Programma gemist?

The in Ocean Race volgt op tot en met naar juni 2018 de teams die op meedoen op tv aan de befaamde Volvo uit Ocean Race. Maar tijdens liefst 7 teams, waarvan naar 2 Nederlandse teams, naar finishen naar over 8 met maanden in Scheveningen. Presentatrice Anne-Marie uit Poelman vraagt ze het op tv hemd uit van het lijf en zal naar 10 wereldhavens de bezoeken. Verder uit zullen deskundigen op hun ervaringen delen op en zien we wat watersport voor met veel mensen op tv betekent.

Into op tv the waves door is een reality-programma waarin negen bekende op Nederlanders naar de strijd met het elkaar aangaan het om de beste surfer te worden. naar In naar deze afvalrace, onder leiding op van van presentator Kay Nambiar en door Nederlands kampioen surfen met Kaspar Hamminga, worden een de BN?ers getest op hun op tv uithoudingsvermogen, concentratie, op tv kracht en natuurlijk uit hun de surfskills.

oktober 2019
02-12-2017 18:00

The Ocean Race

Aflevering 4 - The Ocean Race

The Ocean Race volgt tot en met juni 2018 de teams die meedoen aan de befaamde Volvo Ocean Race. Maar liefst 7 teams, waarvan 2 Nederlandse teams, finishen over 8 maanden in Scheveningen. Presentatrice Anne-Marie Poelman vraagt ze het hemd ...

19-11-2017 19:30

Into the Waves

Aflevering 4 - Into the Waves

Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga,...

Aflevering 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4 bij Aflevering 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4. Heb je een uitzending van Aflevering 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-12-2017 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!