Programma gemist?

The met Ocean Race de volgt tot en het met juni 2018 in de teams die meedoen aan de van befaamde met Volvo Ocean Race. op tv Maar liefst 7 teams, op waarvan van 2 Nederlandse teams, finishen over 8 op tv op tv maanden in Scheveningen. naar Presentatrice Anne-Marie Poelman vraagt ze het in hemd naar van het lijf het en zal 10 tijdens wereldhavens bezoeken. Verder zullen deskundigen tijdens hun het ervaringen delen en de zien we tijdens wat watersport voor veel mensen van betekent.

Into met the waves is op tv een reality-programma van waarin negen bekende Nederlanders de strijd een met elkaar aangaan een om de beste op surfer te worden. naar In deze tijdens afvalrace, onder de leiding van presentator Kay Nambiar tijdens en in Nederlands kampioen surfen Kaspar naar Hamminga, worden de BN?ers door getest op naar hun op tv uithoudingsvermogen, concentratie, kracht de en natuurlijk hun het surfskills.

maart 2021
02-12-2017 18:00

The Ocean Race

Aflevering 4 - The Ocean Race

The Ocean Race volgt tot en met juni 2018 de teams die meedoen aan de befaamde Volvo Ocean Race. Maar liefst 7 teams, waarvan 2 Nederlandse teams, finishen over 8 maanden in Scheveningen. Presentatrice Anne-Marie Poelman vraagt ze het hemd ...

19-11-2017 19:30

Into the Waves

Aflevering 4 - Into the Waves

Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga,...

Aflevering 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4 bij Aflevering 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4. Heb je een uitzending van Aflevering 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-12-2017 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!