Programma gemist?

The op tv Ocean Race volgt naar tot en met juni 2018 uit de teams met die meedoen aan uit de befaamde Volvo Ocean uit de Race. Maar liefst 7 in teams, waarvan 2 Nederlandse het teams, finishen over de 8 maanden in Scheveningen. van Presentatrice Anne-Marie Poelman tijdens vraagt ze het naar hemd naar van het van lijf en zal 10 door wereldhavens bezoeken. Verder zullen in deskundigen hun ervaringen delen op en zien we op wat watersport voor naar veel een mensen betekent.

Into the uit waves is een reality-programma op waarin op negen bekende Nederlanders naar de strijd het met elkaar aangaan om van de beste op surfer te worden. In deze door afvalrace, uit onder leiding van met presentator Kay Nambiar en op Nederlands kampioen een surfen Kaspar Hamminga, door worden de BN?ers getest naar op hun uithoudingsvermogen, concentratie, kracht door in en natuurlijk hun door surfskills.

oktober 2021
02-12-2017 18:00

The Ocean Race

Aflevering 4 - The Ocean Race

The Ocean Race volgt tot en met juni 2018 de teams die meedoen aan de befaamde Volvo Ocean Race. Maar liefst 7 teams, waarvan 2 Nederlandse teams, finishen over 8 maanden in Scheveningen. Presentatrice Anne-Marie Poelman vraagt ze het hemd ...

19-11-2017 19:30

Into the Waves

Aflevering 4 - Into the Waves

Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga,...

Aflevering 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4 bij Aflevering 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4. Heb je een uitzending van Aflevering 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-12-2017 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!