Programma gemist?

The in Ocean Race het volgt tot en met juni naar 2018 de teams die uit op tv meedoen aan de befaamde Volvo Ocean de Race. Maar liefst een met 7 teams, waarvan 2 het Nederlandse teams, finishen tijdens over 8 maanden in in Scheveningen. Presentatrice Anne-Marie door Poelman vraagt ze het tijdens hemd van het van naar lijf en zal 10 door wereldhavens bezoeken. Verder uit zullen deskundigen door hun ervaringen delen en zien het we wat watersport een voor op tv veel mensen betekent.

Into the waves door is een het reality-programma waarin uit negen bekende Nederlanders van de strijd met elkaar tijdens aangaan met om de beste surfer te worden. de van In deze afvalrace, onder in leiding van presentator Kay Nambiar op een en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga, tijdens worden de BN?ers van getest op hun op tv uithoudingsvermogen, concentratie, op tv kracht en natuurlijk door hun door surfskills.

juni 2021
02-12-2017 18:00

The Ocean Race

Aflevering 4 - The Ocean Race

The Ocean Race volgt tot en met juni 2018 de teams die meedoen aan de befaamde Volvo Ocean Race. Maar liefst 7 teams, waarvan 2 Nederlandse teams, finishen over 8 maanden in Scheveningen. Presentatrice Anne-Marie Poelman vraagt ze het hemd ...

19-11-2017 19:30

Into the Waves

Aflevering 4 - Into the Waves

Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga,...

Aflevering 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4 bij Aflevering 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4. Heb je een uitzending van Aflevering 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-12-2017 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!