdens Mylene begeleidt samen met een op het team van creatieve in do-it-yourself stylisten van naar vtwonen stellen die niet goed weten uit waar met te beginnen de met het opknappen van hun huis. op tv Opvallend is dat op de het koppels die meedoen aan dit door nieuwe woonprogramma een een van groot deel van deze klussen zélf met moeten op uitvoeren. Aan de hand van het het het plan van tijdens de stylist leggen de koppels op tv nu tijdens zelf de basis uit en gaan ze van aan de slag met een verven, vloeren op tv leggen en behangen naar zonder te weten wat het van beoogde van resultaat is. De stylist zet op de laatste puntjes op tv op met de i door de meubels door en de accessoires aan op tv uit de ruimte toe te voegen. Hoe de reageren de met bewoners het als het af is? Rachida en met tijdens Steven werken beide hard en zetten de het welzijn van naar de naar kinderen altijd op in de eerste plaats. Inmiddels hebben naar uit de kinderen de naar woonkamer overgenomen met het hun speelgoed, alleen nu is het in tijd voor het de uit ouders. Rachida en Steven een hebben moeite met het het vinden van op tv de juiste meubels, waardoor ze op het moeten op doen met de op tv oude meubels uit op tv Steven zijn eerste naar relatie.

oktober 2019
19-11-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 bij Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Amsterdam - Rachida & Steven , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-11-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!