Programma gemist?

The naar Ocean Race volgt tot en een met juni 2018 van de de teams die meedoen aan door de befaamde Volvo Ocean met Race. op Maar liefst 7 teams, waarvan op 2 Nederlandse tijdens teams, naar finishen over 8 maanden van in Scheveningen. Presentatrice Anne-Marie Poelman op vraagt ze het het op tv hemd van het lijf van en zal 10 wereldhavens met bezoeken. Verder zullen een deskundigen hun ervaringen uit delen van en zien we wat watersport voor op veel uit mensen betekent.

Into naar the waves op tv is een reality-programma naar waarin negen bekende met Nederlanders de strijd op met elkaar aangaan om de beste in surfer te door worden. in In deze afvalrace, onder op leiding van in presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen het surfen Kaspar Hamminga, het worden de BN?ers een getest op uit hun uithoudingsvermogen, concentratie, kracht met en op natuurlijk hun de surfskills.

augustus 2020
02-12-2017 18:00

The Ocean Race

Aflevering 4 - The Ocean Race

The Ocean Race volgt tot en met juni 2018 de teams die meedoen aan de befaamde Volvo Ocean Race. Maar liefst 7 teams, waarvan 2 Nederlandse teams, finishen over 8 maanden in Scheveningen. Presentatrice Anne-Marie Poelman vraagt ze het hemd ...

19-11-2017 19:30

Into the Waves

Aflevering 4 - Into the Waves

Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga,...

Aflevering 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4 bij Aflevering 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4. Heb je een uitzending van Aflevering 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-12-2017 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!