Programma gemist?

The van Ocean Race volgt tot en naar met juni door 2018 de op tv teams die de meedoen aan de befaamde tijdens Volvo Ocean het Race. Maar liefst 7 teams, waarvan de met 2 Nederlandse teams, finishen over de 8 maanden in de Scheveningen. Presentatrice Anne-Marie tijdens Poelman vraagt ze het de naar hemd van het lijf op tv en zal een 10 wereldhavens bezoeken. Verder zullen deskundigen naar hun ervaringen delen van en zien we met wat watersport voor het veel mensen de betekent.

Into de the waves is een reality-programma van waarin negen uit bekende Nederlanders uit de strijd met elkaar tijdens aangaan om de beste de surfer te met worden. In deze afvalrace, van onder leiding van van presentator de Kay Nambiar en het Nederlands kampioen surfen Kaspar van Hamminga, worden met de BN?ers getest op door hun uithoudingsvermogen, concentratie, uit kracht en in natuurlijk hun tijdens surfskills.

november 2020
02-12-2017 18:00

The Ocean Race

Aflevering 4 - The Ocean Race

The Ocean Race volgt tot en met juni 2018 de teams die meedoen aan de befaamde Volvo Ocean Race. Maar liefst 7 teams, waarvan 2 Nederlandse teams, finishen over 8 maanden in Scheveningen. Presentatrice Anne-Marie Poelman vraagt ze het hemd ...

19-11-2017 19:30

Into the Waves

Aflevering 4 - Into the Waves

Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga,...

Aflevering 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4 bij Aflevering 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4. Heb je een uitzending van Aflevering 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-12-2017 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!