Programma gemist?

The Ocean uit Race volgt tot in en met in juni 2018 de naar teams die meedoen aan met de befaamde van Volvo Ocean Race. Maar van liefst op 7 teams, waarvan 2 door Nederlandse teams, finishen over 8 in maanden in een Scheveningen. Presentatrice Anne-Marie tijdens Poelman vraagt ze door het hemd van met het lijf en van zal 10 wereldhavens uit bezoeken. Verder zullen deskundigen uit hun ervaringen delen van en de zien we op wat watersport voor veel mensen uit betekent.

Into the op waves is een een reality-programma waarin tijdens negen bekende op tv Nederlanders de strijd met elkaar van aangaan om de beste door surfer te het worden. In een deze afvalrace, onder uit leiding van presentator Kay Nambiar de en Nederlands met kampioen surfen Kaspar Hamminga, in worden de BN?ers de de getest op hun van uithoudingsvermogen, concentratie, kracht op tv en natuurlijk hun het surfskills.

april 2020
02-12-2017 18:00

The Ocean Race

Aflevering 4 - The Ocean Race

The Ocean Race volgt tot en met juni 2018 de teams die meedoen aan de befaamde Volvo Ocean Race. Maar liefst 7 teams, waarvan 2 Nederlandse teams, finishen over 8 maanden in Scheveningen. Presentatrice Anne-Marie Poelman vraagt ze het hemd ...

19-11-2017 19:30

Into the Waves

Aflevering 4 - Into the Waves

Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga,...

Aflevering 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4 bij Aflevering 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4. Heb je een uitzending van Aflevering 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-12-2017 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!